Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sterspeler Anderlecht met succes geopereerd aan knie

Laatste update:

John van den Brom kan dit seizoen geen beroep meer doen op Matías Suárez. De sterspeler van Anderlecht raakte zaterdag op de training geblesseerd aan zijn rechterknie en uit de onderzoeken die volgden is gebleken dat hij zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Suárez werd vorig jaar al geopereerd aan zijn rechterknie: "Ik mag de rest van het seizoen vergeten", baalt de aanvaller.

/

Suárez maakte op de training een verkeerde beweging met vervelende gevolgen. "Ik ben meteen met de kinesist naar het ziekenhuis gereden en daar kreeg ik het nieuws te horen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Zondagochtend heb ik nog allerlei onderzoeken ondergaan, maar die bevestigden de diagnose alleen maar. Het is zeer jammer dat ik weer geblesseerd ben voor ik weer helemaal op niveau was, maar het is niet anders. Zo is het leven, ik moet ermee verder."

"Mijn vrouw gaat geen prettige tijd tegemoet met een revaliderende voetballer in huis", vervolgt Suárez, die hoopte in januari een mooie transfer te kunnen maken, maar dit nu wel kan vergeten. "Maar op zulke momenten is ze vooral een grote steun, net als de hele familie en al de mensen van binnen en buiten de club die me steunen. Tegen al die mensen zeg ik: 'Wees gerust, ik laat mijn hoofd niet hangen'. Ik zal terugkomen."

Update 5 november 07.10 uur - Sterspeler Anderlecht met succes geopereerd aan knie
Matías Suárez kan gaan beginnen aan zijn revalidatie. De sterspeler van Anderlecht scheurde eind oktober de kruisbanden in zijn rechterknie af en is inmiddels met succes geopereerd, zo meldt de Belgische kampioen op de website van de club. Suárez zal maanden de tijd nodig hebben om te herstellen en komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie voor Anderlecht.

Matías Suárez is de beste speler van Anderlecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 oktober 2013 om 08:55

Natuurlijk een grote aderlating van Anderlecht. Misschien wel de beste speler uit heel de competitie die ze hier kwijtraken.

28 oktober 2013 om 08:55

Dit is een grote domper voor Suarez en Anderlecht, wat mij betreft is hij de beste speler van het het team.

Wat een pechtspeler.
Spoedig herstel en houd de moed erin.

Wat een pech. Twee keer dezelfde knie. Hier laten de topclubs zich ook wel door afschrikken.

Misleidende titel vind ik. Sneu voor die jongen.

Haha die titel. Iedereen dacht waarschijnlijk dat van de brom was ontslagen of ontslag zou krijgen

Spijtig voor Suarez. Voor de rest hoop ik dat deze dikke nekken ploeg nog verder wegzakt. Tegen Standard had de scheidsrechter weer een paars wit truitje aan. Is echt irriterend en de gemiddelde voetballiefhebber in Belgie geniet van dit zwalpende anderlecht...

28 oktober 2013 om 10:48

@nerazzuri
Heeft match dus niet gezien?
Buyens moest eerste helft met 2 keer geel al aan de kant staan en Ciman moest ook 2 keer geel hebben...

Standard moest dan weer een strafschop krijgen en rode kaart Vainquer was dan weer belachelijk, maar kijk eerst de match voor je oordeelt...

Maar toch moet ze weer kunnen klagen over ref, jaloezie zit precies diep...

28 oktober 2013 om 11:01

Ik vond de niet gefloten penaltie een schande net als de rode kaart van Vainqueur. Dan hebje de scheids helemaal mee. Ik heb persoonlijk niet echt iets met Belgisch voetbal. Alleen is de wijze waarop anderlecht steeds bevoordeeld wordt schandalig. En jaloezie ik denk dat Anderlecht jaloers was op Standard want het heeft de helft van zijn spelers al gekocht of had er interesse in.

28 oktober 2013 om 13:00

Anderlecht jaloers op Standard? Het is net Standard die de spelers van Anderlecht afsnoept. Mbokani zat vooraleer hij bij Standard zat in Anderlecht. Batchuayi zat ook bij Anderlecht. Ook andersom gebeurde het natuurlijk ook met Gillet, Legaer. Maar in het huidige klimaat gebeurt dat in ieder land. Ook in Nederland snoepen Ajax spelers van Psv, Feyenoord af.

28 oktober 2013 om 13:54

Als Anderlecht fan moet je zwijgen na zo'n wedstrijd hoor.

Bia werd gewoon onderuit getackeld in de 16 wat duidelijk penalty was. En die rode kaart van Vainquer was nog niet eens een fout

Wat een pech. Hij wou al lang in het buitenland spelen en nu door al zijn blessures kun je de afgelopen 2 jaar gewoon weg schrappen.

Goud nieuws is wel dat Mohammed Sissoko aan het testen is bij Anderlecht. Verbrak zijn contract met PSg en speelde ook nog voor allerlei andere topclubs zoals Juve en Liverpool

Ja maar de reden hij bij oa PSG niet meer speelde was zijn zwakke linkerknie! Ze moeten Sissoko een prestatie contract geven want ondanks hij goed is,is het een risico dat hij hervalt + hij speelde al maanden geen match meer.. Jammer voor Mati en voor anderlecht die weer een pak geld mislopen,wie zal hem nog willen na 2 zware kwetsuren?

Compleet overlopen door Van Der Wiel 2 weken geleden. Wat zal Cska blij zijn dat ze deze speler niet hebben gekocht!

5 november 2013 om 23:21

Suarez dacht echt van ik ben hier de man bij Anderlecht en ik hoef m'n mannetje niet te volgen. Ja zo verlies je 0-5. Werd terecht gewisseld. Het is een brave jongen maar hij beseft maar al te goed dat hij qua niveau de beste speler in België is.

Gewikt, gewogen en te licht bevonden (voor de Europese subtop althans)
Raakt niet door de keuring bij Cska en nu zien we waarom. Volgens mij kan hij een transfer naar een mooie club nu wel vergeten. Tenzij er iemand een serieus risico wil nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren