Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse krijgt goed nieuws uit Londen: ‘Dan zou hij enkele weken afwezig zijn’

Laatste update:

Vitesse verzekerde zich in de afgelopen transferperiode op de valreep van de diensten van Charly Musonda, maar veel plezier hebben de Arnhemmers nog niet beleefd aan het van Chelsea gehuurde talent. De aanvaller liep onlangs in een oefenduel met Royal Antwerp FC een knieblessure op en gevreesd werd voor maanden afwezigheid. Musonda is inmiddels teruggekeerd naar Londen om te revalideren en uit Engeland klinken nu bemoedigende geluiden.

Trainer Leonid Slutsky heeft van the Blues te horen gekregen dat het herstel van Musonda ‘bijzonder voorspoedig’ verloopt: “Het is hoop. Maar het herstel gaat zeer goed. Als dit zo doorzet, zo heb ik vanuit Londen begrepen, dan praten we over nog enkele weken afwezigheid. Dat zou bijzonder prettig zijn”, vertelt hij aan de Gelderlander.

Slutsky neemt het zaterdag met Vitesse op tegen ADO Den Haag en kan dan geen beroep doen op de al langer geblesseerden Rasmus Thelander, Mukhtar Ali en Arnold Kruiswijk. Hilary Gong, die knieklachten blijft houden, is daarnaast een probleemgeval: “Dat is echt een tegenvaller. We hebben geprobeerd hem terug te brengen met inspanning. Maar hij bleef last hebben van zijn knie. Hij moet nu rustig herstellen”, zegt de trainer daarover.

Denk jij dat Vitesse gaat winnen van ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws natuurlijk als het waar is. Maar doordat hij én Gong geblesseerd zijn, hebben we op de vleugels weinig smaken over. Daarom is het jammer dat Mitch naar Heerenveen vertrokken is...

Maar hoe dan ook, ik verwacht zaterdag tegen ADO een hele mooie wedstrijd !

21 september 2018 om 14:18

Linssen, Ödegaard, Beerens en Foor zijn toch wel leuke smaken voor op de vleugels?

Welke Mitch is naar Heerenveen vertrokken dan??

Tegen ADO moet het toch wel te doen zijn, zoals ze voor de dag kwamen tegen PSV zitten ze echt in een negatieve flow en moet Vitesse gewoon snel een doelpunt maken om het kleine beetje geloof van die Hagenezen helemaal kapot te maken.

Hoe langer de brillenstand op het scorebord blijft staan des te meer gaan ze erin geloven en krijg je mogelijk nog de deksel op je neus; zou trouwens wel helemaal volgens de Vitesse principe zijn!!

21 september 2018 om 14:41

Mitchell van Bergen is vertrokken naar Heerenveen

De linkerkant met linssen is prima. Als hij weer in vorm is. De andere kant met beerens is lastig. Vroeger met voetbal spelletjes wou ik altijd donkere jongens voorin want die zijn altijd sneller. Haha hoe dom ook. Nu hebben we 2 jonge donkere kerels ziin ze allebei geblesseerd🤣ps geen discriminatie maar gewoon zoals ik t zag als jong jochie

Goed nieuws. Ik hoop Musonda dit seizoen nog veel in actie te zien voor Vitesse. Speelde sterk tijdens zijn uitleenbeurt aan Real Betis en ik ben daarom ook zeer benieuwd hoe hij zich kan manifesteren in de ED.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren