Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie besluit 2015 met treffer bij nipte zege voor winterstop

Laatste update:

Fenerbahçe blijft met het ingaan van de winterstop als enige in het spoor van koploper Besiktas. Waar rivaal Galatasaray zondag punten verspeelde, wonnen de Gele Kanaries maandagavond wél. Voor eigen publiek werd het laag geklasseerde Sivasspor met 2-1 verslagen. Robin van Persie eiste een hoofdrol op: de Nederlandse spits begon in de basis en tekende in de eerste helft voor de openingstreffer.

/

De 1-0 van Van Persie viel in de zestiende minuut, nadat hij daarvoor al een aardige kans had laten liggen. Diego schoot van buiten de zestien op doel, waarna doelman Ernestas Setkus van Sivasspor de bal moeizaam verwerkte. Van Persie stond precies op de juiste plek en schoot van dichtbij de rebound tegen de touwen. Een eenvoudige avond leek daarmee in de maak voor het elftal van coach Vítor Pereira.

Sivasspor kwam op slag van rust echter verrassend langszij. Beykan Simsek stond vrij in de zestien en schoot de bal zonder na te denken op doel. Via een stuit liet de aanvaller doelman Volkan Demirel kansloos. Mede doordat Ozan Tufan en Volkan Sen allebei na rust een goede kans om zeep hielpen, bleef het lange tijd spannend in Istanbul. Dertien minuten voor tijd viel de bevrijdende 2-1 echter alsnog. Simon Kjaer meldde zich in de zestien en werkte bij de eerste paal een voorzet binnen.

Door de nipte zege komt Fenerbahçe op veertig punten, één minder dan Besiktas. Nummer drie Galatasaray volgt op ruime afstand: de club van Wesley Sneijder verzamelde uit de eerste zeventien duels slechts dertig punten en moet vooralsnog een pas op de plaats maken in de strijd om de landstitel. De Süper Lig wordt op 17 januari weer hervat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterke wedstrijd van Fenerbahce. Alleen de afronding was dramatisch slecht. Had 5-1 moeten eindigen.

28 december 2015 om 21:02

Ben ik de enige die zich aan de kansloze voorzetten van G.G begint te ergeren ?

28 december 2015 om 21:14

Je bent niet de enige nee. Ozan Tufan vind ik overigens ook een irritatie factor.

28 december 2015 om 22:22

Haha goeiemorgen. Idd. GG doet alles goed maar dan de voorzet.... man man man, die ballen komen niet van de grond af. Zelfde geldt voor Caner Erkin overigens. En als ze dan 1 van de 10 ballen wel goed voorgeven verwachten de aanvallers dan niet. Vondt van Persie wel sterk spelen maar mag meer karakter tonen door harder te spelen.

28 december 2015 om 23:13

Ik heb al lange tijd geen reacties van jou gelezen.. Verwacht weer jou goeie reacties

28 december 2015 om 23:13

*Forzafener

Van Persie wordt zo vaak niet begrepen door zijn ploeggenoten. Hoe vaak moet je vrij staan om de bal toegespeeld te krijgen?

28 december 2015 om 21:51

Bizar he, was bij United ook het geval het laatste jaar.
Zijn looplijnen zijn zo goed, alleen spelers van middelmaat begrijpen die niet.
Bij Barca/real/arsenal(ironie) schiet hij er minsten 20 in. Is gewoon nog steeds een topspits, idioot dat Van Gaal hem heeft weggepest. Dit was zijn redding geweest.

28 december 2015 om 22:24

Nee hoor, Man Utd zit vol middelmaat, die zullen van Persie ook niet begrijpen met zijn looplijnen.

29 december 2015 om 00:00

Valt mij ook keer op keer op. Het is dood en doodzonde dat zo'n wereldvoetballer (wellicht in de top 3/top 2 van meest technische Nederlandse voetballers aller tijden) er niet het maximale uit heeft kunnen halen. En ik denk dat dat toch vooral aan pech ligt, en niet aan hemzelf.

(want ik vind het echt een goede kerel)

Het is steeds minimaal maar dat interesseert mij echt niet. Die 4e ster moet hoe dan ook komen en zsm ook. Daarna zien we wel verder hoe het attractief etc kan.

Het is duidelijk dat Diego de enige creatieve centrale middenvelder is. Een concurrent zou ik sterk adviseren voor in de winterstop. Ik hoop dat Terraneo snel in actie komt.

Daarnaast hoop ik dat Feghouli alsnog komt om markovic af te lossen. Zou een mooie transfervrije speler zijn. En markovic is gewoon te duur om over te nemen.

29 december 2015 om 00:23

Hoeveel zou markovic kosten dan? Ik zou zo graag willen dat fenerbahce hem afkoopt.

29 december 2015 om 14:22

Zeker 15 - 20 miljoen. Feghouli is momenteel beter en in de zomer transfervrij.

Man man man, ik denk dat ik een nieuwe hobby moet gaan zoeken voor mijn gezondheid en ik denk niet dat ik de enige ben haha. Fener speelde aanvallend en sterk, maar was in de afronding dramatisch. Toen diego eraf ging hield ik mijn hart vast, wat uiteindelijk terecht bleek te zijn. Met 3 defensief ingestelde middenvelders missen we zo veel meer creativiteit. En dat ozan drama was maakt t veel erger, man wat was hij bagger vandaag. We missten vandaag overigens erg veel aanvallende spelers. Hopen dat we de tweede seizoenshelft meer kunnen genieten van fener, want de eerste was soms niet om aan te zien...

Hoog tempo, aanvallend voetbal en een vrachtwagen aan kansen missen. Al deze elementen zag ik voorheen alleen bij Besiktas. Fenerbahce heeft zijn spel ten opzichte van de eerste seizoenshelft flink verbeterd. Kjaer is trouwens hard op weg om de beste verdediger van de competitie te worden. Probleem is alleen zijn partner. Beykan liet leuke dingen zien. Nog altijd een Fener speler op papier. Hij heeft echter de pech dat Nani en Marko zijn concurrenten waren.

28 december 2015 om 21:15

Kjaer is al met afstand de beste verdediger van de competitie. Als zijn partner Ba ook nog is terugkeert (die moeten we ook is ff snel binnenvissen) hebben we gewoon de beste centrale kern van de competitie. Qua backs hebben we de beste 2 rechts en linksbacks van de competitie (hasan en caner, gokhan en sener). Dit kan niemand ontkennen. Alleen Alves moeten we snel wegdoen en eventueel een back-up CV halen voor achter Kjaer en Ba. Dan zitten we helemaal goed. Komt er een club met een aardige zak geld, dan mag Caner zelfs weg van mij. Kunnen we lekker een paar middenvelders kopen, wat broodnodig is.

Sinds het vertrek van Emre is die box-to-box speler nog steeds spoorloos bij Fener. Diego wilt het wel, maar kan het niet alleen. Of hij is gewoon te beperkt. Topal en Jozef zijn geen creatieve middenvelders. We hebben snel een type Appiah nodig en dan domineren we ff de komende 4 jaar de Stsl.

We zullen kampioen worden. Dat 100.

28 december 2015 om 21:40

Waar ga je je verstoppen als BJK uiteindelijk kampioen wordt dit seizoen? Dan kom je zeker met cliché-uitspraken als 'jullie moeten weer 6 jaar wachten op de volgende kampioenschap', ik durf daar alles om te wedden. Dat zag je bij die 3-2 overwinning in de 6e week al, hele verhalen over hoe de scheidsrechter Fener heeft benadeeld.

Feda was zeker geen onzin, de prestaties van vorig seizoen en dit seizoen zijn een product van het Feda-project. Waar bijvoorbeeld Fener weet ik veel hoeveel miljoen heeft uitgegeven aan het middenveld, is dat bij BJK niet eens 5 miljoen euro. Als we in die tijd ook met geld hadden gesmeten, zouden we nu misschien in een nog ergere situatie zitten dan GS.

Je hebt helemaal gelijk hoor over het feit dat we al jarenlang niks bereiken. Maar we staan nu 1e, spelen dominant voetbal, hebben beide derby's gepakt, hebben een sterke selectie en het stadion is bijna af. Ik zie geen reden waarom we de komende jaren niet mee kunnen doen om het kampioenschap.

28 december 2015 om 21:53

Meedoen zal Besiktas zeker maar uiteindelijk kampioen worden? Nee, dat niet! Droom lekker verder!
Dit jaar is Fenerbahce kampioen!
Zelfs de wedkantoren geven Fenerbahce meer kans. Fenerbahce 1,25 en Besiktas 2,00 (was tot aan de wedstrijd van gisteren nog 2.15.
Als je zo'n mannetje bent en er zo zeker van bent. Leg 10.000 euro in en over 5 maanden heb je 20.000. Hoe snel wil je geld verdienen!

28 december 2015 om 22:36

Clutch laat die jongetjes toch.. Altijd die zelfde praatjes en voorspellingen over het einde van het seizoen.. Geniet van het heden, we spelen niet meer met Sinan Kurumus in de spits maar met Mario f..king Gomez.. Mensen praten omdat ze over het spel van hun team weinig lovends kunnen zeggen..

We worden dit jaar kampioen en snoeren die pipos de mond kijken wat ze dan nog gaan zeggen... Daarna mogen hun clubs met knikkende knieën naar de Vodafone Arena komen..

28 december 2015 om 22:42

Gisteren vroeg je mij waar je riep dat jullie kampioen zouden worden, hier dus.

28 december 2015 om 23:11

Hahah Forza 24 uur later telt niet he

28 december 2015 om 23:22

Helemaal gelijk, Besiktas speelt het mooiste voetbal en gaan ook kampioen worden, fb gaat nog onderuit met hun magere overwinningen, dit houden ze niet vol dat zeker, als fb dit jaar hun 4de ster niet haalt brand de hel los, dan moeten ze weer 50 miljoen investeren en dan weer hopen op de kampioenschap, Besiktas staat veel hoger dan de rest en gaan kampioen worden.

28 december 2015 om 23:29

Dat denk ik ook Sheva, gewoon op basis van wat de ploegen laten zien.. Ieder objectief persoon zou dat ook denken

Ipv een klinkende 6/7-0 win je maar 2-1. Niet te geloven zeg. Ozan Tufan een amateur geeft nog betere passen dan jij. Souza een waardeloze voetballer. En deze beide heren hebben ons 16 miljoen ofzo gekost schandalig. We hebben dringend een vervanger voor Alex nodig.

28 december 2015 om 21:13

Een vervanger voor Alex? Die zal er nooit komen.

28 december 2015 om 22:05

Ik bedoel ook gewoon op zijn positie. Een nummer 10 die beetje fatsoenlijk spel kan verdelen en steekballen geven.

Wat een wedstrijd!

Heel goed gespeeld, maar waarom maken ze verdomme die kansen niet af.
Ik denk overigens dat Robin Van Persie heeft bewezen waarom hij elke pot moet spelen. Fernandao is leuk. Maar Van Persie is van wereldklasse.

3 puntjes!

Op naar de 4e ster.

Besiktas moet nog naar Gala en naar ons toe komen. Hopelijk blijven we zo spelen en dan wat effectiever.

Haydi Fener!

Jeetje, weer een wedstrijd waarin er meer dan 2 doelpunten gescoord kon worden. Ik begin mij echt te irriteren aan Ozan. Hij heeft letterlijk niks toegevoegd sinds zijn komst...Markovic mom voor mij.

28 december 2015 om 21:18

Ozan kan je nu al bij het rijtje Sezer, Topuz en de rest plaatsen. Dramatische, overschatte, beperkte voetballer die het nooit waar gaat maken. Waar is hij eigenlijk goed in? vier balletjes breed gelegd bij Bursa en meteen een hype dat Atletico de volgende stap was. Dit is gewoon een standaard Turk met een redelijke voetbalintelligentie die je ook in je eigen jeugd kon vinden.

29 december 2015 om 09:15

Snap je nu waarom Diego altijd moet spelen?? Jij bent degene die al maanden roept dat Diego niet moet spelen, heb je nu het verschil gezien wanneer je zonder Diego speelt. Diego is momenteel de beste schakel tussen de verdediging en de aanval die we hebben, hoop dat je dat inmiddels door hebt.

Mooi voor RvP dat hij weer scoort, zie hem toch wel weer graag terug in oranje.

28 december 2015 om 21:35

Ben ik het mee eens. Hierboven las ik dat RVP verkeerd begrepen werd in deze wedstrijd van Fener (Ik heb de wedstrijd niet gezien) en ik had dat gevoel ook vaak bij RVP in Oranje. Te weinig mensen zien of herkennen zijn looplijnen, alleen Sneijder en Blind.

29 december 2015 om 00:01

Ja klopt, het is zo jammer dat mensen hem niet begrijpen, want het is nog steeds zo'n gruwelijk goede speler. (30 keer beter dan Dost en De Jong bijvoorbeeld)

Over Ozan.

Die mag echt snel aan zijn spel gaan werken. Het is dat Diego uitvalt.

Overigens moet Fener een backup of misschien zelfs een nieuwe box to box speler kopen.
Souza en Topal kunnen goed verdedigen.
Maar daarvoor hebben we echt een goede spelverdeler nodig. Met Marko en Nani kan je echt dodelijk zijn dan.

Volkan Sen mag ook minder egoïstisch zijn. Ik irriteer mij daar mateloos aan.

28 december 2015 om 21:22

Volkan Sen is dan ook als back-up gehaald om het spel open te breken wanneer het wat lastig is. Die rol vervult hij ook uitstekend, want je merkt wanneer hij in een minuut als 60 erin valt, dat hij het de tegenstander heel lastig maakt. Echter heeft hij ook veel nadelen zoals: - in de basis komt hij zwaar te kort, dan speelt hij altijd slecht. Of -kan nooit zijn man passeren, -heeft slechte voorzetten, -wilt alles te snel doen. Sen moet lekker onze mooie bank warmhouden, dan houdt Aziz zijn bankje warm. Win-win voor beide partijen. Maar basis? absoluut nee.

28 december 2015 om 21:46

Hij kan prima voetballen die Sen. Maar hij moet echt meer of sneller gaan afspelen. Daardoor vertraagd hij het spel constant. Daar erger ik me echt kapot aan!

Verdiende overwinning van Fener maar qua voetbal was het weer niet om aan te zien.. Het is meer een soort rugby, veel lopen met de bal en hoge ballen in de pot maar positiespel en combinaties zie je zelden..

Echt het tegenovergestelde van Besiktas dat dit juist perfect beheerst.. Het grote probleem bij Fener is het middenveld waar totaal geen creativiteit rondloopt op Diego na, en als die dan al vroeg uitvalt is het hopen dat de bal een keer goed valt..

Dat gebeurde dan ook op een typische rugbymanier met keeper en al het doel in gebeukt..

Wat ben ik blij dat wij Ozan Tufan niet gehaald hebben zeg, 7 miljoen voor zo een simpele speler is gewoon belachelijk..

Het wordt een spannende tweestrijd dit seizoen tussen Bjk en Fener, mag degene die het kampioenschap het meest verdient hem ook pakken zonder dubieuze wedstrijden..

Caner was dramatisch, Souza dramatisch, Ozan jonge je probeert dat zie ik en waardeer dat ook maar je bakt er geen enkele moer van. Markovic en Sen speelde erg sterk. Caner verkopen aan Inter, Souza zo snel mogelijk weg doen en snel een box-to-box middenvelder halen. Als ik Terraneo was zou ik gaan vissen bij Chelsea of United. Tal van ongelukkige spelers die ver onder hun kunnen spelen maar gewoon een nieuwe team nodig hebben.

Al met al een goede wedstrijd, maar ik moet eerlijk zeggen Besiktas verdiend het op dit moment meer om kampioen te worden dan Fener. Dat zeg ik als Fenersupporter. Hopen op een verbazingwekkende 2de helft van het seizoen.

Wij hebben gewoon een beter doelsaldo dan Fenerbahce. Maar omdat wij geen balans hebben op het middenveld, krijgen wij meer ballen om onze oren dan een chick in een gangbang.

Dit jaar worden wij helaas gedwongen om een kant te kiezen in de titelstrijd. Dan wordt het toch Besiktas. Heb liever monopoly op die vierde ster en Besiktas z'n zes jaar zit er weer op, dus ze mogen weer eens champ worden hehe.

28 december 2015 om 21:55

Haha Besiktas zal na de winterstop de druk echt enorm gaan voelen. 1 keer uitglijden en ze zullen de afgelopen seizoenen gaan herinneren waar ze op het eind alsnog afhaken. Tenminste dit is waar op ik hoop!

Die monopolie zal gewoon weer een monopolistische concurrentie gaan worden.

28 december 2015 om 22:03

Uiteraard zijn jullie favoriet. Zij hebben wel het voordeel dat ze laat tegen ons een derby gaan spelen. Ik zie Gs geen pootje haken om Fener te helpen(alhoewel we dat ergens in 2004 wel deden bij Trabzon 2-4).

28 december 2015 om 22:28

Besiktas zal de druk voelen maar Fener niet? Stop met de toekomst te voorspellen en kijk naar het heden.. Ik zie een Fener rugbyploeg die ternauwernood zijn wedstrijden wint zonder glans en ik.zie een Besiktas dat combineert en modern positiespel speelt en er al 20 goals meer in heeft liggen dan Fener.. We hebben zowel jullie als Gs verslagen en dat zonder eigen stadion..

Onder Bilic waren we al goed maar met Gunes hebben we echt geen angst meer in het team en gaan vol overtuiging voor de winst.. Daarbij hebben we ook gewoon kwalitatief een veel betere en bredere selectie als voorgaande jaren..

Dus stop met dromen

28 december 2015 om 23:35

Dan kun je nog lang gaan hopen. Fener heeft niet het voetballend vermogen om die druk door te drukken bij een misstap. Rugby-voetbal, maar voor hoelang? Na een misser gaat fener de druk voelen van Baba Aziz.

RVP is veel te gied voor Fenerbahçe , die moest na united echt terugkomen naar arsenal

28 december 2015 om 22:09

Hij is ook veelste goed voor jullie..

Mooi voor die jongen. Hoe zit dat nou met FC Barcelona? ik denk dat hij niet meer gaat als stand in daar.

Wat ik enigszins mis in deze samenvatting is dat Fener dit jaar niet eerder zo ongelofelijk veel kansen heeft gecreeerd in een wedstrijd (en gemist..). Om moeeeloos van te worden hoe sommige spelers nonchalant blijven schieten ipv de netten eruit knallen

28 december 2015 om 22:02

moeDeloos

28 december 2015 om 22:44

23 doelpogingen en maar 2 goals. Om te huilen echt.

Voetbalzone waarom wordt mijn reactie verwijderd waar totaal geen haat of een scheldwoord in zit. We hebben in Nederland toch vrijheid van meningsuiting.... Of toch niet!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren