Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech, Mertens en Carlos Vinícius goud waard bij spectaculaire zege Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray is er na een spectaculaire wedstrijd in geslaagd om duur puntenverlies in de Süper Lig te voorkomen. De ploeg van trainer Okan Buruk stond tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd nog met 3-2 achter tegen Kasimpasa, maar wist het karwei in de absolute slotfase nog te klaren: 3-4. Voormalig PSV'ers Dries Mertens en Carlos Vinícius speelden een cruciale rol in de overwinning, net als ex-Ajacied Hakim Ziyech. Galatasaray staat dankzij de zege vijf punten los van Fenerbahçe, dat later op de dag een lastige uitwedstrijd tegen Trabzonspor wacht.

Bij Galatasaray begon Mertens in de basis. De Belg stond achter spits Icardi. Baris Alper Yilmaz en Kerem Aktürkoglu stonden op de flanken opgesteld. Ziyech, die vorige week zijn rentree maakte na blessureleed, begon op de bank. Daarop zaten ook onder meer Wilfried Zaha en Carlos Vinícius.

Mertens kwam al in de vijfde minuut dicht bij de 0-1, maar de ex-PSV'er stuitte toen nog op Kasimpasa-goalie Andreas Gianniotis. De Griek moest na een klein half uur wel vissen. Mertens kreeg de bal aangespeeld van Icardi, legde de bal goed voor zich neer en haalde fantastisch uit richting de verre kruising: 0-1.

De vreugde was echter maar van korte duur. Een hoekschop van Kasimpasa belandde vrij plotseling bij de eerste paal, waar Icardi geen rekening mee leek te houden. De Argentijn liep de bal op ongelukkige wijze over zijn eigen doellijn: 1-1.

Vlak na rust zou Icardi in hetzelfde doel scoren. Dit keer was er wel reden tot juichen voor Galatasaray. Mertens slingerde een vrije trap op het hoofd van Icardi, die met een kopbal voor de 1-2 zorgde.

Net als voor rust verdween ook de vreugde alweer snel na de treffer van Galatasaray. Nuno Da Costa gaf handig mee aan Aytaç Kara, die Fernando Muslera passeerde met een heerlijke pegel in de bovenhoek: 2-2.

Dit keer leek Galatasaray er niet meer in te slagen de voorsprong te heroveren: sterker nog: Kasimpasa pakte een kwartier voor tijd de voorsprong. De Costa, de aangever bij de 2-2, vond dit keer zelf het net. De Kaapverdiaan tikte op aangeven van Mortadha Ben Ouanes bij de tweede paal binnen: 3-2.

Twee minuten later kreeg Kasimpasa-verdediger Claudio Winck een rode kaart na een overtreding op invaller Zaha. Kasimpasa kreeg bovendien een strafschop tegen, die door Icardi werd gemist. Twee minuten daarna was de gelijkmaker alsnog daar. Invaller Ziyech gaf scherp voor op Icardi, die zijn tweede kopdoelpunt van de middag maakte: 3-3.

Galatasaray had nog tijd om de wedstrijd naar zich toe te trekken en slaagde daarin. Icardi schoot nog tegen de paal, maar de rebound was daarna wel een prooi voor weer een andere invaller: Carlos Vinícius: 3-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ja hoor dames en heren, kasimpasa speelt galatasaray van de vloer en niet eens een minuutje na hun verdiende 3-2 krijgen ze een absurde onverdiende roode kaart en een penalty tegen, zoveelste zwarte blad in de geschiedenis van turks voetbal, wanneer houd het eens op?

weer een kleine club helemaal kapot gemaakt door de scheidsrechter in voordeel voor galatasaray, zoals vrijwel iedere wedstrijd die ze achter komen de afgelopen seizoenen.

17 maart 2024 om 16:13

Rode kaart en penalty volledig terecht, puur provocatie.

17 maart 2024 om 16:14

Heb je serieus net een account aangemaakt om je gal te spuwen op GS?🤣

17 maart 2024 om 16:50

Weer een jankert. Hele Turkije zegt is penalty zelfs Sami Ugurlu behalve natuurlijk weer een Fenerfan. Als een fener supporter moet je schamen voor wat jullie penalty krijgen nog vorige week hebben jullie een penalty waar hele Turkije van moest kotsen. Zelfs tegen Kasimpasa last minute grappige penalty. Endan hier komen praten moeten we jou en jou teampje serieus nemen?? Nou gaan we zeker niet doen.

17 maart 2024 om 19:55

Je hebt gelijk het was ook een penalty. Maar jullie zijn wel de laatsten die iets over ons mogen zeggen. Volgens mij ben je de penalty van Tete vergeten

17 maart 2024 om 17:04

Penalty en rode kaart was inderdaad onterecht. Zaha neemt de bal met zijn arm mee. Maar niemand is verbaasd. Wel leuke wedstrijd. Kasimpasa verdiende overwinning op basis van spel.

Wat is die Mauro Icardi een dodelijke killer spits zeg niet te geloven! Absoluut een wereldspits. Ook met dank aan sterk ingevallen Hakim Ziyech! Zag er even zwaar uit maar super omgedraaid. Er zat weinig energie in voor mijn gevoel maar als nog gefeliciteerd Galatasaray fans. Met bloed, zweet en tranen pakt Galatasaray drie punten dubbel en dik verdiend.

17 maart 2024 om 16:14

Dik verdiend? Zeker weten niet, Kasimpasa heeft tot de rode kaart gedomineerd

17 maart 2024 om 16:23

Niemand heeft gedomineerd. Wedstrijd ging op en neer.

19 maart 2024 om 00:09

Gedomineerd🤣🤣 nee cl kandidaat. Jeejtje wat een niveau hier

Ten eerste men complimenten aan kasimpasa wat leuk en verzorgd voetbal ze hebben het ons echt moeilijk gemaakt. Gelukkig hebben wij ons wonderkind icardi nog. Succes Boyz nu hopen dat een derde rangs voorgetrokken penalty krijgen clubje vanavond hanenvoer word.

17 maart 2024 om 16:13

Je bedoelt wonderkind Atilla Karaoglan!? En dan ook nog het lef hebben om een sneer uit te delen naar Fener.. Heb je ook nog schapen tussen die zeggen dat ze geen penalty nodig hebben, maar zelf 3 minder penalty's hebben dan Fener..

17 maart 2024 om 16:18

Even de statistieken bekijken maat, Fener heeft telkens een penalty gekregen toen het gelijk stond of achter stond, 90% van de penaltys van GS waren toegekend toen GS voor stond, 3 van de 494883 penaltys waren ook in minuut 94, 95 en 96 waardoor Fener de overwinning pakte.

WAT. EEN. WEDSTRIJD.
Verdediging was heel nonchalant maar geweldige comeback, Zaha was laatste man dus rode kaart was 100% terecht voordat febe fans komen zeuren. Penalty was geen goal maar Galatasaray heeft geen penalty nodig om een wedstrijd om te draaien 😉
Voortaan moet Ziyech elke keer in basis starten, je zag meteen het verschil toen hij erin kwam

De fans die Ali Sami Yen uitscholden tijdens de wedstrijd 1 voor 1 een grote boete geven, stelletje onbeschofte hooligans…

Ene week krijgt de ene en de andere week de ander. Het doel is om tot de derby in mei beide in de race te houden. Dit keer was de penalty terecht, maar rode kaart was een cadeau. Belachelijk gewoon

17 maart 2024 om 16:15

Volgens de regels is het gewoon rood, 0 intentie om de bal te spelen.
Ook al was het niet direct rood, speler had al geel.

17 maart 2024 om 16:25

Dus een scoringskans ontnemen voor de goal is geen rood? Daarom ben je voor besiktas gozer.

Klasse. Bloed zweet en tranen. Dit heet karakter. Dit zit in onze bloed. Wij zijn Galatasaray

Je bent toch ook van een laag IQ als je dit seizoen het kampioenschap gaat vieren?

Scheids die er alles aandoet om gs te helpen. Penalty was nooit een penalty en dan die cv van kasimpasa bij de 3-4.. Aub zeg hoe overduidelijk wil je het hebben.

Scheelt dat we buiten europa geen turkse scheidsrechters hebben.

17 maart 2024 om 16:15

Ik ben het met je eens wat betreft de scheids. neemt niet weg dat gs vandaag bovenliggende partij was over het geheel en winst speltechnisch gezien verdiend is.
Ik ben ook van mening dat we gewoon internationale scheidsrechters moeten inhuren zoals ze volgens mij wel eens in saudi ofso doen.

17 maart 2024 om 16:19

Gs was de bovenliggende partij?🤣 welke wedstrijd heb jij gekeken man. Kasimpasa heeft jullie gewoon kapot gespeeld net zoals Antalya. Alleen in beide wedstrijden waren de scheidsrechters de bovenliggende partijen.

17 maart 2024 om 16:22

Geen penalty? Cricket is ook een leuke sport om te kijken als je zelfs niet weet dat dit een 100% penalty is, of is het normaal om je been om de tegenstander heen te leggen en hem overduidelijk vast te houden?

17 maart 2024 om 16:28

Maar aan de andere kant is het wel normaal om een speler te trappen nadat hij geschoten heeft? Overduidelijk vasthouden? Doe je gekleurde bril af en geef een keer toe🤣

17 maart 2024 om 16:35

Een Fener fan die over gekleurde brillen begint, het word steeds gekker op dit forum, jij kijkt alle wedstrijden met een geel blauwe bril doe even serieus joh🤣 maar wat verwacht je van iemand die een penalty terecht vind als diegene niet protesteert na een gegeven penalty en de keuze niet meer omgedraaid kan worden, voetbalintelligentie ten top!

17 maart 2024 om 16:26

@Besiktas29

Idd middenmoter jammer voor jou dat er geen Turkse scheidsrechters in Europa zijn he straks krijg je weer 8-0 om je oren heen

17 maart 2024 om 16:27

Hoeveel pijn kan je hebben man. Je bent je hele leven de 3e club van Turkije. Maar zuigt de fenerliler elke Galatasaray topic. Laat die ballen met rust man, 1x gewoon.

Deze wedstrijd heeft laten zien dat we dit jaar gewoon weer kampioen gaan worden. Zoiets heet voetballen met karakter. Karakter zit in je DNA.
Achterover leunen nu en hopen dat Trabzon Fener van de mat speelt.

Iemand met hartfalen moest deze wedstrijd niet gezien hebben, want dat houdt men niet vol. We speelden niet al te best, maar de drie punten zijn binnen. En in deze fase van de competitie maakt me niet uit of dat met slecht spelen gebeurt, zolang we de punten maar binnenslepen.

Geen zin om de wedstrijd te analyseren, maar Kerem A is al weken dramatisch. Tijd om te banken. BAY is een strijder pur sang, die snel is en goed zijn lichaam gebruikt maar het ontbreekt bij hem gewoon aan spelinzicht. Ziyech kwam erin, en je zag meteen het verschil. Overigens is het ook tijd dat Icardi voortaan de penalty's overlaat aan iemand anders, want hij mist me toch net te vaak in cruciale momenten.

En voor degenen die gaan zeuren om de penalty: als je zo dom een speler in zijn rug duwt in de 16, die nota bene in scoringspositie staat, verdien je het gewoon om rood en een penalty tegen te krijgen. Zaha maakt er natuurlijk gretig gebruik van door makkelijk te vallen, maar dat is de consequentie als je als verdediger zijnde je hersenen niet gebruikt.

17 maart 2024 om 16:21

Waar heb jij een duw gezien? Hij voelt die speler achter zich en gaat gelijk liggen. Er was niet eens een overtreding. En wat van de penalty aan de andere kant dan? Daar zeg je niks over. Die speler schiet over en wordt daarna gewoon getrapt dat was een 100% penalty.

17 maart 2024 om 16:31

Je ziet duidelijk dat hij vasthoudt en daarna een duwtje geeft.

17 maart 2024 om 16:36

Kerel wat huil jij nog steeds hier. Als je niet kan kijken moet je niet gaan praten. Niemand vraagt jouw voor je objectiviteit ofzo. Je bent voor sikebahce man. Denk je dat het belangrijk is ofzo wat jij zegt.

Okan hoca ik hoop dat je stopt met berkan op centraal en kaan op rechts. Nadat ziyech er in kwam en baris een linie terug begon het te draaien. En natuurlijk Wnnr Zaha voor Kerem kwam.

Kasimpasa maakte ons af omdat we een trage middenveld hebben. Ik ga het herhalen. Demirbay en mertens zijn traag traag traag. Demirbay had alleen maar balverlies. We werden overlopen. Berkan had naast torreira moeten staan en Bardakci centraal achterin.

Maar wat een heerlijke wedstrijd was dit. Chapeau naar Kasimpasa. Wat een goed team zijn zij zeg. Hadden zeker minimaal een gelijkspel verdiend.

Scheidsrechter was goed vandaag. Alle beslissingen waren terecht, voordat mensen komen klagen. Zaha stond 1 op 1. Was gewoon een overtreding.

17 maart 2024 om 16:41

Demirbay moet standaard voor 2 man spelen door ene Kerem Akturkoglu die standaard balverlies lijdt, geen sprint terugtrekt om te verdedigen. Zodra Zaha erin kwam speelde Demirbay meteen beter.

Deze overwinning gaat pijn doen bij veel mensen en over paar uur hopelijk nog meer.
Doorgebroken speler, terechte penalty en rode kaart.

Op basis van het spel verdiende Kasimpasa meer maar het verschil in kwaliteit is te groot.

Laatste weken in de competitie. Enige wat telt zijn drie punten.

Bloed zweet en tranen bij gs.. hadden ze maar bloed, zweet en tranen over in de champions league of europa league.. oh wacht, geen turkse scheidsrechters aanwezig die ze daar een handje kunnen helpen. Eerder bloed, tff & scheidsrechters te noemen dit.

Wedstrijd kantelde toen ziyech er in kwam ( vind ik ). Eindelijk iemand die kan pasen. Wat een drama ballen heb ik vandaag gezien zeg tjonge tjonge.

Gekeken vanaf minuut 15. Leuke wedstrijd gezien. Vond Kasimpasa veel beter en leuker spelen en had ook echt gedacht dat ze zouden winnen na de 3-2. Helaas een domme rode kaart en penalty (beide terecht). Nu maar hopen dat vanavond Fener gaat winnen van Trabzon.

17 maart 2024 om 16:31

Oprechte vraag aan jouw. Waarom denk je dat er veel supporters dit niet kunnen wat jij kunt? Wees eerlijk.

17 maart 2024 om 16:44

Zou het oprecht niet weten. Ik heb vrienden die ook voor GS zijn en met hun kan ik ook er gewoon objectief erover praten. Zeg je gewoon eerlijk ben het ook gewoon zat elke keer naar elkaar te wijzen en elkaar belachelijk te maken en dat terwijl ik denk dat ik hier 1 van de jongere leden ben en juist zou verwachten dat andere leden volwassener zouden reageren. Ook toen wij een onterecht penalty hadden gekregen gaf ik dat aan. Snap niet waarom hierover zoveel onnodig geprovoceerd wordt. Geldt overigens aan beide kanten.

17 maart 2024 om 16:50

Ze mogen echt een voorbeeld aan je nemen. Wij (algemeen) als Turkse supporters zullen nooit vooruitgang boeken met objectief zijn. Nooit. Dat zie je al aan de leden hier laat staan in Turkije.

Kasimpasa was beter, Okan Buruk heeft vandaag verloren van Sami Ugurlu. Maar toch heeft GS gewonnen omdat die idioot van een verdediger een penalty veroorzaakt. Eigen schuld dikke bult.

Ik vergeef Okan het slechte voetbal omdat het bestuur heeft gefaald qua transfers. Maar vanaf komend seizoen verwacht ik echt wel beter voetbal dan dit.

We hebben gewonnen en alle Fener supporters huilen weer. Dik en dikverdiende overwinning.

Even serieus - waarom zou je als Fenerli een zondagmiddag thuis blijven om Kasimpasa - Galatasaray te kijken? Zijn we dan echt zo groot? Ja dus.

Ik wens Trabzonspor alvast veel sterkte. Door al dit gejank krijgt Fener sowieso alle scheidsrechter beslissingen mee. Turkse voetbal is gewoon verziekt door deze Fener praktijken.

Lekkere wedstrijd gezien met een aantal mooie doelpunten. Spannend tot het laatste minuut! Galatasaray verdiende de drie punten. Gefeliciteerd boys!

Ziyech heerlijk om naar te kijken man pff

Laatste goal moest ik aan één iemand denken “ kostas mitroglou” …

Lekkere wedstrijd gezien met een aantal mooie doelpunten. Spannend tot het laatste minuut! Galatasaray verdiende de drie punten. Gefeliciteerd boys!

Ziyech heerlijk om naar te kijken man pff

Laatste goal moest ik aan één iemand denken “ kostas mitroglou” …

De kleine leeuwtjes die hier de wijsneus proberen uit te hangen. Beantwoord de onderste vragen.

1. Waarom veegt Kasimpa jullie van de mat tot de 3-2? Wat gebeurd er ineens? Ze veranderen van Kasimpasa ineens naar een 6e klasse amateur ploeg.

2. Waarom wisselt de trainer niet naar de rode kaart?

3. Wat is de cv van Kasimpasa aan het doen bij de 3-4?

Jullie denken dat jullie alles kunnen flikken. Wacht maar tot dat tijdperk over is.

17 maart 2024 om 16:56

Zolang je het vaak genoeg benoemd ga je er zelf in geloven, ik neem het je niet kwalijk en accepteer gewoon dat jij zo bent, je kan er niks aan doen.

Eerste helft 100% penalty van Gala ontnomen door onkunde van BeinSports. 4 camera’s gericht op de actie waarvan 3 geen eens zicht hebben op de situatie. Al moet ik toegeven dat het wel heel erg druk was in dat 16m gebied.

Lekkere overwinning met als Berkan Kutlu beste man aan de kant van Kasimpasa. Waarom speel je met een cm op cv tegen een ploeg die dodelijk countert?

Mertens lekkere goal. Ziyech heeft eerder deze week aangegeven voor een vaste basisplek te willen gaan. Denk dat hij het op deze manier wel weet af te dwingen gezien zijn gedrevenheid en toevoeging aan het spel. Icardi is gewoon eindbaas van deze lig! Eigendoelpunt maken en vervolgens twee maal zelf prikken. Dit komt overigens voort uit het feit dat Okan hoca meermaals heeft aangegeven dat Icardi vaker aangespeeld moet worden ipv als valse 9 te benutten (webaslan)

Vanavond lekker naar de directe concurrent kijken om te zien of we ons kampioensfeest iets eerder kunnen vieren.

Galatasaray fans zeggen dat het een pingel is, de rest zegt dat het te zwaar bestraft is. Maar niemand ziet dat de bal eerst contact maakt met de arm van Zaha voor hij überhaupt naar de grond gaat. De VAR had moeten ingrijpen. Ik denk dat de arbitrage of niet capabel genoeg was om dit te zien, of het niet wilden zien. Dat laatste gebeurt helaas vaker in wedstrijden van de grote twee. Het Turkse voetbal wordt uitgemoord om GS en FB tevreden te houden.

De 3 punten hoorden eigenlijk naar Kasimpasa te gaan op basis van het spelvertoon. De verdediging van GS was ontzettend slordig vandaag. Ik plaats mijn vraagtekens bij de rode kaart/overtreding want Zaha ging wel heel makkelijk naar de grond. Muslera komt telkens zo gevaarlijk uit echt heel onnodig. Gaan we toch echt kampioen worden met dit spel? Voortaan met Ziyech/zaha starten in plaats van Kerem Akturkoglu lijkt mij logisch.

Galatasaray wordt kampioen. Het komt steeds dichterbij en wat was het een leuke wedstrijd om naar te kijken!

1 op 1 scoringskans ontnemen door aan de tegenstander te trekken is volgens fbjk fans geen penalty plus rood. Logica is bij jullie ver te zoeken, serieus. Überhaupt zijn fener supporters de laatste supporters die mogen klagen over scheidsrechters en omkoperij. Heb een beetje zelfrespect man bah bah. En ook heletijd feto blijven roepen is ook zwaar kinderachtig. Jullie hebben zelf al jaren lang banden gehad met feto. Ugur boral, bekir irtegun, enes kanter om ff een paar op te noemen. 🙂

Heel slecht gespeeld van Gala. Alleen een grote club kan overeind blijven staan en de wedstrijd keren. Penalty tja.. oliedom van Winck, niks meer aan toe te voegen. Ik ga lekker eten en naar Trabzon kijken.

Zo te zien is het toneelspel van Fenerbahce begonnen

17 maart 2024 om 19:37

Jammer he haahahahah 0-2. We zijn er nog niet maar het lijkt erop dat we ze gaan pakken!!!!

Wat fijn om onze Turkse broeders weer eens te zien discussiëren hier op dit forum! Penalty en rode kaart waren allebei terecht (maar fener en bjk fans gaan dit niet kunnen accepteren want hoe allergisch jullie ook zijn voor het kampioenschap, jullie zijn nog allergischer voor objectief zijn). Punten zijn gepakt, nu nog trabzon die fener even moet kantelen en dan is het perfect. Iyi aksamlar / fijne avond!

Oh wat een slecht spel weer! Kunnen onze mannen de spanning niet aan of zo? Kerem A. zeer slecht vandaag, maar goed dat die gewisseld werd. Berkan als verdediger moet snel stoppen trainer Okan. Voor mij is Icardi de MOTM, zowel in eigen doel als bij de tegendoel scoren en een penalty missen, dit alles in 1 wedstrijd. Vond die Ben Ouanes en Da Costa wel goede spelers trouwens. Op naar het kampioenschap, CimBomBom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren