Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: ‘Dan denk ik: houd je bek!’

Laatste update:

Valentijn Driessen is geen fan van Viaplay-commentator Johan van Polanen. Dat maakt hij duidelijk in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Dat gelul allemaal… Dan denk ik: ik zit te kijken man, houd je bek”, is de journalist hard.

Tijdens Kick-off komt het onderwerp Viaplay ter sprake. “Kan je dat nog horen?”, vraagt Driessen zich af. “Van de week was het ook weer zo verschrikkelijk... Het schijnt om Johan van Polanen te gaan.”

“Nou Johan, leuk dat je luistert”, zegt presentator Pim Sedee tussendoor grappend. Driessen gaat ondertussen op een serieuze toon verder.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Dat gelul allemaal, werkelijk waar. En dat positieve, alles is geweldig, zeker wat die Nederlanders doen. Allerlei dingen invullen, en dan denk ik: ik zit te kijken man, houd je bek.

Op de uitspraak van Sedee dat ‘het hele idee van een commentator is dat hij iets zegt’, reageert Driessen: “Je moet toegevoegde waarde hebben, maar dit kan niet.”

Vervolgens breekt collega Marcel van der Kraan, ook aanwezig in de podcast, in. Ook hij heeft een klacht over Viaplay. “Over toegevoegde waarde gesproken… Dan zit je zaterdag te kijken, en dan heb je in de studio Ron Vlaar. En Ron geeft gewoon een prima analyse in de rust.”

“Dan heb ik vijf of zes minuten naar Ron geluisterd, en dan is de rust nog niet voorbij, en dan gaan we nog even naar het veld. Daar staat Cedric van der Gun. En die gaat ook nog een analyse geven. Die is speciaal naar Liverpool gevlogen voor 2,5 minuut, maar ik heb alles gehoord van Ron Vlaar. Ron Vlaar heeft op het WK gespeeld, en Cedric is een hartstikke aardige jongen hoor, maar ik luister liever naar Ron Vlaar”, besluit Van der Kraan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

volg je eigen advies op, valentijn.

Ik vind de commentators van Viaplay juist een van de positieve punten. De analyses zijn drama maar ik kan iets meer passie wel waarderen.

10 mei 2024 om 20:26

Ik ben het wel met hem eens, het is TV, af en toe je muil houden is prima. Net als een radio verslag een tv verslag doen is niet mijn cup of tea.
Ik kijk daarom liever Sky Sport, doen echt TV verslag. Bij F1 is Viaplay helemaal een drama, dacht dat we eindelijk verlost waren van die fouten en oranje bril van Olaf Mol….
On topic het is een TV verslag dus af en toe wat bij zeggen

Voetbalzone-lid Fiorenoord haalt uit naar journalist: ‘Dan denk ik: houd je bek!’

Ik ken die hele Johan van Polanen niet, maar veel commentatoren lullen maar wat. Sierd vond ik vroeger nog wel vermakelijk. Die van gisteren tijdens Real Bayern, Teun de Boer vond ik ook echt dikke prima. Onzettend veel enthousiasme. Doet volgens mij ook darts.

Wytze van der Groot vind ik ook echt geweldig. Valentijn Driessen daarintegen een zure misbaksel

10 mei 2024 om 20:57

Ik vind Teun de Boer en Wytse van der Goot qua commentaar ook wel op elkaar lijken en qua stem evenzeer. Frisse, opgewekte, enthousiaste stemmen die de kijker veel meer bij de wedstrijd betrekken. En ja, ook die mannen praten misschien meer dan Driessen zou willen zien, maar Driessen zou zijn eigen "uithaal" eens ter harte moeten nemen.

Johan, mocht je dit ooit lezen omdat je toevallig op Voetbalzone zit: laat die Valentijn maar zeveren.

Ik word er een beetje misselijk van, maar ik vind dat Valentijn wel een klein puntje heeft. Dat eindeloze domme gezwets van die commentatoren op Viaplay, wat vaak kant noch wal raakt, is niet om aan te horen. Ze hemelen alles uit Nederland eindeloos op en hebben geen flauw benul wat er speelt bij de clubs die zij moeten becommentariëren.

In de studio is het bijna net zo triest, waar ze beroepssupporter Sander Westerveld iedere zaterdag 3 uur lang Liverpool op laten hemelen zonder dat er iemand durft te zeggen dat Liverpool pas op zondag speelt.

Het is bij het voetbal net zo erg als het bij de Formule 1 is. Gekleurd k*t commentaar en draaien, draaien, draaien tot hun favorietjes er lekker op staan..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren