Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wéér zeven doelpunten in zege voor Inter; Jeroen Zoet wint en valt uit

Laatste update:

Internazionale heeft ook woensdagavond weer een doelpuntrijke overwinning in de Serie A geboekt. Vier dagen na de 4-3 overwinning op Fiorentina was het team van Antonio Conte met 2-5 te sterk voor Benevento. De nummer twee van afgelopen seizoen wacht zondag een lastig uitduel met Lazio. Spezia boekte tegelijkertijd de allereerste overwinning ooit op het allerhoogste niveau, al was blessureleed bij Jeroen Zoet in de tweede helft een domper op de zege.

Benevento - Internazionale 2-5
Het team van Conte scoorde in de eerste helft liefst vier keer en had zelfs minder dan dertig seconden nodig om aan de leiding te gaan. Na een strakke pass van Aleksandar Kolarov ging Achraf Hakim een één-twee met Alexis Sánchez aan en bediende hij Lukaku op maat: 0-1. Roberto Gagliardini schoot op aangeven van Ashley Young de 0-2 binnen en stond drie minuten later aan de basis van de 0-3 van Lukaku. Een foute pass van Samir Handanovic was het enige smetje op de eerste helft van Inter: de fout van de keeper werd meteen afgestraft door Gianluca Caprari. Vlak voor rust maakte Hakimi zijn eerste Serie A-goal: 1-4.

Inter, waar Stefan de Vrij zijn rentree maakte na een schorsing, kwam enkele minuten na rust goed weg toen een inzet van Gabriele Moncini op het aluminium eindigde. Het team van Conte kreeg meer grip op de wedstrijd en was dicht bij de 1-5 toen ook Gagliardini op de lat mikte. De voor Lukaku ingevallen Lautaro Martinez maakte uiteindelijk de vijfde treffer van i Nerazzurri. De vrijstaande Argentijn schoot het leer vanaf de rand van het strafschopgebied in de rechterhoek. Met zijn tweede van de avond bepaalde Caprari de eindstand in het Stadio Ciro Vigorito: 2-5.

? Wat een START van Internazionale! ? ?? ?? Vuurpijl van Aleksandar Kolarov ?? Een-twee Alexis Sanchez - Achraf Hakimi ?? Good old Romelu Lukaku

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 30 september 2020

Udinese - Spezia 0-2
Na ruim een minuut lag de bal reeds achter Zoet. Een schot van Matteo Ricci ging via de paal erin, maar de VAR constateerde buitenspel in een voorgaande spelsituatie. Het was Andrey Galabinov, sinds zondag de maker van het eerste doelpunt van Spezia in de Serie A, die na een half uur voor de enige treffer in de eerste helft zorgde. Na een voorzet vanaf links van Emmanuel Gyasi kopte Galabinov de bal via de grond binnen: 0-1. Spezia, met Julian Chabot in de defensie, verdedigde de voorsprong met verve tot aan de rust.

Voor Zoet zat het duel er na dik een uur spelen reeds op. De Nederlander moest vanwege een ogenschijnlijke liesblessure het veld per brancard verlaten. Rafael nam de plek van Zoet onder de lat in. Twee minuten later kwam Spezia ook nog eens met tien man te staan toen aanvoerder Claudio Terzi zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. Ook met een man meer slaagde Udinese er niet in om minimaal een gelijkspel af te dwingen, mede omdat Rafael in de slotminuten goed reageerde op een krachtige inzet van Thomas Ouwejan, die na dik een uur was ingevallen voor Marvin Zeegelaar. Diep in de extra tijd stond Galabinov niet buitenspel na een uittrap van Rafael en schoot hij de bal onder Juan Musso door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hakimi, daar gaat Inter zoveel plezier aan beleven. Koopje.

Heel goed inter in de eerste helft gezien met Alexis en Hakimi als uitblinkers. Ware assistkoningen. Vidal kon aardig bikkelen. Lukaku deed ook zijn ding. Tweede helft was het wat zwakker verdedigend gezien. Inter liet teveel makkelijke kansen toe. Tegen een sterkere tegenstander moet het veel beter. Aan andere kant had het zomaar 2-8 kunnen worden met al die gemiste kansen. Vooral die van Perisic en de schot op de lat van Eriksen. Overal een goed inter gezien die graag aanvallend speelt. Op naar Lazio.

30 september 2020 om 20:03

Hakimi gaat makkelijk 15 assists halen. Sanchez helemaal opgeleefd mooi om te zien. Vidal kan je beter in je eigen ploeg hebben. Inter is verder dan vorig jaar.

30 september 2020 om 20:15

Ze zijn veel sterker in de breedte maar Conte speelt nu veel hoger op de helft van de tegenstander. Een foute pass en je wordt makkelijk uitgecountert. Dus ietjes meer bslans is nodig maar Inter creërt en scoort veel. Het is heel attractief om te zien. Veel leuke en talentvolle spelers zoals Hakimi, Barella en Lautaro lopen er rond gemixt met ervaren spelers zoals Lukaku, Alexis en Vidal.

1 oktober 2020 om 01:09

Hoe deed Eriksen het? Is er voor hem een belangrijke rol weggelegd in die hogere veldbezetting of blijft het bij invalbeurten? Ik had deze graag opgezet maar moest helaas zelf voetballen, ben erg benieuwd naar Inter dit seizoen. De selectie lijkt zoals je aangeeft goed in balans met leuke aankopen, en Conte als trainer heb ik best hoog zitten.

30 september 2020 om 20:35

Moet Inter niet nog een goede linker wingback hebben en een topper centraal achterin? Als ik de selectie op papier zie lijken dit me de twee zwakke plekken. Middenvelders genoeg in ieder geval!😉

30 september 2020 om 20:39

Ik denk dat ze kwa linksback wel goed zitten. Young doet het goed daar en Perisic kan je er ook evt neerzetten. Verder hebben ze nog dalberg die het goed gedaan heeft bij fiorentina en wss 3e keus is. Centraal achterin kunnen ze wel een topper gebruiken, vooral als Skiniar weggaat. Een topper rechts van de vrij met snelheid zouden ze goed kunnen gebruiken.

30 september 2020 om 21:17

Bizar wat Hakimi laat zien qua stats. De Serie A heeft heerlijk backs met Hakimi,Theo,Gosens ect, die maken veel assist en/of goals

30 september 2020 om 21:39

Inderdaad. Leuk om te zien.

Sneu voor Zoet. Zeker als keeper is het erg ongelukkig om in je 2e competitiewedstrijd al geblesseerd uit te vallen. Het is voor hem te hopen dat zijn vervanger het niet al te goed doet, want anders is hij z'n basisplaats direct kwijt vermoed ik zo.

Vond de eerste goal van Inter echt geweldig. Met die pass van Kolarov en de combinatie tussen Alexis en Hakimi, pff. Verder was Inter sterk en kunnen we een goed seizoen verwachten. Toch af en toe een paar verdedigende foutjes, maar met Stefan de Vrij is het zoveel veiliger. Overigens mag Benevento ook wat waardering krijgen. Ze zetten goed druk en ze hebben redelijke aanvallers als Lapadula en Caprari. Denk dat zij het veel teams moeilijk gaan maken.

30 september 2020 om 20:51

Jaa zou leuk zijn als Benevento erin blijft! Leuk tenue, Heel leuk stadion wat aan het veld zit. En spelen altijd wel leuk voetbal, Ik hoop dat ze het dit jaar wel redden. Inter weer heel sterk inderdaad, Hakimi is echt een goede aankoop geweest. Is goed in de 1,2 en is heel snel en heeft een goede voorzet

Inter fans hoe ontwikkelen Esposito, Bastoni en Lautaro Martinez zich? Zien jullie ze nog in de nabije toekmst wel of geen transfers maken naar buitenland?

30 september 2020 om 23:45

Esposito is uitgeleend aan SPAL (zonde als je het mij vraagt) en bastoni heeft zich gewoon tot basisspeler gewerkt. Het lijkt me wel sterk dat hij of Lautaro nog zouden vertrekken. Lautaro is te duur en Bastoni zit goed op zijn plek.

Vorig seizoen is er een positieve lijn gezet bij Inter en de potentie van de ploeg lijkt er nu uit te komen. Sanchez, Lukaku, Hakimi allemaal wereldspelers op het moment. Dit jaar zie ik de kans groter op kampioenschap dan vorig jaar, alhoewel Juve wel ‘gewoon’ weer favoriet is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren