Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Jasper Cillessen neemt revanche met gestopte penalty

Laatste update:

Speelronde 27 van de Eredivisie zit erop. Koploper PSV is niet meer ongeslagen na de nederlaag bij NEC (3-1), terwijl Feyenoord een 0-2 achterstand tegen FC Utrecht wist om te buigen in een zege (4-2). Ondertussen weet Ajax weer wat winnen is, daar de Amsterdammers met 1-3 te sterk waren voor PEC Zwolle. Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko zou eigenlijk elke speelronde in het Elftal van de Week van Voetbalzone kunnen staan. De Slowaak liet zondag zien dat hij ook uitstekend uit de voeten kan op de linksbackpositie. Uitblinker Hancko liet De Kuip zondag ontploffen met een heerlijk doelpunt, waardoor Feyenoord een knappe comeback wist te voltooien.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


Jasper Cillessen vertolkte zaterdagavond een hoofdrol tijdens de wedstrijd tussen NEC en PSV. De ervaren sluitpost, die niet bekendstaat als een penaltykiller, wist een strafschop van Luuk de Jong te keren. Door zijn goede reflex slaagden de Nijmegenaren erin de drie punten over de streep te trekken, waardoor Europees voetbal een goede mogelijkheid is voor NEC.

De regelmatig verguisde Ajacied Benjamin Tahirovic liet tegen PEC zien toch wel redelijk wat in zijn mars te hebben. De controleur, die uitblonk in zijn passing, leverde de assist af bij de openingstreffer van Kristian Hlynsson. Mede daardoor wist Ajax weer eens te winnen in de Eredivisie.

Het VZ Team van de Week:

Jasper Cillessen (NEC); Yukinari Sugawara (AZ), Gerrit Nauber (Go Ahead Eagles), Dávid Hancko (Feyenoord), Gijs Smal (FC Twente); Benjamin Tahirovic (Ajax), Dani de Wit (AZ), Mees Hoedemakers (NEC); Chuba Akpom (Ajax), Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam), Igor Paixão (Feyenoord).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Timber verdient het meer dan Paixao

1 april 2024 om 12:31

Het team van de week blijft een bijzonder verhaal. Maar goed is een mening… dus alles is mogelijk!

De beste 2 Ajacieden waren Hato en Godts… en wie je ziet zijn Akpom en Tahirovic omdat ze bij goals betrokken waren.

Twente Heracles was de slechtste wedstrijd van het weekend… smal is wel aanwezig en Nuytinck en Sandler niet

1 april 2024 om 13:18

Gaat nergens over. Van Twente hoeft er niemand in. Maar als Ajax een keertje wint, zie je ook altijd 2/3 spelers die in dit elftal verschijnen. Onzinnig.

De reactie van Jasper Cillessen vind ik wel mooi,stopte mooi een penalty en nu kon hij lachen bij die mislukte analist

1 april 2024 om 12:26

Gewoon een nogal kleinzielige reactie. Milan van Dongen is echt totaal geen Driessenfiguur oid. Die schampert in een podcast dat het zo lullig is dat Cillessen een keer een pingel stopt en die dan over moet. Nou boehoe.

Ik vind eigenlijk dat Hancko ook op linksback en linksbuiten in dit team van de week hoort. Wat een ongelooflijke speler zeg, bijna ongekend dat zo iemand in de Eredivisie speelt.

Kan het niet gewoon, team vol mensen die een goal of assist hebben van de week genoemd worden? Paixao speelde prima, maar Timber hoort er eerder in.

1 april 2024 om 13:02

Dat vraagt om beduidend meer onderzoek en de vraag is of men daar zin/tijd/mankracht voor heeft bij VZ.

1 april 2024 om 13:06

Wel tijd, maar andere belangen. Als je een team vult met allerlei spelers waarover je kan twisten, levert dat zo weer 50 extra berichten op onder het artikel. Dat zijn weer honderden clicks extra die allen wat geld in het laatje brengen.

Cilessen doet een keer waar die betaald voor krijgt. Na zoveel penaltys door te hebben gelaten werd het wel tijd om een te pakken.

Vind het serieus zeer zwak ook nog van die zuurpruim dat die nu denkt dat die alle monden heeft gesnoerd.
Blijft een rare vogel en een matige keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren