Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Marinus verlengt voor tweede keer in week tijd contact bij PEC

Laatste update:
/

PEC Zwolle gaat nog minimaal één jaar door met doelman Kevin Begois, verdediger Dirk Marcellis en middenvelder Wouter Marinus. De club uit Overijssel maakt vrijdagmiddag wereldkundig dat het de aflopende contracten van het trio met één seizoen heeft verlengd.

Voor de 21-jarige Marinus, die dit seizoen al 26 wedstrijden speelde, zit er mogelijk nog meer in het vat. PEC meldt via de officiële kanalen dat het met de jongeling in gesprek is over het openbreken en verlengen van zijn verbintenis. Hij komt dan in aanmerking voor een meerjarig contract.

Minder goed nieuws is er voor Boy de Jong, Abdel el Hasnaoui, Samet Bulut en Boban Lazic. Ook zij hebben een aflopend contract, maar mogen aan het eind van het seizoen uitzien naar een andere werkgever. Hun verbintenissen worden dus niet verlengd.

Update 1 april 15.04 uur - Marinus verlengt voor tweede keer in week tijd contact bij PEC
Wouter Marinus heeft een week na het verlengen van zijn contract opnieuw zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij PEC Zwolle. Dit keer tekende hij voor meerdere jaren bij, tot en met het seizoen 2018/19. “Wouter maakt dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. “Met zijn drive en manier van spelen is hij van grote waarde voor ons team.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

El hasnaoui en bulut
hebben toch bij ajax gespeeld?

25 maart 2016 om 16:41

Ja, werd 1 van hen niet weggestuurd na dat incident met die politieagente?

25 maart 2016 om 16:43

Boban Lazic ook.. Bulut was er inderdaad bij betrokken

25 maart 2016 om 16:44

Met El Mahdioui en El Azouzi

Goed nieuws dat de 3 verlengd hebben. Marinus had wel wat langer gemogen echter. De contracten die verlengd worden zijn van spelers die zelden tot nooit spelen, prima dus.

Ook El Hasnaoui? Stomme verassing. Dacht dat dat toch wel een leuk spelertje was...

25 maart 2016 om 22:10

Wel redelijk technisch maar.niet goed genoeg daarbij hebben we al een breed middrnveld met brama,marinus,dekker, saymak, hebling, nijland zou je ook als midxenvelder kunnen rekenen en thomas speelt natuurlijk ook op het middenveld volgend seizoen

Ik ben zelf geen heel groot fan van Marinus, maar wie weet kan hij in de toekomst nog van waarde zijn voor ons. Maar ik zie het liefst dat wij hem aankomend seizoen verhuren aan een andere club. Boy de Jong heeft slechts een wedstrijd tegen PSV gespeeld en speelde daarin goed, maar is voor de rest nooit verder gekomen dan de positie van 3de doelman. Als hij echt zo goed is zou hij zich toch allang hebben gemeld in de strijd om de positie in het doel. El Hasnaoui en Bulut voegen niet echt veel toe aan de selectie en die jongens kan je beter vervangen met spelers uit de eigen jeugd. Ik denk dat dit een startschot kan zijn van een exodus van die al die spelers uit Amsterdam die goede bedoelingen hebben, maar gewoon niet goed genoeg zijn voor het niveau dat PEC na wil streven. Lazic had zichzelf al onmogelijk gemaakt in Venlo en daar kon hij ook niet doorbreken. Als je daarnaast niet de concurrentiestrijd kan winnen van Menig moet jij wel twijfelen of je professioneel voetballer wil worden.

Jeetje VZ, gaan we nou van elke club zeggen wie ontslag krijgt en wie niet. Ze kijken gewoon waar ze aan t eind vh seizoen staan em kijken dan met wie ze verder gaan. Hetzelfde geldt voor de Graafschap, Willem II, Excelsior em Cambuur.

Hoe kan je een contact verlengen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren