Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weergaloze Cole Palmer breekt record én maakt volmaakte hattrick in 29 minuten

Laatste update:

Cole Palmer is bezig aan een waanzinnige wedstrijd voor Chelsea. Na 30 speelminuten gaf het scorebord op Stamford Bridge in het Premier League-duel met Everton al een 3-0 tussenstand aan. De drie goals werden allemaal verzorgd door Palmer en zeker de derde treffer was van grote schoonheid.

De 1-0 maakte Palmer in de dertiende speelminuut. Na een fraaie dribbel kreeg hij de bal terug van Nicolas Jackson en schoot hij raak in de linkerbenedenhoek. De 2-0 viel vijf minuten later. Uit de rebound, na een redding van doelman Jordan Pickford, knikte Palmer zijn tweede van de avond binnen.

In de 29ste speelminuut ging Pickford in de fout. Hij speelde de bal in de voet bij Palmer, die vanaf circa 35 meter van het doel direct uithaalde. Het schot viel op heerlijke wijze binnen: 3-0. Palmer is de eerste speler ooit die in zeven Premier League-duels op rij op Stamford Bridge scoort.

Dankzij de drie treffers maakt de 21-jarige aanvallende middenvelder een sprong op de topscorerslijst in de Premier League. Tot dusver was Palmer negentien keer trefzeker, waardoor hij stijgt naar de gedeelde tweede plek. Ollie Watkins maakte namens Aston Villa eveneens negentien treffers, terwijl Erling Braut Haaland de meeste doelpunten noteerde: twintig.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldig debuut seizoen maakt hij toch die Palmer! Mocht hij topscoorder worden van de Premier league (hij staat nu 1 goal achter Haaland met 1 wedstrijd minder gespeeld) lijkt het mij toch een serieuze kandidaat voor Premier League speler van het seizoen! Buiten zijn goals speelt hij ook gewoon fantastisch! Zal niet weten welke speler het veel beter doet dan Palmer, Haaland vind ik persoonlijk niet, De Bruyne is te veel geblesseerd geweest. Wellicht dan een Rodri of Rice?

15 april 2024 om 22:26

En nu staat ie alweer gelijk

15 april 2024 om 23:07

Ollie Watkins? Palmer heeft echt veel pingels gescoord en Watkins en Foden bijvoorbeeld geen

15 april 2024 om 23:09

Chelsea doet het eindelijk weer goed laatste tijd. Ik zie toch liever Thomas Tuchel terugkeren bij Chelsea, wat denk jij Heinazijn?

15 april 2024 om 23:14

Ja ik zie ook liever Thomas Tuchel terugkeren bij Chelsea, alleen denk ik niet dat dat een haalbare kaart is voor Chelsea. De mensen die hem hebben ontslagen zitten er nog steeds. Sinds het vertrek van Thomas Tuchel is het er niet beter op geworden bij Chelsea.

Ik had graag Palmer willen zien onder de vleugels van Thomas Tuchel, ik verwacht dat Palmer dan nog beter had gespeeld dan wat die nu doet. Thomas Tuchel weet altijd het beste in de spelers naar boven te krijgen (mits deze gemotiveerd zijn). Maar ik droom nog altijd op een terugkeer van Thomas Tuchel op de bridge!

16 april 2024 om 03:41

Dit kan je toch allemaal niet menen Hein?! Tuchel maakt helemaal niemand beter, en zeker Palmer niet nòg beter.

Foden & palmer jeetje die schieten erop los in de premier league , nog 1 goal verwijderd van de topscoorder haaland en dat als middenvelder! Petje af

15 april 2024 om 22:02

Heeft volgens mij wel iets van 9 pingels gescoord maar alsnog razend knap inderdaad!

16 april 2024 om 00:40

Haaland 4 pingels... maar als je een Foden en Debruyne achter je hebt lopen voor aanvoer, dat telt al voor 5 pingels hahaha

Palmer, Phoden en Bellingham. Engeland gaat gewoon de EK en de komende WK winnen.

15 april 2024 om 22:17

Phaka, Phatkins, Phane, Phice, Phexander-Arnold, etc. veel toppers bij dit Engeland.

16 april 2024 om 00:44

Niet te vergeten, Luke Phaw, Phillwell, Phickford, Phashford...

Wat een absolute wereldaankoop is hij gebleken zeg! Palmer hoort bij de beste spelers van de Premier League dit seizoen. Zonder deze man hadden we moeten vechten voor een plekje in de Premier League.

De wedstrijd is verder oke, maar niet meer dan dat. Chelsea heeft maar matig grip op de wedstrijd.

Die palmer is echt een geweldenaar. Jammer van het smetje met die penalty maar hij eist hem uiteindelijk goed op en schiet hem koelbloedig binnen. Noni had hem wel mogen gunnen. Helaas is hij wat verdwaald bij chelsea, een terugkeer naar psv en een jaar in de cl spelen zou niet eens een verkeerde gedachte zijn.

Het zijn natuurlijk 2 seizoenen geweest om snel te vergeten voor de Chelsea-fans, maar ze mogen in ieder geval hoop hebben. Deze ploeg heeft talent zat en oogt met momenten echt gevaarlijk. Als ze daar een goede manager voor de groep zetten dan worden de Europese plekken wel heel duur daar in de PL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren