Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topclub wil ontevreden Arda Güler uit zijn lijden verlossen bij Real Madrid

Laatste update:

Aan het huwelijk tussen Arda Güler en Real Madrid komt mogelijk al na een klein jaar een einde. De Turkse balvirtuoos werd in de zomer met hoge verwachtingen naar de Spaanse hoofdstad gehaald, maar is ontevreden over zijn geringe speeltijd. De Italiaanse grootmacht AC Milan wil de jongeling graag, al dan niet tijdelijk, uit de brand helpen, zo meldt het Spaanse Marca.

Vlak na zijn overstap naar Real Madrid raakte Güler geblesseerd aan zijn meniscus en zodoende moest hij vrijwel de hele eerste seizoenshelft laten schieten bij De Koninklijke. Na zijn blessure is hij nog maar weinig aan spelen toegekomen, tot ongenoegen van de jongeling.

Oefenmeester Carlo Ancelotti geeft op het middenveld vaak de voorkeur aan Jude Bellingham als meest vooruitgeschoven middenvelder. Güler kwam in totaal dit seizoen slechts 92 minuten in actie, ondanks het feit dat Ancelotti zich meermaals lyrisch uitliet over de zomeraanwinst.

Op zijn positie moet Güler bovendien concurreren met Brahim Díaz. Díaz kwam dit seizoen 22 keer in actie voor de Madrilenen. De Spaanse nummer tien speelde drie seizoenen in het shirt van Milan en zou moeten gelden als het ideale voorbeeld voor Güler.

Real Madrid verhuurde Díaz namelijk ook aan de Milanezen. De Spanjaard speelde uiteindelijk drie seizoenen lang in de Italiaanse hoofdstad en ontpopte zich daar tot een gewaardeerde kracht. I Rossoneri bedongen echter geen optie tot koop en dus keerde Díaz dit seizoen weer terug in Madrid.

Real Madrid ziet ondanks de geringe speeltijd toekomst is de zomeraanwinst, maar begrijpt ook dat de jongeling minuten wil maken. Daarom mikt Real op een verhuurperiode en daarvoor lijkt Milan het meest concreet te zijn.

Trainer Stefano Pioli van AC Milan staat op dit moment derde in de Serie A. Op de beoogde plek van Arda Güler speelt doorgaans Ruben Loftus-Cheek. Op de nevenposities van Güler heeft AC Milan de beschikking over de Amerikaan Christian Pulisic, de Nigeriaan Samuel Chukwueze en de Portugese smaakmaker Rafael Leão.

De pas negentienjarige middenvelder maakte bij de Turkse gigant Fenerbahçe grote indruk. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde de frivole Turk al 51 wedstrijden en daarmee wist hij onder meer de aandacht van Ajax op zich te vestigen. Niet Amsterdam, maar Madrid werd de eindbestemming van Güler, daar Real Madrid 20 miljoen aftikte om het toptalent los te weken. Bij de Madrilenen heeft Güler nog een contract tot 2029.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doen. De perfecte club voor Arda.

4 maart 2024 om 17:26

Wellicht de volgende tiener die dezelfde weg bewandeld als Odegaard. Madrid is te vroeg. Guler komt vanzelf bij een club waar het goed komt.

Kan beter inderdaad gewoon verhuurd worden volgend seizoen. Het is natuurlijk balen dat hij een half jaar eruit heeft gelegen en ook zuur dat hij zich juist niet kon laten zien tijdens de voorbereiding. Maar ja hij speelt al amper met Bellingham en Brahim als concurrenten en volgend jaar wordt dat niet minder. Endrick en hoogstwaarschijnlijk Mbappã© gaan komen en dan is de kans op speelminuten nog minder. Ook omdat Rodrygo ook eventueel op 10 zou kunnen spelen.

4 maart 2024 om 16:38

Ik vind ook niet echt dat hij al dingen heeft laten zien om een invalbeurt op moeilijke momenten te rechtvaardigen eigenlijk. Zelfs een Alvaro heeft al meer laten zien op dat vlak en het is niet dat die meer speeltijd krijgt. Dan zou je kunnen zeggen dat hij meer moet spelen in potjes die al gewonnen zijn, maar daar kiest Carlo eerder voor iemand als Modric of Ceballos. Waar ook perfect een argumentatie voor te verzinnen is.

Momenteel is Guler gewoon nog te licht voor het eerste van Real, zeker met de huidige concurrentie.

4 maart 2024 om 17:02

Was ook een totaal verkeerde stap voor hem. Madrid heeft zoveel keus op dat middenveld. Hij had beter voor een club kunnen kiezen waar de kans op speeltijd een stuk groter was (bv Ajax). Maar ja, achteraf kun je een koe in de kont kijken..

4 maart 2024 om 18:05

Ik vind het niet per se een verkeerde stap. Kijk naar Ödegaard. Daar is het ook nog goed voor gegaan.

Half jaar geblesseerd geweest en dan zeuren over speeltijd zeker. Kan sowieso een goed idee zijn hoor maar vind dit te makkelijk.

Enerzijds zeg je doen, anderzijds zeg je ga voor je kans bij de mooiste club in de wereld ondanks de beperkte speeltijd op dit moment..

Ik zou totaal niet weten waarom Milan dit zou moeten willen. Guler zal op een plek spelen waar algemeen gezien de spelers staan die het meeste kapitaal vertegenwoordigen. En daar zet je dan een huurling die je zelf niks oplevert. Daarnaast krijg je dan ook hetzelfde als met Brahim. Een jonge speler die nog veel vlieguren moet maken om op constante basis belangrijk te zijn voor een topclub. Dat was twee jaar zo bij Brahim. En op het moment dat hij daar min of meer klaar voor is dan heb je zelf niet meer de beschikking over hem.

Dus voor een huur zie ik eigenlijk geen voordelen voor Milan.

4 maart 2024 om 16:55

Hangt er van af hoe hoog ze hem inschatten. Milan heeft het niet breed financieel gezien en als ze geloven nood te hebben aan het type speler dat Guler is / de positie die hij bekleedt en ze kunnen hem gratis tijdelijk overnemen en het geld dat ze hebben elders investeren dan kan het een goede beslissing zijn.

4 maart 2024 om 17:01

Denken dat hij het meteen goed gaat doen en beslissend gaat zijn in het huidige Milan in de huidige Serie A, want daar hebben ze nood aan, lijkt me een utopie.

Of ze zoveel gehad hebben aan Brahim durf ik te betwijfelen. Was een leuke speler, maar echt niet beslissend. En zo iemands aanwezigheid zit dan bijvoorbeeld de ontwikkeling van de ketelaere in de weg.

4 maart 2024 om 19:12

Neen, maar als je pakweg een budget hebt van 40M en 2 plekken moet opvullen kan je ofwel 2 modale spelers halen ofwel eentje die beslissend is en de andere plek op zo’n goedkope manier opvullen als dit met een speler die niet modaal is maar wiens bijdrage wel modaal zal zijn allicht.

Het is niet zo dat Milan op elke positie op spelers kan mikken die doorslagen gaan zijn, dat budget is er niet.

4 maart 2024 om 19:29

Met huuropties vul je dat echter ook niet op. Want dan is het onmogelijk kapitaal op te bouwen. Ik vind alleen dat je als topclub huurspelers moet aantrekken als die van een zeer grote kwaliteit zijn (wat Arda nog niet iets voor Milan), je echt niet anders kan of je zo een speler als goedkope back-up ziet, wat dan weer niet goed voor Real zou zijn.

Met Arda Guler aan te trekken ga je het gat met Juve en Inter niet dichten alleszins.

4 maart 2024 om 21:09

Neen dat ga je niet maar dat gaat Milan sws niet met hun budget. Dan moeten ze het heel slim spelen en bijvoorbeeld Leao voor heel veel geld aan PSG slijten om vervolgens dmv goede scouting een speler halen die hem (op termijn) kan vervangen en genoeg over houden om 1 of 2 andere plekken ook te versterken. Dat verwacht ik niet zo snel van Milan om eerlijk te zijn.

Afhankelijk van wat er gaat en wat er komt is dit een overweging waard. Milan is een prachtige club en hij zal daar wellicht goed tot ontwikkeling komen. Maar als de samenstelling van de selectie wijzigt kan het ook best dat hij gewoon in Madrid blijft.

4 maart 2024 om 17:00

Ik hoop dat hij uitgeleend wordt. Er van uitgaande dat Mbappe komt, Kroos verlengd en Modric vertrekt heb je volgend seizoen met Mbappe, Vini, Rodry, Fede, Kroos, Cama en Tchouameni 7 basiswaardige spelers voor de 6 posities op het middenveld en voorin die het leeuwendeel van de minuten zullen opeisen. Daarachter heb je dan Brahim en Endrick die ook veel minuten zullen gaan maken gok ik en pas na die 9 spelers heb je Arda die het dan alsnog met Ceballos, Paz en evt Joselu (als hij zoals ik hoop definitief wordt overgenomen) moet gaan uitvechten voor het handvol resterende minuten. 12 spelers voor 6 posities waarvan minstens 9 hoger worden ingeschat en (veel) meer minuten toegewezen zullen krijgen. Die jongen is volgend seizoen aan de bank vastgekluisterd. Tussen Paz en Arda zal er eentje moeten gaan vertrekken op huurbasis imo. Aangezien Arda meer potentieel heeft zou ik voor hem kiezen zodat hij genoeg kan spelen. Als Paz wat minder speelt en zijn ontwikkeling niet optimaal verloopt dan verlies je minder. Bovendien verdient hij ook een stuk minder dan Arda dus als het salaris van die 2e (deels) wordt overgenomen door een andere club is dat ook een voordeel.

4 maart 2024 om 20:07

Ja, dit denk ik dus ook. Als Kroos en Modric allebei zouden vertrekken dan zou Arda nog wat kans maken op minuten, maar de kans dat die twee allebei gaan acht ik nihil. Kroos sowieso niet, niet met seizoen dat hij nu draait en Modric kan zomaar ineens genoegen nemen met de reserverol, alleen maar om bij de club waar zijn hart ligt te blijven.

Ik zou mooi bij Real Madrid blijven. Vanzelf krijg je toch wel je kans, zeker met de aanstaande aflopende contracten van Modric en Kroos. Ik zou mooi blijven. Zit pas net bij Real Madrid, is nog jong en kan altijd nog een stapje terug doen.

Die Turkse fans moeten gewoon wat minder hysterisch doen alsof Guler een of andere god is die alles moet spelen, bij welke club hij ook speelt. Minder luisteren naar zijn fans, meer luisteren naar zijn talent en rustig gaan bouwen bij de grootste club ter wereld.

4 maart 2024 om 17:04

ik zie Kroos zo nog maar een jaar verlengen....

4 maart 2024 om 17:30

Precies, blijf lekker bij Real. Laat je 2 jaar verhuren aan een middenmoot club daar en maak vlieguren.
Zo doet dit me een beetje denken aan Emre Mor, was toch een behoorlijk talent maar kreeg het al snel hoog in z’n bol. Dan hoop je dat z’n omgeving corrigerend werkt, maar die moeten ook mee-eten van z’n geld dus prijzen hem alleen maar.

Je zou bijna denken dat het om Almere City ging, maar AC Milan is een prima club voor hem om zich door te ontwikkelen helemaal als je kijkt naar iemand zoals Brahim.

Definitief gaat hij niet vertrekken. Madrid gaat hem echt nog niet opgeven tenzij iemand een absurd bod doet van rond de 60M, wat uiteraard niet gebeurt. Ik zie hem wel graag tijdelijk elders heen gaan persoonlijk en verwacht ook dat dat gebeurt komende zomer. Of Milan de beste optie is vraag ik me af.

Arda moet bij Real blijven maar wel in zijn hoofd hebben dat hij volgend seizoen vaker gaat spelen aangezien Modric weggaat en Kroos ook ouder wordt. Concurrentie aangaan met Diaz en Ceballos

Laat Ajax zich dan maar ook melden voor aankomend seizoen alvast...als er zo'n 10 selectiespelers weg zijn.

Dan is er tenminste een kwaliteitspeler voor het middenveld bij.

4 maart 2024 om 18:26

Waarom zou Guler voor Ajax kiezen? Kan naar AC Milan of een ander hoger geklasseerde club dan Ajax.

Sowieso oliedom om zo jong naar Real te gaan. Real en jonge spelers heeft zelden gewerkt. Je gaat naar Real als je je bewezen hebt.

Hij had beter een mooie stap omhoog kunnen maken door naar 1 van de drie Nederlandse clubs te gaan. Of naar Leverkusen, Dortmund of Leipzig.

Daar eerst meerdere jaren presenteren om dan naar Real te gaan. Maar ja, die jongens laten zich gek maken door geld en status. Zonde...nu issie twee jaar kwijt.

4 maart 2024 om 18:35

Heeft zelden gewerkt? Real Madrid elftal bestaat nu uit voornamelijk jonge gasten. Voorin heb je met Vini en Rodrygo 2 jongens dat zeer jong naar Madrid zijn gegaan. Op het middenveld heb je dat met Diaz, Valverde, Camavinga en Tchouameni. Ook Bellingham is nog jong.

4 maart 2024 om 18:56

Real heeft zelden gewerkt met jonge spelers? Wat zijn Vinicius, Rodrygo, Camavinga, Valverde en Bellingham dan haha. Genoeg jonge spelers die het waargemaakt hebben bij Real. Dat het niet iedereen lukt is natuurlijk logisch want de concurrentie is gewoon enorm. Maar het is onzin dat jonge spelers niet werken…

4 maart 2024 om 19:15

Marcelo, Casemiro, carvajal, Benzema, ozil, ramos…

4 maart 2024 om 20:27

@real8madrid

Di Maria, Higuain, Kovacic en dan Morata, Raul, Casillas, Guti, Reyes en dergelijke Spanjaarden uit eigen jeugd niet meegerekend. Real staat er zeker om bekend jonge spelers de kans te geven, maar je moet het niveau wel hebben.

Ze staan er alleen niet om bekend dat het het vooral jeugdspelers zijn, maar jonge spelers heeft Madrid altijd de kans gegeven en lang ook.

Zal vast een leuke speler zijn, maar ik ben niet zo blij met dit nieuws eerlijk gezegd. De soap van vorige zomer, waarbij o.a. Milan mistastte, werd al steeds gekker met steeds meer eisen vanuit kamp Arda/Fener. Dan moet hij nu toch verhuurd worden omdat hij niet blij is bij de beste club ter wereld?
Als ik in de leiding van AC zat had ik vriendelijk bedankt.

Zou beter bij Dortmund passen. Vorige keer stond deze ook in dat lijstje van geïnteresseerde.
Dortmund , Milan , Tottenham en leverkussen werd er toen gemeld. Denk dat hij het best bij Dortmund past mbt de speelstijl. 2 jaar knallen daar en dan terug komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren