Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tien man van Schalke leveren krachttoer bij PAOK van Stevens

Laatste update:

Schalke 04 heeft zich dinsdagavond voor de groepsfase van de Champions League geplaatst. De ploeg van hoofdtrainer Jens Keller zegevierde op bezoek bij PAOK Saloniki met 2-3 en dat was na de 1-1 remise in Duitsland voldoende om zich van minimaal zes duels in het Europese miljoenenbal te verzekeren. Het PAOK van Huub Stevens kwam tot tweemaal toe op achterstand, vocht zich terug in de wedstrijd, maar verloor van een Schalke dat bijna een half uur man met tien man op het veld stond.

/

Schalke haalde met een minimale voorsprong het rustsignaal en dat was verdiend te noemen. Het team van Keller speelde een redelijke eerste helft, al had men bijzonder veel moeite met de defensie van de Grieken. Toen het eerste bedrijf doelpuntloos leek te eindigen, sloeg Szalai toe. Atsuto Uchiba zette aan de rechterkant de turbo aan en ontving een pass van Jermaine Jones. Op aangeven van de Japanner werkte Szalai het leer achter doelman Jacobo: 0-1. PAOK kwam in de eerste 45 minuten niet verder dan een schot van Miroslav Stoch, die recht in de handen van Timo Hildebrand mikte.

Enkele minuten na rust kwam PAOK op gelijke hoogte. Na voorbereidend werk vam Lucas ging een inzet van Stefanos Athanasiadis tegen de touwen: 1-1. Het was niet de enige tegenslag voor de bezoekers, die na ruim een uur spelen met tien man verder moesten na een tweede gele kaart voor Jones. Drie minuten later maakte Draxler echter het zeer belangrijke tweede uitdoelpunt. Na een uitstekende actie van Marcel Meyer omspeelde Draxler Jacobo en schoot hij het leer in het lege doel: 1-2. PAOK kwam tien minuten voor tijd nog op gelijke hoogte, via een rake kopbal van Konstantinos Katsouranis, maar de ploeg van Keller overleefde met hangen en wurgen de slotfase en greep dankzij het tweede doelpunt van Szalai zelfs de winst op Griekse bodem: 2-3.

Schalke 04 is verdiend door

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Draxler wat een geweldenaar!

28 augustus 2013 om 00:05

Ja idd ja.. En Huub had weer donder in zn ogen hahhaha

Toch nog een knappe zege voor Schalke met 10 man.
Mooi dat ze in de CL spelen komend seizoen, horen ze ook gewoon thuis.

28 augustus 2013 om 06:22

wat een drama team zeg, zitten echt een paar rotten appels tussen. die Uchida is en blijft drama, dat die er elke x in staat is echt een vraag voor mij. höger of hoogland kunnen er spelen, eventueel Matip.

alle 3 de keepers voegen totaal niks toe en maken de ene blunder na de ander.

Höwedes lijkt meer bezig te zijn met zijn aanvoerdersband dan met het voetballen.

en zo kunnen we nog wel even doorgaan. wordt echt tijd dat Schalke een x schoon schip gaat maken en zich compleet gooit op jeugd, want als je CL nodig hebt om je financien op order te krijgen heb je een probleem. want met dit team en deze instelling ga je het echt niet redden.

ik bedoel die Draxler zal zichzelf wel tegen zijn kop slaan, slaat aanbiedingen af van grote clubs en speelt nu in dit drama team.

overigens zie ik ook graag de trainen vertrekken, man heeft geen controle over het team, rare wissels en krijgt het team gewoon niet op scherp. misschien is die R. Meulenbeek iets voor Schalke, en dan lekker van de grond af beginnen. al die super contracten eruit. en een x inversteren in een keeper. (trapp van Eintracht Frankfurt, of wellicht Tyton van Psv) goede rechtsback halen zoals Janmaat,

en dan die gasten eruit als Farfan en Huntelaar (ik weet dat dit een probleem opleverd voor het team) maar die gasten hebben echt een te dik contract en met het huidige budget van Schalke moet je die er echt niet bij hebben.

28 augustus 2013 om 06:41

Ahjoh laten we de loting afwachten en dan verder zien hoe het gaat worden

28 augustus 2013 om 08:04

ach als je zo speelt als gisteren, dan kun je afwachten wat je wilt maar dan wordt elke wedstrijd een moeilijke opgave.

Die Adam Szalai is echt een goede killer, Huntelaar gaat het nog moeilijk krijgen om hem uit de basis te spelen.

27 augustus 2013 om 22:42

als hunt fit is speelt die gewoon toch? of heeft die zo weinig krediet? :s

28 augustus 2013 om 18:09

door die klotekleur hebk je perongelijk op de negeerrlijst gezet maar ik zie niks door die kleur...

27 augustus 2013 om 22:43

Huntelaar is geblesseerd, die speelt wel hoor als hij weer fit is.

27 augustus 2013 om 22:49

Goeie killer heb je de wedstrijd wel gezien? ik vond Schalke 04 heel erg slecht, ze mochten blij wezen dat de harde-kern van Paok er niet er was, dan zag ik ze echt onderuit gaan vanavond.

27 augustus 2013 om 23:02

Scoor je 2 goals mag je toch wel zeggen dat ie wel goed kan scoren

Paok deed het nog best aardig.

Spelers kopen van ons geld zeker? Dankjewel Markos Ruttos.

28 augustus 2013 om 00:25

PAOK heeft ten eerste een nieuwe Russische voorzitter, ten tweede gaat het geld alleen naar de rijke en corrupte daar. Ik heb daar familie dus hou gewoon je mond als je niks te zeggen hebt op wat geroddel na...


Als je over geld wilt praten moet je naar Spanje kijken, want in Griekenland zit echt helemaal niks. Behalve zoals ik al zei de rijke en corrupte!

28 augustus 2013 om 00:59

Een Russische voorzitter valt naar mijn idee onder de categorie 'rijke' en je benoemd het tweede dat al het geld daar naar de Rijke en corrupte gaat. Dus dan gaat het geld ook naar die Russische voorzitter die op zijn beurt weer spelers koopt van dat geld. Kortom hij (paok) koopt spelers van 'ons' geld. Je argumenten zijn zeer slecht en vooral triest.

28 augustus 2013 om 02:52

En waarom blijft Nederland steeds miljarden pompen in Griekenland.

28 augustus 2013 om 08:16

Voetbalsite hier, geen politiek gezwets.

28 augustus 2013 om 16:54

Waar slaat dat nou weer op
Spelers kopen van jullie geld

Paok heeft niks te maken met het Griekse crises

Paok betaald zelf voor zijn spelers
En niet van jou geld

Ze hebben een Rus als president met geld

Deze kikkerland kan de spelers van paok niet eens betalen ze zijn te arm voor

Dus denk eerst na wat je zegt
Hollander

Draxler, wat een wereldactie! Het leek nog even mis te gaan maar die laatste goal besliste de wedstrijd. Gelukkig S04 in de CL, dat gun ik ze wel!

Schalke hamsterd de laatste tjd wel erg in rode prenten
Wel een knappe prestatie van een ploeg die toch niet bepaald overliep van zelfvertrouwen.
Jammer voor ons huubke

wat een toptalent die Draxler :D gaat nog een grote worden. duitsland heeft genoeg talent om 4 elftallen op te stellen.

Schalke speelde niet alsof er een CL-ticket te winnen viel. Met name door Draxler gewonnen. Natuurlijk een stomme actie ook van Jones met 2x geel (2e op de middellijn). Wel knap dat ze het alsnog met 10 man gered hebben. Wel jammer dat er geen supporters waren, weinig sfeer waardoor de wedstrijd leek op een oefenpot.

Wat blijft die Draxler een fantastische speler zeg. Hoe hij die 1-2 zo simpel maakte, en hoe hij bij de 2-3 de assist gaf op Szalai, getuigt echt van enorm veel kwaliteit. Slechts een kwestie van tijd voordat hij bij een topclub aan de slag gaat. Verder vind ik het aan de ene kant jammer dat Paok niet door is gegaan, prachtige club met fanatieke supporters. Maar aan de andere kant is Schalke ook een erg mooie club natuurlijk!

Nou, eerste helft was niet om aan te zien. Daarin viel werkelijk niks te bevelen, behalve wat slecht verdedigingswerk aan beide kanten te zien. Tweede helft was een heel stuk aantrekkelijker. Nog steeds was het drama verdedigen aan beide, maar nu werd er wat meer gevoetbald.
Vandaag heeft er niet per se een verdiende winnaar gewonnen. Beide ploegen speelden gewoon eigenlijk slecht, vooral na de 2-1 heeft Schalke alleen maar achterover liggen hangen, maar ja, zo hoefde dan ook niet per se. Overigens had Paok minimaal één keer een penalty moeten krijgen. Eerst was er sprake van een handsbal waarbij de hand niet langs het lichaam was, wat wellicht een beetje lastig te zien was. Bij de tweede situatie bracht die Japanner daarentegen echt wel Stoch naar de grond. Kuipers stond er bovenop en zag het nog niet.

Vraag me overigens wel af wat Schalke nog voorstelt zonder Julian Draxler. De ploeg was vandaag echt zeer afhankelijk van deze jongen. Denk overigens niet dat dit Schalke zich handhaaft in de groepsfase, niet met die drama verdediging. Alleen Santana scheen een beetje wakker te zijn.

28 augustus 2013 om 06:40

Bij die 1-1 stonden Santana en Howedes toch echt te slapen

Schalke hoort gewoon in de CL thuis, leuk team met Draxler als supertalent. Huntelaar, Farfan en Papadopoulos als blikvangers. Ik vind alleen wel dat ze een goede keeper moeten halen, want sinds Neuer weg is, staat er alleen maar middelmaat. Haal een Vorm of Ter Stegen.

Wanneer je een 11 tegen 10 situatie niet kan omzetten in winst, dan hoor je niet in de CL. Schandalig eigenlijk dat Paok geen idee heeft hoe de man meer situatie uit te buiten. Dat mag Stevens zich aanrekenen. Zeker omdat Schalke in een bedenkelijke vorm steekt.

Wie kan mij vertellen hoe dat nou zit met wedstrijd zonder thuispubliek? Je zag toch overduidelijk Paok fans uit han pan gaan na de eerste gelijkmaker en dat leken me geen Griekse bobo's of bestuursleden van Paok?!

Vond dat best wel vreemd of is het simpel te verklaren???

Ik mis nu wel veel griekse Paok supporters die zich vorige week hier op VZ zeer roerig meldden. Het is nu een beetje stil aan Griekse zijde. Waarom vraag ik mij af?! En ik mis onze Uncle Junior anti Schalke fan. Ook nu nergens te bekennen!

27 augustus 2013 om 23:50

Er zijn ook geen redenen om nog te reageren. Paok heeft de kansen gehad , paok gaat nooit nog zoeen grote kans krijgen om zich te plaatsen tegen met alle respect een zeer matige ploeg. Stevens had na de 1-1 en rode kaart van jones direct een spits moeten bijzetten en voluit ervoor gaan , en wacht liever af tot schalke toeslaat! En zelfs na de 2-2 krijgt stoch een zuivere kans waar hij 9\10 keer hem erin legt :-) + een loepzuivere penalty ! En natuurlijk de supporters , jammer dat die uefa 1 grote maffia is! Paok met fans thuis , beeft het veld zohard dat die duitsers niet weten waar ze staan. Maarja nogmaals het bewijs dat van alle griekse ploegen er maar eentje echt bekwaam voor is om in de chl tespelen en dat is Panathinaikos ( endan bedoel ik niet de laatste jaren maar over de hele griekse geschiedenis in europa) Verder veel succes voor schalke in de comp en europa want ze zullen het heel hard kunnen gebruiken.

28 augustus 2013 om 00:07

Ik geef je gelijk dat dit Schalke op dit moment erg matig speelt. En ja , we hebben succes idd nodig. of een betere trainer :-)

28 augustus 2013 om 16:59

File ze haten ons begrijp dat nou

Het is een wonder dat Schalke het heeft gered. Wat speelt dat team toch ondermaats zeg onder deze trainer. Dan deed Stevens het nog beter in die slechte periode vorig jaar. Ook die Jones mogen ze zo snel mogelijk wegwerken uit de club. Vanavond weer een oerdomme rode kaart gepakt (niet eens verrassend) in zo'n belangrijke wedstrijd. Ze hadden in de tussentijd al lang Höger of Goretzka moeten klaarstomen voor deze positie, dan komt er tenminste ook wat meer voetbal en creativiteit op het middenveld. Verder snap ik totaal niet dat Keller Max Meyer na de 1-2 meteen weer eruit haalt om vervolgens op de verdediging te gaan spelen, terwijl iedereen weet dat dit op het moment de zwakste linie is. Het was dan ook wachten op de gelijkmaker maar gelukkig bleef het daarbij qua tegengoals. Nee ondanks dat Schalke het nu gered heeft hoop ik dat Keller alsnog wordt ontslagen, want ik kan me niet herinneren dat ik Schalke ooit zo slecht heb zien spelen in al die jaren dat ik nu fan ben. Hij krijgt het sowieso al zeer moeilijk in de komende Bundesliga wedstrijden: Leverkusen thuis - Mainz uit - Bayern thuis, dus ik geef hem weinig kans. In de CL heeft dit team zoals het nu speelt sportief niets te zoeken. Gelukkig is er nu wel 20 miljoen vrijgekomen om gedeeltelijk te besteden aan nieuwe spelers.

27 augustus 2013 om 23:35

Ik sluit me aan aan bij jouw wijze woorden. ben ook niet gelukkig met Keller. Ik heb vandaag al op facebook geschreven dat ik sinds Rangnick niet veel goede Schalke wedstrijden meer heb gezien. geen duidelijke spelvisie, geen motivatie, geen vreugde en bezieling. Wordt tijd voor een echte change!

28 augustus 2013 om 06:39

De groepsfase CL is behaald en daar gaat het tenslotte om
Wat we dan sportief gaan presteren is dan ook afhankelijk van wie je loot
Tref je bij wijze van spreke Porto, Olympiakos en Rsca dan heb je gewoon een poule die te doen is
Tref je een Barca, Man City en Napoli mag je al heel blij zijn met plek 3 aangezien hun meer te besteden hebben

Toch mag Schalke héééél blij zijn dat Metallurg Donetsk eruit is gekickt want ik denk dat ze het heel moeilijk zouden hebben gehad. Lees: eruit zouden zijn gewipt.

Is Paok zo goed bevriend met Cska?
Ik zie Oliseh en Necid, beide altijd grote talenten bij Cska maar zijn nu opeens uitgeleend of verkocht ofzo?

28 augustus 2013 om 01:10

De supporters hebben net als wij een goede relatie met de Grobari van Partizan. Sekou en Necid worden gehuurd van ons omdat ze niet veel op speeltijd hoeven rekenen. Sekou is gewoon zwak en Necid is, naast dat hij pas terugkwam van een blessure, niet echt een speler die in ons aanvallende systeem past.

Ik vind dat er te licht word gedacht over deze overwinning. Vandaag is het Duitse voetbal voor een jaar of vijf vooruit geholpen. De competitie blijft spannend omdat Schalke nu mee mag delen in de televisieopbrengsten. Dat betekend dus dat Bayern en Borrusia niet alles krijgen en mogen spenderen, waardoor het gat niet groter word en Schalke daardoor kan proberen erbij te blijven.

Schalke daarentegen heeft zichzelf ook een enorme dienst bewezen, doordat het geld echt nodig was omdat er toch nog het een en ander versterkt kan/mag worden en omdat zo'n prachtige volksclub gewoon in de Champions League thuishoort. Het heeft de laatste jaren namelijk ook nadrukkelijk laten zien in deze competitie te passen. Voor het aantrekken van nieuwe spelers is de CL natuurlijk ook een fantastische kans en een erg goede stimulans om het team te versterken. Niet alleen omdat het de grootste competitie is waar iedereen in wil spelen, maar ook omdat de jonkies (talenten) zich zo kunnen manifesteren voor eventuele grotere clubs. Vandaag, 28 augustus 2013, mag dus gerust een fantastische dag voor het Duitse voetbal en Schalke'04 heten.

Ik snap dat veel Schalkers niet tevreden zijn met het vertoonde spel
Maar laten we aub blij zijn met het behalen van de groepsfase
Hadden we dat niet gehaald hadden we financieel echt een probleem gehad aangezien er begroot wordt op groepsfase Cl
Of we kans maken in de CL om ver te komen laat ik in het midden
Dat hangt ook af van wie je loot

28 augustus 2013 om 11:34

Gelukkig komt Dennis Aogo van HSV nu naar Schalke nu de miljoenen binnen zijn, heerlijke speler die op linksback en als verdedigende linkermiddenvelder uit de voeten kan!

Hier de eerste Paok supporter: Schalke, gefeliciteerd met de plaatsing voor de Champions League. Ik denk dat we eerlijk kunnen zijn door te zeggen dat Schalke de beste was in deze twee zeer matige wedstrijden. Zoals Griek 1908 al zei, bij de rode kaart had Paok alles of niets op de aanval moeten spelen. Maar goed, het is niet anders. Ondanks alles blijft het toch een mooi cadeau, want verlies of winst, sowieso groepsfase Euro League. En als dat net zo leuk gaat als seizoen 2010-2011 en 2011-2012 ben ik zeer tevreden. Toen werd twee keer de groepsfase overleefd en waren er mooie overwinningen op Villareal, Dinamo Zagreb (uit en thuis) en Tottenham (uit). Nog een wedstrijd zonder publiek en dan kan de 12e man ook weer plaatsnemen. Jammer trouwens dat Paok 3 wedstrijden heeft gekregen en Rapid Wien slechts 1, terwijl de Rapid aanhang toch echt was begonnen met het gooien van fakkels op de gezinstribune van Paok. Dat Gate 4 vervolgens het veld opgaat om de Oostenrijkers aan te vallen, valt niet goed te praten. Maar de afgelopen jaren heeft Paok zich in eigen huis keurig gedragen, daarom had het eerlijker geweest als ook Paok een wedstrijd zonder publiek had gekregen. Sowieso vind ik een leeg stadion tijdens de play off een bijzonder slecht visitekaartje voor het voetbal. Loting maar afwachten. Misschien wel AZ, Feyenoord (al acht ik die kans toch niet groot) of PSV (hoop van niet, hoop dat die lekker de Champions League ingaan).

Dat er toch publiek zat van Paok is voor mij een volstrekt raadsel. Ik heb familie in Griekenland gevraagd of ze dit voor mij willen bekijken in de krant. Het waren beslist geen bobo's van de club, maar overduidelijk ultra's. Enige wat ik me nog kan bedenken dat er in Duitsland door Grieken kaarten zijn gekocht voor zogenaamd het Schalke vak, want Schalke fans waren gewoon welkom, en dat die naar Griekenland zijn gegaan. Ludieke stunt als dat zo is.

Alle droeftoeters die de politiek erbij halen: Paok fans (en ook die van de andere clubs in Griekenland) hebben daarover een mening: "f*ck politics, only football!" Dus laat ons gewoon voetballen en haal niet steeds de crisis erbij of Mark Rutte of al die miljoenen. Staat de bevolking en het voetbal helemaal los van. De overheid is kapot en door de euro zit heel Europa daar mee. Maar het leven gaat door. Net als in Nederland zijn er Grieken die nu hun tank volgooien, die op hun werk zijn, die nu aan het hardlopen zijn, die nu boodschappen doen, die straks een nieuwe tv gaan kopen, etc. etc. Het land gaat gewoon door. En de clubs ook. Die zijn niet van de overheid en kunnen gewoon spelers kopen of verkopen.

28 augustus 2013 om 17:14

Yannis

Je hebt totaal gelijk dat politiek en voetbal los van elkaar zijn

Maar ik wil mijn mening zeggen

80% van het Nederlandse volk vergelijk alles met elkaar
Voetbal met politiek

En daarom plaatsen sommige mensen van zulke onzin reacties

Misguners heet dat

28 augustus 2013 om 18:32

Zeer sportief van je
Jullie hadden volgens mij recht op een penal gisteren
Veel succes in de Europa League!

Al komen Duitse teams in dit soort wedstrijden met 10 man te staan, op de een of andere manier heb je nooit het gevoel dat ze gaan verliezen. Als je ook ziet hoe gemakkelijk ze in de eerste helft uit de eerste uitgespeelde aanval direct scoren. Ze zijn net als de Italianen zo dodelijk effectief, terwijl het voetbal van Schalke echt niet om aan te zien was. Draxler laat de Nederlandse talenten trouwens wel even zien wat het is om op dit niveau echt beslissend te zijn. Dat doelpunt van hem na die steekpass kon je trouwens al een half uur van tevoren zien aankomen. Enorm slecht verdedigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren