Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkije gaat in Wenen keihard ten onder tegen Oranje-opponent Oostenrijk

Laatste update:

Turkije heeft een flinke oefennederlaag moeten slikken. De ploeg van bondscoach Vincenzo Montella ging met liefst 6-1 onderuit tegen Oranje-tegenstander Oostenrijk. Grote man was Michael Gregoritsch: hij maakte een hattrick.

Oostenrijk pakte al vroeg de leiding. Christoph Baumgartner schoot nog tegen Ugurcan Çakir aan, maar de rebound was vervolgens wel een prooi voor Xaver Schlager: 1-0.

Halverwege de eerste helft leidde een handsbal van Kevin Danso tot een strafschop voor Turkije. Hakan Çalhanoglu werd gehinderd door laserpennen op de tribune, maar schoot wel beheerst binnen: 1-1.

Turkije kon de gelijke stand niet vasthouden. Schlager legde af op Gregoritsch, die zijn schot de verre hoek in zag vliegen. Dat had hij mede te danken aan Cakir, die er niet goed uitzag door geen rekening te houden met een stuit: 2-1.

Vlak na rust wist Oostenrijk de marge te vergroten naar twee. Een uitdraaiende hoekschop kwam op het hoofd van Gregoritsch, die naar de korte hoek kopte en opnieuw zag dat Çakir en bijzonder matig uitzag. De goalie kreeg zijn hand wel achter de bal, maar deed dat zonder de benodigde kracht: 3-1.

Het ging van kwaad naar erger voor Turkije, dat een strafschop moest incasseren na een overtreding van Kaan Ayhan in de zestien op Konrad Laimer. De middenvelder schoot de bal in zijn val overigens binnen, maar het fluitsignaal had toen al geklonken. Gregoritsch ging achter de bal staan, stuurde Çakir de verkeerde hoek in en tekende zo voor zijn hattrick: 4-1.

Turkije dacht even terug in de wedstrijd te komen, toen Kenan Yildiz de verre hoek vond. Even daarvoor beging Cenk Tosun een overtreding in zijn eigen zestien en nadat Yildiz zijn treffer al had gevierd, ging er een streep door de treffer én kreeg Oostenrijk een strafschop, die door Baumgartner werd benut: 5-1. De Turken moesten ook nog toezien hoe het 6-1 werd via Maximilian Entrup, die simpel binnenkopte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

#Bizimcocuklar
Gestreden maar helaas niet voldoende om
van Italië te winnen, iig een gelijkspel eruit gehaald wat ons weinig oplevert. Semih met wederom een doelpunt, klasse jongen!

#Sizincocuklar

Dramatische vertoning! Merih goeie snor man past wel bij je keuze naar Saudiarabië.

Tja wat valt er te zeggen over turkije .. goede spelers op het teamformulier , maar als een team spelen ze dramatisch.

Ik had zin in EK maar nu niet meer. Klassiek Turkije weer. Nooit de goede vorm vast kunnen houden. Altijd weer in een mindere periode terug vallen. Voetballen verleren. Het wordt weer niets. Waarom weer met spelers als merih beginnen. Weer spelers forceren die helemaal op zijn.

Kan iemand mij vertellen waarom de reservekeeper van FB geen kans krijgt? Hij is 11 klassen beter dan die oelewapper die we nu hebben. Man man, wat is deze keeper slecht zeg.

Cenk, Demiral, Ozcan, Kaan, Akturkoglu, Celik hoe zijn jullie in Godsnaam voetballer geworden???? Nooit meer oproepen!!!

Hakan Calhanoglu weer fantastisch gespeeld bij Turkije zoals altijd. Voor welke redenen zijn Ugurcan en Cenk Ozkacar opgeroepen? Semih weg doen naar de U21 was ook een top keuze zo te zien. Ik hoop toch echt niet dat Montella al zijn keuze heeft gemaakt aangezien elke keer de zelfde spelers mogen spelen. AUB hou die Ugurcan, Cenk Ozkacar, Zeki Celik, Abdulkadir Omur thuis

Leerzame nederlaag, vond het wel een beetje geflatteerd. Twee simpele ballen die Ugurcan niet weet te redden en een goedkope penalty, deze ploeg kan niet terugkomen van een 4-1 tussenstand. Ferdi, Abdulkerim en Ismail moeten altijd in de basis staan bij het nationale elftal. Sommige jongens verdienen het niet eens om opgeroepen te worden en ik hoop dat Montella dat ook heeft ingezien.

26 maart 2024 om 23:06

Er waren zoveel individuele fouten achterin. Dat is best wel demotiverend. Als je zo hard je best doet om een doelpunt te maken en dan worden er allemaal lullige doelpunten gemaakt door individuele fouten of een doelman die simpele ballen niet tegenhoudt. Reken daarbij op dat het een oefenwedstrijd is en dan krijg je dit. Hopelijk wordt Semih voor het EK gewoon meegenomen. Hopelijk komt Enes Unal in vorm en kan Semih als zijn super sub fungeren.

26 maart 2024 om 23:20

Met een compleet nieuwe verdediging was dat eigenlijk wel te verwachten. Van mij hoeft Semih niet mee naar het EK, ik zag aanvallend genoeg positieve dingen in beide wedstrijden. Verdedigend zie je wel heel veel misgaan en het middenveld zonder Ismail is zo slap als boter. Daarnaast hebben we een serieuze keepersprobleem. Wel of geen Semih is echt het laatste waar we ons nu druk om moeten maken.

26 maart 2024 om 23:31

Het is bijna het zelfde verdediging als tegen nederland. Oh ja dat werd ook 6-1. Het is geen nieuwe verdediging. Eerder een deja vu.

Dramatische wedstrijd met vooraf een dramatische opstelling.......
Ik had hoge verwachtingen met dit elftal maar na deze voorbereiding neem ik de verwachtingen wel even terug... onacceptabel om 6-1 onderuit te gaan tegen Oostenrijk. Vooraf zei Montella dat hij graag verschillende spelers in het basiselftal wou zien om te experimenteren zoals ik vorige keer ook zei over 2.5 maand begint het EK en je kan dan niet op zoveel posities nog experimenteren echt belachelijk bijna elke team heeft nu ongeveer een vaste basiselftal die ingespeeld is op elkaar en wij niet!

Er is oprecht potentie met een juist beleid maar dat beleid laat niet veel van zich zien tot nu toe eerst het wegsturen van Semih En Ahmetcan en achteraf 2 dramatische wedstrijden..

Montella heeft geen idee wat hij aan het doen is met zijn rare opstellingen, Cenk dramatisch op LB, Demiral en Ayhan ook net zo en Ugurcan bakt er al helemaal niets van!

Turkije speelde als vanouds - dramatisch, als een kip zonder kop, visieloos. Er was nauwelijks een lijn te herkennen in wat er op het veld gebeurde. Dus tactisch ondermaats. Daarbij vallen een aantal spelers flink door de mand, waaronder het talent Arda Güler, die werkelijk de slechtste keuze denkbaar heeft gemaakt door voor Real Madrid te kiezen; zo'n jongen moet wekelijks voetballen en wedstrijdritme opdoen.

Dit elftal heeft veel potentie, de spelers zijn jong. De achilleshiel is de defensie. Uitermate kwetsbaar, met een paar lompe houthakkers die niet kunnen opbouwen. Turkse Harry Maguire's, kortom.

Dat wordt wat aankomende zomer.

26 maart 2024 om 23:09

Geen een van de spelers in de defensie vandaag hoort normaal gesproken in de basis te staan. Als iedereen fit is hoort het normaal gesproken Mert Müldür/Zeki Çelik-Çağlar-Abdülkerim-Ferdi te zijn.

26 maart 2024 om 23:22

Ik zou zeggen laat mert muldur of zeki celik maar thuis en laat BAY rechtsback spelen.
Beide niet om aan te zien eerlijk gezegd.

27 maart 2024 om 00:08

BAY heb ik liever voorin, maar bij gebrek aan beter kan hij inderdaad ook op rb.

Wat een reacties weer, natuurlijk is 6-1 een schande!
Maar de eerste helft heeft Turkije echt prima gespeeld, ik zag veel mooie combinaties, goed veldspel in balbezit.
2 blunders van Ugurcan en een hele rare pingel.
Nou de gehele achterhoede kan je dus beter thuislaten,Mert Caglar,Abdulkerim, Ferdi en Zeki gewoon basis. Ik ben geen fan van Ismail Yuksek, maar wat is Salih een drama sjeze. Ismail Hakan Orkun Arda Baris Alper en Kenan Yildiz basis.
We moeten ook echt stoppen met Semih Kilicsoy, ik had hem ook wel erbij gewild, maar hij komt nog zwaar te kort. Tegen een beetje tegenstand (Gala) veranderde hij in een snoepje. Niet haasten zijn tijd komt.

26 maart 2024 om 23:08

Hoe weet je dat hij zwaar te kort komt? Dat is precies het probleem!! De beste spits in vorm niet eens de kans geven in oefenwedstrijden. Als hij te kort komt wat komen de spitsen die erbij zijn dan wel niet.

Montella heeft gewoon keihard gefaald met zijn beslissing over Semih! Idemdito met Kaplan overigens, kijk die verdedigers.. om welke reden zitten samet akaydin en merih demiral erbij? En dan ook nog beide speelminuten geven, had je beter Kaplan kunnen opstellen.

Indien je betere keuzes hebt, laat ze lekker thuis, maar die heb je niet en dat is het probleem.

26 maart 2024 om 23:17

Tuurlijk Semih niet meenemen maar Omur, Yazici wel als invaller grappenmaker

26 maart 2024 om 23:28

Hahahahaha, Semih te kort? Waar heb jij gelegen afgelopen periode?

27 maart 2024 om 00:06

'we moeten stoppen met Semih Kilicsoy'. Semih die 2x heeft gescoord in 2 wedstrijden bedoel je? Hoeveel goals heeft de voorhoede van Turkije over 2 wedstrijden gescoord? Dus dat ja.

Het zou me niks verbazen als Semih niet word meegenomen. Dit zal hem wel beschermen tegen de toxic omgeving wat heerst over het Turks voetbal.

27 maart 2024 om 00:15

Met alle respect bro geloof me ik vind Semih gruwelijk! Maar Semih die 2x scoort? Ik heb even die goals erbij gepakt en het zijn intikkers geen speciale doelpunten ofso.Ga je deze echt serieus erin gooien haha. Semih heeft zeker ontzettend veel talent en kwaliteit, alleen hij heeft nu net 12 wedstrijden gespeeld volgens mij. Komt goed rustig aan.

6-1 wel hebben een Trabzonnetje gekregen. Precies een trabzonnetje, omdat naar alle waarschijnlijkheid alle net niet voetballers mee mochten doen om maar heel die toestand Fb-TS te laten vergeten. Zolang er zo politiek geselecteerd wordt, verdien je om afgedroogd te worden. Lees van sommige gasten hier dat uitslag geflatteerd is. Een 6-1 en geflatteerd. 1,2, oke zelfs 3 doelpunten tegen keijgen kan geflatteerd zijn maar niet als je 6 om de oren krijgt.

Zolang alle uitgebluste 'vedettes' in de basis staan moeten we geen kwaliteit voetbal verwachten. De basis elf wordt gemaakt aan de hand van de bekendheid van de managers denk ik.

Daarbij blijf ik het herhalen. Het is ongekend hoe sommige spelers 100x beter spelen bij hun club dan bij Turkije. Achja zolang corruptie aan de top staat moeten we geen gerechtigheid verwachten.

Hoe erg ik Necip niet meer in een Besiktas shirt wil zien, verdiend hij het 100x meer om opgeroepen dan Pala Remzi Demiral. Ongekend triest dit.

Geflatteerde score en ongelukkige wedstrijd. Vandaag mis je Abdulkerim en Ferdi gewoon voor de opbouw. Het is wel heel erg suïcidaal van Montella om met houthakkers te gaan willen opbouwen tegen een elftal van notabene Rangnick. Ik weet de ins en outs niet van het Semih-verhaal maar het is niet dat met Semih erbij we hier 1-6 zouden winnen ofzo. Ik zie hem wel graag erbij met Arda en Kenan, het zal speels en riskant zijn op momenten maar het kan ook echt geweldig worden. Ik verwacht niet heel veel van het EK maar zo slecht als de score vandaag laat zien vind ik het allemaal niet.

Gehele defensie inclusief keeper was een en al drama. We missen een killer voor in en backs. Voor de rest vind ik de selectie prima.

Onze voetballiefhebbers hebben over de kwaliteit van ons voetbal, maar wanneer je naar de analyses kijkt is daar de kwaliteit van wat we bekritiseren ook te zien.
1. het is een oefenwedstrijd.
2. kijk naar het elftal wat tegen Hongarije aan het begin opgesteld stond.
3. wat wij nooit zullen verleren is scorebord analyses. (De eerste doelpunt diende afgekeurd te worden,
Salih wordt onderuit gelopen, 2 pingels waren geen pingel,
waardoor een gescoorde goal van Turkije onterecht afgekeurd is.
De laatste doelpunt leek verdacht veel op buitenspel, maar heb daar geen beeld van teruggezien.
Heb je de wedstrijd niet gezien, kijk dan terug naar de statistieken, 12 doelpogingen voor Oostenrijk
en 10 doelpogingen voor Turkije, 51% balbezit voor Turkije, 5 overtreding van de Turken, tegenover
10 van de Oostenrijkers. Wat graag doen in Turkije is de scheids de schuld geven, maar deze keer
is bijna elke Turk hier stil daarover. 5 overtredingen waarvan 2 afgestraft word met een penalty en 3
gele kaarten.
4. het is inderdaad zo dat Turkije ook niet goed speelde, maar daar zijn oefenwedstrijden voor.
5. Ik heb ook gasten gezien die het over Semih hebben gehad, wij Turken moeten eens een rechte rug
hebben, we hebben de realiteit met de wereldvoetbal geheel verloren. Can Uzun heeft in 23
13 keer gescoord en is by far de best presterende spits van de Turken op dit moment. Arda heeft in
totaal geen een volle wedstrijd gespeeld, maar Arda moet erin en Calhanoglu het liefst eruit, dit
alleen zegt al genoeg, waarom wij ver verwijderd zijn van de werkelijkheid. Hetzelfde geld voor
Kenan Yildiz, die heeft nog geen 7 volle wedstrijden in de benen. Maar een Kerem Aktürkoğlu die
vorig jaar een van de pilaren was van het Nationale team wij zijn en veel inbreng had in de
Kampioenschap van Gala, die kan ook beter stoppen met voetballen volgens velen van ons.
In het kort, dit is een oefenwedstrijd, waardoor je geen geoliede machine ziet en vergeet niet van
heel ver gekomen.
6. Je kan niet met 4/5 tieners in een basiselftal van een Nationale team spelen wanneer je goede
resultaat wilt behalen oftewel een spel spelen die men ook objectief beoordelen kan en mag.
7. Stop eens om met een club bril te kijken.

Wat deze wedstrijd betreft.
Ik persoonlijk denk dat er 7 andere spelers aan de aftrap zullen staan tegen Georgië dit alleen zegt toch al genoeg over hoe onze Technische leiding naar deze oefensessie hebben gekeken.

Zeer geflatteerde score, vooral een goede leerschool deze wedstrijd. Montella kan alvast enkele namen schrappen. Feit dat we slechts 23 man mogen meenemen is bij ons veel meer een voordeel dan een nadeel.

Ik steun Montella ook in het feit dat hij Semih niet opriep. Ik had Arda trouwens ook niet opgeroepen. Het is belangrijk om die jonge jongens te beschermen tegen zichzelf, zeker met de Turkse media in hun buurt.

Ahmetcan niet oproepen was ook een goeie keuze, die jongen heeft net een zware blessure achter de rug, die moet je rustig aan brengen. Maar in juni moet hij erbij zijn. Semih trouwens ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren