Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer Harry Kane op losse schroeven: Bayern ziet alternatief in Bundesliga’

Laatste update:

Bayern München hoopt zich komende zomer nog steeds te versterken met een nieuwe aanvalsleider. Harry Kane geldt als belangrijkste kandidaat voor der Rekordmeister, al werkt Tottenham Hotspur voorlopig nog niet mee aan een deal. Mocht in de komende weken blijken dat Kane niet haalbaar is, dan schakelt Bayern volgens Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland door naar een alternatief.

Kane zou bij de clubleiding van Bayern hebben aangegeven graag de overstap te willen maken van Tottenham Hotspur. Een eerste bod van zeventig miljoen euro werd echter direct naar de prullenbak verwezen. De 29-jarige spits beschikt bij Tottenham nog over een contract tot medio 2024, toch verlangen de Noord-Londenaren een transfersom van zo’n honderd miljoen euro. Volgens Plettenberg heeft Kane zijn zinnen gezet op een transfer en wil hij enkel nog naar München.

Tottenham moet zijn topscorer aller tijden deze zomer verkopen om nog wat aan hem te verdienen. Bayern heeft vooralsnog geen tweede bod uitgebracht, maar mocht een transfer van Kane deze zomer nog niet haalbaar zijn, dan is een transfervrije overstap in de zomer van 2024 ook een optie voor de Duitsers. In dat geval richt Bayern zich volgens Plettenberg op een tijdelijke oplossing. De dertigjarige Niclas Füllkrug, vorig seizoen goed voor zestien goals in het shirt van Werder Bremen, geldt als zijn alternatief.

Kim Min-jae
Waar de onderhandelingen over Kane stroef lopen, verwacht Bayern met Kim Min-jae op de korte termijn wel een nieuwe centrumverdediger te presenteren. De verdediger van Napoli is al persoonlijk akkoord met de Beierse ploeg over een contract tot medio 2028. Hij wordt gezien als opvolger van Lucas Hernández, die op zijn beurt de defensie van Paris Saint-Germain gaat versterken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dat heb je met zon eigenwijze, arrogante voorzitter als Levy. Je komt bijna nooit weg bij die club. Hoop voor Kane dat hij in ieder geval naar een club gaat die meedoet voor de prijzen

4 juli 2023 om 08:23

Kane heeft destijds met zijn volle verstand zijn contract toch verlengd? Je weet nu eenmaal dat je heel moeilijk weg geraakt bij Tottenham, zeker als je sportief presteert.

Bayern zal de hoofdprijs moeten betalen als ze Kane willen. In die zin was een openingsbod van 70 miljoen natuurlijk veel te weinig… voor minder dan 100 miljoen gaat Bayern Kane niet halen.

4 juli 2023 om 08:33

Vind dat lastig om te oordelen. Destijds met zijn verlenging werd er wellicht plaatje geschetst om mee te doen met de top. En ook diverse bekende coaches werden aangetrokken. Dan hoop je dat je club het wel door trekt.

Kane heeft alles gegeven, en als je bedrag voor krijgt als 70(?). Dan moet je het toch wel accepteren.

Bayern met Kane wordt echt een goede combinatie, al hoop ik zelf dat hij naar united gaat.

4 juli 2023 om 08:39

Tja Kane houdt van die club en heeft ze al zover gebracht. Dan kun je toch ook gewoon even meedenken met de legende van de club? Miljoentje of 80-90 moet goed te doen zijn en is voor Spurs toch ook prima.

4 juli 2023 om 08:57

@mr.knowledge @arsenal980:

Absoluut hoor, ik volg jullie mening dat Levy zich wat flexibel zou mogen opstellen ivm Kane.

Maar we weten allemaal dat hij dat niet zal doen en die zin bedoel ik dan ook dat Kane dat al langer weet en toch met volle verstand een contractverlening getekend heeft.

Ik vrees voor Kane dat Levy (weer) het been gaat stijfhouden.

4 juli 2023 om 08:58

Ik vind het echt een bizar bedrag voor een weliswaar geweldige spits, maar hij is alweer 29 jaar en heeft nog 1 jaar contract.

Ik vind ook wel dat je dit als Tottenham zou moeten accepteren, naar Manunited zie ik Tottenham al helemaal nooit aan mee werken.

Tottenham is natuurlijk een mooie club, maar ik begrijp niet dat spelers daar nog blijven tekenen zonder gelimiteerde afkoopsom in het contract. Het is al even bekend dat Levy zeer onwrikbaar is, ik zou daar niet afhankelijk van willen zijn. Het hoeft geen heel laag bedrag te zijn, maar kan ook een verwachting zijn van de marktwaarde. Kopen ze je voor 30m zou ik een afkoopsom willen van max 40m.

4 juli 2023 om 09:18

@Amsterdam4

Natuurlijk geen enkele kans dat een club een afkoopsom laat opnemen van 40 miljoen voor een speler waar de aankoopwaarde al 30 miljoen voor was. Dat is echt totaal absurd.

4 juli 2023 om 09:50

Thenry

"kane heeft destijds met zijn volle verstand zijn contract toch verlengd?"

Las ook dat Levy had beloofd om mee te werken aan een transfer. Je kan deze man dus niet vertrouwen op zijn woord. Management van Kane had het schriftelijk moeten vastleggen ipv mondeling er op vertrouwen (snap wel dat je iemand gelooft als je er jaren mee samen gewerkt hebt).

Zonde, want een Kane hoort gewoon niveau hoger te spelen.

4 juli 2023 om 09:56

Mrkrillin

Het verleden heeft toch al voldoende aangetoond dat Levy niet altijd te vertrouwen is met dat soort 'afspraken'? En wie zegt dat hij niet wil meewerken aan een transfer? Het zal gewoon volgens de voorwaarden van Levy moeten zijn, maar hij werkt dus wel degelijk mee aan een transfer:-)

4 juli 2023 om 10:53

Tsja, ik heb geen medelijden met Kane in dit geval. Dan had hij een duidelijke clausule moeten opnemen of niet bijtekenen. Volgend jaar gaat hij gratis de deur uit en krijgt hij ergens een enorme tekenbonus.

4 juli 2023 om 11:30

29 jaar is niet echt oud - de meeste topspitsen gaan tot rond hun 34e op topniveau mee.

4 juli 2023 om 13:46

Kane kan in dit geval ook Levy onder druk zetten door te schermen met een transfervrije overstap naar United volgend jaar.

Dus of 1. Nu alkoord gaan met het bod van Bayern of 2. Nog een jaartje met Micky van der Ven voetballen en volgend jaar gratis de deur uitlopen en tekenen bij de concurrent.

Ik snap Tottenham wel. Kane is zo wat de enige die Lewan op kan volgen. Afgelopen seizoen was de nr 9 positie echt the missing link daar. Misschien dat Lautaro Martinez een alternatief is?

4 juli 2023 om 08:09

Wout Weghorst voor een jaartje.....

4 juli 2023 om 08:33

Als ze echt willen leggen ze er 50 extra neer en halen ze Osimhen, die kan nog jaren mee.

Vond het echt vreemd dat ie de vorige keer zn contract verlengde… alsof die niet wist dat Levy hem niet zomaar zou laten gaan.
En dat terwijl die altijd al de stap naar de absolute top kon maken.
Nu verspeelt ie bijna zn laatste kans om in de top te spelen.

Nare club dat Tottenham. Werk gewoon mee aan een transfer. Kane is Spurs altijd trouw gebleven.

4 juli 2023 om 08:10

Daar is Kane ook wel naar betaald hoor die verdiend een vermogen

4 juli 2023 om 12:32

Kan wel zo zijn, maar je kan zon jongen toch ookg ewoon een transfer gunnen. Bayern deed hetzelfde met een Thiago. Als je jarenlang trouw bent gebleven aan je club. Als of 80 miljoen weinig is voor een speler met een 1-jarig contract die al bijna 30 is. Gewoon een realistisch bedrag.

4 juli 2023 om 08:14

Kane heeft met volle verstand verlenging getekend. Levy stond toen ook al bekend als een zeer inflexible werkgever.

4 juli 2023 om 12:34

Misschien zijn er onderling wel afspraken gemaakt. Wat weet jij ervan?

4 juli 2023 om 08:30

Nare club dat Bayern München , betaal gewoon wat er gevraagd wordt. Ook Bayern wil het hoogste bedrag voor hun spelers of denk je dat ze bv Gravenberch voor 5 miljoen weg doen.

4 juli 2023 om 09:22

In essentie heb je gelijk hoor droadnagel, maar spurs is wel vaker (en ook vaak onnodig en soms zelfs respectloos) vrij stug in onderhandelingen met wie dan ook Een beetje vriendendienst zit er bij levy nooit in, ook al ben je jaren de club trouw geweest. In goede en slechte tijden, zelfs na allemaal valse beloftes.

4 juli 2023 om 12:33



Bayern laat altijd spelers die veel betekend hebben voor de club voor normale bedragen en die graag weg willen ook weggaan. Kijk maar naar de transfers van Thiago, Lewandowski, Ribery en Boateng. Heb je nog meer voorbeelden nodig?

4 juli 2023 om 12:50

Zo makkelijk was Bayern echt niet met Lewandowski tov Barça

4 juli 2023 om 11:32

Nare man Levy bedoel je. Het grootste deel van de fans ziet Levy het liefst gaan hoor, dus je zin anders formuleren zou goed zijn. Gun Kane deze transfer van harte.

Één ding weet je zeker als je ooit weg wilt bij Spurs: dan moet je niet al te hard je best doen. Man man in alle malaise houdt Kane het schip drijvende, maar hij bereikt ermee dat alle topclubs weggejaagt worden door meneer Levy.

Ik ben toch wel benieuwd hoe Kane het zou doen bij Bayern
Ondanks füllkrug redelijk wat doelpunten heeft gescoord vindt ik hem eerder plan D of E plusnik vind hem ook niet echt bij Bayern passen maar dat is mijn mening

4 juli 2023 om 09:11

Niveau van zijn medespelers gaat omhoog en het niveau van de BL is minder dan de PL. Ik ben persoonlijk nooit zo gecharmeerd geweest van Kane maar bovenstaande klinkt voor mij wel als een recept voor succes voor hem denk ik.

4 juli 2023 om 09:23

Oprechte vraag maar hoe kun je als voetbalfan niet gecharmeerd zijn van Kane? Is niet alleen een geweldige afmaker maar kan ook prima als valse 9 of zelfs 10 functioneren. Het enige wat hij mist is snelheid, verder is hij echt ontzettend compleet. Ik ben zelfs groot fan van Kane, en dat als arsenal fan

4 juli 2023 om 09:43

Kwestie van smaak. Ik zal niet ontkennen dat het een hele goede spits is, maar ik ga niet zitten voor een wedstrijd waarin Kane speelt. Zelf zie ik liever spitsen met iets meer explosiviteit en een actie of met een mooie techniek & motoriek zoals een Benzema. Hij zal de meeste teams beter maken, maar het is niet mijn favoriet, dat kan toch?

4 juli 2023 om 10:00

Tuurlijk kan dat, het was ook maar een vraag.

4 juli 2023 om 12:31

Kan allemaal wel zo zijn dat het niveau lager ligt, maar we hebben met Mane gezien dat dat helemaal niks hoeft te zeggen. Haaland schiet er in de PL juist ook meer in dan de BL.

4 juli 2023 om 12:41

Ben ik met je eens dat het niet per definitie iets zegt aangezien voetbal niet op papier gespeeld wordt. Maar de uitgangspositie is denk ik wel positief want Bayern is beter dan Spurs en dat terwijl de competitie waar hij in zou gaan spelen een lichte downgrade is qua kwaliteit dan de PL.

Haaland is een heel goed voorbeeld van een significante upgrade van het team waar hij is gaan spelen, City is in een andere league in vergelijking met het Dortmund waar hij in speelde (net als de meeste teams in de wereld helaas).

4 juli 2023 om 12:45

Kan je ook van Mane zeggen toch die ging van Liverpool naar een dominant team, maar scoorde juist minder. Verder scoort Dortmund juist altijd enorm veel goals. Maar ik snap je punt.

4 juli 2023 om 09:30

Fullkrug is inderdaad niet het niveau wat je zou moeten willen nastreven, echter hebben dat soort spitsen wel altijd gerendeerd bij Bayern.
Toni, Mandzukic, Gomez zijn allen een soortgelijke type spelers. Groot, sterk, kopsterk, goed in afmaken, positioneel goed.

Wat hadden we met z’n allen verwacht? Dat Levy de enige reden dat ze in het linkerrijtje kunnen eindigen zomaar verkoopt, terwijl hij een notoire krent is waar niet mee te onderhandelen valt? Bayern weet met wie ze te doen hebben toch? Dan is er maar 1 oplossing en dat is zo snel mogelijk betalen wat hij hebben wil. Levy gaat zijn huid duur verkopen, heeft daar alle recht toe zolang Kane zelf niet aangeeft dat hij liever wil vertrekken..

Het zou enorm helpen als Kane zelf ook kleur bekent. Als hij wil vertrekken dan zal dat vroeg in de window moeten gebeuren, want iedere dag die je dichter naar 1 september kruipt raak je verder verwijderd van een potentiële transfer.. Kane zal aankomende week zelf aan moeten geven wat hij zelf wil, als hij wil vertrekken dan moet hij daar open en eerlijk over zijn anders gaat er weinig gebeuren.

4 juli 2023 om 10:55

Eens Yoeri, maar wat betreft het kleur bekennen van Kane: dat helpt toch ook niet? Was het niet vorig seizoen dat hij dat ook daadwerkelijk heeft gedaan en alsnog niet weg mocht en na ''een goed gesprek'' maar is gebleven? Kane is toen zelfs bij de training niet komen opdagen volgens mij, al werd daar achteraf een smoesje voor verzonnen...

4 juli 2023 om 11:00

Daarom druk ik nu ook zo op het feit dat hij vroeg in de window moet zijn om aan te geven wat hij wilt. 2 jaar geleden was hij volgens mij gewoon te laat met het vragen van een transfer.. Vanwege het EK kwam hij pas in de laatste maand van de transfermarkt dat hij wilde vertrekken!

Je kunt Dagobert Levy niet die kans geven om je een oor aan te naaien. Kane was zelf natuurlijk al ongelofelijk dom en naã¯ef door een nieuw contract te ondertekenen, maar vervolgens moet je als speler wel het initiatief nemen als je die transfer wilt hebben. Je moet een transferverzoek indienen, je zult dat vroeg in de window moeten doen en je zult afspraken moeten maken met Levy over een eventuele transfersom

4 juli 2023 om 11:47

Ja daar heb je zeker gelijk in. Het was inderdaad ook ''dom'' van Kane. Tenzij het zijn ambitie is om Shearer voorbij te steken natuurlijk. Alleen afgaande op de berichten, wil hij dus echt wel prijzen winnen. Dan zal je moeten transfereren inderdaad. En dan heb jij inderdaad gelijk dat hij daar meer aan moet doen als persoon zijnde, om Levy proberen te dwingen.

Al denk ik alsnog dat het niet zal lukken... Die Levy is onvermurwbaar.. Terwijl ik dan denk: ja, nu krijg je nog 70 miljoen voor hem bijvoorbeeld. Plus hij gaat dan naar Bayern (als Kane dat zelf ook wil, dat weten we niet) en niet naar je concurrenten (aanwinst voor iedereen behalve City, maar United en jullie zouden direct ervoor gaan lijkt mij).

4 juli 2023 om 13:08

Het zal hem niet in dank afgenomen worden, maar het is niet anders: als Kane prijzen wil winnen zal hij moeten vertrekken en als hij wil vertrekken dan zal hij degene moeten zijn die de transfer in beweging zet en de beweging er in houdt.

Ik denk ook niet dat Levy Kane laat vertrekken, ik denk dat Levy vol in zet op Kane dit seizoen overtuigen om toch nog een keer bij te tekenen. Het zou mij ook eigenlijk niets verbazen als die slapzak uiteindelijk toch nog een nieuw contract ondertekend ook..

4 juli 2023 om 17:12

Bayern (of een andere club) zou wel natuurlijk wel een Lewandowskitje kunnen doen met Kane en hem voor volgend seizoen vastleggen.
Ik zie het eigenlijk nog wel gebeuren deze zomer en dat ze daarmee Levy alsnog naar de onderhandelingstafel krijgen om hem alsnog eerder op te halen.

Ik snap niet dat er nog spelers naar Tottenham gaan, je komt er niet meer weg en haalt er als topspeler nooit het maximale uit.

4 juli 2023 om 08:59

Voetballen in de PL, meestal ook Europees. Salaris zal ook niet verkeerd zijn en uiteindelijk kom je er wel weg. Zie Modric of Bale, of je laat je contract verlopen. Sommige spelers zijn (nog) niet goed genoeg voor de top van de PL, dan kun je hier toch wekelijks op vrij hoog niveau voetballen en speel je je ook in de kijker voor je nationale team.

4 juli 2023 om 09:26

Je noemt Modric en Bale. Je kan daar nog Kyle Walker aan toevoegen, en dan heb je de enige spelers van Tottenham van de laatste 15 jaar die na een dienstverband daar nog in de top zijn gaan spelen. Het aantal flops is ongekend, van spelers ook waar zoveel van werd verwacht. Neem zo'n Ndombele, waar men 60 miljoen voor neerlegde. Een Davinson Sanchez, die koste 40 miljoen- nooit gepresteerd, verpieterd op de bank of zelfs tribune. Richarlison, rustig 60 miljoen. Het gaat nog wel een tijdje door zo ook.

4 juli 2023 om 09:17

Een beetje het Utrecht van Engeland. Bij elke aankoop denk je nu gaan ze erop vooruit maar het valt dan meestal toch weer tegen.
Maar los daarvan zeker qua naam vind ik het nog steeds een mooie club.

Slim van Levy. Lekker je captain tegen z’n zin houden met het risico dat hij volgend jaar gratis naar Chelsea of United. Ze hebben nu de kans om hem te verkopen naar het buitenland.. maar ja, het blijft Spurs hè..

Tja Levy he? Die wil liever niet verkopen en transfervrij de deur uit te laten gaan dan verkopen. Die kerel is toch zo koppig. Zou niet best zijn voor Bayern als ze van Kane naar Fullkrug gaan. Voor de Bundesliga kan het misschien prima zijn maar voor de CL zie ik hem niet veel toevoegen tegen de sterke teams.

Denk dat Kane zijn grootste fout was om zijn contract te verlengen, zit die nu nog een jaar als een gevangene bij een subtopper - moest hij Tottenham niet verlaten deze zomer - en voor je het weet is hij al volgende zomer 31 en zit hij een beetje richting de herfst van zijn carriere. Kon absoluut meer uit halen vind ik.

Kane koos ervoor liever trouw te zijn aan de fans en de club en om misschien wat individuele Engelse prijsjes te pakken. Hij heeft kennelijk niet de ambitie gehad om het hogerop te zoeken om nationaal en internationaal relevant te worden. Dat had hij met zijn kwaliteiten met gemak kunnen bereiken. Het is zijn eigen keus geweest, dus die moet je respecteren, hoe dom je het ook vindt. En hij zal zichzelf vast voor zijn kop slaan elke dag dat hij in de spiegel kijkt, wanneer er niemand bij is.

4 juli 2023 om 12:43

En toch zou ik het mooi vinden als hij langer blijft. Als hij een prijs weet te pakken met Spurs is dit de kroon op zijn werk daar. Zo niet zal hij voor altijd een Spurs legende blijven.

Van Persie heeft bijvoorbeeld zijn kans om een Arsenal legende te zijn vergooid voor een PL titel. Heel eerlijk vind ik het dat niet waard (al gaat het erom wat hij vindt).

4 juli 2023 om 14:54

Gezien de beschikbaarheid van spelers op de markt voor Spurs om eventueel te halen, gezien wat Spurs zelf voortbrengt, de richting waarin bepaalde clubs als BHA en Newcastle zich begeven en Spurs die de ander kant op lijkt te gaan, althans niet vooruit te branden is, plus het feit dat ze niet in de buurt zullen komen van City, Arsenal. United, Liverpool en Chelsea, lijkt de kans voor Kane op een prijs pakken met zijn huidige club heel erg ver. Een Shearer record en daar zal het bij blijven want ik zie ze niet eens de League Cup winnen en ook geen CL plek halen. Ik zou op zijn allerbest gezegd ze een (verre) outsider voor de Conference League noemen, ... als ze geluk hebben met de loting.

Bayern zit natuurlijk wel in een zetel op dit moment in de onderhandelingen. Spurs willen niet aan een Engelse club verkopen dan blijven er drie clubs over waar Kane naartoe zou willen en die hem kunnen/willen betalen.
Dat zijn Barca, Real en Bayern. Barca heeft Lewandowski, Real wil Mbappe (beetje dezelfde situatie) en dan blijft Bayern over.
Die zeggen we gaan tot x bedrag en niet verder. Anders pikken we ‘m volgend jaar transfervrij op. Enige wat volgend jaar de deal zou kunnen breken is Mbappe. Zowel als hij blijft of gaat zal er een spits vacature voor een vermogende club zijn.

Hopelijk zegt Kane gewoon ik verleng mijn contract niet. Dat zou dan ideaal zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren