Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi Simons blinkt andermaal uit voor Leipzig, dat uitstekende zaken doet

Laatste update:

Xavi Simons heeft zaterdag andermaal een puike prestatie afgeleverd voor RB Leipzig. Hoewel de Oranje-international niet scoorde en geen assist afleverde tegen SV Darmstadt, was hij een constante dreiging. Leipzig won uiteindelijk met 2-0 dankzij een eigen doelpunt van Thomas Isherwood en een treffer van Christoph Baumgartner. Leipzig staat momenteel vierde, al kan het nog ingehaald worden door Borussia Dortmund, dat twee punten minder heeft en nog in actie moet komen.

Bijzonderheden:


Leipzig kwam al snel op voorsprong in eigen stadion. De ongelukkige Isherwood kopte de bal bij de tweede paal in eigen doel. Vlak na rust tekende invaller Baumgartner, op aangeven van Xaver Schlager, voor de eindstand door de bal uit een hoekschop keihard in de hoek te werken.

Simons kwam dus niet tot scoren, maar speelde uitstekend en was een constante plaag voor de kansloze hekkensluiter van de Bundesliga. De Amsterdammer, die van het eerste tot het laatste fluitsignaal op het veld stond, creëerde zes kansen, waarvan één grote.

Al zijn vijf dribbels waren succesvol. Bovendien won Simons, die als aanvallende linkermiddenvelder stond opgesteld, tien van zijn twaalf grondduels én kreeg hij vier overtredingen mee. Simons was midweeks in de Champions League tegen Real Madrid (1-1) ook al een van de uitblinkers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

HIj is inmiddels toch wel een van de grote sterren in de Bundesliga. Zegt ook genoeg dat een Olmo wel gerouleerd werd en op de bank gezet wordt, maar dat Simons gewoon mag staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren