Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing om keuze Koeman bij Oranje: ‘Leek wel een wassenbeeldenmuseum’

Laatste update:

Het Nederlands elftal liep dinsdagavond tijdens het oefenduel met Duitsland tegen een late nederlaag aan door een treffer van invaller Niclas Füllkrug: 2-1. De Nederlandse ochtendkranten concluderen dat de puzzel van bondscoach Ronald Koeman nog niet is gelegd. Wat opvalt is dat aanvaller Memphis Depay zowel kan rekenen op complimenten als de nodige kritiek.

“Millimetertje”, kopt het Algemeen Dagblad, refererend aan de late tegentreffer. Keeper Bart Verbruggen pareerde de inzet van Füllkrug net achter zijn eigen doellijn. In de ogen van Sjoerd Mossou biedt vooral het spel van Bart Verbruggen, die zich na rust onderscheidde met enkele sterke reddingen, en Memphis Depay de bondscoach van Oranje ‘reden tot enige vrolijkheid’.

“Het voetbal van dit Nederlands elftal spreekt nog weinig tot de verbeelding. Toch biedt de terugkeer van Memphis Depay op topniveau wel enige aanleiding tot optimisme”, schrijft de journalist. “De aanvaller die zo lang worstelde met blessures en een gebrek aan spelritme, begint eindelijk weer te lijken op de topspits van weleer.”

Mossou stipt aan dat Memphis tegen Duitsland sterk aan de bal en voortdurend in beweging was. Hij bereidde de 0-1 van Joey Veerman voor, bood Tijjani Reijnders na rust een vrije schietkans en had zelf nog kunnen scoren. Het enige kritiekpuntje: bij een kort genomen Duitse corner reageerde ook Memphis te laat, waardoor Maximilian Mittelstädt vrij kon inschieten.

“Oranje snakt naar Frenkie”, kopt Mike Verweij namens De Telegraaf. Koeman kon tijdens zijn tweede dienstverband als bondscoach van Oranje slechts in vier van de twaalf wedstrijden een beroep op de middenvelder van FC Barcelona doen.

Ook Verweij constateert dat de 0-1 van Veerman grotendeels op het conto van Memphis mag komen. Met ‘een stiftballetje’ stelde hij zijn collega-international in staat om zijn eerste interlanddoelpunt aan te tekenen. Zes minuten na de openingstreffer vervulde Memphis opnieuw een hoofdrol. “Nu was de held uit de vierde minuut de schlemiel en andersom”, doelt Verweij op het te laat uitstappen van Memphis, waardoor Mittelstädt vrij van afstand kon aanleggen voor de 1-1.

Verweij uit meer kritiek op de spits van Oranje. “De aanvalsleider beleefde wegens extreem strakke mandekking en door eigen toedoen een zware avond. Memphis verviel in een oude fout door de bal veel te ver terug op eigen helft te komen ophalen. Na rust kwam Oranje iets beter voor de dag. De zich steeds beter in de wedstrijd knokkende Depay had pech dat zijn inzet net over zeilde.”

Willem Vissers van De Volkskrant zag Nederland dinsdagavond geregeld in een grote rondo van de Duitsers belanden. De journalist vond dat Oranje ‘redelijk’ voor de dag kwam. “Al was het spel traag en het aantal kansen niet overdreven groot. Soms leek het of het wassenbeeldenmuseum op bezoek was in Frankfurt, zo weinig beweging zat in het elftal. Het verschil tussen het spel van de buurlanden was min of meer als het onderscheid tussen leven en dood, zeker tot de rust.”

“Het voetbal van die Mannschaft was als het leven zelf. Creatief, naar voren gericht, met slimme passes tussen de linies door, met positiewisselingen. Met Jamal Musiala als handige dribbelaar, met Florian Wirtz als artiest van de toekomst, en Toni Kroos als generaal van het verleden en zeker ook nog van het heden, teruggekeerd als hij is, speciaal voor het EK. Ook bij de Duitsers ging veel mis, maar de intenties waren duidelijk. Zij wilden winnen. Oranje wilde niet verliezen”, aldus Vissers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij bood Reijnders een vrije schiet kans? Toen hij half over de bal struikelde en deze toevallig de kant van Reijnders op hobbelde Sjoerd?

Memphis speelde matig, hoe kun je nou vinden dat hij goed was. Nouja laten we hopen dat hij weer op z'n top komt.

27 maart 2024 om 07:37

Klopt dat hij in eerste instantie struikelde maar om op het laatste moment dat balletje te spelen naar Reijnders was zeer zeker bewust.

27 maart 2024 om 07:38

Jaja... 😂

27 maart 2024 om 07:40

Wat verwachten we eigenlijk van Memphis? Dat hij prime Messi is in Oranje? Ik vond hem wel sterk spelen voor zijn doen, maar ook Memphis rendeert beter in een 4-3-3/3-4-3 dan in een 5-3-2. Baal er altijd een beetje van als we met zo’n verdedigende opstelling spelen, want als je dan verliest dan was het en een kut wedstrijd en je hebt verloren. Daarbij zullen we nooit weten hoe bepaalde spelers (reijnders en Veerman bijvoorbeeld) het zouden hebben gedaan in een meer aanvallende formatie.

27 maart 2024 om 07:50

Hij mist een dikke kans op 2-1, leed veel balverlies door op momenten (onnodig) veel met de bal te lopen. Niet top gewoon.

27 maart 2024 om 08:23

Die had er in gekund inderdaad, maar voor de rest is Memphis ook onderdeel van het geheel. Valt me op dat hij vooral in die 5-3-2 vaak door de mand valt. Daarbij is het ook moeilijker scoren als je slechts een paar kansen creëert als team dan wanneer dat er wat meer zijn. Dat is gewoon een mentaal stukje. Je zit slecht in de wedstrijd en dan is het vertrouwen er niet wanneer je die ene kans krijgt.

27 maart 2024 om 08:29

Ja een goede vraag, wat verwachten we van Memphis. Betere vraag, wat verwacht Koeman van Memphis. Ik denk dat er bij hem een dunne lijn zit tussen genialiteit en een slechte wedstrijd. Hij laat zich vaak inzakken en draait dan maar een beetje en laat zich vallen dat ik denk nou ja en na de wedstrijd zegt dan Van Dijk dat de Duitsers weinig grip op Memphis hadden en dat hij dat goed deed. Nou ja, niet zoals ik zou willen dat hij speelt, maar als dit is wat van hem wordt verwacht heeft hij het prima gedaan.

27 maart 2024 om 08:33

Ik verwacht van Memphis dat hij het team op sleeptouw neemt. Balvast is, een rustpunt is voorin, kansen creëert. Alles wat je van je aanvalsleider verwacht.

27 maart 2024 om 08:36

Mee eens. Denk dat we dat maar gewoon moeten accepteren die dunne lijn, want denk dat hij nog steeds de eerste is die hem binnen prikt als het balletje weer wat beter rondgaat. Dat zag je ook op het WK nog even met die mooie veldgoal tegen de VS.

27 maart 2024 om 08:38

En wat is dan op sleeptouw nemen? Hij wil veel aan de bal zijn dus is overal te vinden. Creeert 1 doelpunt, 2 grote kansen en scoort ook zelf nog bijna. Tegen een best goed Duitsland. Vind ik dan best wel op sleeptouw nemen. Niet te vergeten ook dat hij er lang is uitgeweest en er weer een aantal nieuwe spelers zijn bijgekomen. Hij heeft nog niet zo gek veel gespeeld met Reijnders en Veerman achter zich, als die een beetje meer elkaar gaan lezen en aan elkaar gaan aanpassen dan komt het wel goed.

27 maart 2024 om 08:39

Tja, misschien is dit wel de max zou kunnen. Ik hoop dat er nog een paar procentjes bij komen.

27 maart 2024 om 08:43

Misschien is dat het probleem... memphis is een stoorzender. Hij speelt voor zichzelf. Wilt de grote man zijn. En passt alleen als hij er zelf niet meer uit komt wat veels te laat is. Memphis had bijv. Ook op rijnders kunnen spelen die voor hem vrij stond om naar het doel te lopen... maar meneer hield hem vast in de hoop op een vrije trap. Keek niet eens om zich heen. Oranje is beter zonder memphis, meer een team.

27 maart 2024 om 09:02

Die bal op Rijnders had hij moeten geven inderdaad. Alleen dat was 1 moment en zou ik hem niet op afrekenen. Die assist op Veerman geeft hij toch ook? Heb niet het idee dat Memphis een stoorzender is. Stond voor het WK in Qatar een interview van hem in het AD en daar stond juist in dat hij juist goed in de groep ligt en een teamspeler is.

27 maart 2024 om 09:25

Hier kan ik me wel in vinden, omdat ik ook vind dat hij juist meer het eindstation moet zijn ipv dat opzoeken van de bal. Maar als je dan weer hoort dat van Dijk vind dat hij goed inzakt en de bal vast houdt, agh ja. Je weet het ook niet, als dat is wat er van het team van hem verwacht wordt, ik ben de baas niet. Ik zie toch nog liever Memphis dan Weghorst op die positie. En ik hoop ook op nog die paar procent erbij En Frenkie terug, dan hebben we misschien weer een leuke zomer tot aan misschien wel de halve finale en wie weet..

27 maart 2024 om 12:32

Ik denk ook niet dat hij een stoorzender is Pieterpost. Alleen in het veldspel, kan hij wel een stoorzender zijn. Dat heeft te maken met die fijne lijn waar het hierboven ook al eerder over gaat. En we kunnen inderdaad ondertussen concluderen dat hij het nooit meer gaat leren, maar het blijft mij irriteren als ik Oranje kijk. Hij is zo ontzettend alles of niets...

Hij was gisteren absoluut niet mega slecht, maar ik vond hem ook niets bijzonders. Ik vind het bij Memphis te veel een grote factor van geluk hebben. Als je het vergelijkt met Suarez, dan vind ik dat echt een wereld van verschil. Suarez was en is een echte frommelaar. Die komt op momenten erdoor, dat je echt afvraagt hoe hij in hemelsnaam de bal nog mee krijgt. Maar het essentiële verschil in mijn optiek, is dat Suarez dit 95% van de tijd luk. Dan kun je niet anders dan concluderen dat het zijn kwaliteit is. Bij Memphis lukt het misschien maximaal 50% van de keren. Dat maakt dat ik het lastiger vind.

Die assist op Veerman was goed uitgezocht. Maar daarvoor krijgt hij de bal niet mee, heeft hij moeite met de balcontrole en laat hij zijn complete voorsprong op de verdediger op dat moment weg gaan. Nu eindigt het in een assist, omdat Memphis wel weer goed Veerman uitzoekt, maar ook voor een groot deel omdat Veerman die bal echt klasse afwerkt.

Maar als ik dan de rest van de wedstrijd kijk, dan zie ik echt ontzettend veel pruts en kluts momenten bij Memphis. Zijn schot op goal waarbij hij gewoon de bal mist en hem met zijn standbeen i.p.v. zijn schietbeen raakt, dat gebeurd hem echt vaker dan anderen. Die kans die Reijnders hoog overschoot, dat was geen pass van hem. Dat was een Duitse verdediger die hem via Depay naar Reijnders tikte. Die vrije trap op randje 16, daar weigert Memphis 3x af te spelen en loopt hij zich uiteindelijk vast (was een overtal situatie waarbij 3x iemand van ons volledig vrij stond). In de 1e helft begint hij een kansloze rush vanaf eigen helft en loopt hij zich 10 meter verder vast, terwijl Blind naast hem volledig vrij stond om af te spelen. Meerdere momenten dat hij een bal ingespeeld krijgt en dan gaat leunen tegen zijn tegenstander en zijn signature sleep-rol beweging probeert, waarbij dat mislukt en hij zich maar laat vallen, in plaats van terug te kaatsen of door te spelen. Momenten waarop hij het volledige tempo uit een counter haalt door een te zachte hobbel pass of 'hakbal een-tweetje' die slecht aankomt, waar hij gewoon ook een normale één-twee had kunnen doen.

Dat soort dingen frustreren mij erg en hebben een negatieve invloed op het algehele spel. En dat vind ik ook het vervelende, want hij kan juist heel veel dingen heel goed! Hij lijkt er gewoon zelf onvoldoende controle over te hebben. Gisteren vond ik hem dus niet beter dan een magere 6. Puur omdat het minimaal net zo vaak mislukte als dat het lukte, eigenlijk zelfs vaker mislukte dan dat het lukte.

27 maart 2024 om 12:52

Ik vraag me altijd af waarom je tegen dit niveau ploegen speelt met Blind als linkerflankspeler. Werd zoals verwacht overlopen en dat zal ook gebeuren tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen. En 5/3/2 is eigenlijk hele flank voor Blind, dat kan hij niet belopen, zeker niet als Dumfries de RB collega is, want die is altijd (onder)weg.

Dit Duitsland heeft 1 echt zwak punt en dat is dat de twee CV-ers niet kunnen opbouwen. Dus laat je die lekker aanklungelen en vangt in een 4-3-3 of 4-4-2 de backs en middenvelders goed op. Reijnders liep zich nu het leplazerus en was tegelijkertijd de slechtste man op het veld, wss omdat hij hopeloos liep te zwemmen in zijn rol en niet wist waar hij het beste kon ondersteunen. Toen in de betere tweede helft Duitsland echt ging drukken zag je meteen waar de zwaktes liggen bij Nederland, te langzaam in handelings- en reactiesnelheid en niet meedogenloos. Daarbij waren alle ingewisselde spelers een verzwakking met Timber voorop, die komt nog duidelijk te kort.

27 maart 2024 om 13:01

@keybordheld, het stukje dat je typt typeerde Xavi Simons, maar alles behalve Memphis. Ik denk dat je de verkeerde voor hebt.

27 maart 2024 om 18:20

Nee absoluut niet. Ik ergerde mij dood aan Memphis. Blind paard. En hij maakt eigenhandig kansen dood. Xavi gaat nog leren, en liet in de spaarzame minuten gister al meer gedrevenheid zien.

Memphis stond stip en weigerde iets te doen na balverlies.

27 maart 2024 om 08:03

Je vond Schouten gister met 95% passnauwkeurigheid en meeste intercepties ook al slecht spelen, misschien zie je de dingen toch anders😉. Depay heeft het Rudiger en Tah behoorlijk lastig gemaakt, meerdere kansen gecreëerd tegen Duitsland waaronder een assist. Tegen een topland is dat gewoon prima. Zoals Pieterpost al aangeeft, iedereen is het erover eens dat Depay geen topspits is maar subtop, maar verwacht bij Oranje wel onmenselijke momenten van hem.

27 maart 2024 om 12:58

Het is nog erger, Memphis is helemaal geen spits, maar een man die om een echte spits heen moet spelen. Des te knapper dat hij toch tegen het topnivo aanspeelt en dus tegen dit Duitlsand de gevaarlijkste speler was. Malen was ook goed, maar voor beiden geldt, alleen als er ruimte is/in de omschakeling. Helaas zijn zij de beste aanvallers die we momenteel hebben en is Weghorst niet de spits waar zij goed omheen kunnen spelen. Die zijn er ook gewoon niet momenteel.

27 maart 2024 om 08:09

Jij voelt je vast weer heerlijk dat je wederom onder een topic over Depay kan gaan haten. Niet alleen je eigen opmerking maar ook als reactie op alle anderen die een andere mening hebben, heel nagatief aanwezig zijn.

27 maart 2024 om 08:23

Haten? Ik vond hem gewoon geen top wedstrijd spelen. Mag het haha?

27 maart 2024 om 08:14

Matig?

Juist 1 van de betere die we hebben. Speelde als echt een spits, speelbaar sterk etc.

Enige die Koeman niet meer moet oproepen is Blind. Hoe hij verdedigt, zal ik nog liever een amateur willen opstellen.

Veerman had dan wel gescoord maar maakte ook veel verkeerde keuzes.

27 maart 2024 om 08:45

Zeker een van de betere spelers, maar kwam dat er gisteren nou echt goed uit?

Veerman heeft laten zien ruimschoots tekort te komen voor dit niveau. Werd aan alle kanten voorbij gelopen.

27 maart 2024 om 10:17

Ik vond Veerman juist verfrissend. Linies overslaan, spel verleggen en een aantal leuke diepe ballen gezien waar gevaar uit kwam. Dat zie ik liever dan balletje breed, balletje terug. Ook Schouten deed het zeer verdienstelijk. Er lijkt eindelijk wat smaak te komen op het middenveld met Reijnders, Frenkie, Veerman, Schouten en wellicht dat jongens als Timber en Gravenberch daar nog bijkomen.

Verloren maar niet overlopen. Ik vond het best goed gaan ook kansen gehad om te winnen.Verbruggen was echt top. Die mag voor mij de eerste keeper worden. Hun veld ook wel een ramp hoor.

27 maart 2024 om 07:52

Verbruggen deed gewoon zijn job. Ballen kwamen allemaal in zijn range en dan mag je verwachten dat hij deze keer en dat deed hij uitstekend. Flekken deed het tegen de Schotten niet slechter. Als Verbruggen de volgende keer een foutje maakt, is hij dan meteen brandhout en moet dan Flekken op goal?

Qua uitslag niet overlopen inderdaad, maar vooral de 2e helft niks meer te vertellen gehad. Niet dat de Duitsers tot veel kansen kwamen, maar zij hadden idd de intentie om te winnen en NL om niet te verliezen. We hebben echt wel weer een hele goede generatie in alle linies en toch spelen we als Griekenland in 2004.

27 maart 2024 om 07:55

Flekken doet iedere wedstrijd z'n best een kans voor de tegenstander in te leiden. Doe die maar lekker op het bankje.

27 maart 2024 om 09:59

*Als iedereen foutloos zou spelen eindigt elke wedstrijd in 0-0

Ze speelden een rondo. Het is wat. Uiteindelijk creëerden ze er de eerste helft helemaal niks mee. Dat de Volkskrant dit meeneemt om even de loftrompet af te steken is tranentrekkend maar ook wel typisch Nederlands. Zij hadden meer balbezit dus zijn we weggespeeld! Haha. Echt. De treurnis.

Duitsers waren beter, we stonden niet slecht, maar konden aan de bal niet veel brengen, het was veelal statisch in de breedte schuiven tegen passen en doorbewegen van de Duitsers.

Vond vooral opnerkelijk dat met 5 verdedigers en een cvm, je alsnog flink in de beknelling kwam. Vooral de kant van Blind hield echt niet over, die dan gekscherend wel de hele wedstrijd mag spelen.

Vond Memphis niet per se slecht spelen, bij die goal van Mittelstad was het wel jammer dat hij zo slap uitkwam.

Uiteindelijk krijg je genoeg kansen om gewoon gelijk te spelen

Ik ben heel tevreden met de weg die Koeman is ingeslagen. Gewoon lekker met 5 verdedigers. Als je een jonge supporter ben dan snap ik dat je over het algemeen baalt van dit systeem. Maar als je 40 plus bent dan wil je gewoon het winnen van een toernooi mee maken. Ik heb te vaak mooi en flitsend spel van ned. Elftal meegemaakt en er dan toch af gaan met verlies. Maak me geen bal meer uit als het spel straks op het ek minder is, als we maar winnen.

27 maart 2024 om 08:09

Ik geloof dat het systeem wel gaat helpen, maar dat het alles bij elkaar niet goed genoeg is voor toernooi winst. En dat je er dus uitvliegt na een handvol povere wedstrijden.

Waarom negatief? Zie oa gisteren en tegen Schotland. Het is niet zo goed.

27 maart 2024 om 08:32

Ik ben dan nog net geen 40+ maar ik snap juist steeds meer naar mooi voetbal. Ik mis eerlijk gezegd al de tijden van van Basten als coach want zelfs in 2010 werd er maar een helft goed gevoetbald. De jongere generatie kent alleen maar dit resultaat voetbal en daarmee hebben we de hele Nederlandse filosofie overboord gegooid en staan alsnog met lege handen.

27 maart 2024 om 08:55

Je vergeet dat ook de algehele oranje beleving in een grafkist is gegooid. Voor mij was een landen toernooi niet de winst of verlies, maar de pret, atmosfeer en dat ons hele land er voor werd omgetoverd. En dit somber gedoe heeft dat alles dood en kil gemaakt. Maar nee, laten we saai voetbal doen maar wel winnen... krijg je alleen succes supporters mee.

27 maart 2024 om 09:08

Als je een toernooi wil winnen met beton voetbal moet je dat ook heel goed kunnen uitvoeren. Dan wordt zelfs dat mooi om te zien. Zoals het cattenaccio van Italië vroeger. Of de counters van Duitsland. Zelfs de slagers uit Argentinië. Maar dit Nederlands elftal speelt met de staart tussen de benen en hoopt alleen niet te verliezen. Vreselijk om naar te kijken en ook nog vaak slecht in de uitvoering. Dan geef mij maar liever creatief, fris en aanvallend voetbal en er in de kwartfinale vanaf dan dit waardeloze geschuif en misschien een halve finale. Want een toernooi winnen ga je zo echt niet.

Het is gewoon balen dat ze zo laf spelen tegen wat betere tegenstanders. Bij balverlies staan de 3 cv's gewoon de tegenstander op te wachten. Het is dan zulk los zand dat er van druk zetten totaal geen sprake is. 4-3-3 spelen zou veel leuker en ook nog beter zijn, denk ik.

Keeper
Geertruida - Van Dijk - Aké - Hartman
Wieffer - De Jong - Reijnders
Simons - Malen - Gakpo

Ik denk dat dit de beste en meest frisse opstelling is. Met dat middenveld heb je zoveel kwaliteit zowel verdedigend als aanvallend. Aanvallen kunnen ze alle drie belangrijk zijn. Geertuida is de betere rechtsback voor 4-3-3 en kan ook goals maken. Simons moet altijd spelen. Hij is het grote talent en de creatieveling.

27 maart 2024 om 08:14

Van mij mag Koeman dit proberen.
Voor mij; Dumfries zou spelen ipv Geertruida en wellicht dat ik toch Memphis inde punt zet en malen naar rechts, dan hebben we ook een aanspeelpunt en diepgang op de vleugel rechts.

27 maart 2024 om 08:34

Denk dat Schouten boven Wieffer staat in de pikorde.

27 maart 2024 om 08:38

Zet Dumfries erin voor Geertruida en Schouten voor Wieffer en toch liever de aanval van gisteren met Gakpo erbij. Simons mag banken.

Ik vraag me echt af wat sommige mensen hebben gekeken gisteravond als ik het commentaar hier zie af en toe. Ik snap trouwens niet waarom Blind of all people die vrije bal op randje 16 ging nemen. Je hebt Depay en Veerman in het veld staan op dat moment en dan doe je dit...

“Depay, de ‘topspits’ van weleer?” Nou, ik heb zeker na een andere wedstrijd gekeken dan Sjoerd.

Moussou: “Depay, de ‘topspits’ van weleer”. Nou, ik heb zeker een andere wedstrijd gezien dan Sjoerd. Ik vond hem matig.

Het is in ieder geval een leerzame periode geweest, waarin een aantal spelers hebben aangetoond niet in de basis thuis te horen en een aantal die het Koeman zeer lastig maken.
Ik verwacht de volgende opstelling terug te zien op het EK, waarin Veerman het Koeman lastig heeft gemaakt om op te stellen ipv Gakpo of Malen en daarbij met 3 middenvelders te spelen tegen de wat betere tegenstanders.

Verbruggen
Geertruida
van Dijk
Aké
Dumfries
Reijnders
de Jong
Hartman
Malen
Depay
Gakpo

Memphis was in ieder geval nog in beweging en probeerde voetbal naar voren te creëren. Zoals in het artikel al aangegeven, de rest van madame Tussauds stond erbij en keek er naar. Begin tweede helft was het een stuk beter maar dat duurde slechts tot de 65ste minuut. Als het veld niet zo dramatisch slecht was geweest dan was de voorsprong voor Duitsland bij de rust al een feit geweest. Alleen mussiala gleed al 3 keer weg in zeer kansrijke positie. Het verschil van wedstrijdbeleving was echt enorm. Die Duitsers speelden snel creatief en met een hoge intensiteit. Daar stelden wij bar weinig tegenover. Vond Memphis nog een positieve uitzondering. Ballen halen, spel verdelen, kansen creëren, hij probeerde het in ieder geval. Maar in zijn eentje krijgt hij het ook niet voor elkaar. En je merkt nu ook op welk niveau Frenkie de Jong speelt. Zonder de Jong is het Nederlandse middenveld compleet kansloos.

Blind & de Roon moeten niet mee. Weghorst zou ik dan toch meenemen, ondanks dat het een rare vogel is. Brobbey er nog bij en hopelijk Noa Lang en/of Bergwjn. Verder zijn er genoeg middenvelders en verdedigers om 532 of 433 mee te spelen. Ze doen ook niet heel veel voor elkaar onder. Ene keer speelt die leuk, andere keer weer niet....
Verbruggen laten keepen, Flekken en Bijlow mee. Dan ben je er wel.
Met beetje geluk (in schema ook) kan je ver komen, maar kan ook zomaar fout gaan met dit team.

27 maart 2024 om 10:45

Wanneer je Brobbey meeneemt wordt Woutje overbodig, maar ik gok dat Koeman nog 1 keer vasthoud aan de oude garde. Verwacht na het toernooi geen Blind, Weghorst, De Roon en Wijnaldum meer.

Als je de commentaren in dit stuk en alle andere stukken op vz moet geloven komt het pas goed als onze grote verlosser Frenkie er weer bij is. Helaas zal het dan niks beter gaan want in oranje geeft ook hij vaak niet thuis. Hij heeft deze hele kwalificatie maar een paar wedstrijden meegedaan ( 3 of 4) en oranje heeft zich toch geplaatst. Laten we eerst maar eens kijken of hij fit is als het ek begint.
Nu zal ik de halve wereld wel weer over me heen krijgen want ik durf de zo bewierrookte Frenkie in twijfel te trekken maar kom maar op.
Gooi alle clichés er maar weer uit. Geen verstand van voetbal negatief en dat soort dingen maar ook Frenkie gaat ons niet redden. Maar dat ligt dan uiteraard niet aan Frenkie maar aan de rest van het elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren