Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Neef van oud-Oranje-spits twee jaar naar Excelsior

Laatste update:

Excelsior gaat de komende dagen bekijken of Nigel Hasselbaink en Theo Timmermans misschien worden toegevoegd aan de A-selectie. De 24-jarige aanvaller en 25-jarige doelman zijn allebei op proef in Rotterdam-Kralingen en mogen laten zien wat ze in huis hebben.

/

Hasselbaink is de neef van voormalig Oranje-international Jimmy Floyd Hasselbaink. De voormalig jeugdspeler van PSV kwam als prof tot nu toe uit voor Go Ahead Eagles (op huurbasis) en speelde bij vier clubs in het buitenland: Hamilton, St. Mirren en St. Johnstone in Schotland en verder nog het Griekse Veria. Hij vertrok recent bij Hamilton en kan transfervrij worden vastgelegd.

Ook Timmermans is transfervrij. Hij was in het verleden in dienst van zes clubs in Friesland en kwam daarna uit voor SC Veendam en FC Volendam. Bij die laatste club was hij één jaar eerste keus en het daaropvolgende seizoen back-up. Excelsior verzekerde zich voor het nieuwe seizoen al van Filip Kurto, maar tweede doelman Alessandro Damen is nog lang geblesseerd. Gino Coutinho en Jordy Deckers gingen allebei weg.

Update 14 juli 14.40 uur - Neef van oud-Oranje-spits twee jaar naar Excelsior
Nigel Hasselbaink speelt de komende twee seizoenen voor Excelsior, zo meldt de club uit Rotterdam op de website. Hasselbaink was de voorbije twee weken op stage in Kralingen en hij maakte een goede indruk. Hasselbaink speelde in de jeugdopleidingen van Ajax en PSV, maar op jonge leeftijd koos hij voor het avontuur in Schotland. “Ik kijk er erg naar uit om weer in Nederland te gaan voetballen, dan kan al mijn familie ook wekelijks komen kijken”, laat hij optekenen.

Denk jij dat Nigel Hasselbaink en Theo Timmermans worden vastgelegd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij half zo goed is als zijn oom is hij een versterking voor vrijwel iedere ploeg in de Eredivisie .

Wat een geweldige generatie spitsen had Oranje in die tijd . Kluivert/van Nistelrooy/hasselbaink en Makay.

Roland Bergkamp was natuurlijk goed bevallen, en dat was slechts een achterneef van een oud-international .

Ben wel benieuwd naar Hasselbaink, vooral ervaring in het buitenland (net als zijn neef) en misschien wel net zo'n laatbloeier.

14 juli 2015 om 17:33

ik zat ook al te twijfelen of het Roland of Nigel was. waar speelt Roland Bergkamp op het moment?

14 juli 2015 om 18:35

Almere City toch?

14 juli 2015 om 19:25

Nee fc emmen, tenzij die deze transferperiode verkocht is

14 juli 2015 om 19:27

Oh, schijnbaar speelt ie nu voor sparta.

Wauw heb in de jeugd nog tegen hem gespeeld toen die bij AFC zat hij was toen razendsnel en had daardoor een apparte speelstijl waarbij hij zich steeds liet inzakken om daarna de bal in de diepte te vragen

3 juli 2015 om 19:54

Dat is gewoon een slimme loopactie, ruimte maken en wegrennen, hij is nog steeds heel erg snel kan ik je vertellen.

3 clubs in Friesland? Welke profclub is er nog meer dan dan Heerenveen en Cambuur?

14 juli 2015 om 14:46

AZ speelde Sneek wit zwart in de beker en Ajax tegen ONS Sneek

3 juli 2015 om 22:42

Timmermans kwam uit voor 4 clubs in Friesland. Allemaal amateurs. Drachtster boys, ONS Sneek, harkemase Boys en vv Sneek Wit Zwart

4 juli 2015 om 14:26

SC Veendam, staat duidelijk in de tekst

14 juli 2015 om 14:49

Veendam is groningen en geen friesland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren