Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Finnbogason lijkt tijdig hersteld en maakt zich op voor Friese kraker

Laatste update:

Er staat in de eerste wedstrijden van het jaar geen maat op Alfred Finnbogason. De spits van sc Heerenveen maakte in de eerste vier competitiewedstrijden van het seizoen liefst zes doelpunten en een vertrek uit Friesland (Cardiff City wil de IJslander hebben) is nog altijd niet uitgesloten. Finnbogason zal even pas op de plaats moeten maken, want hij heeft een teenfractuur opgelopen.

/

Finnbogason liep de blessure op tijdens een training van de Friezen. “We hoopten dat het mee zou vallen, maar Alfred heeft er nog steeds last van. Ik verwacht dat hij er een of twee weken uit is. Tegen FC Groningen hoop ik hem er weer bij te hebben”, zegt trainer Marco van Basten via de officiële kanalen van de club. De wedstrijd tegen FC Groningen staat op 15 september op het programma en dus lijkt Van Basten geen rekening te houden met een transfer.

Finnbogason mist in ieder geval het duel met FC Twente, zaterdag. De verwachting is dat Samir Fazli in de punt van de aanval speelt, omdat Mark Uth eveneens geblesseerd is. Van Basten kan tegen FC Twente ook geen beroep doen op Marten de Roon: de aanvoerder kampt met een hamstringblessure.

Update 10 september 15.20 uur - Finnbogason lijkt tijdig hersteld en maakt zich op voor kraker
Marco van Basten kan komende zondag hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over Alfred Finnbogason. De topscorer liep twee weken terug een teenfractuur op, maar lijkt fit genoeg om in actie te komen in de derby van het noorden tegen FC Groningen. Ook Marten de Roon is fit: hij is hersteld van de hamstringblessure die hij twee weken terug opliep in het treffen met Ajax.

Denk je dat Alfred Finnbogason bij sc Heerenveen blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zouden we eindelijk Uth eens goed aan het werk kunnen zien, is hij ook geblesseerd... Fazli is wel echt een achteruitgang helaas.

30 augustus 2013 om 15:45

Ik denk dat als Nwofor gehuurd word en speelgerechtigd is dat hij gelijk in de basis staat. Ik heb nooit echt een hoge pet op gehad van Fazli, zit er al jaren maar is nooit goed genoeg.

30 augustus 2013 om 16:03

Hij heeft nou ook niet echt veel kansen gehad he... dus op basis daarvan is lastig te stellen dat hij "nooit goed genoeg" was.

Hij had wel Dost en Finnbogason voor hem he...

Bij Helmond deed hij het aardig en zijn invalbeurten in het verleden en dit seizoen heeft hij wel laten zien, van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

30 augustus 2013 om 16:05

Transfer Nwofor wordt pas na het weekend rondgemaakt. In verband met de werkvergunning duurt dit wat langer dan normaal. Dus Nwoforo zit niet bij de wedstrijdselectie. Sterker nog, hij is nog niet eens van Heerenveen.

30 augustus 2013 om 16:47

Tja ik ben er altijd voor dat van de beide partijen de beste spelers mee moeten doen. In het geval van die topper Finnbogasun is het een gelukje voor Bengtsson. Want tegen Pelle en Havenaar zag hij er niet echt goed uit.

Ik heb altijd mijn twijfels bij plotselinge blessures tijdens de slotfase van transferperiodes... Ik heb zelf het vermoeden dat hij morgen gespot gaat worden en maandag niet meer in de Eredivisie speelt. Effectieve speler, té effectief vorige week maar ik wens hem het beste.

30 augustus 2013 om 15:47

Werd er ook al bang voor, maar als ik de berichten op de site van VI moet geloven is Sporre het wachten op Cardiff een beetje zat, dus we zullen het zien

30 augustus 2013 om 16:00

Grappig, ik heb juist altijd het omgekeerde gevoel. Dat de club naar buiten brengt dat een speler geblesseerd is om de interesse van andere clubs af te zwakken.

30 augustus 2013 om 16:30

zo denk ik er ook over.
hij zal zaterdagavond toch 3x indoen tegen Twente, dan is hij zondagmorgen al verkocht

Dat is gunstig nieuws. Finnbo en Van Roon er niet bij. Nu moet de slag op het middenveld voor FC Twente zijn. Finnbogason tegen Bengtsson zag ik ook nog niet zo zitten.

Verwacht nu niet al te veel problemen meer deze wedstrijd voor Fct.

30 augustus 2013 om 15:56

Je vergeet die jonge gozer, en van la parra kan ook zijn momenten hebben als aanvaller.

Kan iemand mij vertellen waarom die Papa nooit aan spelen toekomt trouwens?

30 augustus 2013 om 16:02

Marco Pappa kan van Basten niet overtuigen en heeft ook redelijk vaak van blessures. Hij werd destijds met veel bombarie binnen gehaald, maar tot nu komt het er niet uit. Al zou ik hem wel eens een aantal wedstrijden achter elkaar willen zien spelen.

30 augustus 2013 om 16:08

@liquidfire
Pappa krijgt niet het volledige vertrouwen van Mvb, daarnaast is hij op dit moment herstellende van een blessure waardoor hij een stuk van de voorbereiding en het begin van de competitie moest missen.

@dsch
Een gedeelte klopt niet helemaal he... want "redelijk vaak geblesseerd" is ook wat overdreven.
Hij is nu toevallig geblesseerd (en ook een lange blessure dit keer), maar voor de rest is hij gewoon fit geweest.

30 augustus 2013 om 16:02

Denk niet dat er veel wedstrijden zullen zijn waar Twente geen problemen mee heeft. Als je ziet hoeveel kansen Twente nodig heeft voordat ze tot scoren komen, moet je voor de gein eens naar de verhouding doelpogingen-doelpunten kijken. Daar word je niet echt vrolijk van.

30 augustus 2013 om 16:25

@wandering Ja Luc Castagnois had na 4 wedstrijden al topscorer van dit hele seizoen kunnen zijn als hij 50 procent van de kansen had benut. Ons spitsenprobleem is nog steeds niet opgelost want Djordjevic is hetzelfde type speler als Castagnois. Ik mis nog wekelijks die andere Luuk. Dan hadden we nu ongeslagen aan kop gestaan samen met Zwolle.

Maar ook achterin b lijft het behelpen met Bengtson. Las laatst een interview met Bjelland die zo tevreden was en vond dat ze een intelligent duo vormden. Nou Bengtson heeft dan uiterst intelligent zowel Pelle als Havenaar ongedekt gelaten. Dus laten we blij zijn dat Finnbogarsson niet meespeelt want die is zeker intelligent genoeg om Bengtson voor schut te zetten.

30 augustus 2013 om 16:37

Misschien scoort Djordjevic wel meer.

Hoe is het scorend vermogen van die mexicaan trouwens?

30 augustus 2013 om 16:40

Ach zoveel intelligente of lange spitsen lopen er niet in de eredivisie, over Bengtson maak ik me daarom niet zoveel zorgen, het is geen superverdediger, maar voor het eredivisie niveau kan het nog net. Tuurlijk heb ik daar liever een beest oals Douglas, maar nog liever heb ik een spits die wel doelpunten maakt. Leuk hoor dat ze Djordjevic gehuurd hebben, maar net wat je zegt ook een type Castaignos. Dus zal wel hard werken maar weinig scoren, prima spitsen vanuit de counter, maar je hebt er weinig aan als je veel op de helft van de tegenstander zit, dus veel in de kleine ruimte moet voetballen. Wat is Eghan trouwens een meester in de kleine ruimte, heerlijk om te zien. Dit om het positief af te sluiten.

30 augustus 2013 om 16:54

@ Liquidfire dat ligt erg laag, dus wat dat betreft past hij goed bij Twente, geweldige voetballer om naar te kijken, maar scoren ho maar.

30 augustus 2013 om 17:28

Vind dat jullie Luc Castaignos en al helemaal Djordevic wel héél snel al weer afschrijven voor dit seizoen.

Djordevic heeft nog maar 30 minuutjes gespeeld dus om hem op basis daarvan nou al te serveren lijkt me ronduit belachelijk.
Luc valt me tot dusver ook niet zo erg tegen als volgend jaar, geef die jongen nou eens het vertrouwen.

30 augustus 2013 om 17:50

Ik zeg helemaal niet dat beide slecht zijn. Ik zeg dat ze beide niet bij het voetbal dat Twente speelt passen.

30 augustus 2013 om 17:35

We hebben kums nog. speelt laatste tijd niet zo sterk als de roon, maar kan ongeveer eenzelfde rol vervullen

30 augustus 2013 om 17:40

@ Henrico:
Ik zou er maar niet te zeker van zijn. Je moet er van uitgaan dat vd Bergh gebrand is zich te bewijzen. Hij zal het middenveld van Twente het vuur aan de schenen leggen. Daarnaast verwacht ik een creatieve oplossing voorin. Ze zullen nu met Slagveer en Van la Parra, denk ik, nog meer inzetten op de counter, aangezien Fazli mij een minder sterk aanspeelpunt lijkt dan Finnbogason. Om nog maar niet te reppen over effectiviteit. Een andere optie zou het inzetten van Pelle van Amersfoort zijn. Deze A-junior kon verleden jaar het net vaaak vinden. We zullen het echter morgen zien...

Ik vind trouwens jouw reactie wel het toppunt van opportunisme. Het lijkt mij leuker om van een Heerenveen te winnen dat op volle oorlogssterkte is dan een veredeld B-elftal. Maar het gaat uiteindelijk om de drie punten nietwaar?

Hopelijk voor Heerenveen geen Cisse verhaal

30 augustus 2013 om 16:04

Kan nog niet, werkvergunning moet nog geregeld worden...

Zuur voor hem. Blijf maar mooi thuis als wij de 15e langskomen, mits de site van Groningen gaat werken en ik een kaartje kan bemachtigen...

30 augustus 2013 om 16:10

MvB verwachte dat zowel de Roon als Finnbogason voor dan weer fit zullen zijn.

30 augustus 2013 om 16:52

Dat hoopt hij, staat er. Inmiddels gelukt op kaarten te kopen trouwens! Heb er zin in!

oei...daar kan ik niet echt verdrietig om zijn...ik vind het een killer in de 16 nl...zie laatste wedstrijd tegen Heerenveen uit.

Ben echt fan van Finnbogason en zie hem graag spelen, maar vind het deze keer niet erg als ik hem morgen niet in de Grolsch Veste zie lopen

Dit is een fikse aderlating voor Heerenveen en denk (als twentesupporter) dat ze weinig in te brengen hebben in Enschede. Ik gok een 4-1.

30 augustus 2013 om 16:09

Grapjas, wie gaat die doelpunten maken dan? Tegen 9 Feyenoorders en een zwak verdedigend Utrecht is het niet zo moeilijk, maar elke ploeg die de linies kort op elkaar houd en een redelijke verdediging heeft kan het Twente heel moeilijk maken om te scoren. En om er nog maar eens een Steve wijsheid bij te halen, you have to score to win a game

30 augustus 2013 om 16:35

Tadic 2x, Castainos 1x en Promes 1x

30 augustus 2013 om 16:44

Oke ben blij dat je me het even vertelt, maakte me echt zorgen voor morgen. Maar gelukkig blijkt dit onnodig te zijn thx

30 augustus 2013 om 16:12

Ik verwacht eerder een 0 - 0. Van beide kanten gekluns en wellicht een leuk chaos goal na een vrije trap / corner.

30 augustus 2013 om 17:32

Ben het met je eens, ik denk en hoop natuurlijk ook dat FC Twente morgen een prima pot weer speelt en het publiek weer weet te vermaken.

Wandering zegt wel dat het tegen 9 Feyenoorders en een slecht Utrecht makkelijk scoren is, maar rode kaarten dwing je af niet waar? (In dit geval helemaal, want ze kwamen puur uit frustratie.)
En Utrecht was op het begin ook zo slecht nog niet, maar kakte vlot in toen FC Twente ze overrompelde.

En ja, ik denk dat we eerder mogen stellen dat FC Twente gewoon goed speelde die wedstrijden.

wellicht kunnen jullie nwoscore meteen opstellen.

30 augustus 2013 om 16:05

Heerenveen is nog bezig met de werkvergunning, is waarschijnlijk pas na het weekend geregeld, dus deze wedstrijd komt voor hem te vroeg!

Slagveer kon toch ook in de punt spelen? Of anders van den Berg, die kan immers overal spelen!

Wat jammer dat Uth nou ook geblesseerd is, ik had hem juist graag willen zien voetballen. Was voor hem ook een mooie kans geweest om zich te laten zien.

Hij heeft een teenfractuur en is maar twee weken uitgeschakeld? Het duurt toch minimaal 6 weken voordat zoiets genezen is? Raar verhaal dit.

11 september 2013 om 17:30

Ja vond ik ook al, maar ben allang blij dat hij er weer bij is!

Ik heb een Finnbogason(op een lijst) op de bank zien zitten bij IJsland tegen Zwitserland, dus zou wel vreemd zijn als hij niet zou spelen aankomend weekend.

10 september 2013 om 15:32

Klopt, vond het sowieso raar dat hij opgeroepen werd, terwijl hij een gebroken teen (?) zou hebben. Maar misschien dat hij in de motivatie voor andere jongens heel nuttig geweest is?

Goed om te horen! Schat de kansen met Finnbogason toch al gauw 50% hoger in dan zonder Finnbogason! Ook mooi dat De Roon weer op tijd fit lijkt te zijn, toch ook erg belangrijk voor Heerenveen geworden!

We spelen zondag tegen Groningen, niet tegen Cambuur!

Wordt een mooi duel in elk geval! Kijk er naar uit. Groningen wat veel leuker en beter voetbalt dan vorig jaar en Heerenveen wat zich eindelijk weer kan richten op voetbal ipv bestuurlijke bullshit.

Volgens mij speelt Heerenveen dit weekend de Derby van het Noorden tegen Groningen en spelen ze niet tegen Cambuur...

De Derby van het Noorden is net geweest en was helaas een overwinning voor Cambuur. Wel dik verdiend!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren