Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal zet appartement inclusief portret met Truus voor 4 miljoen euro te koop

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Louis van Gaal heeft zijn appartement in Noordwijk te koop gezet, zo is te zien op Funda. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal woont in de Portugese Algarve, maar heeft ook onroerend goed in Nederland.

De slaapkamer van het luxe appartement van Van Gaal.

Van Gaal bezit het penthouse al vele jaren, maar wil nu kennelijk van het pand af. De vraagprijs is niet mals. De Amsterdammer hoopt bijna vier miljoen euro aan de verkoop over te houden.

“Prachtig en rustig gelegen luxe appartement met fantastisch uitzicht op het zuidelijkste punt van de Zuidboulevard, op een van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust”, zo staat in de advertentie te lezen.

Het luxe appartement is in 2005 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van circa 214 vierkante meter. Het pand heeft maar liefst drie balkons en een royale garagebox.

Op Funda zijn 44 foto’s van het appartement van Van Gaal te vinden. In een van de foto’s van de slaapkamer is een leuk detail te zien. Naast het bed hangt namelijk een groot portret van de voormalig bondscoach en zijn echtgenote Truus van Gaal.

De huiskamer van het appartement van Van Gaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppatee ... weer een middenvelder erbij

Tja, hier in de stad betaal je zes ton voor 220m2 en dan woon je nog vrijstaand ook.. Dit soort appartementen vallen toch wel in de categorie "als je geen flauw idee hebt wat je met je geld moet doen." Overigens valt het nog in het niet met New York waar ze gewoon 100 miljoen neerleggen voor wat hier een gezinswoning is..

21 oktober 2023 om 19:17

100 miljoen voor een gezinswoning is een beetje overdreven, Martijn.

21 oktober 2023 om 19:41

Klopt, maar er wordt daar weldegelijk 100 miljoen betaalt voor appartementen, met een oppervlakte die je hier hebt in een huis van 2 miljoen. Nog een boel geld, maar die gekte is er zeker.

21 oktober 2023 om 19:56

Eh 100 miljoen voor een appartement. Wat voor appartementen zijn dat wel niet. De gemiddelde huizenprijs in New York is 600.000 ofzo. Edit: ff gegoogelt, zijn wel aardige apartementjes die van 100 miljoen haha. Ik ga er 1 halen.

21 oktober 2023 om 20:03

Er zit natuurlijk een verschil tussen de staat New York en de stad. Dat soort absurde bedragen betaal je bijvoorbeeld voor sommige penthouses in Manhatten. Maar dat betaal je net als hier in Noordwijk 80% gewoon voor de locatie..

21 oktober 2023 om 20:19

Je had het echt over een "een gezinswoning", Martijn ...

Wat een lelijk interieur voor een appartement van 5 miljoen. Klein slaapkamertje ook voor zo'n ongelooflijke prijs. En 4 miljoen ook voor ''slechts'' een appartement is iets wat ik nooit kan begrijpen. Als ik zoveel te besteden had zou het een vrijstaand huis moeten zijn.

22 oktober 2023 om 00:56

Mensen die in aanmerking komen voor dit appartement hebben meestal al wel een villa of twee en kopen vastgoed om hun geld te parkeren en als investering.

Krijg je het schilderij er toch wel bij hoop ik voor die prijs ?

Wat een geld... hier kun je vele vluchtingen of starters kwijt die in woningnood zitten. Niet dat ik het onze Louis het geld niet gun...

21 oktober 2023 om 20:20

Dar vind ik altijd zo'n dooddoener.

21 oktober 2023 om 23:14

Tja laten we iedereen die een kamer teveel heeft ook vragen om een vluchteling in huis te nemen of oudere stellen hun huis te laten verkopen voor starters. Loze opmerking dit.

Leuk appartement voor mensen die willen betalen voor de locatie en niet voor de vierkante meters.

Jeetje wat een geld voor zo’n saaie bedoeling. Die 4 miljoen betaal je natuurlijk het meest voor de ligging…

22 oktober 2023 om 03:00

Jonge! Hij heeft dat huis zelf gemaakt, net als die Bus!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren