Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek schrijft met Nürnberg negatief Duits record op zijn naam

Laatste update:

Gertjan Verbeek heeft vrijdag met 1. FC Nürnberg een negatief record in de Bundesliga op zijn naam geschreven. De hekkensluiter kwam thuis tegen FSV Mainz 05 (1-1) niet tot winst en is zodoende de club die in de historie van de Bundesliga het langst moet wachten op de eerste seizoenszege. Na vijftien duels staat de teller van der Club op negen remises en zes nederlagen.

/

Nürnberg stond tot vrijdag op gelijke hoogte met 1860 München (1977/78) en MSV Duisburg (1994/95), die beide op de vijftiende speeldag tot winst kwamen. Het zag er vrijdagavond in eerste instantie nog goed uit voor Nürnberg. Het team van Verbeek startte sterk en offensief, zette het bezoek onder druk en de vroege voorsprong was verdiend. Na voorbereidend werk van Hiroshi Kiyotake kopte Per Nilsson het leer achter doelman Loris Karius: 1-0.

Mainz liet zich daarna ook niet onbetuigd en was via Shinji Okazaki tot tweemaal toe gevaarlijk. Na de onderbreking leunde Nürnberg op de minimale voorsprong en slaagde men er niet in om een dubbele marge te forceren. Uit het niets viel de gelijkmaker, een kwartier voor tijd. Okazaki zette zich goed door tussen Nilsson en Emanuel Pogatetz en verschalkte doelman Raphaël Schäfer: 1-1. In de slotminuten kreeg Peter Sliskovic een terechte rode kaart voor een charge op Schäfer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor gert-jan moet toch is 3 punten gaan pakken

GJ is een topcoach, die gaat dit elftal weer op de been helpen. Geef hem ff de tijd, volgend jaar leidt hij dit Nurnberg naar de titel en CL winst

6 december 2013 om 23:32

Hij verliest al 7x op rij, zelfs van de nummer 1 na laatst verloor hij thuis 0-3.

Dit gaat niks meer worden, wordt je weer ontslagen Gert Jan, je aparte manieren worden gepruimd en geroemd als het goed gaat (heerenveen, az, heracles) maar zodra het slecht gaat (feyenoord, az etc.) wordt je er meteen uitgeschopt.

Haalt Gert Jan de kerst? Betwijfel het.

7 december 2013 om 04:17

Dat is knap, hij zit er nog geen 7 wedstrijden. Hij heeft van de 6 wedstrijden 3 gelijk gespeeld en 3 verloren. Hij zit er pas sinds 21 oktober, dus hij haalt de kerst wel. Het team deed het al niet goed voor hij er kwam, en hij kan in anderhalve maand geen wonderen verrichten. Ofwel, voor je je onzin uitkraamt, doe eens wat research.

7 december 2013 om 15:55

Hij heeft nog steeds niet gewonnen, als hij tot de kerst niet winst dan staat hij straks flink onderaan... en de clubs die net boven de streep gaan zullen ook wel gaan versterken.. dus ik vrees het ergste voor Nurnberg (en Verbeek) als deze trend zich doorzet.

Voor Verbeek: niet winnen
Met Verbeek: niet winnen

Dan zit er iets goed fout.

wanneer verbeek voor de winterstop geen punten meer pakt zie ik hem er met nieuwjaar eruit vliegen, door die zweed nilsson een paar weken terug te wisselen in een wedstrijd waar dat geheel onnodig was tegen mönchengladbach heeft hij het zichzelf zwaar moeilijk gemaakt die ze toen notabene voor stonden

Sjonge jonge, komt Verbeek nog goed weg. Mainz was veel beter en sterker na die 1-0. Uiteindelijk vind ik 1-1 wel een terechte uitslag, gezien de vechthouding van de spelers van Nurnberg. Hoop voor Verbeek dat hij het hoofd met Nurnberg nog boven water weet te houden, maar een aantal versterkingen zijn wel nodig. Hopen dat Mainz Europees voetbal weet te behalen, maar dan is constanter presteren wel vereist.

6 december 2013 om 22:43

Heb de tweede helft niet gezien dus misschien was Mainz toen sterker maar in de eerste helft waren die zeker niet beter.

6 december 2013 om 22:47

Eerste helft Nurnberg, tweede helft Mainz, maar die hebben wat betere kansen gehad dus het had meer kunnen zijn voor Mainz. Daarom vind ik een puntendeling ook niet meer dan terecht, zeker gezien de eerste helft.

Bovendien ben ik blij dat Mainz niet heeft verloren, begrijp me niet verkeerd ik gun Verbeek alles, maar dan zou je weer net zien dat Mainz als eerste weer gaat verliezen, en dat zou niet voor het eerst zijn.

7 december 2013 om 10:11

Agh quatsch! Na de 1-0 die na 5 minuten viel? Nürnberg was de hele eerste helft beter en delen van de tweede helft ook. Een overwinning was gewoon verdiend geweest, maar helaas lukt het scoren niet echt. Het spel is al beter onder Verbeek en wat het belangrijkste is: De spelers lijken zich weer goed te voelen. De sfeer (zowel onder de supporters als onder de spelers) lijkt sterk verbeterd en de punten gaan dan vanzelf komen. Nürnberg komt er wel.

Ja ik vind wel jammer dit maar wat moet je met zo een team hoop dat hij het beste eruit haalt, verdient hij!!

Als ze daar hem de tijd geven. Wat ze denk ik ook wel doen en hij zou degraderen maar krikgt de kans om zijn visie toe te passen hebben ze er denk ik nog veel plezier aan. Het was al een zooi toen hij erin stapte, misschien heeft hij gewoon meer tijd nodig.

Nurnberg is een leuke cluppie en Verbeek is een goede trainer. Ik gun het Verbeek wel om weer een succesje te boeken
Hopelijk degraderen ze niet want ze hebben wel degelijk genoeg kwaliteit voor de Bundesliga alleen komt het er nog niet uit, maar er is nog genoeg tijd om alles weer recht te zetten

Verbeek maakt nog steeds dezelfde fouten als bij AZ. Na de 1-0 zijn ploeg achteruit schreeuwen in plaats van aanvallend voor de 2-0 gaan. En zijn wisselbeleid is ook nog steeds zwak. Dit kon wel eens een grote teleurstelling worden.

7 december 2013 om 10:19

Wat was er mis met z'n wisselbeleid? Voor elke wissel was een verklaring, wel heel simpel om puntverlies daaraan te wijten.

7 december 2013 om 13:38

Hij wisselt te laat, te weinig en nooit volledig offensief. Maar wel roepen dat er 4 keer gewisseld moet worden in plaats van 3 keer,

7 december 2013 om 13:53

Gisteren heeft hij redelijk 'neutraal' gewisseld en hadden ze gewoon moeten winnen.. Ze hebben gewoon een dosis pech, Verbeek valt niks te verwijten. Daarnaast is Nürnberg niet de ploeg om de verdediging eens lekker open te gooien. En met een 4141 opstelling is hij toch niet zo verdedigend ?

Zo zie je maar hoe fel een stille kracht als Timmy Simons gemist word. Hij speelde praktisch iedere wedstrijd volledig uit, knapte heel wat vuil werk op. Hij wordt enorm gemist zowel op het veld als er naast. Voor wie mij in twijfel trekt, kijk maar op forum transfermarkt.de

Tja, als je een team vol nobody's hebt kan de beste coach daar niks van maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren