Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig publiekslieveling van sc Heerenveen kondigt vertrek aan

Laatste update:

Danijel Pranjic kon zijn contract bij Panthinaikos met één seizoen verlengen, maar heeft daar om familiaire redenen van afgezien en moet dus op zoek naar een nieuw avontuur. De 34-jarige linksachter zou in ieder geval al in beeld zijn bij HNK Rijeka.

/

“Na drie seizoenen, 108 duels en 8.367 minuten is er een einde gekomen aan dit avontuur. Ik heb besloten om ondanks een aanbieding te vertrekken, want in deze fase van mijn loopbaan moet ik kiezen wat het beste is voor mij en mijn familie. Ik zou mijn periode bij Panathinaikos in één woord kunnen omschrijven: passie! Gepassioneerde mensen, fans, tegenstanders, passie voor het voetbal en het leven.”

“Panathinaikos is en blijft mijn passie. Ik houd van de club en van de stad, dus dit is geen vaarwel, maar een tot ziens. Bedankt voor alles, Panathinaikos”, besluit de 58-voudig international van Kroatië op zijn Facebook-pagina. Pranjic speelde eerder voor onder meer Bayern München en sc Heerenveen; in Friesland kwam hij tot 39 doelpunten en 42 assists in 164 officiële wedstrijden.

Zou Danijel Pranjic nu nog een geschikte aanwinst voor sc Heerenveen zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakt niet uit, kom maar terug. Alleen zijn valversnelling en schot al.

Het zou echt Fantastisch zijn als hij terug komt. Goeie tijden waren dat Popov, Pranjic en Sulejmani als de Balkan trein.

11 juni 2016 om 23:16

Samaras hoorde er ook bij

Dit was een echte topper in zijn tijd bij Heerenveen. De stap naar Bayern was jammer genoeg net even iets te groot, net als bij Braafheid toen.

Van Gaal is een geweldenaar als trainer, maar hij heeft ook de drang om spelers die net niet goed genoeg zijn binnen te halen en om te toveren in wereldsterren. Dat zag je ook weer bij MU met jongens Herrera, Rojo, Darmian, Romero etc. Vaak mislukt dat en als het wel lukt kan hij weer zeggen 'zie je wel!?'. Wat dat betreft deed hij het met jeugdspelers een stuk beter dan met die twijfelachtige aankopen.

11 juni 2016 om 20:27

Van Romero kun je niet echt zeggen dat hij mislukt is, werd als tweede keeper gehaald en toen De Gea niet speelde door zijn soap met Real heeft hij het toch zeer redelijk gedaan. Herrera vind ik een goede speler die wel meer kansen mag krijgen en Rojo geef ik je helemaal gelijk in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren