Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez maakt eerste goal voor Inter Miami in spectaculair duel; ook Messi scoort

Laatste update:

Inter Miami heeft maandagavond een oefenduel met Al-Hilal verloren. In de Saudi-Arabische hoofdstad Riyad was de eindstand 4-3. Ondanks de nederlaag was Luis Suárez voor het eerst trefzeker voor de Amerikaanse club, en ook Lionel Messi kwam op het scoreformulier te staan.

Suárez, die deze winter de transfervrije overstap van het Braziliaanse Grêmio naar Inter Miami maakte, vormde woensdag de aanval samen met Messi. Ook Sergio Busquets en Jordi Alba stonden in de basis. Ook Al-Hilal startte met een aantal bekende namen, zoals Rúben Neves en Aleksandar Mitrovic.

Binnen een kwartier stond Al-Hilal, momenteel koploper van de Saudi Pro League, al op een 2-0 voorsprong. Na een slim passje van Sergej Milinkovic-Savic rondde Mitrovic af in de verre hoek: 1-0. Met een schuiver via de binnenkant van de paal verdubbelde Abdullah Al-Hamdan enkele minuten later de score.

In de 34ste minuut werd het 2-1, en het was Suárez die daar verantwoordelijk voor was. Julian Gressel werd diep gestuurd en vond de Uruguayaanse spits, die simpel binnen kon tikken. Toch was de marge bij rust weer twee: aan het einde van de tweede helft kopte Michael de 3-1 binnen.

Inter Miami gaf echter niet op, en kwam in een tijdsbestek van twee minuten op 3-3. Eerst benutte Messi een strafschop, niet veel later zorgde David Ruiz na een fraaie actie en dito schot in de korte hoek voor de gelijkmaker.

Toch ging Al-Hilal er uiteindelijk met de zege vandoor: Malcom kopte in de 88ste minuut de 4-3 binnen.

Komende weken speelt Inter Miami nog een aantal oefenwedstrijden, waaronder komende donderdag tegen Al-Nassr. Op 22 februari begint, thuis tegen Real Salt Lake, vervolgens het nieuwe MLS-seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Al Hilal veel beter zoals verwacht alleen miste Al Hilal 5 6 basisspelers anders word het 6-1. De spelers van de Afrika Cup Bounou en Koulibaly werden zwaar gemist en de spelers van de Asia Cup Kanno, Saud Abdulhamid, Ali Albulayhi, Salem Al-Dawsari zijn normaal ook basisspelers... De bank van Al Hilal de Saudi Arabische spelers die normaal niet spelen waren dramatisch dat is een te groot verschil met de basis. En wat kan je zeggen over Inter Miami zeer matige team met af en toe een flits van Messi of Busquets maar die doen ook niet veel voor de rest... Ik weet niet hoe sterk de MLS is maar echt niemand kan lopen in dat team met Suarez als toppunt.

29 januari 2024 om 21:48

Veel beter?? Je bedoeld meer balbezit, op de eerste 15 minuten na vond ik Al Hilal echt niet denderend, Miami stond in de 2e helft ook veel beter en vergeet niet de individuele fouten die tot 2 doelpunten leiden. anders wordt het ook geen 4-3, Miami miste ook behoorlijk goede kansen en speelden het vaak slecht uit. Al Hilal was 2e helft ook echt niet dominant. op de laatste 10 minuten na.

29 januari 2024 om 21:55

Het verschil is levensgroot Eric 17 om 7 kansen 63 procent balbezit. En dat zonder de keeper en heel
De achterhoede anders word het 5-1 6-1. Want dat vind ik altijd wel van die ploegen in Saudi Arabië de bank is vaak zoveel minder dan de basis.

29 januari 2024 om 22:22

Ook niet vreemd he, beste team uit SA tegen een team die afgelopen 3 maanden 2 wedstrijden gespeeld heeft...😅

29 januari 2024 om 22:33

Beste team van s Arabië zonder al haar spelers . Dat mag je er wel bij vertellen maat Bouno en koulibaly doen mee met de Afrika cup 5 andere jongens aan de asian cup en Neymar al een tijd geblesseerd. Verder hebben ze ook al een tijd niet gespeeld mbt de Asian cup in Qatar … En dan nog winnen. Met al die spelers erbij is het koek en ei voor hilal .. hebben een heel goed team

29 januari 2024 om 22:34

Spelen al nieteens met hun beste spelers en de bekendste spelers zijn ook niet de absolute wereldtoppers. Milinkovic savic uit Italie en mitrovic van fulham. En zelfs heb je zogenaamd de beste spelers die er zijn met een gestolen winnaar van de gouden bal die opnieuw met alleen een penalty scoort

29 januari 2024 om 23:31

Dus je bent excuses aan het maken waarom ze maar nipt wisten te winnen van Miami? Ga je dit Donderdag ook roepen als of Fofana of Mane er niet bij is, of beiden, maar ik moet wel aanhoren van Ronaldo en zijn fans dat de SA league beter is dan Ligue1, als je me verteld dat Ronaldo onzin praat en in La La Land leeft,

Miami zit ook in de voorbereiding eerste wedstrijd voor Messi en co dat een groot gedeelte langer speelt dan 45 minuten, daarnaast deed Koulibally en Bono niet mee de rest van die spelers ken ik niet, dus niet doen alsof dat wereldtoppers zijn aub. Jaaa Miami is daarnaast ook niet denderend als team maar toch weten ze 3x te scoren tegen het beste team uit de SA competitie die maar 9 goals om de oren kreeg.

29 januari 2024 om 23:33

Alexander

Huh, ze staan ruim bovenaan in de competitie maar dat komt niet door deze spelers maar door de spelers die er niet waren vandaag, waarom excuses maar van ten voren wel roepen Miami wordt afgeslacht door Al Hilal en Al Nassr. Ik vond het niveau van Al Hilal exht niet denderend.

29 januari 2024 om 23:43

Jaaa leuk dat je nu achteraf met al deze non informatie komt, feit is dat de beste club uit SA 3 goals tegen krijgt tegen een zeer zwak Miami althans in de ogen van alle kenners -.- maar dan ligt het aan alles en iedereen die er niet bij is. Ze hebben nipt gewonnen van Miami ben er trots op, maar denderend was het niet, daarnaast heeft Miami wel vaker wedstrijden ertussen waarin ze de bal maar weinig hebben.

Een club met een uitgave patroon als Al Hilal mag ook wel wat beter onderlegd zijn in de breedte van het elftal.

30 januari 2024 om 08:40

1,2.. ah, 2 comments en je hebt Ronaldo al benoemd. Wat een obsessie zeg.

Zeg Eric, mag ik vragen hoe oud jij bent?

Over de shirts gesproken, ik blijf dat toch apart vinden. Het merk van het shirt in het midden, de logo van de club eronder en dan nog een groot sponsor eronder. Het zwarte shirt van Inter Miami daarentegen vind ik wel gaaf.

Al hilal miste een hoop spelers door de Afrika cup en de Asian cup. Dacht een stuk of 6 a 7 spelers. Toch gewonnen en veel sterker dan Miami .. laat staan met Neymar , bouno , koulibaly erbij …. Geld straks ook voor al nasr zonder mane , konan en fofana en misschien Ronaldo. Zou echt jammer zijn als hij deze wedstrijd niet haalt mbt zijn blessure

29 januari 2024 om 22:48

Ghislain Konan is verhuurd aan Al-Fayha in het begin van het seizoen omdat, Al Nassr Telles als linksback heeft nu. Als ik de geruchten moet geloven gaan ze 2 miljard uitgeven in de zomer dat is beduidend meer dan de 850 plus afgelopen zomer... Dus eigenlijk denk ik niet dat Konan daar nog gaat spelen maar Vanaf volgend seizoen mogen er 10 buitenlanders inplaats van 8 per team dus wie weet krijgt hij dan weer een kans.

29 januari 2024 om 23:39

Maar ze zijn een 10x betere competitie dan MLS als ik Ronaldo mag geloven, ik wil geen excuses horen van iedereen, CR roept dat SA beter is dan Ligue1, wat dus indirect in houdt dat ze 3x beter moeten zijn dan elk team in de MLS en 10x beter dan de nummer ener laatst van afgelopen seizoen.

Ney moet je niet eens tellen die is het hele jaar eruit en Bono had ook niks kunnen doen aan die 3 doelpunten, Koulibaly zou wel verschil maken maar zelfde kan gezegd worden bij Miami, ik weet niet wat Allen en Calender aam het doen waren in de eerste helft maar die geven zo de doelpunten weg. Of hele goede mogelijkheden.

Daarnaast gaat CR als die speelt deze wedstrijd zien als de CL of WK finale, terwijl Messi en co dit zien als een vriendschappelijke wedstrijd met een beetje gezeur erbij.

30 januari 2024 om 00:19

Pfff ik vind jou zo vermoeiend altijd 😂 Hij noemt toch feiten dat die spelers er niet bij zijn elke ploeg zou een helft van een team missen… heel de achterhoede deed niet mee van Al Hilal plus de keeper anders word het 5-1. Kansenverhouding 17 om 7 balbezit 63 procent. Zelfde met Al Nassr donderdag die missen ook de helft van het team en misschien Ronaldo. Spelen die teams met volle kracht en basis opstelling tegen dit zwakke Inter Miami word het een complete afstraffing dat weet jij ook. Ze zijn nog slechter dan ik dacht namelijk.

Vriendenteam voor miljonairs dat Inter Miami

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren