Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia laat mopperende Argentijn na halfjaar al vertrekken

Laatste update:

De samenwerking tussen Fernando Gago en Valencia kan (vooralsnog) geen succes genoemd worden. De middenvelder tekende afgelopen zomer een vierjarig contract in het Mestalla en speelde nog dertien competitiewedstrijden voor los Che, maar een dag na het sluiten van de transfermarkt blijkt Gago alweer te zijn vertrokken. Hij is teruggekeerd naar zijn vaderland Argentinië.

/

Gago speelt de komende vijf maanden op huurbasis voor Vélez Sarsfield, dat op de officiële website van de club melding maakt van de komst van de middenvelder. Dat nieuws is opvallend: de 26-jarige Gago flirtte lang met Boca Juniors, de club waar hij zijn loopbaan begon. Boca bereikte echter geen akkoord met Valencia en Vélez Sarsfield slaagde daar wél in.

Gago keert in principe in de zomer weer terug naar Valencia, maar zal gaan proberen om dit te voorkomen. De 43-voudig international toonde zich in december solidair aan trainer en landgenoot Mauricio Pellegrino, die door de slechte resultaten werd ontslagen. Na dit nieuws eiste Gago dat hij de club ook zou mogen verlaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nja, ging hartstikke goed met die jongen totdat Pellegrino moest vertrekken Sindsdien is het een rebel die alleen nog maar de sfeer zou verpesten in de groep, verstandige keuze van de club alleen moet dit gat nu wel opgevuld gaan worden door een jongen uit de jeugd.

Va mij hoeft hij inderdaad niet meer terug te komen. Het is absoluut een speler met kwaliteiten. Maar hij heeft zich de laatste maanden schandalig opgesteld. Lijkt mij namelijk als je tekent dat je voor een club kiest en niet enkel voor de trainer.
Op Banega na zitten we niet zo sterk in defensieve middenvelders. Dus ben benieuwd hoe we dit gaan oplossen. Maar goed we hebben ook good old David Albelda nog. En Victor Ruiz die zowel verdediging als middenveld kan bespelen.

1 februari 2013 om 12:48

Het is zonde, want Gago had zeker wel veel potentie, bij Real speelde hij aardig goede wedstrijden, maar niet constant genoeg. Ruiz vind ik een goede speler, als hij voor de verdediging speelt is hij op zijn best, een goede 'stofzuiger'

1 februari 2013 om 13:15

Wel jammer voor Valencia inderdaad. ik vind Gago een erg goede middenvelder. Maar met de namen die jij noemt moet het ook wel goedkomen. Albelda verzaakt nooit

1 februari 2013 om 13:26

Laten we het hopen. Maar goed het gat naar jullie zie ik ons niet meer dichten helaas. Dus het zal wel een strijd tussen ons en Betis worden voor die 4e CL plaats. En dan hebben we best geluk dat Malaga uitgesloten is. Ik zie Rayo nog wel terugvallen.

Qua materiaal vind ik ons samen met Atletico gedeeld derde van Spanje, maar ja het moet er wel uitkomen. Het gaat nu voorzichtig de goede kant op maar we kunnen nog veel beter

1 februari 2013 om 14:36

Je hebt gelijk. Qua materiaal staat Valcenia ook niet hoog genoeg. Denk dat jullie het uiteindelijk wel redden hoor; voldoende kwaliteit.

1 februari 2013 om 15:09

banega defensieve middenvelder? Albelda is de enige pure in de selectie nog, die tevens vandaag heeft aangegeven 95 te zijn zijn contract niet te verlengen.

1 februari 2013 om 16:16

Banega kan prima functioneren als defensieve middenvelder ja. Vind hem defensief minstens evenveel toevoegen als offensief. Maar goed dat is mijn mening.

Hij was volgens Valdano een groot talent. Real madrid kocht hem voor 20 miljoen.. ik dacht werkelijk zijn jullie gek geworden? Ik vond hem enorm zwakke speler die de ontwikkeling van Javi Garcia tegenhield, waardoor Real madrid raar genoeg was om Javi Garcia gewoon te verkopen, ze hadden deze mannetje maar eens moeten verkopen, hij voegt niks toe en was die tijd enorm overschat.

1 februari 2013 om 13:00

Mourinho zei een keer: Gago denkt dat ie Zidane is... lol

1 februari 2013 om 18:02

Dat artikel ging over Pedro Léon als ik me niet vergis.

Jammer voor deze jongen deed het redelijk bij Real en bij Valencia is het kennelijk ook mislukt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren