Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Trots’ NAC Breda pikt gedegradeerde rechtsbuiten op bij Roda JC

Laatste update:

Mikhael Rosheuvel blijft behouden voor de Eredivisie. De 27-jarige rechtsbuiten degradeerde met Roda JC Kerkrade naar de Jupiler League, maar heeft nu zelf voor drie seizoenen getekend bij NAC Breda.

“Een aantal weken geleden ben ik benaderd door trainer Mitchell van der Gaag en toen is het balletje gaan rollen”, reageert Rosheuvel. “Het verhaal van NAC, in vergelijking met andere clubs, sprak mij meteen aan. Ik ben blij dat het rond is en ik mijn contract heb mogen tekenen. In het verleden heb ik regelmatig in Breda gespeeld en ik kan dan ook niet wachten om binnenkort mijn eerste avondje NAC als speler van NAC mee te maken.”

Technisch directeur Hans Smulders omschrijft Rosheuvel als ‘een energieke speler’: “Het is een fysiek sterke voetballer die goed is in de één-tegen-één-duels en past bij onze werkwijze voor komend seizoen. Net als Pelé van Anholt is hij een speler met Eredivisie-ervaring, wat bijdraagt aan de balans in het team. Wij zijn daarnaast trots op het feit dat hij NAC verkiest boven een avontuur in het buitenland.”

Rosheuvel werd opgeleid bij AZ en kwam via het toenmalige FC Omniworld, Heracles Almelo en SC Cambuur bij Roda JC terecht. De geboren Amsterdammer speelde 75 wedstrijden in het eerste elftal van de Limburgers en kwam tot vijf doelpunten en dertien assists. Hij beschikte bij Roda over een aflopend contract.

Een goede aanwinst voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geniet er van in Breda! Werd steeds sterker in het omspelen van zijn tegenstander, maar is soms slordig aan de bal en een echte rechterrijtje-speler. Ik vind het, zelfs in de Juup, niet erg dat hij weg is, maar veel succes in Breda. Te weinig scorend vermogen, een dramatisch schot heeft deze man.

27 juni 2018 om 20:46

Wordt puur gehaald voor de breedte. Afgelopen jaar speelde er geen echte buitenspelers aan de zijkanten, dus het is wel fijn dat NAC daar nu al 3 spelers voor heeft gehaald. Harde werker, die in de laatste minuten nog wat kan forceren, lijkt me geen verkeerde speler om er bij te hebben...

Deze man is bijna een garantie voor degradatievoetbal. Ik hoop voor NAC dat hij eindelijk eens wat rendement gaat krijgen, maar ik ben er eerlijk gezegd bang voor. Over zijn inzet kan ik hem weinig kwalijk nemen, hij ging er wel altijd voor!

27 juni 2018 om 21:57

Hij hoeft niet per sé basispeler te worden hoor. Hij is gratis bij jullie opgehaald. Een extra speler in de breedte kan geen kwaad.

27 juni 2018 om 22:12

Tja, dat werd twee jaar geleden ook gezegd bij ons, dat hij voor de breedte zou zijn

Prima speler. Zou hem alleen niet al te grote kansen geven. Die mist die over het algemeen 🤐. Wel echt een leuke speler om erbij te hebben in het rechter rijtje.

27 juni 2018 om 20:55

Als hij alle grote kansen binnen had geschoten had hij niet voor Roda dan wel NAC gespeeld

27 juni 2018 om 20:57

Das wel weer waar. Maar een paar keer voor een leeg goal wel scoren mag wel op dat niveau toch?

Ik hoop voor hem dat het nu goed gaat. Ik heb bijna geen wedstrijden van hem gezien bij Roda JC. Bij Cambuur heb ik een seizoenkaart en heb hem toen heel vaak gezien en vond hem een typische speler waar men in de jeugd blij van wordt, maar bij een eerste elftal wordt het hard minder. Hij is snel en fysiek redelijk sterk. Maar dat is het dan ook. Ik vond hem bij Casmbuur slimheid, rust, en inzicht missen. Op snelheid was hij niet te houden, maar de voorzet was 9 van de 10 keer dramatisch. Wat je hem niet kan ontzeggen is werklust, hij gaat altijd en ze houden een beetje rekening met m vanwege zijn snelheid. Je komt er mee weg door hem dan alleen de mogelijkheid buitenom te geven, want de voorzet was bijna nooit goed. Door het midden kon hij het nog wel eens afmaken. Ik vind hem het niveau JL.
Maar gezien zijn persoonlijkheid en bereidheid om te knokken voor de ploeg, zou ik het wel mooi vinden als hij nu gewoon wel laat zien dat hij goed is voor onderin de middenmoot eredivisie. Al baseer ik dit een beetje op Cambuur, zoals gezegd heb hem bij Roda niet gevolgd.

27 juni 2018 om 21:20

Verander het woordje Cambuur in Roda en je verhaal klopt nog steeds Niks veranderd dus.

Leuk voor hem dat hij in de Eredivisie blijft. Heel snelle speler die, als hij zijn dag heeft, een rechtsback het leven zuur kan maken. Helaas is hij buiten die snelheid vrij beperkt en is zijn rendement te laag. Heeft afgelopen seizoen wel een aantal aardige wedstrijden gespeeld, maar uiteindelijk is het allemaal te wisselvallig.

Hoop dat hij bij NAC zijn zelfvertrouwen kan behouden en een vaste waarde wordt. Vond hem namelijk wel iemand die er altijd wel voor ging.

Is dit niet die speler die ik afgelopen seizoen meerdere malen vanaf 2 meter heb zien missen? Heb hier eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in, maar goed veel minder voetballend vermogen dan Korte kan haast ook weer niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren