Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Andrade bewijst fitheid en tekent tweejarig contract in Tilburg

Laatste update:
/

Willem II is alweer druk bezig de selectie voor komende seizoen op peil te brengen. De Tilburgers degradeerden enkele weken terug uit de Eredivisie, maar willen zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau. Maandag werd bekend dat de Belg Dries Wuytens met ingang van komende zomer voor de club speelt.

De 22-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van Germinal Beerschot, dat vorige maand failliet werd verklaard. Hij is het broertje van voormalig PSV’er Stijn Wuytens, waarmee hij samenspeelde in de jeugd van de Eindhovense club. In 2011 keerde hij terug naar zijn geboorteland. Bij Willem II neemt hij de plek in van de gestopte Philipp Haastrup.

Naast Wuytens lijfde Willem II ook Gautum Kalpoe in. Het is echter nog onduidelijk of de verdediger in aanmerking komt voor een plek in de A-selectie. Dat geldt waarschijnlijk wel voor Bruno Andrade. De 24-jarige aanvaller kan binnenkort een contractaanbieding voor twee jaar tegemoet zien. Hij speelde eerder voor Helmond Sport en het Belgische vv Sint-Truiden. Andrade’s landgenoot Renan Zanelli, een spelmaker, werkt de komende periode een trainingsstage af bij de Brabanders.

Update 23 juni 14.44 uur - Andrade bewijst fitheid en tekent tweejarig contract in Tilburg
Bruno Andrade mag zich binnenkort speler van Willem II noemen. De aanvaller heeft de afgelopen week bewezen fit genoeg te zijn en komt zodoende in aanmerking voor een tweejarig contract. De Braziliaan heeft alle noodzakelijke keuringen al achter de rug. Ook Renan Zanelli kan volgens het Brabants Dagblad eerdaags een meerjarige verbintenis ondertekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Willem II nu alweer even de selectie uit gaat breiden, in plaats van de gaten van de selectie in de winterstop op te vullen.

17 juni 2013 om 14:21

Dit is niet uitbreiden hoor. Doordat verschillende spelers vertrekken / stoppen moeten ze wel wat aantrekken anders kunnen ze straks niet eens genoeg spelers opstellen.

Ben blij dat ze al een aantal spelers zo goed als binnen hebben. Maar ik hoop dat er binnenkort een spits gepresenteerd kan worden, dat heeft nu toch een hoge prioriteit

17 juni 2013 om 14:29

En wat gaat er gebeuren met onze Luxemburgse vriend Joachim? Duur grapje is dat geworden..

17 juni 2013 om 14:36

Joachim gaat helaas terug naar zijn oude club. Was gehuurd, en door de degradatie is de optie tot koop die erbij zat geen haalbare kaart. Jammer, was een prima spits geweest, zeker in de juup.

17 juni 2013 om 14:41

Aha! Bedankt. Ik dacht dat hij voor 1 miljoen was gekocht maar ik vond hem toch een beetje tegenvallen. 1 goal gemaakt toch? In de Jupiler League zal hij wel meekunnen denk ik ja. Maar dat zijn mijn meningen plus dat ik Willem II niet heeel erg volg.

17 juni 2013 om 14:48

hoho gewoon 5 doelpunten he.. was idd in de juup een prima spits geweest maar het is niet anders

17 juni 2013 om 15:55

Nee zelfs 6 doelpunten gemaakt!
Was zeker wel een goeie spits geweest in de JL maar helaas is hij te duur.

17 juni 2013 om 17:47

Sorry, ik kan me wel herinneren dat hij er meer had kunnen maken! Voor de rest een spits die bij een Roda JC ook prima had meegekunt denk ik maar hij was idd zoals ik al zei en jullie bevestigen aardig prijzig.

17 juni 2013 om 14:36

Bruno Andrade is een spits.. En bij Helmond Sport was het uiteindelijk een goede spits ook.. Ben wel benieuwd of hij volgend jaar eventueel Eredivisie aan kan..

17 juni 2013 om 14:49

Was volgens mij een speler die op alle posities voorin uit de voeten kan. Maar wordt bij willem II vooral gehaald als opvolger van Höcher. Voor de spits zoeken ze nog een andere speler (mag ik hopen)

23 juni 2013 om 18:10

Willem II heeft er wel patent op om oud Helmond Sport spelers (&trainer) vast te leggen.

ON: Andrade is een goede linksbuiten voor de jupiler league, man met een actie, overzicht en iemand die een goal kan maken. Alleen vind ik hem wat wisselvallig altijd: de ene week laat hij keer op keer geweldige dingen zien en de volgende week is hij het 5e wiel aan de wagen.

17 juni 2013 om 16:53

Jammer dat hij weg gaat vond ik wel een goede spits maar ze hebben ook nog van der moot hij is ook een goede afmaker

Ik wist niet dat Haastrup gestopt was ?!
Toch een aardige voetballer voor de Jupiler League. Deed het bij Helmond Sport altijd zeer goed!
Hetzelfde voor Bruno Andrade, leuke voetballer voor de Jupiler League, voor de Eredivsie is hij te licht verwacht ik.

17 juni 2013 om 14:42

En Haastrup is nog maar 31. Valt me tegen, vond hem wel een redelijk seizoen draaien en kan in mijn ogen nog steeds van waarde zijn!

17 juni 2013 om 15:26

Vond hem bij MVV ook altijd een uitstekende verdediger!

17 juni 2013 om 16:41

Haastrup is gestopt om te gaan studeren en heeft zijn contract laten ontbinden.

Blij dat de gaten die er vallen in de selectie (hocher, Van Der Rijt, Haastrup, Joachim) worden opgevuld
nu nog een goede spits van die is echt nodig!

Blij om te horen dat de gaten in de verdediging worden opgevuld want na het vertrek van Haastrup en het spijtige weg vallen van Ruud V.d.rijt hadden we bijna niks meer.
Ook mooi om te zien dat hocher,s vervanger ook al gevonden is hoop dat hij het goed gaat doen.
Nu nog een spits en misschien een keeper erbij.

23 juni 2013 om 16:15

Ik dacht gehoord te hebben dat van der Rijt het weer ging proberen! Andrade is een leuke speler voor Willem II gaan ze nog veel plezier aan beleven. Weet iemand of Hans Mulder voor Willem II behouden blijft.

23 juni 2013 om 16:35

Ja dat heb ik ook gehoord, ik gun het hem van harte vond het voor Willem ll een goeie verdediger.
Over Hans Mulder blijft het stil ik heb echt geen idee of hij blijft al denk ik wel dat willem ll hem wil behouden want hij was afgelopen seizoen wel onze beste speler.

Fijn om te horen dat Andrade een contract gaat krijgen hoop dat hij zich gaat bewijzen in het Rood Wit Blauw!

Ik heb vernomen dat ze interesse hebben in doelman Nick Hengelman.
Iemand enig idee of dit waar is?

18 juni 2013 om 09:26

Zou best kunnen aangezien Willem II een nieuwe reserve keeper nodig heeft na het vertrek van Arjan Christianen! Zelf zou ik gewoon Mattijs Branderhorst doorschuiven als reservekeeper.

Is een redelijke voetballer en het neefje van Branco van de Boomen die in de A1 van Ajax zit. Heeft zich voornamelijk het afgelopen jaar onder cocu behoorlijk ontwikkeld.

Scott is niet meer de oude. Bovendien heeft hij geen kans meer op het middenveld door Dembele Sandro en binnenkort ook nog Paulinho. Sandro is gewoon nu van het niveau West Ham of iets dergelijks. Dus het is voor Fulham wel een goede zet.

23 juni 2013 om 18:16

Ik zou het artikel nog eens lezen en dan even naar je reactie kijken. Je zult dan ongetwijfeld tot de conclusie komen dat of jij het verkeerde artikel aan het becommentariëren bent, of dat je reactie nergens op slaat.

24 juni 2013 om 13:33

De voetbalzone app is gewoon barslecht. ik kan er niks aan doen dat ze altijd reacties in foute topics plaatsen..

Willem II heeft de eerste oefenwedstrijd met een matige 5-0 gewonnen.
Ik hoop dat de jongens het onderling goed met elkaar kunnen vinden en dat er straks echt een team staat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren