Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-droom Oekraïne spat uiteen; Wales na 64 jaar (!) weer present

Laatste update:

Wales heeft zich voor het eerst sinds 1958 verzekerd van een ticket voor het WK. In het kletsnatte Cardiff werd zondag afgerekend met het bij vlagen betere Oekraïne (1-0). Andriy Yarmolenko passeerde in de eerste helft zijn eigen doelman toen hij een vrije trap van Gareth Bale onschadelijk wilde maken. De aanvaller dacht kort daarna een strafschop te krijgen nadat hij in de zestien werd aangetikt door Joe Allen, maar na een check bij de VAR besloot arbiter Antonio Mateu Lahoz om de bal niet op de stip te leggen. Oekraïne bleef tot het einde gevaarlijk, al was dat niet voldoende voor de zo gewenste gelijkmaker. Het was na het laatste fluitsignaal dan ook groot feest in het Cardiff City Stadium.

Oleksandr Zinchenko dacht Oekraïne een droomstart te hebben bezorgd in de derde minuut van de play-off om een WK-ticket. De linksback zag een vrije trap van ongeveer 25 meter afstand langs doelman Wayne Hennessey in de linkerhoek verdwijnen. Lahoz had echter nog niet op zijn fluitje geblazen, waardoor er een streep ging door de vroege openingstreffer. Oekraïne was duidelijk de betere ploeg in de beginfase. De alerte Hennessey voorkwam in de elfde minuut in twee instanties dat Roman Yaremchuk, die de buitenspelval had ontlopen, kon scoren. De sluitpost van Wales voorkwam na een halfuur spelen ook dat een schot van Zinchenko in de linkerbenedenhoek verdween.

Waar Oekraïne de bovenliggende partij was, daar kwam Wales in de 34ste minuut op voorsprong. Een vrije trap van Bale van net buiten de zestien verdween via het hoofd van de ongelukkige Yarmolenko achter Georgiy Bushchan in het doel: 1-0. Grote vreugde bij Wales, dat enkele minuten later in het eigen strafschopgebied goed leek weg te komen. Op de beelden werd duidelijk dat Allen de voet van Yarmolenko raakte, maar na overleg met de VAR besloot Lahoz om geen strafschop toe te kennen. Een minieme voorsprong dus voor Wales halverwege. Die voorsprong had vier minuten na de hervatting kunnen worden uitgebreid, maar Aaron Ramsey faalde van dichtbij na een snelle aanval van het thuisland.

Oekraïne ging daarna naarstig op zoek naar de gelijkmaker, die er bijna kwam via Viktor Tsygankov. De vleugelaanvaller werd echter gestuit door Hennessey. In de rebound schoot Yaremchuk van dichtbij naast. Oekraïne bleef op jacht naar de 1-1, wat Wales de gelegenheid gaf om te counteren. Een kwartier voor tijd raakte invaller Brennan Johnson de paal, waarna Bushchan fraai redde op een schot van Bale vanaf de rechterkant van de zestien. Twee minuten later dacht Oekraïne eindelijk langszij te komen, ware het niet dat Ben Davies op het nippertje redding bracht op een knal van Yarmolenko. Er werden in de slotfase nog de nodige wissels doorgevoerd aan de kant van Oekraïne, maar het bood geen soelaas, ook door de goede reddingen van Hennessey op schoten van Artem Dovbyk en Vitaliy Mykolenko. Wales, waar Bale met applaus werd vervangen kort voor tijd, trok de krappe voorsprong over de streep en mag zich derhalve gaan opmaken voor de eerste WK-deelname sinds 1958, met Engeland, de Verenigde Staten en Iran als tegenstanders in de poulefase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Yes!!!! Als Bale fan is dit geweldig nieuws, Bale op een WK is toch geweldig en Wales heeft me aardig verrast veel honger en een paar geweldige spelers zoals Bale , Davies en Daniel James ook Ramsey lijkt te transformeren in Superman als hij dat Wales shirt aantrekt , het is ze gegund hun laatste WK was dacht ik 60 jaar terug proficiat Wales 🎉🎆🌍

5 juni 2022 om 20:03

Zo wat was hij irritant zeg . Daarom vind ik het heerlijk dat wales door is

5 juni 2022 om 20:10

Volgensmij had je hieronder moeten reageren 👇

5 juni 2022 om 20:22

Eerst zeiden ze altijd Oost Europeanen komen alleen om te profiteren naar Nederland en nu zijn het helden.... geef ze voorrang bij huurwoningen een uitkering en voorrang op werk....

5 juni 2022 om 22:18

Jij hebt ze niet allemaal op een rijtje. Wat een hoop gelul.

5 juni 2022 om 20:47

@ Prem ik bepaal zelf wel wie ik liever door heb in dit tweede Luik.
En mijn voorkeur ging uit naar Wales.
Wales mag best feest vieren als ze voor het eerst in 60 jaar zich plaatsen, en zouden de spelers van Oekraïne dan zelf niet in Oekraïne moeten zijn vanwege hun dienstplicht?

5 juni 2022 om 20:48

Helemaal met je eens prem, zeer jammer dat Oekraïne niet doorgaat naar het WK.

5 juni 2022 om 21:03

@RisottoFC

Tweede Luik? Tweeluik man. Oef. Die is wel pijnlijk.

Lekker voor die Albert Mantingh. Met afstand de meest subjectieve commentator van Ziggo.

5 juni 2022 om 20:00

Dit ging inderdaad echt te ver. Ik weet niet wat er allemaal gaande is opeens, maar er is al jarenlang oorlog overal en nu zitten we ons ineens druk te maken, zelfs bij een voetbalwedstrijd!!!

5 juni 2022 om 20:04

Dit was inderdaad echt beschamend. We moesten het allemaal Oekraine gunnen aldus de beste man.

EDIT: voetbalzone verwijdert overigens weer lekker random reacties. Censuursite.

5 juni 2022 om 22:42

Wat een trol ben jij zeg. In Rusland zitten veel meer neonazi's dan in Oekraïne

5 juni 2022 om 20:05

Albert Mantingh is voor mij alle geloofwaardigheid kwijt. Echt zielig voor die Oekrainers hoor, maar verdienen ze volgens hem uit medelijden een plek op het wk?! Zelden zo een subjectieve verslaggeving meegemaakt... Albert Mantingh de romanticus mag van mij met pensioen.

5 juni 2022 om 20:09

Irriteerde mij ook dood, elke redding die Hennessy verrichte had Oekraine ongeluk, het waren fenomenale reddingen dat had hij ook kunnen zeggen, vreselijke commentator.

Vind dit maar saai eigenlijk. Wales vind ik niet bijzonder en het is ook niet klein genoeg om het op een stunt-manier leuk te vinden.
Maar gefeliciteerd aan iedereen die Wales een warm hart toedraagt

5 juni 2022 om 20:02

Nou, Wales tegen Engeland op het WK zal anders alles behalve saai zijn denk ik.

5 juni 2022 om 20:04

Wie boeit Wales tegen Engeland nou. Een stel houthakkers en Bale tegen een geweldig elftal.

5 juni 2022 om 20:05

Dan vind ik Schotland-Engeland toch veel mooier. 's werelds oudste interlandwedstrijd, laat staan derby.

Schotland qua land, mensen en fans wmb ook veel mooier dan Wales. Niets ten nadele van Wales natuurlijk, maar die kunnen tegen dat niveau niet opboksen

5 juni 2022 om 20:05

Jaa geweldig elftal . Hebben ze gister wel laten zien hoe geweldig ze zijn.

5 juni 2022 om 20:08

België weet nog wel hoe het is om tegen Wales te spelen, EK 2016!❤

5 juni 2022 om 20:09

Nou ja, “kunnen het niveau niet aan”…

Als je van landen als Tsjechië, Oostenrijk een Oekraïne onderweg naar het WK wint, zullen Iran en USA op het eindtoernooi toch ook te kloppen zijn; en heb je met Wales gewoon de tweede plek in de groep te pakken.

5 juni 2022 om 20:11

Je vergist je in Iran. Die zijn niet zo slecht als je denkt (en schakelden Portugal in 2018 nog bijna uit. Voor open goal gemist in minuut 94. Als die zit waren ze door. In een poule met Spa-Por-Marokko) Ik denk dat Iran 2e zal worden in deze groep

5 juni 2022 om 20:14

Wales een stel houthakkers noemen is toch wel heel erg zielig. Het is niet één of ander team als Litouwen, Albanië of Kosovo. Het is geen bij elkaar geraapt zootje. Er zit echt kwaliteit in het elftal.

Schotland is een mooi land, goede fans en goede voetballers, maar ze verpesten het altijd voor zichzelf op de momenten waar het erop aankomt.

Prima dat Wales speelt, ik ben echt benieuwd op een WK. Kijken of ze iets kunnen klaarspelen. Een team met degelijke spelers en de grote ster Bale.

5 juni 2022 om 20:16

Iran is echt niet beter dan bijvoorbeeld Wales of Engeland, vorig WK wonnen ze van Marokko met 0-1 ( eigengoal 90+5) tegen Spanje zaten ze te verdedigen met 10 min in eigen 16 90 minuten lang en Portugal speelden ze gelijk maar wel met een hoop geluk en Cristiano mistte een penalty , normaal gesproken wordt het 1. Engeland 2.Wales 3. VS 4. Iran

5 juni 2022 om 20:21

Tegen Portugal had Iran meer verdiend vorig WK. Tegen Marokko geef ik je na zijn ze ontzettend goed weggekomen, want Marokko speelde gewoon veel beter die dag.

Maar toch als je zo ver komt ben je niet niets. In de kwalificaties destijds (voor rusland) maar 2 goals tegen. 8 winst 2 gelijk 0 verlies (finalepoule), 9 clean sheets. Het verdedigende opzichte was gewoon een van haar sterkste punten destijds

Het Iran van nu is niet meer zo goed als het Iran van toen, maar het verschil is ook niet ontzettend dus ik geef Iran goede kansen deze poule. Wales en USA kunnen ook plek 2 pakken want het niveauverschil onderling is niet groot, maar ik geef de beste papieren aan Iran.

Engeland - Iran - USA - Wales is mijn voorspelling

5 juni 2022 om 20:34

Ben ik met je eens ik denk dat Getafe en Bordalas goed naar Iran heeft gekeken op het WK want defensief en qua zuigen waren ze idd koploper, ze kunnen goed verdedigen dat geef ik toe maar als je op een mondiaal speelt hoop je toch dat een team wat attractiever gaat voetballen want de hele wereld zit te kijken, tuurlijk het resultaat is het enige wat telt maar ondanks dat Getafe van ajax won met hetzelfde soort spel ben ik 0% onder de indruk van Getafe en datzelfde gevoel heb ik helaas bij Iran.

5 juni 2022 om 20:37

Ik vind dat wel meevallen. Misschien is het ook wel voor een deel omdat het tegen jouw eigen team is geweest dat het je meer is opgevallen? Ik vond dat zuigen niet zo heel intens bij Iran destijds.
En attractief voetbal spelen vind ik zelf niet belangrijk. Je staat er inderdaad gewoon om te winnen en Iran kan niet zo'n WK poule overleven als ze guardiola gaan na-apen

5 juni 2022 om 20:46

Adviseer ik je om de wedstrijd terug te kijken en te analyseren hoe Iran om de haverklap op de grond ging liggen en de wedstrijd compleet kappot probeerde te maken. Ook werd echt alles uit de kast gehaald om Hakim Ziyech uit de wedstrijd te halen van opstootjes tot de meest vervelende slimmigheidjes, keeper van Iran pakte bij elke uittrap 2 minuten er was amper zuivere speeltijd en geloof me ik ben veel gewend in Afrika qua tijdrekken en wedstrijd doodmaken maar dit heb ik vrijwel nooit meegemaakt, helaas schoot Ziyech in de 85ste minuut die grote kans er niet in en dan weetje dat in voetbal altijd mogelijk is dat je die deksel op je neus krijgt.

5 juni 2022 om 20:50

oh ik heb die wedstrijd wel goed bekeken hoor. Ik kijk (bijna) alles op een WK. (alles als het kan)
Extra aandacht voor die pot want ik had een weddenschap openstaan om Iran. En na afloop de beelden van alle marokkanse duels goed gebruikt om een beetje te plagen, want met dat Mabrouk Al3na nummer was het echt gemakkelijk om memes te maken over marokko.

5 juni 2022 om 21:01

Eerlijk jij bent ook Marokkaan he ff eerlijk 🇲🇦🤞👊💪

5 juni 2022 om 22:34

Haha ik heb wel een enorme gunfactor voor Marokko, maar ik ben geen Marokkaan nee. Wel Arabisch dus praktisch gezien een pot nat joh

5 juni 2022 om 20:04

Wales heeft maar drie miljoen inwoners. Dat tegenover 44 miljoen inwoners van Oekraïne. Dan vind ik dat je het best een stunt mag noemen.

5 juni 2022 om 20:09

Klopt,, maar als ik denk aan fantasy tales denk ik aan een team van Ijsland dat ter nauwenood niet de poule overleeft op het WK 2018 (die laatste pot als ze 5 minuten voor tijd scoren winnen ze die pot en zijn ze 2e achter Kroatië) met 300.000 man

Dan denk ik verder ook nog aan een hoop andere fairytales. Alsnog ontzettend knap van Wales hoor, maar het heeft (voor mij) niet dezelfde magie als dat een Ijsland had in 2018, een Irak (duh) had in 2007(continentaal) of een Denemarken zou hebben gehad in 1992

5 juni 2022 om 20:16

Volgens die redenatie zou een overwinning van Oranje op China een mega prestatie zijn

Ontzettend vermakelijke wedstrijd gezien! De eerste helft was Oekraïne beter en had het een strafschop verdiend. De tweede helft ging redelijk gelijk op waar beide ploegen wel twee keer had moeten scoren. Man of the match toch wel Hennessy of Davies. Had het gevoel alsof ik naar Ramos en Van der Sar aan het kijken was, dankzij zij is Wales door. Toch wel een leuke poule aankomend WK!

Overigens in het live meepraten wel veel zielepieten. Een land het misgunnen omdat veel mensen ze het gunnen vanwege een nare situatie daar. De mens kan sneu zijn.

5 juni 2022 om 20:03

Opzicht heb je gelijk, dat is best sneu. Anderzijds; dit heeft ook misschien te maken met het feit dat andere landen in oorlog geen aandacht krijgen. Ook misschien dat hele songfestival gebeuren waar Oekraïne ineens won..

5 juni 2022 om 20:13



Daar kan Oekraine en haar bevolking weinig aan doen. Bovendien, die aandacht heeft nog werkelijk nergens toe geleid. Er vallen nog steeds dagelijks bommen daar. Land X is in oorlog maar Land Y krijgt meer aandacht.. laat ik land Y alles maar misgunnen. Je moet wel een hele simpele gedachtegang hebben als je zo beredeneert

5 juni 2022 om 20:15

Het is vooral dat inderdaad. Je ziet nooit straffen voor landen die genocide plegen tegen onbelangrijke landjes (westers oogpunt), weinig steun en support richting landen als Yemen.palestina is de enige uitzondering daar die aandacht krijgt en zelfs daar is het maar gematigd.

Allerlei volkeren waar altijd over gesproken wordt dat "ach overal is wel oorlog te vinden" en dat ze niet uitmaken en nu ineens bij oekraine is het het einde van de wereld. Veel mensen zijn dat zat dat die andere landen nooit mogen uitmaken. Dat sommigen het afzetten tegen Oekraine is jammer, maar te begrijpen aangezien oekraine op die manier wordt geassocieerd met het fenomeen dat het niemand kan verukken als het een land als syrie of jemen overkomt.

5 juni 2022 om 20:27

Dus als we met z'n allen in het Westen vlaggen van Yemen of Palestina gingen op hangen of als facebook profielfoto zouden doen dan was het wel goed geweest? Ik denk dat je de impact van die aandacht ernstig overschat. Oekraine en haar bevolking hebben er helemaal niks aan dat Pietje Puk uit Nunspeet zo met ze meeleeft als er weer een bom ergens in Odessa valt

5 juni 2022 om 20:34

Ik zeg ook nergens dat Oekraine daar wat aan heeft, noch dat Nederlanders bij elk land vlaggetjes moeten hangen.

Wat ik wel zeg is dat veel mensen zich storen aan de hypocriete houding richting oekraine, zowel in dat dit conflict belangrijker is dan anderen als dat een land als oekraine voorheen alleen maar haat over zich heen kreeg en nu opeens het zielige kindje is dat alles liefs verdient in deze wereld.

En dat veel mensen zich storen aan dat andere landen wegkomen met allerlei kwalen en de gemiddelde rus ineens moet betalen voor iets waar ze zelf niets aan kunnen doen. En ja dat mensen er ook apathie voor oekraine voor krijgen is zonde en onnodig, maar het is niet raar.
Het is een vrij gebruikelijk menselijk instinct om wanneer er onrecht gebeurt een hekel te krijgen aan degene die er 'voordeel' aan haalt, zelfs als de voordeel vrij betekenisloos is en als degene die voordeel haalt daar vrij weinig aan kan doen.

5 juni 2022 om 23:17

Zonder steun vannde bevolking zou er geen hulp meer aan Oekraïne worden gegeven. Dus ze mogen heel blij zijn dat pietje puk met ze meeleeft.

6 juni 2022 om 23:45

Iran steunt de Palestijnen toch? Nou dan

Wat een enorme schande. VAR is juist in het leven geroepen voor deze cruciale momenten. Maar ook natuurlijk mooi voor de Welshmen dat ze weer eens aan een WK deelnemen.

5 juni 2022 om 20:01

Ik vond het eerlijk gezegd geen pingel.

5 juni 2022 om 20:04

Iemand van achter tegen zijn hak schoppen geen penalty? Hoe interpreteer jij dit dan, oprecht benieuwd.

5 juni 2022 om 20:06

100% geen penalty , de Welsh verdediger wil de bal wegtrappen en had niet door dat er een Oekraïnse aanvaller in zijn rug was en tikt precies de bal weg wanneer hij hem wil wegtrappen was 100% onbewust en dus geen penalty goed gezien trouwens van Lahoz ! ✅️

5 juni 2022 om 20:10

Vind het ook geen penalty. En als je het al een tik vind, de bal kwam precies bij zijn medespeler wat ook gebeurd Ou zijn als hij hem niet raakte. Was dus totaal niet cruciaal. Gewoon niks aan de hand.

5 juni 2022 om 20:15

Zeker geen penalty.

5 juni 2022 om 20:06

Dit is toch nooit een penalty. Schreeuwt het uit alsof hij wordt neergehaald door twee gestrekte benen. Dat zegt al genoeg over hoe erg hij opzoek was naar een penalty.

5 juni 2022 om 20:16

Voor mij geen penalty. Voornamelijk omdat hij zijn stap niet afmaakt en zijn voet juist naar achter brengt. In de loop is dat zo vreemd, dan ben je dus echt op zoek naar die overtreding.

Beste nieuws van het weekend. Niks tegen Oekraïne maar ook niks met hen.Wales met Bale tegen Iran, Amerika en England is natuurlijk veel beter.

5 juni 2022 om 20:02

Oneens. Had liever Oekraine gezien of gewoon Schotland. Dit Wales voetbalt belabberd.

5 juni 2022 om 20:12

Schotland was helemaal niet om aan te zien.

Beter anders moesten ze straks nog verplicht het wk winnen, net als met eurosong festival het geval was

5 juni 2022 om 20:02

Droef toeter

6 juni 2022 om 10:40

-deze reactie stond onder andere post-

5 juni 2022 om 20:02

Precies.

6 juni 2022 om 10:42

Vind het sneu dat hij denkt dat mensen wakker liggen van het winnen van het songfestival… Wat boeit dat? Een leuk Europees feestje ieder jaar ergens anders, gaat 95% over de gedachte en 5% over de winnaars.

5 juni 2022 om 20:03

Toch werd ze vandaag een penalty ontnomen. Dus ze krijgen dan toch niet alles cadeau.

5 juni 2022 om 20:05

Het was ook geen pen.

5 juni 2022 om 20:21

Maar ook geen potlood

5 juni 2022 om 20:28

Hahaha geniaal koekoek ik lig in een deuk hier.

6 juni 2022 om 23:47

50/ 50 geval de pingel.
Maar ze werden ieg niet geholpen doir de VAR. Dat fabeltje kan ook weg

5 juni 2022 om 20:27

Als die commentator het voor het zeggen had dan was dat nog gebeurt ook.

6 juni 2022 om 00:05

Heel treurig dit, dat dit zoveel likes krijgt zegt ook wel iets over het niveau hier..

Onterechte winnaar. Oekraine was stukken beter en had de scheids ook nog eens flink tegen. Uberhaupt jammer om Oekraine niet op het WK te zien want ze hebben genoeg leuke voetballers rondlopen daar.

De keeper van Wales Hennessey deed even Courtois na; hield alles tegen.
De gelukkigste heeft gewonnen en is door naar het WK.

Jammer voor Oekraine, hadden echt wel een penalty verdiend en moeten krijgen. Gefeliciteerd Wales fans!

Wel een heerlijke affiche straks op het WK: Wales vs Engeland

Nou, gefeliciteerd Wales met het WK-ticket. Er was wel wat geluk gemengd met zuiver antivoetbal en de hulp van een zeer slechte 12e man (Lahoz) en een twijfelachtig optreden van een 13e man (Munuera) voor nodig maar dan heb je ook echt wat hè. Als ze zo spelen kijk ik helemaal niet uit naar hun WK wedstrijden

Lahoz 1 - 0 Oekraïne.

Hoe haal je het in je hoofd Oekraïne geen strafschop te geven vlak voor rust... Iedereen ziet thuis dat het een 100% strafschop was. Maar oh nee, de Spaanse scheids en var weer eens niet. Daarbij had die James er op slag van rust gewoon met twee keer geel AG gemoeten.

Niet eens politiek hoor, maar voetbaltechnisch had ik liever Oekraïne gezien op het WK. Speelden toch wel het leukste voetbal tegen de twee Engelse regio's. Wales hebben we niet zo veel aan, jammer. Al gun je het Bale bijvoorbeeld van harte.

5 juni 2022 om 20:06



Ik heb het teruggezien. Ik vind dat je hem wel kan geven, maar ik snap ergens ook wel waarom hij niet gegeven wordt. Ik vind het een strafschop, maar niet zo'n 100 schande als de meeste beweren.

Edit: laat maar. vind het eigenlijk niet eens een strafschop omdat
- de verdediger de bal wil wegtrappen en de aanvaller er ineens van achter tussenspringt
- het geen verschil maakt met de actie. Wat als die jongen de bal had afgepakt daar en weggetikt? Verandert niets aan de situatie

5 juni 2022 om 21:05

Algelopen keren was dit altijd een penalty. Bijv toen koulibaly vs messi

Wales leuke comeback, ik hoop dat Wales gaat verassen dit WK net zoals ze op het EK deden. Die Hennessy is ook wel een onderschatte keeper he.

Wales lekker hoor wil bale wel op het wk zien. Ze kunnen zomaar stunten tegen USA en Engeland

Wat een mannetje die Bale lol. Wales komt al jaren echt zover vanwege hem. En zuur voor Oekranie maar toch wel enorm mooi voor Wales. Na zo lang weer op een Wk. En opzich gewoon verdiend.

En dat penalty moment, vind wel dat Yarmo echt meer een schwalbe maakt dan dat ie echt volop wordt getorpedeerd.

Dat zo een clown als Lahoz een cruciale WK-kwalificatie toegewezen kreeg, zegt helaas alles over het huidige niveau van scheidsrechters in Europa. De beste man kon het natuurlijk weer niet laten om de aandacht op hemzelf te vestigen, door een zuivere pingel weg te wuiven alsof het niets is. Zonde voor Oekraïne dat ze juist in deze situatie bestolen zijn, dat land kan natuurlijk elke kleine oppepper gebruiken. Wales met hun kick-and-rush op een WK, betekent dat Bale zijn carrière met nog een jaartje moet verlengen. Ben benieuwd welke club in de val loopt in de hoop dat ze een grote naam zoals hem kunnen strikken. Het zou mij verbazen als hij volgend seizoen meer dan de helft van de wedstrijden bij zijn nieuwe club in de basis staat.

Wel geweldig voor die Welshmen. Na meer dan 60 jaar weer eens een keer aktief op een WK!!

Jaaaaaa eindelijk yessssss

Wales Verdiend geplaatst!
Oekraïne kan zich nu richten op de oorlog.
Dachten net als het Songfestival door te kunnen.
Helaas, over 4 jaar weer proberen😅

5 juni 2022 om 20:31

Wat een trieste reactie zeg… Ik vond juist dat Oekraïne het verdiende. Wales is niet om aan te gluren, staan lekker met 11 man de hele wedstrijd in de eigen 16 en hopen op een fout van de tegenstander. Maar goed je zou wel dan van A. Madrid zijn, dan snap ik dat je het verdiend vond

6 juni 2022 om 10:46

Nederland moet echt meer investeren in onderwijs. Prima Wales door, maar wat een domheid.

“Net als met songfestival” man man wie boeit dat songfestival… wat een figuur ben je als je daar drie weken later nog mee bezig bent.

“Kan zich nu richten op de oorlog…” denk je dat ze daar niet voor, tijdens en na de wedstrijd al met hun gedachten bijzaten?

“Over 4 jaar weer proberen” als ze dan nog bestaan, of had je over die optie nog niet nagedacht?

Mooi voor Wales. Dat land gun ik het wel. Maar natuurlijk mede dankzij de zeer slechte arbitrage/var. Zo zie je maar weer dat de VAR een prima toegevoegde waarde is; mits bemand door capabele mensen.

Wales gewoon terecht gewonnen. Lahoz was heel dramatisch vndg, maar ook Wales had hier last van met 2 gele kaarten binnen 4 minuten speeltijd (voor niks).
Oekraã¯ne had genoeg kansen om te scoren maar deden het niet. Wales wel, dus ja terecht. Dat penalty moment, ja zo overduidelijk was het niet. Kwestie van interpretatie.
Maar goed, Bale, een Real Madrid legende, gun ik wel een WK deelname.

Mooi.
Oekraïne moe dat ik ben is het een zege dat ze dit WK niet vergallen met dat huilgedrag.

5 juni 2022 om 22:43

Ach jongen toch, je zal het er wel zwaar mee hebben die oorlog in Oekraïne..

Leuk voor Wales en vooral bale die nog even een wk meepakt zo tegen het einde van zijn carrière.. ben benieuwd naar welke competitie en club hij zal gaan. Stoppen zit er nu niet in voor hem want een wk na zo veel jaren spelen met zijn land wil die voor geen goud missen denk ik. Misschien dat er nog een club in Engeland is die het risico wil nemen

6 juni 2022 om 00:45

Ja ben benieuwd bij welke club Bale de komende maanden zich voor gaat bereiden op het WK.

Verder echt zin in het WK met zoveel supersterren die waarschijnlijk hun laatste kans krijgen op de grootste droom.

Wales en Oekraine zijn allebei landen waarvoor je de televisie niet aanzet. Toernooivulling. Dus wat maakt het uit wie door is?

Heerlijk dit hoor. Ben dat Oekraïne gezuig wel een beetje zat.

6 juni 2022 om 00:11

Dat gezuig aan Putin zijn ... Vind ik nog irritanter.

7 juni 2022 om 09:54

Dus omdat iemand die Oekraine propaganda zat is ben je meteen pro Putin? Mensen doen net alsof Oekraine het heilige jongetje van de klas is, maar Oekraine is zo een beetje het meest corrupte land in Europa... Putin is een lul, maar doe nou niet net alsof hij als enige schuldig is aan dit alles.

Helaas Oekraïne, misschien is het toch beter om te focussen op het thuisfront

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren