FC ACRAB
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 11 mei 2011
  • FC ACRAB
  • 76 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 316
  • 32 jaar (27-6-1985)
  • Nieuwerkerk ad IJssel
Persoonlijke berichten
6 maart 2011 om 10:18
#1

Je hebt totaal gelijk wat je zegt over Psv

Het is nooit dat die club eens genaaid word in de laatste minuut. En alle boeren staan weer blij te springen met die penalty''s en die aangenaaide kaarten van Toivonen. Dan krijgt die blonde eens een straf, en dan moet half Ajax ook een straf hebben.

Kleurrijke club

Tegen Willem 2 en nu ook tegen Excelsior zit ik gewoon te wachten tot ze weer de tegenstander naaien in de laatste 5 min...

Jij zegt ten minste waar het opstaat. Nu maar afwachten tot ze PSV pakken in de laatste sec. Ik geef je op een briefje, dan is elke boer het oneens, en heeft de scheids het gedaan.

6 maart 2011 om 18:28
#2

Heerlijk heerlijk man! 4-0 op die smeltende kaasjes uit Alkmaar:)

6 maart 2011 om 20:37
#3

Klopt echt een fijne overwinning. Maar had het ook geen moment mis zien gaan. Had er wel vertrouwen in.
BTW sil, wat is je voorspelling wat betreft de titelstrijd, wie gaat er winnen? :)

6 maart 2011 om 21:34
#4

Oei daar stel jij mij toch een behoorlijk moeilijke vraag:). Op basis met het tweeluik in de Europa League waar de Belgische koploper Anderlecht zeer envoudig werd afgetroefd en de zeer terechte overwinning van vanmiddag op AZ met de ruime cijfers van 4-0 denk ik echt dat Ajax op het eind toch aan het langste eind gaat trekken. Daarnaast is het resterende programma van PSV en FC Twente in mijn optiek moeilijker dan die van Ajax. Ik vind PSV en FC Twente overigens in de competitie erg matig spelen en laten ze de laaste weken in zowel aanvallend als verdedigend opzicht steekjes vallen:)

Aangepast op 6 maart 2011 om 21:36 door Sil95.

6 maart 2011 om 22:30
#5

Voor een nieuwkomer heb je goed onderbouwde reacties. Vandaar ook het compliment

7 maart 2011 om 17:28
#6

Om even op je antwoord in te gaan waarom ik Amerika niet mag: Dat heeft met politieke dingen te maken. Ik heb een hekel aan mensen die zich overal mee bemoeien zonder dat het hen gevraagd wordt. Dat doen die Amerikanen dus continu.

7 maart 2011 om 21:41
#7

Ja dat klopt wel wat jij hier zegt. Maar ik vind dat Ajax weer een beetje begint te spelen onder Frank De Boer als het Ajax van de Jaren 90. Daarom denk ik ook echter dat Ajax een goede kans maakt om kampioen te worden zeker ook als je het matige voetbal van de andere titelkandidaten bekijkt.

Aangepast op 9 maart 2011 om 13:05 door Sil95.

9 maart 2011 om 21:52
#8

Morgen, Ajax-spartak Moskou! Wat verwacht Ajacied1993 ervan?

Aangepast op 9 maart 2011 om 21:53 door Sil95.

14 maart 2011 om 19:14
#9

Jij schrijft dat Ajax Marinkovic al gehaald heeft. Dat was toch die Zwitser voor de linkerzijde ? Is hij definitief gehaald en wanneer, want dat is langs me heen gegaan ????

16 maart 2011 om 18:11
#10

Haha thanx, ik reageerde op een reactie van jou ja. Maar jij zei het daar ook perfect. Nu maar hopen dat Net-niet-coach Fredje zenuwachtig wordt.

Twente gaat van PSV winnen en wij van Twente... althans dat hoop en denk ik...

19 maart 2011 om 16:46
#11

4-0 verloren tegen Spartak. Een harde nederlaag die ik niet had zien aankomen en verwacht. Daarnaast speelde Ajax opmerkelijk onthutsend slecht en waren ze totaal niet gemotiveerd en scherp dat als ze wel in de 1e wedstrijd tegen Spartak in de Arena waren. Maar ja met Verhoeven op goal word de winst al met ruim 50 procent kleiner. Ik vrees ook helaas dat Verhoeven Ajax de titel gaat kosten. Ik ben helaas niet meer zo positief en oppertunisctisch gestemd zoals ik dat wel vorige week nog was. Maar ja proberen 2e te worden en die beker winnen van Twente. En dan in de zomer een paar goede, gerichte versterkingen doen van het Suarez geld.

Aangepast op 19 maart 2011 om 16:46 door Sil95.

20 maart 2011 om 18:18
#12

Ja Al zit het Ajax dit seizoen echt niet mee. Opstappen van Martin Jol. Vertrek van Luis Suarez en Urby Emanuelson midden in het seizoen. Blessures van Stekelenburg en Vermeer dus die Pizzaboer van een Verhoeven in de goal. Dan nog het uit de selectie zetten van El Hamdaoui die zich niet kan gedragen maar toch een belangrijke speler is voor Ajax. Daarnaast ook nog eens de deksel op de neus krijgen in heel veel wedstrijden dat je beter bent en beter speelt en meer kansen krijgt en er vervolgens niet in gaat terwijl dan in die ène counter van de tegenstander je de goal tegen krijgt. Ajax heeft echt dit seizoen het geluk totaal niet mee. 2e plek zal overigens nog moeilijk worden aangezien Twente en PSV alleen maar uitlopen. Ik verlang al naar de zomer dat het tijd is voor de grote en hopelijk goede aankopen.

Aangepast op 20 maart 2011 om 18:19 door Sil95.

21 maart 2011 om 16:04
#13

Dat is zo sneu inderdaad. Op de momenten dat Ajax het moet doen doen ze het niet bij wijze van spreken. Ze moeten meer ballen tonen. Ik zie graag na Eriksen nog een creatieve speler komen. Een goede linksback want Blind lijkt het niveau niet aan te kunnen als ik het zelf zeg. Een linkervleugelaanvaller is ook geen overbodige luxe en nog een talentvolle en veel scorende spits. En mocht Stekelenburg vertrekken, een goede keeper halen en Vermeer door schuiven naar de basis.
Mijn lijstje
Mertens en/of Verhoek
Toornstra
Bendtner of Huntelaar, mochten 1 van deze 2 haalbaar zijn ( Vertrek Mounir El Hamdaoui)
Stenman
Cillessen bij eventueel vertrek Maarten Stekelenburg.
En wie zie jij graag komen?

Aangepast op 21 maart 2011 om 16:35 door Sil95.

21 maart 2011 om 17:56
#14

Wat een heisa en media ophef allemaal he over dat voorval met Immers en Van Den Brom gister na de wedstrijd in dat clubhonk van Ado. Het is natuurlijk ook zeer kwetsend hoe Immers zich uitgelaten heeft tegenover de Ajax-fans en de echte Joden uit Isreal zelf.

22 maart 2011 om 20:10
#15

Ja ben het volledig met je eens. Immers heeft zich zwaar misdragen en zijn voorbeeldfunctie als profvoetballer zwaar geschaad. Over John Van Den Brom inderdaad nog maar te zwijgen. Hij heeft inderdaad zijn succesvolle trainerscarriere tot nu toe grotendeels te danken aan Ajax waar hij als speler zelfs nog gespeeld heeft. Ik dacht dat John een echte Ajacied was tenminste dat heb ik hem nog horen zeggen na zijn vertrek. Daarnaast is hij de trainer van de club ADO en heeft hij de functie zich over zijn spelers te behoeden en ze aan te spreken op verkeerd gedrag. Hij heeft ook Immers en de andere spelers die erbij waren aangesproken maar dat was pas een dag na het voorval van zondag. Hij had ballen moeten tonen en die microfoon van Immers moet pakken en zeggen dat dit simpelweg niet kan. Leuzen als Kankerajacieden en Jodenjacht gaat natuurlijk veel te en veel te ver. Maar ja even een ander onderwerp

Ik vrees ook dat Huntelaar of Bendtner een moeilijk verhaal gaat worden omdat ze inderdaad goed in de markt liggen bij de andere subtopclubs in Europa. Daarnaast wordt het al helemaal moeilijk inderdaad wat jij al aangaf als Ajax geen Champions League haalt voor volgend seizoen. Ik heb zelf ook liever Mertens dan Verhoek maar we moeten afwachten in hoeverre Dries haalbaar blijkt in de zomer voor Ajax. Toornstra zal een enorme aanwinst zijn voor het middenveld van Ajax. Hij is een echte klassieke middenvelder die Ajax mist op het middenveld in aanvallend opzicht. Eriksen kan het niet alleen af. De Zeeuw is hopeloos uit vorm. Enoh zullen we maar over zwijgen. En mensen als Lodeiro hoef je ook niet veel van te verwachten. Die Traore trouwens schijnt een goede te zijn en wel oren hebben voor een overstap naar Amsterdam! Het verhaal linksback dan. Die Servische linksback is al heel lang gewenst bij Ajax. Alleen nooit gehaald. Ik weet op Pieters na geen betere linksback in Nederland inderdaad. Cillessen zal achter Vermeer volgend seizoen een goede optie zijn aangezien Verhoeven en Graafland om te huilen zijn van niveau en zo snel mogelijk moeten wegwezen. Mijn eventuele Ajax opstelling voor volgend seizoen al zal het niet geheel realistisch zijn.

Haha dat is lekker meegenomen toch! Nee, ik heb dat nog nooit gehad. Ik kom niet uit Leeuwarden zelf maar ben een aantal jaar geleden met mijn ouders naar Friesland geweest en gingen we zomaar winkelen in Leeuwarden en toevallig op die dag speelde Cambuur een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen destijds. Ik ging toen kijken met mijn vader en mijn broer en heb nu wel een leuke herrinering aan Cambuur overgehouden.

Aangepast op 22 maart 2011 om 20:13 door Sil95.

22 maart 2011 om 20:29
#16

Hans Boskamp overleden

25 maart 2011 om 14:04
#17

Nee klopt, Ik heb in het verleden vaak gereageerd. Nu doe ik dat minder intensief en plaats ik op zn tijd een reactie. Ik heb het daarnaast ook erg druk met andere zaken. Wat is dat Ajax-bestuur toch diep triest he? Nu is Cruijff er. Wilt hij Ajax gaan hervormen met zijn mensen geeft Van Den Boog zijn toestemming niet. Te belachelijk voor woorden! Al die mensen die daar zitten hebben nul komma niks verstand van voetbal zoals Cruijf af eerder deze week zei. Wat een stelletje onnozele bobos zeg. Maar Johan gaat verder! En desnoods gaat heel het bestuur inclusief de raad van commesarissen eruit! Ajax moet weer met een nieuw en fris beleid gestuurd worden. En dat is enkel en alleen te verwachten van mensen als Cruijff, Rijkaard, De Boer, Bergkamp, Echte Ajacieden die ook nog eens veel ervaring hebben en veel van het spelletje afweten in tegenstelling tot Van Den Boog en bijvoorbeeld ook een Coronel.

Aangepast op 25 maart 2011 om 14:04 door Sil95.

25 maart 2011 om 14:14
#18

Napoli heeft zowiezo een redelijk rijke voorzitter. Een man die jaarlijks zowiezo behoorlijk wat geld investeerd in de ploeg. Daarnaast hebben ze altijd een omzet van rond de 100 miljoen euro per jaar en dat speelt ook een belangrijke rol. Matavz zal rond de 6-7 miljoen euro kosten terwijl Napoli bij Palermo een afkoopsom van 18 miljoen euro heeft vastgelegd. Dus in totaal betalen ze 25 miljoen euro voor 2 spitsen.

25 maart 2011 om 15:09
#19

Johan Cruijff wie kent hem niet, Johan Cruijff, Johan Cruijf is een echte Ajacied! Dit worden inderdaad spectaculaire dagen waarin inderdaad duidelijk word hoe het seizoen van volgend jaren en eventueel de jaren erop eruit gaan zien! Het kan bijna niet anders dat Van Den Boog de hete adem van Johan Cruijff, de ledenraad en de Ajax-fans zelf op zijn rug voelt en zich dan hopelijk realiseert dat het beter is in het belang van Ajax maar ook van zichzelf om op te stappen!

25 maart 2011 om 15:16
#20

Belachelijk nieuws, Geloof jij Rik Van Den Boog dat hij zegt dat Johan Cruijff wilt dat 1 van de vele clubicoons Danny Blind op moet rotten? Dit zal wel weer waarschijnlijk een broodje aap verhaal zijn van Rik die ik steeds lager heb zitten. Daarnaast probeerd hij hier mee Johan in een kwaad daglicht te stellen.

Aangepast op 25 maart 2011 om 15:17 door Sil95.

25 maart 2011 om 15:25
#21

bedankt voor je compliment:)

25 maart 2011 om 17:07
#22

Ja jeugdtrainer lijkt hij mij wel geschikt voor ja. Een andere belangrijke functie is voor bij een Ajax onder Cruijff niet weggelegd. Hij beschikt niet over de vereiste eigenschappen en kwaliteiten om die functie in te vullen. Tja. Clubexpert, Ik denk er geregeld over na. Maar heb nog nooit een beslissing genomen. Misschien dat ik het ga doen:)

PS: Cruijff wil spoedzitting met Ledenraad! Heb jij trouwens ook al die petitie op internet ingevuld om Johan Cruijff een steuntje in de rug te geven. Zo niet, dan is hier de link: http://www.axci.nl/index.php?ln=,nlenuserid=,enid=,en...

Aangepast op 25 maart 2011 om 17:09 door Sil95.

26 maart 2011 om 17:16
#23

Ja veel heel he! Ik hoop dat er nog meer Ajacieden zelf deze petitie gaan ondertekenen. Misschien dat dan de druk ook groot toeneemt vanaf de trouwe supporterschare en de harde kern zelf en Van Den Boog daar onder bezweikt en dus opstapt. Helaas zal dat wel enigzins triest zijn maar ja als het de enige mogelijkheid is dat hij dan weggaat moet het dan ook zo maar gebeuren. Ik vind ook echter dat Van Den Boog zijn eigen stoel verdedigd en totaal niet aan het belang van Ajax denkt.

Ik heb trouwens net een filmpje gezien over Christian Eriksen in de oefenwedstrijd Denemarken- Engeland waar hij fantastisch uitblonk en het voorin ondanks de aanwezigheid van toppers als Terry en Ferdinand uitstekend kan vinden met Bendtner. Het zal echt geweldig zijn als Bendner of Huntelaar zal komen want dat is een garantie voor vele goals als je ziet hoevaak Eriksen de huidige spitsen van Ajax vrij zet voor de keeper maar daar niks mee gedaan word. Noem een Cvitanich of Ebecillio.

Aangepast op 26 maart 2011 om 17:19 door Sil95.

27 maart 2011 om 11:10
#24

Ik dacht ergens gelezen te hebben bij een reactie van een lid bij het artikel over Cruiff waarin hij Blind wil ontslaan dat die petitie bij een bepaald aantal worden voorgelegd aan de huidige kwasten in het bestuur van Ajax.

Aangepast op 27 maart 2011 om 11:10 door Sil95.

30 maart 2011 om 13:40
#25

Ja, ik had inderdaad een deel van mijn vorige reactie meegenomen naar deze reactie. :)
Zo verkondig ik mijn mening het beste en zeker de reacties die ik op mijn eerdere reactie kreeg hebben daarvoor gezorgd. Het is niet mijn doel om zoveel mogelijk groene randje te krijgen door continu hetzelfde bericht te plaatsen, maar zo verkondig ik wel mijn mening het beste.

31 maart 2011 om 17:34
#26

Tja. RVC gaat opstappen maar blijft werkzaam totdat de voornaamste opvolgers door de ledenraad zijn gekozen. Dat geld waarschijnlijk eveneens voor de directie. Hoop onrust in iedergeval. Ik weet niet of dat zo positief is voor de spelersgroep van Ajax die toch in theorie een kleine kans hebben op de titel. Al zal dat nagenoeg onmogelijk zijn om nog kampioen te worden al sluit ik echter verrassingen ook niet uit. Maar ja aan de andere kant. Het is goed dat er nu een einde gaat komen aan jaren wanbeleid, verkeerde aankopen, matige jeugdopleiding, torenhoge salarissen aan middelmaat spelers die eigenlijk verreweg het nagestreefde niveau van Ajax niet aan kunnen etc etc. Ik hoop dat Johan hier als hij toch een keer die volledige verantwoordelijkheid gaat krijgen zijn ziel en zaligheid hierin legt en iemand bijvoorbeeld van de status als een Guus Hiddink technisch directeur maakt. Frank De Boer in ieder geval minstens de eerste komende 5 jaar laten zitten, Dennis Bergkamp eindverantwoordelijke maken van de jeugdopleiding. In ieder geval het is goed dat de Johan Cruijf revolutie begonnen is en laten we in hemelsnaam hopen dat dit uiteindelijk maar hopelijk al snel positief uitpakt voor onze mooie club!

Aangepast op 31 maart 2011 om 18:13 door Sil95.

3 april 2011 om 20:27
#27

3-0 overwinning Ajax op Heracles. Enigzins geflateerd wat mij betreft. In iedergeval de drie punten binnengehaald. En dat is toch het genè wat telt. Over het gespeelde voetbal van Ajax van vanmiddag maar te zwijgen. Boilesen debuteerde. Wat een debuut maakte hij! Echt een groot talent voor de toekomst

4 april 2011 om 17:03
#28

Tja ik was altijd wel oppertunitisch en positief gestemd over onze titelkansen dit seizoen. Nu ben ik echter helaas niet meer zo oppertunitisch. Blessures van Stekelenburg en Alderweireld op het eind van het seizoen kan negatief beslissend worden voor Ajax. Daarnaast is het spel echt om te janken en is er een grote onrust rond en in de club zelf. Dat zal toch ook niet echt positief uit pakken voor de sfeer en het redenment van de groep. Ik denk die percentages die jij maakte wel realitisch en het meest voor de hand liggend zijn. Ja ik denk zelf overigens ook dat ik bijna ga bezweiken als we toch nog kampioen worden. Maar desondanks een 3-0 zege op een team als Heracles wat de laatste 4 wedstrijden won met 15 goals voor en slechts 1 a 2 tegen en in de baladen fase waar Ajax nu in verkeerd plus de vele blessures is gewoon goed. Het enige pluspuntje van Gister was: Nicolai Boilesen. Wat een gigantisch talent!

Aangepast op 4 april 2011 om 17:04 door Sil95.

6 april 2011 om 15:35
#29

Real Madrid- Tottenham 4-0
Inter-schalke 2-5
Wat een belachelijk verrassende uitslagen he
Vanavond weer 2 mooie wedstrijden op het programma. Wat te denken van: Chelsea tegen Manchester United. En het beste Barcelona ooit in mijn ogen tegen het sluwe Shacktar Donetsk.

8 april 2011 om 11:45
#30

Ja inderdaad. Schaktar heeft genoeg kansen gehad na de 1-0 van Barca om weer op gelijke hoogte of zelfs daarna nog op voorsprong te komen. Vooral diepste spits van Schaktar Luis Adriano heeft veel kansen onbenut gelaten. Dan had de revanche nog een rol van betekenis en beslissing gespeeld. Nu gaat hij werkelijk nergens meer om. Alleen de eer speelt nog mee. Net zoals Real Madrid tegen de Tottenham Hotspurs die opmerkelijk genoeg interresse hebben in de diensten van Vvv- Venlo speler Musa. Maar dat even terzijde. In iedergeval zijn de ruime nederlagen van FC Twente en PSV niet goed voor het nederlands voetbal opzich. Maar voor Ajax zal dit goed kunnen uitkomen. PSV en Twente hebben mentaal en fysiek toch een enorme klap opgelopen en zullen in het weekeinde vermoeid zijn van deze trip. Laten we hopen dat Ajax hiervan kan permiteren.

Ps: Ik ben niet iemand die zn geluk vind in de pokerwereld. Ik heb het tot de dag van vandaag nog nooit gedaan. Trouwens, nu ik er aan denk alvast gefeliciteerd met je verjaardag die er aan komt.

Aangepast op 8 april 2011 om 11:47 door Sil95.

8 april 2011 om 16:23
#31

AFC Ajax tegen FC Groningen dit weekend. Doe is een schatting:) Van Der Wiel en Ebecillio trouwens weer beschikbaar voor trainer Frank De Boer. Trouwens, nu ik er aan denk, Het schijnt dat harde kern van Ajax ( Vak 410, F-side) van plan zijn om met de gehele Arena in een tifosi voor de wedstrijd begint Johan Cruijff een steunbetuiging te geven. Ook zal er ongetwijfeld grotendeels gezongen worden de hele wedstrijd door, hopelijk ook in koor: Johan Cruijff, Johan Cruijff wie kent hem niet? Johan Cruijff, Johan Cruijff is een echte Ajacied!

Aangepast op 8 april 2011 om 16:28 door Sil95.

15 april 2011 om 20:13
#32

Leuk interview hier op de site van je. Ik ben het wel met veel dingen eens Verhoek is Ajax niet waardig. We hebben 2 spelers al verlengt dan heeft het geen zin om Verhoek te halen.

17 april 2011 om 16:41
#33

Nec- Ajax 1-2. De Graafschap-twente 1-1. We lopen dus in Een spannende titelrace is zover. Laten we hopen dat Ajax als kampioen hier uit komt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren