Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: slechts 1 speler van Ajax, PSV of Feyenoord

Laatste update:

Speelronde 28 van de Eredivisie zit erop. Koploper PSV won met 0-2 bij Excelsior en nam daarmee afstand van Feyenoord, dat niet wist te winnen op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam (0-0). Ook FC Twente verzamelde slechts één punt tijdens een spectaculair uitduel met sc Heerenveen (3-3), terwijl AZ werd vernederd door Heracles Almelo (5-0). Ajax sloot de speelronde af middels een 1-1 remise met Go Ahead Eagles. Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

PSV-middenvelder Mauro Júnior is de enige speler uit de traditionele top drie die een plekje heeft bemachtigd in het Elftal van de Week van Voetbalzone. De Braziliaanse middenvelder brak in Kralingen pas na 58 minuten de ban voor PSV, door Stijn van Gassel te verschalken met een fraai afstandsschot. De uitblinkende Mauro Júnior laat de afgelopen weken zien waarom de Eindhovenaren zijn contract willen openbreken en verlengen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


Sparta won dinsdagavond kinderlijk eenvoudig van het geplaagde Vitesse (1-4). De Kasteelheren werden bij de hand genomen door Pelle Clement die, buiten zijn heerlijke doelpunt, heerste op het middenveld. Voorin was het Koki Saito die weer eens iets van zijn klasse liet zien met een doelpunt en een assist.

Jizz Hornkamp scoorde woensdag tegen AZ liefst tweemaal vanaf de strafschopstip en liet zich als aanvalsleider wederom gelden tijdens een cruciale zege voor Heracles. Hornkamp sleurt, scoort en maakt misschien wel hét verschil tussen Heracles en de clubs uit de kelder van de Eredivisie.

Het VZ Team van de Week:

Mio Backhaus (FC Volendam); Mike van der Hoorn (FC Utrecht), Dario Van den Buijs (RKC Waalwijk), Mike Eerdhuijzen (Sparta Rotterdam); Jens Toornstra (FC Utrecht), Pelle Clement (Sparta Rotterdam), Mauro Júnior (PSV), Osame Sahraoui (sc Heerenveen); Daan Rots (FC Twente), Jizz Hornkamp (Heracles Almelo), Koki Saito (Sparta Rotterdam).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En slechts 2 van de top 7 überhaupt. Laat maar weer zien wat een bijzondere speelronde dit was.

Buiten de wedstrijden van de top3 heb ik eigenlijk niemand zien voetballen, dus kan er niet veel over zeggen. Maar over Mauro Jr: ik heb het idee dat hij trots is om voor PSV te spelen en het is zon ideale 12e man, dus graag zsm verlengen met hem.

5 april 2024 om 13:15

Ik vind ideale 12e man zo'n oneerbiedige term die geen recht doet aan Mauro's kwaliteiten. Hij behoort altijd tot de beteren als hij in de basis staat en ik noem hem daarom liever een ideale basisspeler. Stewart moet eens wakker worden en zijn contract verlengen

Dat er geen speler van ajax tussenzit is niet zo gek toch? De top 3 bestaat uit Twente, PSV en Feyenoord. De titel komt uit een andere tijd en is niet meer geschikt. Ajax doet niet meer mee.

5 april 2024 om 12:30

Hahah voelt lekker om het eindelijk een keer te kunnen zeggen he

5 april 2024 om 12:39

Vreemde reactie hoor, want gezien de situatie is het volstrekt waar. Dit gaat echt een jaar of 10 duren om deze groteske bende op te ruimen.

5 april 2024 om 12:43

Wat een onzin. Misschien zijn ze dan nog geen medefavoriet, maar over 2 seizoenen doen ze gewoon weer mee om de titel.

5 april 2024 om 12:44

Absoluut niet Sitostick, waar haal je het vandaan? Ze gaan nu weer de komende zomer in als een volstrekt stuurloos schip.

5 april 2024 om 12:52

Feyenoord voor Slot leek helemaal nergens op. Het PSV van vorig seizoen zonder Simons zou vierde zijn geworden. Het kan snel verkeren.

5 april 2024 om 13:14

Geen AD, geen TD en geen idee wie de coach is voor volgend jaar. Spelers met lange contracten die gewoon niet presteren.
Toch een andere situatie dan die van PSV vorig jaar en Feyenoord voor Slot.
Kan snel verkeren ja maar dat komt echt niet vanzelf. 10 jaar lijkt me te lang maar ik reken niet op een Ajax die mee gaat doen volgend jaar en eigenlijk ook het jaar daarop.

Mag toch hopen dat die ene niet van ons is. Iedereen on-vol-doende.

5 april 2024 om 12:43

Behalve jij, Migi!

Wel weer heerlijke opstelling hoor. 3-4-3 met 2 linksbuitens op de linkerkant. prima uitgebalanceerde formatie.

Gaaei zou toch eigenlijk wel in dit lijstje horen deze week

6 april 2024 om 07:19

Eens, die speelde echt een heel goede wedstrijd naast z’n fenomenale goal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren