Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer krijgt ‘diplomatische’ steun na snelle blunder: ‘Hij speelde goed’

Laatste update:

Kenneth Vermeer heeft een dramatisch debuut achter de rug bij Club Brugge. De doelman mocht donderdagavond tegen Standard Luik, in het kader van de return van de halve finale van de Belgische beker, onder de lat plaatsnemen. Vermeer ging al na enkele minuten in het duel de fout: hij ging bij een hoekschop onder de bal door, waardoor Orlando Sa kon binnenkoppen.

Even voor zijn blunder tastte Vermeer ook mis bij een vrije trap van Standard, maar liep dat met een sisser af. De van Feyenoord gehuurde doelman is alweer de vijfde keeper die dit seizoen het Brugse doel verdedigt. "Ik heb het eerste doelpunt niet goed kunnen zien”, bleef trainer Ivan Leko op de persconferentie diplomatisch. "Kenneth speelde naar mijn gevoel een goede match. Gaat hij in de fout bij de 0-1 of niet, dat is moeilijk te zeggen."

"Die doelmannendiscussie ook elke keer...", verzuchtte Leko. "Vijf doelmannen in zeven, acht maanden. Elke week die vragen over wie gaat spelen. Zoiets gebeurt niet elk jaar. We proberen telkens om een keeper enkele weken vertrouwen te geven. Onze tegengoals liggen niet alleen aan de doelmannen. Je wint samen en je verliest samen."

Club Brugge herstelde zich nog wel en won met 3-2. Het winnende doelpunt kwam van Jordy Clasie, die van ver hard binnenschoot. Standard had echter het eerste duel met 4-1 gewonnen, waardoor de Luikenaars in de finale staan. Daarin is KRC Genk, dat KV Kortrijk elimineerde, de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat het hem goed vergaat daar want ik vind hem een sympathieke speler! Vind het wel symptomatisch dat zijn zwakke plek binnen een paar minuten aangepakt wordt. Heb toch het idee dat veel dromers dat aspect even vergeten waren tijdens hun roep om Vermeer tov Jones.
Bovenal; Jones keepte niet lekker, maar brengt imo wel meer zekerheid bij hoge ballen. De laatste wedstrijden keept hij trouwens prima. Alleen dat uittrappen he? Das niet best. Kun je je wel afvragen waarom hij er zoveel te verwerken krijgt, want dat lijkt me dan ook niet logisch

Zo kennen we Vermeer allemaal. Bij hoge ballen enorm kwetsbaar en dat koppelt hij samen met geweldige reflexen. Vermeer is een prima keeper, maar nooit onomstreden, ook deels doordat hij nogal eens geblesseerd is. Daarom zat hij bij Ajax en recent bij Feyenoord op de bank....

Het zit die jongen niet mee. Wel goed dat Feyenoord voor Jones heeft gekozen. Kwalitatief beter al zat hij even in een vorm dipje.

9 februari 2018 om 09:29

En al 36 jaar. Als je Vermeer het vertrouwen had gegeven, dan had je volgend jaar nog een degelijke keeper gehad en had je Bijlow rustig kunnen brengen. Ik heb Jones gisteren ook weeet ballen zien schieten, het wordt alleen maar slechter. Volgend jaar moet feyenoord dus, of Bijlow voor de leeuwen gooien, of weer een (te dure) subtop keeper gaan halen. Zullen wel weer teveel geld betalen voor Padt

Die bal komt ook perfect bij de tweede paal en geen enkele keeper had die kunnen vangen, hij had zich moeten positioneren in het goal. Alleen Coutrious had wellicht kunnen springen voor deze bal maar Kenneth had anders moeten anticiperen op de lijn bij de tweed paal. Echter is hij nog steeds Nederlands beste keeper en ook beter dan Cillissen

9 februari 2018 om 09:27

''echter is hij nog steeds Nederlands beste keeper en ook beter dan Cillissen''

Ja, vast... In geen enkel opzicht is hij een betere keeper dan Cillessen en of Zoet. De laatste jaren alleen maar op de bank gezeten, en laat ook nu opnieuw zien dat hij bij hoge ballen zeer kwetsbaar is, dat was bij Ajax ook al het geval.

Leuke keeper voor de subtop, maar voor topclubs ''nederlandse begrippen'' komt hij gewoon weg te kort.

Het probleem van Vermeer is sowieso dat hij hartstikke wisselvallig is. Als Vermeer echt is vorm is, dan is hij de beste keeper van Nederland. Maar hij zakt wel vaker (en dan vaak ook een stuk dieper) door de ondergrens dan een Cillessen of een Zoet. Dit is gewoon geen keeper waar je van op aan kunt.

Desondanks vind ik het wel onbegrijpelijk dat Feyenoord hem opgeofferd heeft voor Jones. Jones is geen geweldenaar (zat 2 jaar geleden in Engeland nog op de bank op het 3e niveau), ik denk dat hij vorig jaar samen met de rest van Feyenoord boven zichzelf uit is gestegen en dat je dit seizoen zijn echte niveau ziet. Daarbij is hij al bijna 36.

Diplomatiek, toch?

Maar dit is de Vermeer die we kennen. Het maken van kapitale blunders is toch iets dat zijn carriere enorm heeft overschaduwd. Maakte bij Ajax dit soort fouten, wat hem zijn basisplaats kostte, en bij Feyenoord ook. Nu dus weer. Qua talent en techniek een doelman van formaat, maar die foutjes dat is toch zijn ondergang geweest.

Vermeer is een showkeeper. Dan krijg je dit soort onzin. Hij duikt het liefst op elke bal en zweeft het liefst nog 2 meter door de lucht. Ook als een bal heel simpel recht op hem af komt.

Die jongen maakt het zichzelf altijd overbodig moeilijk omdat het een showkeeper is.
Het is gewoon een type Velthuis. Zei ik dat ook altijd al van maar oh dat was volgens velen zo'n goede keeper. Nou Vermeer past prima in hetzelfde rijtje thuis. Veel show weinig rendement.

Elke keeper weet, dat de beste keepers nooit duiken, die staan altijd goed opgesteld!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren