Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic en Szymanski van grote waarde bij ruime zege nieuwe koploper Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft maandagavond overtuigend weten af te rekenen met Sivasspor: 4-1. De Turkse topclub neemt daardoor de koppositie weer over van rivaal Galatasaray. Dusan Tadic (twee assists) en Sebastian Szymanski (een doelpunt) waren van grote waarde voor hun club.

Beide voormalig Eredivisie-spelers hadden zoals gewoonlijk weer een basisplek bij Fener. Tadic begon als linksbuiten, terwijl Szymanski vanaf 10 opereerde. Achterin verschenen onder meer Jayden Oosterwolde en Ferdi Kadioglu aan de aftrap.

Fenerbahçe kwam sterk uit de kleedkamer en had niet lang nodig om op voorsprong te komen. Na zestien minuten had Tadic een hele knappe pass op Szymanski in huis. De Pool kon vervolgens de 1-0 binnenglijden.

Op slag van rust zouden de Gele Kanaries hun voorsprong verdubbelen. Irfan Can Kahveci kreeg de bal aangespeeld aan de rand van de zestien, kapte een tegenstander uit en schoot vervolgens heerlijk raak in de verre kruising: 2-0.

Waar Fenerbahçe vlak voor de rust scoorde, deed Sivasspor dat snel ná de pauze. Rey Manaj kreeg de bal ingespeeld door de lucht en verschalkte met een heerlijke aanname de gehele Fener-defensie. Oog in oog met doelman Dominik Livakovic faalde de spits vervolgens niet: 2-1.

Sivasspor zou de hoop op een comeback echter al snel weer kunnen vergeten. Ruim een kwartier na de aansluitingstreffer werd een voorzet van Edin Dzeko per ongeluk het eigen doel ingegleden door Alaaddin Okumus: 3-1.

Enkele minuten later was het weer raak voor Fenerbahçe. Een voorzet van Tadic vond topschutter Dzeko, die dit keer zelf binnenwerkte: 4-1. De zege was daarmee verzekerd.

Door de overwinning vindt de ploeg van trainer Ismail Kartal zichzelf terug bovenaan de ranglijst in Turkije. Fenerbahçe heeft tot nu toe 37 punten verzameld dit seizoen, evenveel als Galatasaray. De huidige club van Hakim Ziyech heeft een slechter doelsaldo en neemt plek twee in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb maar bij de niet gegeven penalty voor Sivasspor de tv uitgezet.
Wat een toneelstuk weer.
Daar kun je toch niet meer omheen.

4 december 2023 om 20:12

Als wij een penalty niet krijgen zet je de tv dan ook uit? We winnen met 4-1 en dan ga je gelijk huilen om een penalty wat niet eens een penalty was. Als je goed kijkt schampt hij de bal ook.

4 december 2023 om 20:23

Jij praat alles wat krom is recht.
Haal jij maar eens eerst die geel blauwe gordijn voor je ogen weg.

4 december 2023 om 20:26

Valt me wel op dat jij elke wedstrijd goed kijkt en telkens iets kan vinden. Knap hoor.

4 december 2023 om 20:37

Of jullie kijken niet goed en zien alles wat Fener doet als een pingel. Het is maar net hoe je het bekijkt he. Het lijkt idd op een penalty maar hij schampt de bal gewoon dus geen penalty.

4 december 2023 om 20:52

Zal wel aan ons liggen.

Mooi dat Fenerbahce wint.

En wat speelt Tadic toch goed zeg daar, ik blijf het jammer vinden dat Arda Guler daar zo vroeg is vertrokken hij had minstens nog 1 of 2 seizoenen daar moeten blijven.

Een groot theater deze competitie..

Werkelijk alles werd gedaan om Fener te helpen..

4 december 2023 om 20:19

Zou ik ook zeggen als ik 11 punten achterliep. We winnen simpel met 4-1 en dan kom jij zeggen dat er alles werd gedaan om ons te helpen serieus man…

En weer een Duistere Avond in het Turkse voetbal. Eergisteren was er nog een Duistere Avond. Een week daarvoor nog een Duistere Avond, en een week daarvoor ook. Hoogstwaarschijnlijk hebben we er volgende week weer minimaal 2. Buitenlandse scheidsrechters is oprecht de enige oplossing.

4 december 2023 om 21:09

Buitenlandse voetbalbond is enige oplossing, met alleen scheidsrechters veeg je deze corrupte bende in Turkse competitie niet schoon. Het komt allemaal doordat oud scheidsrechters bovenin hun plekken hebben en hun nakomelingen (familie.kinderen,) scheidsrechters worden. Ik irriteer me ook mateloos wanneer ze tegen ons ook van die bizarre posities niet oproepen vanuit de VAR liever punten verliezen dan duistere avond op duistere avond. Sinds 2011 heb ik oprecht weinig met Turks voetbal maar goed mijn GS liefde zorgt ervoor dat ik het nog volg.

Terechte overwinning van Fener.
Ik vond het een penalty voor Sivas maar dat zou niet veel uitmaken. Fener was vele malen beter, fitter en gretiger.
Gefeliciteerd fener supporters!

4 december 2023 om 20:49

Zo kan het ook! Sportief.

Weer een makkelijke overwinning na een lange tijd. Heeft zeker met de terugkeer van fred te maken. Wat een verschil op het middenveld als hij speelt, hij mag dus echt niet meer geblesseerd raken. En als onze CV's ook terug zijn is er geen anadolu team die punten van ons kan pakken. En ik zie gelijk alweer reacties met penalty en theater etc. Ik wil alleen even melden dat de commentator van ziggo het geen penalty vond. Ik zal me eigen mening niet zeggen want dan kijk ik volgens vele met een gekleurde bril.

4 december 2023 om 20:47

Makkelijk? Samet en Jason lopen weer te stuntelen achterin. Schieten de ballen naar alles behalve een medespeler. Crespo met veel theater en gekloot! Irfan die in de 1ste helft compleet wordt overgeslagen voor een groot gedeelte. Fred die zich gedraagt als nr 10, spits. Wingerd, spelmaker, cv etc. Man man man.

Ik neem Kartal echt niet meer serieus....

4 december 2023 om 20:48

Haha, deze man. Je kwam superlatieven tekort voor Fener, wat is er nu gebeurd? Zijn jullie dan toch niet zo goed, alex 10?

4 december 2023 om 21:04

Jazeker makkelijk, had zomaar 7-2 fso kunnen eindigen. En samet crespo en jayden* staan niet op het veld als iedereen er is. Plus oosterwolde heeft gewoon een goeie wedstrijd gespeeld. Irfan was ook goed. En fred was de beste op het veld. Dus ik snap echt niet wat je bedoeld. Zo negatief terwijl je 4-1 wint. Als kartal een buitenlander was met de naam jurgen eagle zat je nu te geilen op hem.

4 december 2023 om 21:58

@flacko

Fener gaf voetballes en bij vlagen was het een ware show. Plan A is fantastisch. Wat wil je dat ik zeg en zei?

Plan B en C zijn waardeloos want die bestaan gewoon niet. Daar erger ik mij matteloos aan!

4 december 2023 om 21:01

Dus omdat de commentator van Ziggo het geen penalty vond, is het ook daadwerkelijk geen penalty? Hou op met mij hoor

4 december 2023 om 21:06

Dat zeg ik toch niet? Ik zeg dat iemand die geen voorkeur heeft voor welke kleur dan ook in Turkije. Dus een objectieve mening geeft, heeft gezegd dat hij het geen penalty vind. Wat jij met die informatie doet moet je zelf weten. Hij is tenminste eerlijker dan elke turkse vzlid hier. Of denk je dat hij toto heeft gezet op fener?

4 december 2023 om 22:29

Of we accepteren dat het scheidsrechters + VAR niveau ontzettend laag is in Turkije, elke wedstrijd zijn we wel bezig met de scheids en de VAR, ik kijk ook wel eens de kleinere ploegen die tegen elkaar spelen, daar gebeurd precies hetzelfde, jammer dat hier telkens door een aantal leden aangegeven word dat er corruptie is in Turkije, ook is het best vermoeiend dat er gedaan word alsof een club voorgetrokken word, dit gaat al een aantal jaar aan de gang hier, ik heb in geen enkele andere artikel leden zien reageren zoals wij dat doen, absurd.

Blijft pijnlijk al die talloze berichten waarbij Szymanski stooit met assists en doelpunten. Exact wat nodig is bij Feyenoord. Maja salaris en plafond.

4 december 2023 om 22:01

Nee het ging om het feit dat Feyenoord geen miljoenen richting Rusland wilde sturen. Qua begroting had het gepast! Er was politieke onwil! Szymanski is zo goed en geniaal. Hij en Fred zijn absurd!

5 december 2023 om 15:03

Dat heb ik gemist. Is dat ook zo in die bewoording uitgesproken ergens? kan het nergens terugvinden

Grappig dat Gala fans hier praten over een duistere avond terwijl Gala eergisteren met hulp van de scheids winnen van Pendik.
Osayi komt heel lomp in, maar raakt wel de bal. Ik vind het persoonlijk wel een penalty zoals die van Symanski tegen Trabzon dat was ook een pingel wat niet werd gegeven.


5 december 2023 om 10:00

Van alle wedstrijden die je kunt uitkiezen kies je de wedstrijd waarin je terug in de wedstrijd werd geholpen, Trabzon deelde zelfs berichten dat ze van Fener en de VAR hadden gewonnen, Pendik moet maar eens hun energierekeningen betalen want de lichten gingen spontaan uit dus het was idd een duistere donkere avond tegen Pendik. Anyway wel leuk dat jij jezelf altijd probeert neer te zetten als objectief terwijl je alles behalve dat bent, ik reageer ook puur omdat je over de wedstrijd tegen Trabzon begon waar jullie helemaal niet mochten klagen haha

5 december 2023 om 12:07

Terug in de wedstrijd geholpen? Keerpunt van die wedstrijd is de niet gegeven pingel voor de overtreding op Symanski. In de topic had ik al aangegeven dat de scheids zijn grote fout heeft proberen goed te maken in de tweede helft, wat fout is!
Je weet dat Gala met hulp van de scheids heeft gewonnen van Pendik, dus doe je er lacherig over met je Energierekening. Hoeveel weken heeft Gala geen pingel tegen gehad? Terwijl er tientallen discutabele overtredingen zijn in de 16? Hoezo wordt de VAR scheids van Pendik - Gala beloond met volgende dag nog een wedstrijd? Er is maar 1 club in Turkije die het spelletje duisters speelt en wij weten allemaal welke club dat is.

5 december 2023 om 17:30

Ik zal je uitleggen waarom er geen penaltys tegen gegeven worden tegen GS, de tegenstanders zijn amper in ons 16, vrij logisch toch? Over de niet gegeven penaltys gesproken, Samet keepte beter dan Livakovic vorige week die kreeg ook geen penalty tegen, zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Ali Koc die het scheidsrechters huis even binnen loopt is zeker verdacht, Fener is al een x gematst want zij hadden niet eens meer in de Super Lig mogen spelen na de schandalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren