Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst blikt lachend terug op akkefietje met Messi: ‘Misschien was hij me zat’

Laatste update:

Wout Weghorst kijkt met gemengde gevoelens terug op het WK van 2022. Nederland vloog er in de kwartfinale na strafschoppen uit tegen Argentinië en na afloop liepen de gemoederen hoog op. In de catacomben raakte Lionel Messi behoorlijk kwaad op de spits.

Na afloop van het duel gaf Messi een interview aan het Argentijnse TycSports. De Argentijn schreeuwde naar Weghorst, waarop verslaggever Gasón Edui eerstgenoemde tot kalmte moest manen. "Naar wie kijk je? Wat kijk je? Loop door, bobo!", zou Messi geroepen hebben.

"Heel speciaal", blikt Weghorst in de Viaplay-documentaire Waanzinnige Wout terug op dat moment. "Toen ik bij Manchester United speelde en we in Spanje kwamen, was het allemaal: Bobo, Bobo. Lisandro Martínez zei ook wel eens tegen me: ‘Ze hebben allemaal shirts van jou in het team met die tekst erop’.”

Op de stelling dat het hem achtervolgt reageert Weghorst ontkennend. “Het ebt natuurlijk wel weer weg. Ik zat in die wedstrijd ook vol in de adrenaline en gaf hem ook een beuk. Met alle respect voor hem natuurlijk, maar als ik op het voetbalveld sta, dan wil ik gewoon winnen en maakt het niet uit wie het is.”

Na de wedstrijd wilde Weghorst de Argentijn in de catacomben een hand geven. Dat werd echter verkeerd begrepen. Messi zag het als een provocatie. Weghorst kan wel begrip opbrengen voor zijn reactie. “De hele druk die er op hem staat, het hele volk…”

“Maar na de wedstrijd wilde ik echt alleen een hand geven”, benadrukt de spits. “Het was voor mij als voetballer om tegen een van de beste voetballers aller tijden te spelen ook gewoon mooi, een eer.”

“Dus ik liep naar hem toe en toen sloeg hij mijn hand weg. Hij was me misschien wel zat, want ik was ook vervelend geweest in de wedstrijd”, erkent Weghorst lachend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kijk ook met gemengde gevoelens terug op het WK 2024, helemaal omdat ik dat blijkbaar compleet gemist heb de afgelopen maanden

24 februari 2024 om 15:45

Echt zonde inderdaad.
Hoe heeft Oranje het überhaupt gedaan?

24 februari 2024 om 17:09

Blijkbaar weer tegen Argentinië eruit in de kwartfinale. En ook weer met penalties. Messi en Weghorst ook nu geen vrienden. Begint bijna op steeds weer Fey tegen Rome te lijken.

Da’s mooi balen dat je WK ‘24 gemist heb. Die hattrick van Weghorst in de finale is voor de eeuwigheid. Ongelooflijk. Na die rode kaart van Messi in de kwartfinale wegens opzettelijk hands, is Weghorst opeens wereldvoetballer van het jaar en is Messi vergeten. Ik ga het WK 2024 nooit vergeten!

24 februari 2024 om 18:10

Tegen een van de beste spelers aller tijden spelen, kan Messi toch mooi na vertellen aan zijn kinderen. Wat is Wout ook een fenomeen, wat een geluk dat wij hem hebben mogen zien voetballen!

Ik zag wat ophef over de docu van noa lang. Maar de titel waanzinnige wout belooft ook veel

Na Cruijff ,en Van Basten ,en Bergkamp, en Van Nistelrooy ,en Kluivert , is Weghorst de beste die we ooit gehad hebben

24 februari 2024 om 17:28

Dan denk ik dat je Makaay, van Persie, Nanninga, Rep, Kieft, Hasselbaink, Huntelaar, Wilkes en Lenstra toch wel tekort. En dan vergeet ik er vast nog wel een paar.

25 februari 2024 om 07:04

Ik denk dat Woutje Weghorst vreselijk onderschat wordt.is beter dan brobbey vindt ik

25 februari 2024 om 09:51

Van persie moet ik je gelijk geven, die heb ik over het hoofd gezien….
Maar de rest van de namen die jij op noemde mogen nog niet eens de veters strikken van Wout Weghorst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren