Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech denkt eerste voor Galatasaray te maken, maar krijgt goal niet op naam

Laatste update:

Hakim Ziyech heeft zich bij zijn debuut voor Galatasaray direct laten gelden. De aanvallende middenvelder annex vleugelspits mocht tegen Samsunspor 45 minuten meespelen en leverde daarin zijn eerste assist af. Zelf leek Ziyech aanvankelijk te denken dat het zijn doelpunt was, maar onderweg had Mauro Icardi de bal bewust verlengd. Gala won met 4-2 en neemt zo de koppositie weer in handen in de Süper Lig.

Twee vroege goals van Kerem Aktürkoglu brachten Galatasaray op rozen. De linkeraanvaller schoot eerst een stuiterende voorzet van Icardi binnen, om in de 28ste minuut een voorzet van Dries Mertens met een fraaie voetbeweging ineens af te maken: 2-0. Aktürkoglu gaf via een hoekschop de assist op de derde treffer van Galatasaray, vlak voor rust, binnengekopt door Abdülkerim Bardakci: 3-0.

Bij het begin van de tweede helft mocht Ziyech zijn debuut maken. De voormalig Ajacied kwam op zijn vertrouwde positie rechts voorin terecht in plaats van Tetê. Galatasaray moest al in de eerste minuut een tegentreffer slikken van voormalig NEC'er Landry Dimata: 3-1. Het werd in de 61ste minuut zelfs verrassend 3-2 door een goal van Carlo Holse. Galatasaray bouwde de marge vervolgens weer uit naar twee. Ziyech dribbelde van rechts naar binnen en lanceerde een hard schot richting het doel van Samsunspor. De bal viel schitterend binnen en Ziyech salueerde naar het publiek. De treffer kwam echter op naam van Icardi, die de bal met het hoofd bewust nog even verlengde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hebben we aan Sergio Ramos als we de Turkse Ramos hebben? Apo is gewoon gevaarlijk als we een hoekschop hebben. Kerem A speelt weer lekker, hopen dat hij de lijn dit keer door trekt, zoals Sacha Boey dat telkens weer doet. Een Torreira en Ndombele zag er goed uit voor dat kleine 10 minuten. Mertens die toch verbasend goed blijft spelen.Ziyech die naast zijn assist toch nog niet echt fit lijkt. Af en toe rent hij gelukkig wel, maar het lijkt alsof hij vaak aan zijn been voelt. Maar het is een speler die veel zicht heeft en goeie paasjes geeft alsof het niks is.Ik kan niet wachten tegen Kopenhagen met deze selectie. Het is gewoon abnormaal wat we op de bank hebben. Hoe Samsunspor toch 2 lucky goals hebben gekregen. Zijn ze toch ver beneden de niveau van CL. De echte wedstrijd begint tegen Kopenhagen en voor nu zie ik ons winnen van Man U en gelijk spelen thuis tegen Bayern!

16 september 2023 om 21:08

Winnen van Man U en gelijk tegen Bayern hahahaahha. Heb je teveel Ayran gedronken?

16 september 2023 om 21:11

Bayern kunnen we vergeten. Maar dit Manu kunnen we gewoon thuis pakken en uit op zn minst een gelijkspel eruit halen

16 september 2023 om 21:11

Man U heeft niet hun gewenste vorm en tegen Bayern hoop ik het gewoon. Maar ik wil je wel terug zien reageren als het gebeurd.

16 september 2023 om 21:14

Je doet alsof Gala in een topvorm zit? Ben je de thuis en uitwedstrijd tegen Molde alweer vergeten? Hoe Molde ons tactisch helemaal kapot heeft gespeeld? Begrijp me niet verkeerd, ik hoop dat Gala iets anders laat zien dan de vorige Champions League wedstrijden. Maar we moeten niet doen alsof Gala de sterren van de hemel heeft gespeeld in de CL.

16 september 2023 om 21:16

De enige twee wedstrijden die United heeft gewonnen dit seizoen zijn tegen wolves en Nottingham Forest met een mager doelpunt verschil.

Gala die wint van united zou niet zo gek moeten klinken. United heeft nooit van ons gewonnen in Istanbul.

16 september 2023 om 21:17

Maar je gaat ook een heel ander Galatasaray zien. Mark My Wordsss

16 september 2023 om 21:19

Peccer is Manu onoverwinnelijk of zo?Je doet alsof het de beste club ter wereld is?

16 september 2023 om 21:23

@Peccer: hij geeft ook niet aan dat Gala in topvorm is en dat wij de sterren van de hemel hebben gespeeld in de voorronde CL. Maar ik kan jou wel een vraag stellen: wie is momenteel meer in vorm? Gala of United? Terwijl Gala zijn weg omhoog zoekt, is United minder aan het worden. Dat geeft toch echt aan dat Gala een kans maakt toch? Zomaar ben je reacties aan het boren met vooroordelen.

16 september 2023 om 22:18

Dus je gelooft liever hem met dat je van Manu wint en gelijk tegen Bayern speelt dan het feit dat je tegen Molde eigenlijk 2 wedstrijden niks hebt gedaan en met geluk door bent gegaan.
Succes in het leven maat

17 september 2023 om 01:01

Molde dit Molde dat, Molde speelde beter als een team in die 2 wedstrijden dan Man U speelde in 5 wedstrijden. Maar nog maals ik wil je wel weer zien zodra het gebeurd.

16 september 2023 om 21:48

Ziyech heeft een wedstrijd gespeeld, doe nou maar rustig..

16 september 2023 om 23:09

Abdulkerim vind ik juist zwakker dan vorig seizoen. Tijdens corners zeer gevaarlijk, maar maakt de afgelopen wedstrijden veel inschattingsfouten. Wordt hierdoor vaak van de bal afgezet in duels of voorbij gespeeld en heeft niet meer de rust aan de bal als voorheen. Ik hoop in ieder geval dat hij zich herpakt, want ik ben wel een liefhebber van hem.

Nu ga ik mijn gram halen. Er waren FB-supporters die mij met de grond gelijk maakten toen ik zei dat Ziyech en Zaha deze competitie met twee vingers in de neus kapot zouden spelen. Zie hier. Dit is pas Ziyech op 60%, deze man is abnormaal goed. Dan nog te bedenken dat deze man GRATIS is overgekomen, chapeau Erden Timur. En Icardi, tsja. Wat moet ik nog zeggen? Die man zet zijn hoofd gewoon tegen een raket. Nu tegen Kopenhagen de klus klaren en we staan er goed voor. Klein kritiekpuntje: liever Kazimcan dan Angelino in de competitie. Is dit de beste selectie van Gala na 2000?

16 september 2023 om 21:09

Haha ja mooi he, al die mensen. Evenals al vele van mijn mede-Ajacieden die beweerden dat Ziyech niet meer goed genoeg zou zijn om bij Ajax te spelen en het risico te groot was, hahah deze man gaat bij Gala iedereen de mond snoeren.

16 september 2023 om 21:15

Eens ..Ziyech is gewoon nog top. Recent nog op het wk meer dan prima. Dat hij bij Chelsea niet pasten ok .. maar dat geld voor nog een stuk of 20 spelers zoals haverts, lukaku etc .. zegt niks over de spelers maar meer over Chelsea . Ziyech gaat flammen in Turkije maar bij gala niet bij Fenerbahçe Inke 😜

16 september 2023 om 21:24

Haha thanks McGregor. Per ongeluk helemaal Fener in mn hoofd door de comment erboven, maar even snel ge-edit

16 september 2023 om 21:30

Bizar dat veel fans inderdaad geen Ziyech wilden, maar dan wel constant aankopen verdedigen die 15+ miljoen kosten die alles nog te bewijzen hebben. Ik weet wel wat ik liever had, maar ja nu hopen dat het alsnog goed uitpakt.

16 september 2023 om 22:08

We zullen RvC van Ajax dankbaar zijn dat Ocampos via een fantastische huurconstructie belangrijker voor ze was dan Ziyech. Belachelijk beleid. Ik hoop en denk inderdaad dat Ziyech die "Ajacieden" de monden gaat snoeren.

16 september 2023 om 21:24

Hij heeft nog amper gespeeld ga je gelijk praten. Heb je zijn benen gezien deze man is fysiek kapot. In vorm zeker dodelijke speler maar de vraag blijft of hij in vorm zal raken en niet vaak geblesseerd zal raken. De tijd zal het leren.

16 september 2023 om 21:29

“Deze man is fysiek kapot” -> heeft paar maanden terug de halve finale op het WK gespeeld en is op een minuut na een transfer naar PSG misgelopen. Hoe vaak is deze man zwaar geblesseerd geraakt in zijn carrière? Afijn, succes met Kent!

16 september 2023 om 21:51

We will see. Zoals ik zei de tijd zal het leren.

16 september 2023 om 21:53

Paar maanden?? Is alweer bijna een jaar gelede dat het wk begon

17 september 2023 om 00:15

Huh, wat is er mis met Ziyech zijn benen dan?

17 september 2023 om 01:19

Ziyech speelt zn hele leven met de benen waar jij het over hebt, vraag het maar aan Real, Juve, Belgie, Spanje en Portugal. Slachtoffers van de Marokkaanse magiër.

16 september 2023 om 21:32

Haha, doe je rustig aan? Lijkt alsof je hebt gewacht op dit moment. Ikzelf ben altijd een fan geweest van Ziyech. Had hem dan ook graag bij ons willen zien spelen. Maar om nou na 45 minuten je “gram” te halen is wel een beetje overdreven he? Ik geloof wel dat wanneer hij zijn vorm herpakt hij dodelijk zal zijn. Alleen dat kun je niet beoordelen na een schot die van richting is veranderd. Over Zaha: hij was vandaag weer niet bij de selectie want baba yorgun. Die zit gewoon niet op zijn plek daar hoe je het nou wendt of keert.

16 september 2023 om 21:45

Soms heb je maar 45 minuten nodig om in te zien hoe goed een speler is. Wat jullie ook ongeveer deden met Tadic, wat uiteindelijk dus goed is gekomen toch? Ik beoordeel hem niet alleen op zijn schot, de passjes die hij strooide vandaag, verrukkelijk gewoon. Die connectie Boey-Ziyech gaat mij persoonlijk nog veel plezier laten beleven. En dan nog te bedenken dat Zaha 100x meer in de PL heeft gepresteerd in de PL, haha. Baba is nu aan het uitrusten zodat hij de rest van het seizoen genoeg billenkoek kan uitdelen - zijn vervanger doet het in ieder geval goed genoeg, hihi.

16 september 2023 om 21:54

Dit is net als je gram halen toen Ihattaren het goed deed voor Ajax tijdens de voorbereiding. Ik zou eerst een paar wedstrijden afwachten voordat je al zulke uitspraken doet.

16 september 2023 om 22:09

Doe aub normaal. Ziyech heeft letterlijk niks goeds gedaan deze wedstrijd. Alle ballen waren verkeerd. Ik ging de discussie met je aan over de linkerkant van FB en GS maar nu uit het niets… opeens heb je liever een Kazimcan over Angelino. Jij vergelijkt deze man dus met een Ferdi.. Tevens Ziyech in vorm is gewoon een aanwinst, om nou na 45 min waarin hij niks heeft gedaan meteen te zeggen van ‘nu ga ik mijn gram halen’. Heel gretig dit.

16 september 2023 om 22:52

Niks goeds gedaan deze wedstrijd? Was je skills compilations van Cengiz Under aan het kijken toen de wedstrijd bezig was ofzo? Was onze gevaarlijkste man op het veld nadat ie erin kwam, strooide met hele goede passes, geeft een assist en zette goed druk. Dit is trouwens voor iemand die NET is begonnen met trainen. Jij ging in eerste instantie met mij de discussie over Ziyech aan, niet vergeten. Daarna pas kwam je de waardeloze uitspraak over die linkerkant. We gaan het zien jongen.

16 september 2023 om 23:21

Waardeloos nog wel. Voor iemand die 3 dagen later zijn linksback wilt inwisselen voor Kazimcan. Slaap lekker kerel.Ziyech speelde geen goede wedstrijd. Veel van zijn passjes (handelsmerk, de crossball) kwamen niet aan. Dus volgens jou beredenering speel je een goede wedstrijd als je goed druk zet en een bal tegen het hoofd van iemand schiet. Haha.

17 september 2023 om 01:24

Als je mijn reactie nou goed had gelezen en die geelblauwe deken voor je ogen weghaalde zou je zien dat ik liever wil dat Kazimcan in de COMPETITIE speelt. Dit puur omdat we dan met Ndombele in het middenveld kunnen spelen. Dus door de buitenlandersregel, niet door de capaciteiten.

17 september 2023 om 07:24

Woehahahahaha FLACKOGS Echt hilarisch dat over Cengiz Under.

17 september 2023 om 01:10

Tuurlijk speelt hij zich kapot in turkije, is niet lastig als je knieen het al beginnen te begeven.
Daarbij is het ook logisch als hij de competitie in turkije kapot speelt, is toch een vrij bedroefend niveau daar.

Vond Galatasaray ondanks de overwinning niet heel sterk spelen. Samsunspor leek voor mij vaker georganiseerd voor dreiging te zorgen. De goals van Samsunspor waren gelukkig, maar wel verdiend op basis van het spel.

Kerem heeft ineens leren schieten op doel, Demirbay speelde goed, ondanks dat ik vond dat ie voor een van zijn 5 overtredingen wel een kaart verdiende. Vond verder Ziyech sterk invallen. Die laat meteen zijn klasse zien.

Benieuwd naar wat Galatasaray gaat doen in CL, maar zoals ik al aangaf, voetballend valt het nog in mijn ogen tegen. Met de huidige vorm van Manchester United, zou misschien een plek 2 er in zitten.

16 september 2023 om 21:20

Ik raad je aan om alle wedstrijden van vorig seizoen eens goed te bekijken en dan pas een oordeel over Kerem geven.

16 september 2023 om 21:28

Ik ben persoonlijk geen fan van Kerem. Vind em best slordig en maakt vaak verkeerde keuzes in de eindpass en schot, na mijn idee. Ik vond persoonlijk Yunus Akgun, iig een hoger plafond hebben dan Kerem, maar dit seizoen bewijst hij mijn tegendeel tot nu toe. Benieuwd wat Buruk gaat doen als Zaha wedstrijd fit is.

16 september 2023 om 21:26

Dus jij vondt dat Samsunspor de twee goals had verdiend op basis van het spel? In de eerste helft hadden ze geen grote dreiging, behalve dat ene schot op de lat. Gala heeft de eerste helft met 3-0 uitgespeeld, en naar hun idee was de wedstrijd al voorbij. Dat is waken over gemakzucht, waardoor het in de tweede helft na een kwartier ineens spannend werd met die twee doelpunten. Nog altijd betekent dit niet dat zij het hadden verdiend.

16 september 2023 om 21:32

Die schot op de lat was moeilijker om te missen dan scoren na mijn mening. En ondanks dat Galatasaray 3-0 voor stond in de eerste helft, had Samsunspor een hogere expected goal % dan Galatasaray in de eerste helft (0,94 om 0,90). Dus ja, ik vond zeker dat ze een doelpunt verdiende.

16 september 2023 om 21:55

Begrijp me niet verkeerd, ik ben het eens met het feit dat Samsun wel zou scoren. Ik bedoel, hoeveel wedstrijden komt het voor dat Gala een clean sheet behoudt? Bijna nooit. Samsun zou hoe dan ook scoren. Ook mbt de gemiste kans op de lat, helemaal eens met jou. Als je 10x zo'n bal zou krijgen, zou je dat 9x alsnog scoren. Maar dat ze die twee goals hadden verdiend ben ik nog steeds niet mee eens. Ik vind toch wel dat je beter de onderscheid moet verwoorden tussen geluk en verdiend. De statistieken van de expected goal % wordt volgens mij ook lager naarmate de gemiste kansen. Dat Samsun efficienter is omgegaan met zijn mogelijkheden toen zij in/rondom de 16m kwamen is wellicht de conclusie hiervan.

16 september 2023 om 22:05

Ik bedoel niet dat ze het verdiend hebben in de zin van “ze overklasste Galatasaray volledig en daaruit vielen twee geluksgoals”, maar in mijn ogen, kunnen we over oneens zijn, verdiende ze wel een goal. (Zijn we het blijkbaar over eens😂) Misschien leg verkeerd uit wat ik daarmee bedoel. In mijn ogen vielen ze georganiseerder aan dan Galatasaray, die het vooral van de individuele klasse van haar top selectie moet hebben. Wat ze dus uiteindelijk ook de overwinning oplevert. Het spel moet en kan gewoon beter.

16 september 2023 om 22:44

Kijk, hier kan ik het in vinden. Kwaliteitsverschil heeft geleid naar het resultaat. Dat klinkt beter haha.

Ziyech heeft toch wel even laten zien dat hij het nog heeft. Ik was tegen zijn transfer maar blijkbaar zat ik goed mis. Heeft meteen impact gemaakt met zowel zijn assist als zijn spel. Ik kijk ernaar uit om meer van hem te zien

Maar buiten dat positief puntje vond ik het voetbal van GS wel weer slecht hoor. We geven echt zoveel kansen weg, ik word er helemaal gek van. Het kan toch niet zo makkelijk zijn voor onze tegenstanders om kansen te creeren?? Wanneer gaat Okan nou hier iets aan doen? Tegen een Molde of Samsun kom je ermee weg, maar tegen een BJK, FB of United wordt je kapot gemaakt. Ik ben niet tevreden.







De Super Lig is gewoon een speeltuin voor Ziyech… net zoals Sneijder toentertijd eigenlijk veels te goed voor onze rotcompetitie.

We gaan hem hard nodig hebben in wedstrijden waar de Turkse scheidsrechters ons weer gaan benadelen.

Na deze wedstrijd met veel machtsvertoon gaan heel wat clubs niet goed slapen. We komen jullie halen.

Icardi… je was de hele wedstrijd vrij onzichtbaar en vooral klungelig de bal meegenomen bij de een op een positie. Ik vermoed dat het slechts een offday was maar dat hij zo een raket durft te koppen en zelfs kan toveren tot een goal is beyond me. Wat een klasbak, noem het geluk als je wil maar de beste man heeft een ongelooflijk gevoel voor de bal.

Ziyech viel zeer lekker in. Tete was de eerste helft erg onzichtbaar en de wissel was zeker niet misplaatst. Ik heb nog steeds hoge verwachtingen van Tete en vermoed dat zodra hij meer zelfvertrouwen opbouwt, beter tot zijn recht komt.

Daarnaast hulde aan Kerem Demirbay. Hij speelde geweldig en je merkt dat de afwezigheid van Berkan gewoon een positieve impact heeft op hem en het hele team. Ndombele zal nog wel eens achter zijn oren krabben hehe.

Ja, nog even het hoofd van Icardi ertegenaan. Maar niet getreurd Ziyech zal zeker zijn goaltjes meepikken dit seizoen. Die tweede goal van Samsunspor was pech, daar kan je niets tegen doen. Maar die eerste tegengoal mag natuurlijk niet vallen. Er is nog genoeg huiswerk te doen voor trainer Okan Buruk.

Broeders, als fener supporter wilde ik even delen dat gala echt een sexy team heeft dit jaar weer!! Wat een spannende seizoen gaaat dit worden.

Maar die goal van Ziyech/icardi ???
Saplaaaaaaaaa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren