Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Isco informeert zich bij ex-ploeggenoot na riant contractvoorstel

Laatste update:

Isco vervolgt zijn carrière mogelijk in Brazilië. UOL Esporte meldt namelijk dat Flamengo een aanbod van een half miljoen euro per maand heeft neergelegd bij de Spanjaard, die na zijn vertrek bij Sevilla eind december vorig jaar clubloos is. Isco heeft zich inmiddels geïnformeerd bij ex-ploeggenoot Marcelo, die na een avontuur bij Olympiacos weer in Brazilië speelt.

Tot eind januari zag het ernaar uit dat Isco zich zou aansluiten bij Union Berlin, waar hij tot medio 2024 kon tekenen met een optie op een extra seizoen. De inmiddels dertigjarige middenvelder was al medisch gekeurd en niets leek een overgang in de weg leek te staan, maar toch ging de transfer niet door. Het management van Isco en de Duitse club gaven elkaar de schuld van het afketsen. Volgens Union kwam de spelmaker op het laatste moment met nieuwe voorwaarden.

Sinds het afketsen van de deal heeft Isco nog geen nieuwe club gevonden. Wel heeft hij interesse gewekt van Real Betis en Villarreal, waarna ook Los Angeles Galaxy zich bij het rijtje geïnteresseerde clubs voegde. Toch lijkt Flamengo op dit moment de nieuwe bestemming van Isco te worden. De houder van de Copa Libertadores heeft een contractvoorstel van een half miljoen euro per maand bij Isco neergelegd, wat neerkomt op een jaarsalaris van zes miljoen euro.

Isco kwam jarenlang uit voor Real Madrid, waar hij vele prijzen won met toenmalig ploeggenoot Marcelo. Laatstgenoemde speelt inmiddels voor Fluminense, dat net als Flamengo uit Rio de Janeiro komt. Volgens UOL Esporte heeft Isco contact opgenomen met zijn ex-ploeggenoot om zich te informeren over het leven in de stad en Brazilië. Isco verwacht dat het Zuid-Amerikaanse land een aantrekkelijke bestemming is voor hem en zijn gezin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 maart 2023 om 22:04

Nee eerder voor Ajax.

14 maart 2023 om 22:48

Ja als je het zo bekijkt, betaal hem 18 miljoen voor 3 seizoenen.. de helft verdien je terug aan shirts en sponsorcontracten, de rest laat hij op het veld zien. Al zal het klimaat in Brazilie dan wel een grote rol spelen in deze

Nog even lekker in Brazilië voetballen aan het einde van je carrière. Heerlijk 🤤

14 maart 2023 om 22:16

Ik denk dat je in spanje toch wel wat veiliger zit

14 maart 2023 om 22:49

Je kunt prima in Rio leven zonder zorgen wanneer je 6 miljoen per jaar verdient.

Dat zijn toch nog behoorlijk wat geld per maand wat je in Brazilië kan verdienen per maand. Wist niet dat je daar zoveel kon verdienen. Toch zonde denk dat menig subtop club in Europa nog wel zit te wachten op Isco.

15 maart 2023 om 06:23

Je kan Braziliaanse clubs vergelijken met de Engelse clubs, in de zin dat er veel meer geld is dan bij de andere clubs binnen het continent.

2016/17 Isco was zo'n geweldige speler. Pf, jammer dat 'ie vrij snel is afgegleden. Wellicht dat het mooie Brazilië weer die kwaliteit naar boven brengt.

Zeker een lekker salaris, als ze aan het eind van de maand ook daadwerkelijk betalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren