Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaniolo maakt obsceen gebaar; Lucas Leiva trolt Mourinho via Twitter

Laatste update:

Nicolò Zaniolo heeft zich niet populair gemaakt bij de aanhang van Lazio. Na afloop van de stadsderby tussen Lazio en AS Roma (3-2) riepen supporters van de thuisclub het nodige naar de rechtsbuiten, die reageerde met obscene gebaren. Zijn reactie werd gefilmd door fans op de tribune en vervolgens op sociale media gezet.

Zaniolo kreeg in de tweede helft, bij een 3-1 achterstand, een strafschop. Hij ontdeed zich in het strafschopgebied van Jean-Daniel Akpa Akpro en wilde schieten, maar trapte mis en ging naar het gras. In de ogen van de arbitrage beging Akpa Akpro een overtreding, maar op de beelden was daar weinig van te merken. Desondanks werd scheidsrechter Marco Guida niet naar het scherm geroepen door zijn videoscheidsrechter en bleef de strafschop staan. Jordan Veretout scoorde, al was het niet genoeg om een goed resultaat over te houden aan de derby.

Of de woede bij de fans van Lazio te maken heeft met het strafschopincident, is niet helemaal duidelijk. Na afloop liepen de emoties ook bij José Mourinho hoog op. De trainer van Roma vond dat zijn ploeg, ondanks de onterechte strafschop, benadeeld werd door de arbitrage. Hij kreeg na een uur zelf een gele kaart toen hij zich bemoeide met een wissel van Lazio. Mourinho vond dat Lucas Leiva een tweede gele kaart had moeten krijgen toen hij in een duel met Henrikh Mkhitaryan de elleboog gebruikte en vond dat de 2-0 van Roma afgekeurd had moeten worden.

In de ogen van Mourinho beging Elseid Hysaj een overtreding op Zaniolo die juist een strafschop voor Roma had moeten opleveren, vlak voordat Pedro er aan de overzijde 2-0 van maakte. "Jammer genoeg is een fantastische wedstrijd geruïneerd door de scheidsrechter en de VAR, die niet van het juiste niveau waren voor deze wedstrijd. Het had 1-1 kunnen worden, maar in plaats daarvan werd het 2-0. Het uitblijven vat de tweede gele kaart voor Lucas Leiva was ook belangrijk, want het maakt een groot verschil als je tegen tien man speelt."

Mourinho uitte zowel voor als na de wedstrijd zijn onvrede over het ontbreken van Lorenzo Pellegrini door een schorsing. De middenvelder ontving donderdag een tweede gele kaart tegen Udinese (1-0 zege) naar aanleiding van een soortgelijk luchtduel. "Pellegrini kreeg rood, Leiva kreeg vandaag niets", briest Mourinho. De uitspraken worden met een glimlach begroet door Lucas Leiva, die reageert met een tweet waarin hij vier huilende emoji's plaatst en drie peren, die ogenschijnlijk de drie doelpunten van Lazio uitbeelden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De strafschop die Zaniolo veroorzaakte was belachelijk, maar wat speelde die jongen weer geweldig vanavond. Kwam zo veel dreiging uit. Hoop dat hij samen met Pellegrini de nieuwe "totti" en "de Rossi" van Roma kan worden

26 september 2021 om 23:15

Had hem nog weinig spectaculairs zien doen, dus was al bang dat hij wellicht moeite had om terug op niveau te komen na zijn zware blessures, maar schitterend vandaag wel weer. Gelukkig maar. Is namelijk een speciaal talent

27 september 2021 om 00:39

Hij toonde zijn klasse wel bij sommige acties maar deed ook veel rare dingen. Verloor het overzicht of liep soms teveel met de bal.

27 september 2021 om 10:27

Als hij slim is vertrekt hij. Dat hele romantisering van Totti en Rossi is leuk en aardig ma hij speelt bij een subtop. Hij is duidelijk topclub materiaal in de toekomst, dus Wann het tijd is, gaan!

27 september 2021 om 12:35

In de tijd van Totti en De Rossi was Roma natuurlijk Europese Top. Dus als ze dit soort spelers en Mourinho kunnen behouden, kan Roma daar misschien over een jaar of 5 weer bij aansluiten

27 september 2021 om 12:39

Als ze zouden blijven zou het ze sieren. Maar we moeten ons erbij neerleggen dat het niet meer van deze tijd is.
Enkel als hij nog regelmatig geblesseerd geraakt dat hij misschien wel blijft, maar dan zal het eerder zijn dat er minder interesse is van de topclubs.
Hopelijk spelen ze dit jaar een goed seizoen. Dan kunnen ze de ploeg toch iets langer samen houden.. Maar ik vrees er wel voor.

Die mourinho weet het weer allemaal te verdraaien. Wat een belachelijke penalty

Ja heel kinderachtig, maar ik vind dit wel mooi. Tegen je aartsrivaal dit doen is een machtig gevoel, wel beetje misplaatst want je hebt verloren… als je nou de winnende scoorde..
Maar hij is verder wel een jokkebrok, de penalty die hij versierde was, lachwekkend; hij ging zomaar liggen en ik heb het 4x opnieuw gezien en zie nergens contact.

Het gedrag is misschien niet helemaal goed te praten, maar af en toe is het toch wel mooi om die emoties bij de spelers te zien. Dan weet je dat zo een wedstrijd ook echt bij hun leeft.

Dit is Lazio tegen AS Roma, ik hoop niet dat dit groter word gemaakt. Overigens heerlijk om Zaniolo weer op het veld te zien, kan veels te goed voetballen dan moet je die blessures neit hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren