Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: 3 Feyenoorders na vernederende Klassieker

Laatste update:

Speelronde 29 van de Eredivisie zit erop. Feyenoord vernederde Ajax met 6-0, terwijl PSV met 5-1 te sterk was voor AZ. FC Twente won in eigen huis met 2-0 van Fortuna Sittard en NEC overklaste Vitesse in de Gelderse derby (0-3). Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Sam Lammers laat bij FC Utrecht zien dat hij nog altijd een uitstekende spits is. De Rangers-huurling was afgelopen zondag tweemaal trefzeker tegen zijn oude club sc Heerenveen. De gretige Lammers scoorde in Friesland voor het vijfde Eredivisie-duel op rij en is momenteel niet te stoppen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


De negentienjarige Yankuba Minteh was dit weekend de grote man in de Klassieker. De Gambiaanse vleugelflitser speelde tegen Ajax de perfecte wedstrijd en was goed voor twee doelpunten en een assist. Minteh en teamgenoot Igor Paixão waren zondag een absolute plaag voor de Amsterdamse defensie, die met het schaamrood op de kaken vertrok uit De Kuip.

Nu NEC het al weken moet doen zonder Dirk Proper, staat Mees Hoedemakers op bij de Nijmegenaren. De 26-jarige Zaandammer staat net als doelman Jasper Cillessen voor de tweede week op rij in het Elftal van de Week van Voetbalzone. In Arnhem brak Hoedemakers de ban voor NEC, waarna het elftal van trainer Rogier Meijer uitliep naar een 0-3 uitzege.

Het VZ Team van de Week:

Jasper Cillessen (NEC); Robin Pröpper (FC Twente), Justin Hoogma (Heracles Almelo), Dávid Hancko (Feyenoord); Mees Hoedemakers (NEC), Odysseus Velanas (PEC Zwolle), Joey Veerman (PSV); Yankuba Minteh (Feyenoord), Luuk de Jong (PSV), Sam Lammers (FC Utrecht), Igor Paixão (Feyenoord).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 april 2024 om 12:08

In de broekzak van Nieuwkoop, die een waanzinnige wedstrijd speelde

8 april 2024 om 13:43

Vind het echt neigen naar discriminatie dat de Ajacieden bijna wekelijks genegeerd worden, terwijl ze toch een heel uitmuntend seizoen spelen....

8 april 2024 om 13:50

Ja Makkelie had het wel verdiend om er tussen te staan.

8 april 2024 om 13:56

Nou....nieuwkoopie had wat mij betreft wel een plekkie verdient idd.

8 april 2024 om 12:42

@formus

Vind het ook belachelijk. Zeker dat centrale duo creëerde kans na kans voor Feyenoord.

Waar zijn de Ajax spelers???

8 april 2024 om 12:01

Oja weet het al weer

8 april 2024 om 12:02

In het elftal van het jaar, die gunnen andere spelers het om in het elftal van de week te staan.

8 april 2024 om 12:05

Hato was op FR12 wel Man of the match

de keeper van ajax had niet misstaan, die heeft nog aardig wat tegen weten te houden, als er van de 30 schoten maar 6 in gaan

8 april 2024 om 12:50

15 op doel

10 april 2024 om 00:05

Verrichte met name in de beginfase van de wedstrijd toch aardig wat knappe reddingen als ik zo eerlijk mag zijn...

Snap dat feyenoord hoofdleverancier is, maar vind er wel weinig psv’ers in staan.

8 april 2024 om 12:12

Mwah buiten De Jong en Veerman waren vooral Tillman en Bakayoko uitblinkers. Dan snap ik dat ze na een historische klassieker voor Paixao en Minteh gaan.

8 april 2024 om 12:15

Dest had er ook wel bij gemogen, speelde erg sterke wedstrijd weer.

Ah de klassieke 3-3-4 opstelling. Meer aanval = meer beter.

8 april 2024 om 13:57

Waarschijnlijk effectiever dan de 10-0-0 van Ajax afgelopen zondag

Geen Timber? Die was misschien wel de allerbeste op het veld gisteren. Wat een ongelooflijke ontwikkeling maakt die jongen door.

8 april 2024 om 12:25

Zelfde kun je ook zeggen voor Wieffer. Die is echt elke wedstrijd fantastisch.hij regisseert alles en is ontzettend goed in de afvallende bal oppikken. Ik vind Wieffer de beste middenvelder van Feyenoord en ik verwacht dat hij Europese top gaat halen. Hij zou onder een Guardiola-achtige trainer heel goed kunnen renderen als de middenvelder die anderen in staat stelt om beter te voetballen.

9 april 2024 om 09:44

Sluit ik me volledig bij aan, die jongen heeft erg veel potentie!

Ik had het plekje van Luuk de Jong aan Bakayoko gegeven, die vond ik erg sterk spelen en benaderde zijn vorm van het begin van het seizoen. Ook Dest had er wat mij betreft nog wel bij gemogen, speelde ook weer heel goed.

Terecht dat Cillessen er weer in staat , hij keept echt heel sterk de laatste maanden .

8 april 2024 om 12:45

Eigenlijk heefft Cillessen heel lang goed gekeept. Alleen een maandje of 2 niet aan t einde van vorig seizoen. Is een top 4 keeper in de Eredivisie die vooral een slechte reputatie heeft.

Waar is Wellenreuther? Die was foutloos man

8 april 2024 om 13:43

Heeft 1 schot te verwerken gehad. Dat verdient geen speler van de week nominatie.

8 april 2024 om 15:25

Het was ook ironisch bedoelt maat

Timber en Nieuwkoop mis ik.

8 april 2024 om 19:06

Ja, laten we het hele elftal uit Feyenoorders laten bestaan. De rest van de ED heeft niet gevoetbald.

Sontje Hansen?

De derby beslissen met 2 goals en 1 assist verdient wel een uitverkiezing!

Ik had liever Dest of bakayoko gezien ipv Luuk de Jong. Veerman meer dan terecht, op papier maar 1 goal echter komen er gewoon 2 goals voort uit zijn passing.

Timber had er ook wel bij gemogen, speelde een dijk van een wedstrijd.

Mis toch wel Timber hier, was gewoon (wederom) de beste op het veld. Standaard in grote wedstrijden staat hij op.

Mooi man, die Lammers. Helemaal op zijn plek. Die twee goals waren van grote schoonheid. Wat ontzettend jammer dat hij straks weer terug moet naar de Schotse hotseknots competitie. Ik zou bijna zelf geld inleggen om hem bij FC Utrecht te houden.

8 april 2024 om 13:47

De "kenners" waren sceptisch over de "luie" Lammers. Maar wat een geweldenaar. Technisch, snel, goed schot, sterk en hij loopt de ballen uit zijn broek. Ik sluit me bij je aan en leg ook graag een paar tientjes in. Dan hebben we nog maar een paar miljoen te gaan.

Ik ben voor Feyenoord hoor, maar Tillman en Dest hadden hier natuurlijk blind in moeten staan.

Waar is Timber? Die was zondag zoo ontzettend goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren