Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vinícius en Valverde leiden Real Madrid naar zege; nét geen wereldgoal Güler

Laatste update:

Real Madrid is weer een stap dichter bij de landstitel. De Koninklijke had het in de eerste helft nog lastig tegen Osasuna, maar won uiteindelijk overtuigend met 2-4. De uitgefloten Vinícius Júnior maakte twee treffers, terwijl ook Federico Valverde uitblonk met een hattrick aan assists. Arda Güler maakte in blessuretijd bijna een prachtige treffer. Zijn schot vanaf de middenlijn belandde op de lat. Real Madrid heeft voorlopig tien en elf punten meer dan Girona en FC Barcelona, al moeten beide Catalaanse clubs deze speelronde nog wel in actie komen. Osasuna is terug te vinden op plek tien.

Aan de kant van Real Madrid ontbrak Jude Bellingham nog altijd wegens een schorsing. Brahim Díaz was andermaal de vervanger van de Engelsman. Vinícius Júnior en Rodrygo completeerden de aanval. Aurélien Tchouaméni kreeg centraal in de verdediging de voorkeur boven onder meer Nacho Fernández.

Real Madrid kende een absolute droomstart in Pamplona. Alejandro Catena liet de bal zomaar van zich afsnoepen door Vinícius, die vrije doortocht had richting doel. Met een geplaatst rollertje in de verre hoek opende de Braziliaan de score: 0-1. Toch wist Osasuna zich al zeer snel te herpakken. Een hoekschop werd door Carvajal onbedoeld naar de tweede paal verlengd, waar Jorge Herrando de bal terugbracht bij Ante Budimir. De Kroaat schoot door de benen van Carvajal raak en tekende zo alweer voor zijn vijftiende competitietreffer dit seizoen: 1-1.

Aan de andere kant had Vinícius voor de 1-2 moeten zorgen. De watervlugge aanvaller werd diep gestuurd door Antonio Rüdiger, die zijn ploeggenoot van dichtbij zag stuiten op doelman Sergio Herrera. Vlak nadat collega-doelman Andriy Lunin aan de andere kant een knappe redding verrichte, pakte Real Madrid alsnog de voorsprong. Valverde nam de bal fraai aan en gaf uit de draai voor op Carvajal, die de bal met buitenkant rechts in de bovenhoek werkte: 1-2.

Osasuna speelde goed en had misschien wel recht op de gelijkmaker. José Manuel Arnáiz probeerde het met een gekruld schot richting de verre hoek, waar Lunin net op tijd redding kon brengen. Vinícius, die constant werd uitgefloten door de aanwezige Osasuna-supporters, pakte onnodig geel wegens aanmerkingen op de leiding en is dus geschorst voor het volgende duel van Real Madrid.

Na een uur spelen deelde Brahim Díaz de volgende tik uit. De soon to be Marokkaans international profiteerde optimaal van goed doorkoppen van Rodrygo en rondde kalmpjes af in de verre hoek: 1-3. Een schitterende pass van Rüdiger leverde het volgende doelpunt op. Met buitenkant rechts bereikte de Duitser Valverde. De Uruguayaan gaf mee aan Vinícius, die met een wippertje voor de 1-4 tekende.

In de slotfase kreeg Real Madrid meerdere kansen om verder weg te lopen bij Osasuna, maar onder meer Vinícius en Rodrygo had het vizier niet op scherp staan. Osasuna wist in de blessuretijd nog eenmaal toe te slaan. Iker Muñoz nam de bal knap aan in de zestien van Real Madrid en schoot door de benen van Lunin hard raak: 2-4. Güler, die vijf minuten voor tijd mocht invallen, maakte nog bijna een werelddoelpunt. De Turk schoot vanaf de middenlijn tegen de lat, de rebound was niet besteed aan Valverde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekend vervolg op de wedstrijd tegen Celta. Trek je toch nog de goeie lijn door na die drama wedstrijd tegen Leipzig. Goeie wedstrijd met prima voetbal. Vooral aan de bal is het erg goed. Osasuna was een paar keer gevaarlijk in de eerste helft maar daarna niet meer. Vini uitstekend vandaag en Motm. Enige smet is dat hij weer heel stom geel pakt en geschorst is tegen Bilbao. En ook heerlijk voor Valverde zeg met een hattrick aan assists. Blijft trouwens heel jammer dat Gã¼ler die bal op de lat zag vanaf de middenlijn. Dit had zo’n goeie goal kunnen zijn. Maar goed 10 en 11 punten boven Girona en Barcelona. En met name Barcelona die tegen Atletico moet. Je gaat heerlijk die interlandweek in en een stap dichterbij de 36ste landstitel.

Wat een maestro is AG24. Wat een klasse wat een potentie. In die 5/6 minuten wat die speelt toont hij meteen zijn klasse. Jammer dat die er niet in ging. Mooi gezien, goed geschoten. Helaas op de lat. Valverde nog in rebound helaas mis assist en goal met centimeters afgenomen.

En dan vraag ik me oprecht af hé;
Modric heeft hij nog enig van restwaarde? Of een Vazquez of Nacho? Ik snap zulke rare wissels niet. Koop je talent, sta je 1-4 voor haal je Kroos eruit voor Modric. En dan is Ancelotti geïrriteerd als er vragen komen om zijn wissels toe te lichten.

Arda trekt echt wat van die trainers die zoveel kauwgom kauwen dat ze niet meer helder kunnen denken door al dat smakken.

Verder dik verdiende overwinning van Real. Kampioenschap hebben ze binnen, ben benieuwd hoe ze het gaan doen tegen City.

16 maart 2024 om 18:19

Modric erin brengen is niet erg, de beste man is een legende en is de laatste weken/maanden zijn vorm aan het herpakken. Over Nacho en Vazquez heb ik ook mijn vragen, onnodige wissels vind ik

16 maart 2024 om 19:53

Hier ben ik het helemaal mee eens. Modric gaat nog heel belangrijk worden in de Champions League, ben ik van overtuigd. Dus goed dat hij zijn vorm hervindt en dat hij minuten maakt

16 maart 2024 om 18:19

Zeer logisch vanuit Ancelotti zijn standpunt. Hij is loyaal aan spelers die hem veel gebracht hebben. Daarom dat Modric altijd een vaste invaller is. Ceballos heeft het ook heel lang meegemaakt maar die is rustig gebleven en krijgt nu ook regelmatig speelminuten.

16 maart 2024 om 18:23

Niet alleen dat. Dat zijn ook spelers die nog belangrijk kunnen zijn dit seizoen dus die wil je matchfit houden door genoeg minuten te laten maken.

16 maart 2024 om 18:26

Is misschien een beetje clubcultuur (loyaliteit vanuit de trainer naar de selectie) maar ook Real spelers raken opgewonden als Arda erin komt en hij zijn potentie toont. Arda is erg geduldig merk ik en laat letterlijk aan Ancelotti zien: “geef je me 5 minuten? Ok, ik doe het dan wel in die 8 keer dat ik de bal raak”. Hij mag hem ook wel echt wat meer krediet gaan geven. Ik snap sowieso niet waarom Real fans hun handen niet dichtknijpen met zo’n talent als hem. Voetbal is entertainment, ik als neutrale supporter wil leuke acties zien in een wedstrijd. Tuurlijk heeft Ancelotti de credits en respect, maar beetje meer speeltijd mag wel toch bij 1-4 stand..

16 maart 2024 om 18:32

Ben ik het mee eens. Maar dit is de trainer Ancelotti. Verleden prestaties tellen mee. Uiteindelijk krijg je wel een kans, en als je die pakt dan krijg je uiteindelijk meer kansen. Je zag dat met Valverde, je zag dat met Ceballos, je zag dat met Brahim en dat zal ook wel komen met Guler.

Laten we ook nog niet overdrijven trouwens. Duidelijk een toptalent, maar wat hij momenteel kan brengen voor Real is (mede door Ancelotti) nog onduidelijk.

16 maart 2024 om 19:58

Denk je echt dat Real supporters niet in hun handjes knijpen met Arda? Tuurlijk wel.

Alleen zijn er een aantal dingen die al decennia lang spelen bij Real: Gewaardeerde krachten krijgen altijd hun speeltijd en respect, je moet geduldig zijn en je bent niet het enige talent dat ze daar hebben rondlopen.

Geduldig zijn is soms lastig, maar als Arda dat niet op kan brengen kan hij beter op een lager niveau gaan spelen op 18 jarige leeftijd.

Gelukkig heeft Arda wel geduld maar zijn het enkel een aantal Arda supporters die moord en brand schreeuwen.

16 maart 2024 om 20:15

Cabellos is ook een geweldenaar hoor, bankspelers van Real zouden elke topclub sterker maken. Zelfs een Morientes die op de bank zat voor R9 bracht in 1 jaar van zn huurperiode Monaco gelijk naar de de CL finale. Real maar ook Man United reserves zijn echt van een andere orde.

16 maart 2024 om 18:23

Restwaarde? Wat doet dat ertoe? Die lui worden toch nooit verkocht.

16 maart 2024 om 18:29

Carlo zal Nacho en Vazy nodig hebben de komende weken die zullen daarom ritme krijgen zodat ze zover dat kan optimaal beschikbaar zijn.

16 maart 2024 om 18:35

Restwaarde? Dat maakt niet zoveel uit bij Real want dat is het hoogst haalbare dat je kan halen als speler. Voor de rest wel mee eens dat Arda er veel eerder in had gemoeten.

16 maart 2024 om 21:36

Gaan we echt die kant op dat we na CR7 nu een AR24 krijgen? Ik hoop zelf dat RVW09 morgen een doelpuntje maakt, en anders zou MB21 eens een kans moeten krijgen.

17 maart 2024 om 11:53

Ben fan van Arda en wat hij op de training heeft laten is geweldig maar je speelt niet zomaar gewaardeerde krachten uit de basis. Het enige wat hij heeft laten zien, zijn helaas zijn blessures. Die jongen komt er wel mits hij hard blijft werken. Nu Vini de volgende wedstrijd geschorst is kan hij in de basis starten, maar gezien zijn voorgeschiedenis aan blessures zou ik hem inderdaad steeds laten invallen zodat hij went aan de intensiteit en geen terugval krijgt.

Jammer van de tegendoelpunten maar in het algemeen speelden wij echt een top wedstrijd. Bal ging goed rond, lekkere dribbels, lekkere goals gezien.

1 ding begrijp ik niet. Je staat 4-1 voor, waarom breng je Nacho erin (Modric kan ik begrijpen) maar een Arda Guler laat je weer mer 7-8 min invallen.. echt spijtig. Jammer dat die trap er niet inging.

Die jongen is echt speciaal maar moet een eerlijke kans krijgen.

Diaz nu 10 G/A in alle competities voor zijn favoriete club terwijl hij maar de helft van alle wedstrijden EN steeds wordt gewisseld. Prima Moyenne dus.Blijft een mooie voetballer EN normale lieve gozer (zover ik kan beoordelen vanaf de bank). Echt een allermans vriend, althans in Milaan was dit het geval. Mooie voetballer zonder kapsones.

De racistische beesten van Osasuna lieten zich weer gelden. Dan is het extra lekker dat Vinicius het deksel op hun smoel timmert. En wie nog twijfelt aan de kwaliteiten van Federico Valverde moet zich dringend laten nakijken.
Oh ja, Nacho en Fran naast elkaar is vragen om problemen, dat kan echt niet.

16 maart 2024 om 19:56

Wie twijfelt er over Valverde dan? Ik volg Real en haar fora niet, maar hij wordt toch alom geprezen?

16 maart 2024 om 20:00

Er was laatste weken een soort van troll die in iedere post vroeg om het vervangen van Fede omdat hij zogenaamd niets toevoegt aan het spel. Ik denk dat hij het daarom opnoemt.

Leuke pot, Vini 2 goals, Brahim prima, Fede 3 assists. Jammer van die bal van Arda, was geweldig geweest en de rebound moest er echt in van Fede.

Ook jammer dat Arda niet een beetje vroeger invalt. Na 70 minuten was het al 1-4 en was de wedstrijd gespeeld.

16 maart 2024 om 18:53

De rebound was voor Vazquez. Valverde had hem wel gemaakt denk.

16 maart 2024 om 19:16

Nee BvdP, dat was wel Valverde, dus je hebt je antwoord op je laatste zin gelijk.

Bij vlagen een prima wedstrijd. Enige minpunt was Mendy. Elke bal die hij ontvangt, resulteert in balverlies. Wat mis je op zulke momenten Marcelo. Verder heeft Vinicius weer zijn standaard domme gele kaart ontvangen. Ik hou mijn hart vast tegen City. Want ook dan staat hij op scherp. Al met al prima middagje. Nu achterover leunen en kijken wat de concurrenten doen.

Brahim en vini een sterke pot gespeeld. Wat nou als die poging van Guler zat zeg. Eindigt helaas voor hem op de lat. Vini pakt wel weer onnodig geel. Hoe lastig het ook is voor hem. Die racistische uitlatingen tegen hem zullen nooit stoppen, want er zijn helaas gewoon trieste mensen op deze wereld, maar hoe vini reageert hoort niet. Al kan je hem begrijpen, want de eerste seizoenen bijv. deed hij dit nooit. Sinds hij racistisch wordt bejegend krijgt hij steeds kortsluitingen daar boven, maar nu missen we hem tegen Bilbao. Hoe lastig het ook is voor hem hij moet er mee leren leven en gewoon gaan voetballen. Al scoort hij er aardig op los de laatste tijd btw, maar wie weet scoort hij er dan 2 elke wedstrijd haha. Hele stadions die gewoon mono roepen hoort niet en als la Liga zijnde moet je gewoon die clubs voor een paar wedstrijden zonder fans laten spelen dan leren ze het van zelf af. Ik begrijp Carlo echt niet hoezo brengt hij Nacho zo vroeg en laat hij Guler 5 min spelen? Ik zal hem helaas nooit begrijpen met dit soort domme dingen.

Wat moet Arda nog meer doen om meer minuten te krijgen? Als je zelfs in dit soort wedstrijden, die na een uur binnen was, Arda maar 5 minuten geeft. Dan weet ik echt niet waar je mee bezig bent als Ancelotti zijnde. Deze jongen laat sensationele dingen zien op de training, scoort vorige week zijn eerste goal terwijl die 3 minuten koud op het veld stond. En nu maar 5 minuten en scoort bijna een wereldgoal, Puskas waardig goal. Treurig om te zien, omdat ik snap niet waarom zo Rodrygo kans na kans krijgt, terwijl die dramatisch uitvorm is. Wederom geen rendement van zijn kant vandaag. Interlandperiode kan Arda heel goed gebruiken, want bij Turkije zal die wel een hoop spelen.

Blij met de winst. Osasuna uit in Pamplona blijft altijd lastig. Zou lekker zijn als Girona weer wat morst bij Getafe, en dat Atletico eindelijk weer eens een resultaat gaat pakken tegen Barca.

Vinicius drie keer op rij geel. Geschorst tegen Bilbao ook nog na de interlandbreak. Tsja, ik weet het niet meer. Superster, 1 van de beste linksbuiten ter wereld. Maar deze jongen wilt gewoon niet volwassen worden. Dat constant mekkeren naar de scheids, pff.

16 maart 2024 om 20:04

Ok… misschien even palmares van Ancelotti als speler en trainer bekijken amigo voordat je rondschreeuwt dat je echt niet weet waar ancelotti mee bezig is… Af en toe nuance aanbrengen in teksten en meningen helpt!

17 maart 2024 om 11:57

Arda is 18 jaar.. heeft gekampt met blessures.. denk dat de staf wel weet wat zij doen met een talent..

Bij 1-4 kan je Arda toch wel 20 minuutjes geven zeker? Had geweldig geweest moest die bal erin zijn gegaan. Kwam in aanmerking dan voor de Puskas trofee. Verder geweldige match van Fede. Vinicius ook, maar is voor mij niet MotM wegens zijn totaal onnodige gele kaart. Ook genoten van Brahim Diaz. Waarom moest hij er af en niet Rodrygo? In het algemeen een goeie prestatie. Weer een stap dichter bij de titel.

16 maart 2024 om 19:54

Omdat de wedstrijd gespeeld was en Rodrygo de minuten harder nodig heeft, zeker tegen dit soort tegenstanders. Brahim steekt in goede vorm en speelt met zelfvertrouwen, Rodrygo niet. Dus laat je die laatste staan in de hoop dat hij nog wat kan doen om zijn vertrouwen op te krikken en zijn vorm te verbeteren. Je gaat alle 4 je aanvallers nog nodig hebben de aankomende periode dus is het logisch dat je degene met de minste vorm de wedstrijd vol laat maken tegen een Osasuna bij een 1-4 stand.

16 maart 2024 om 20:46

Hopelijk helpt het. Is toch al een paar maanden op zoek naar zijne vorm.

17 maart 2024 om 03:34

Ik hoop het met je

17 maart 2024 om 11:59

Veel Madridistas hier vergeten wat Rodrygo allemaal gedaan heeft voor de club.. hij is helaas uit vorm, maar zodra hij zijn vorm vindt, door het spelen van wedstrijden, is hij een van de beste aanvallers ter wereld. Dat iedereen Arda wilt zien slaat nergens op.

Laten we er met zijn alle mee eens zijn dat we meer van Guler willen zien. Zodat we hem ook beter kunnen oordelen. Hij laat in de minuten dat hij krijgt en de beelden van trainingen zien dat hij barst van talent. Maar we willen meer zien. En het is zeker jammer van Ancelotti dat hij niet meer minuten gunt aan hem. Maar ik word er ook een beetje moe van mezelf dat ik elke keer hoop hem te zien en dat het maar 5-8 minuten wordt weer.

Verder was Madrid niet echt in gevaar gekomen vandaag. Vinicius is gewoon een geweldige voetballer maar helaas is hij makkelijk uit te lokken soms. Krijgt zo vaak onnodige kaarten. Hij mag wel wat leren van Valverde. Ook een Zuid-Amerikaan maar blijft vaak gewoon rustig. Wat Rudiger af en toe aan het doen is verbaast mij gewoon. Dat steekbal op Vinicius eerste helft en daarna ook de “assist” op Vinicius met buitenkant voet. Hij barst van zelfvertrouwen.

16 maart 2024 om 19:14

Rudiger is al het hele seizoen geweldig. En dat al het hele seizoen zonder Militao, Courtois en sinds november Alaba. En dan speelt die meestal ook met een ondermaatse Nacho. Echt bizar wat die kerel presteert.

16 maart 2024 om 19:21

Jaa bizar, ik had niet al teveel verwachtingen van hem. Maar wat is hij goed gebleken zeg. Kan met zijn 31 jaar nog ook een tijd mee.

Pff wat een mannetje die Arda Guler. Amper 5 a 10 minuten invallen en telkens gelijk gevaarlijk.

Ene kant snap ik Ancelotti ook wel. Misschien neemt hij hem in bescherming. Arda is wel paar keer zwaar geblesseerd geweest. Als dat nog een keer gebeurt dan is dat een mentale dreun voor Arda.

Offtopic: Zin in EK als ik Arda en co zie spelen. Wat een jonge team heeft Turkije. Arda Guler, Kenan Yildiz, Can Uzun, Semih, Kaplan, Salih Ozcan ( dortmund ). Gemiddelde leeftijd rond 25 jaar. Mooie jonkie team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren