Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles Almelo maakt overstap van Bram Castro wereldkundig

Laatste update:

Bram Castro verlaat Heracles Almelo na dit seizoen voor KV Mechelen, meldt TC Tubantia. De 35-jarige sluitpost maakt door zijn aflopende contract een transfervrije overstap naar de Belgische degradant. De wegen van Castro en Heracles scheiden na vier jaar.

Castro maakte in de zomer van 2014 de overstap van MVV naar Heracles. De Belgische keeper leek een jaar geleden nog op weg naar KAA Gent, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Castro besloot nog een seizoen in Almelo te blijven verkast nu naar Mechelen, dat dit seizoen als laatste eindigde op een degradatieplaats.

Eerder deze maand presenteerde Mechelen al Arjan Swinkels. De 33-jarige verdediger komt over van Beerschot-Wilrijk en heeft voor een jaar getekend. Hij speelde eerder voor Roda JC, Lierse SK en Willem II. “Ik wil KV Mechelen helpen om terug te keren naar de eerste klasse.”

Update 28 april 15.40 uur - Heracles Almelo maakt overstap van Bram Castro wereldkundig
Bram Castro vervolgt zijn loopbaan na het seizoen bij KV Mechelen, zo maakt Heracles Almelo bekend. Bij de Belgische club heeft hij een tweejarige verbintenis getekend. De 35-jarige doelman kwam in 2014 naar Heracles Almelo en kwam tot op heden 125 officiële wedstrijden in actie. Zijn nieuwe club KV Mechelen is dit seizoen op de laatste plaats geëindigd in de Jupiler Pro League. Na afloop van de jubileumwedstrijd Heracles Almelo - FC Utrecht wordt afscheid genomen van Bram Castro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch een aparte move van Castro naar de 2e klasse van België vind ik..

28 april 2018 om 11:57

Vind je? Hij is toch al 35 he. Ik wil niet zeggen dat je dan ineens afgeschreven bent, maar misschien is dit gericht op het afbouwen van zijn carrière en zichzelf aanpassen aan een aftakelend lichaam?

28 april 2018 om 12:14

Is voor zijn familie, nu woont ie weer in Belgie en zal zijn gezin bij hem komen of in ieder geval dichter in de buurt.

Mooi! Dan staat de deur wagenwijd open voor Pasveer. Almelo, Arnhem en Pasveer blij..!!

28 april 2018 om 11:36

Almelo blij? Nee. Een terugkeer schept alleen verwachtingen, vooral nu Pasveer het bij ons goed heeft gedaan. Laat die grabbelaar - in zijn huidige vorm - maar lekker in Arnhem.

28 april 2018 om 14:49

Almelo zou ons echt een grote dienst bewijzen, door Pasveer weer aan te trekken. Zou een transfervrije status de kans vergroten?

28 april 2018 om 15:46

@metropole: misschien Pasveer in het vervolg als reservekeeper op de bank zetten? Dan houden wij de weg vrij voor Unnerstall van VVV Venlo . Bij Heracles zijn wij inmiddels gewend aan degelijke keepers. Pasveer voldoet momenteel niet aan dat plaatje.

28 april 2018 om 15:57

Wij waren ook gewend aan degelijke keepers. Daarom zijn we zo geschrokken van Pasveer. Ik hoop dat Vitesse Unnerstall of Padt gaat proberen te halen.

Mechelen was de laatste jaren middenmoter in de Belgische competitie. Een vergelijkbare club met Heracles dus. Ik denk dat Castro hoopt op een basisplaats, anders had hij prima naar een grotere club (krc Genk, Ohl, Psv) in de buurt van Hasselt kunnen gaan als reservekeeper.

28 april 2018 om 12:42

Wou Castro niet terug naar België voor zijn familie? Ik dacht dat dat de reden was waarom hij vorig jaar met Gent rond was. Mechelen is wel een historierijke club met een grote aanhang, maar het is niet echt een pretje om in de huidige tweede klasse te gaan voetballen.

28 april 2018 om 14:06

@blieke: ja klopt. AA Gent zocht alleen een ander soort keeper. Dat is de reden dat de transfer uiteindelijk niet door ging. Castro is meer de rustige keeper die positioneel sterk staat, terwijl Gent dacht dat Castro snel zijn doel uit komt en veel pit heeft. Waarschijnlijk hebben ze alleen zijn reddingen bekeken en vonden ze dat hij de ideale lijnkeeper voor hen zou zijn.

Moet toch geld zitten bij KVM anders blijft het een beetje merkwaardig: Nederlandse Eredivisie of Belgische Twee Klasse of er moet privé een reden voor zijn

28 april 2018 om 18:27

Hebben ze niet net 8 miljoen van Ajax gekregen voor Bandé?

Het is je gegunt Bram.
Eindelijk dicht bij je familie, iets wat vorig jaar helaas niet lukte.
Bedankt voor je inzet en professionaliteit. Je was een perfecte keeper voor onze club.

Met afstand de slechtste keeper van de Eredivisie.. Snap echt nooit wat ze in deze man hebben gezien. Pasveer en die IJslandse keeper van Excelsior zijn ook droevig, maar Castro spant echt de troon

28 april 2018 om 16:51

Kijk de wedstrijd tegen Ajax maar even na.
Als Castro echt zo slecht zou zijn, had Heracles die met minimaal 4-0 verloren.

28 april 2018 om 18:37

Dan heb je eerlijk gezegd weinig kijk op keepers, castro is sowieso niet 1 van de slechtste keepers van de eredivisie wat mij betreft. Schaar hem in de middenmoot met Boer en Jurjus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren