Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Superbelofte van weleer keert definitief huiswaarts: 'Dit is een droom'

Laatste update:

Fernando Gago keert definitief terug naar zijn geboorteland Argentinië. De middenvelder, die in 2007 met torenhoge verwachtingen door Real Madrid naar Europa werd gehaald, stapt voor 1,7 miljoen euro over van Valencia naar Boca Juniors. Het afgelopen seizoen verhuurden los Che de 27-jarige international al aan Vélez Sarsfield, dat echter niet de financiële middelen had om hem in te lijven.

/

Boca Juniors, de club waar Gago in december 2004 ook al zijn debuut maakte in het profvoetbal, kon de verlangde afkoopsom wel ophoesten. “Gago is niet langer een speler van Valencia”, verklaart clubwoordvoerder Damia Vidagany woensdagavond. “We zullen dus niet meer over hem praten. Boca heeft een bod gedaan en dat hebben wij geaccepteerd. Het enige dat nog ontbreekt is het aanbod op papier.”

Gago kwam na Boca en Real Madrid in 2011 bij AS Roma terecht, maar ook die samenwerking bleek geen onverdeeld succes. Na één jaar in de Italiaanse hoofdstad keerde hij bij Valencia terug in Spanje, wederom zonder te imponeren. “Ik ben erg blij”, reageerde de speler nadat bekend werd dat hij definitief terugkeert naar zijn vaderland. “Dit is een droom en ik waardeer de moeite die het bestuur heeft gedaan om mij binnen te halen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij het nooit heeft kunnen waarmaken. Wel leuk dat hij er zelf blij mee is, daar gaat het om; plezier in het voetbal en je thuis voelen bij een club!

Bij Boca paar jaar terug sprak men over de nieuwe Redondo, maar het heeft nooit mogen zijn. Toonde nooit zijn talent bij Real, Roma en Valencia. Dan is het niet onlogisch dat je best terugkeert naar je oude liefde en proberen er nog iets van te maken.

Geen speler waar je warm van wordt. Veel balletjes breed, lage handelingssnelheid en bedroevend overzicht. Nee, goed dat ie weer terug is bij z'n jeugdliefde.

24 juli 2013 om 22:56

En wat zag een club als Real dan wel in hem? Ik vermoed dat ze wel enig besef van scouten hebben en zulke dingen op tijd zien of was het een speler halen met potentie op en tot (verbetering) ?

Een droom op je 27e terug te moeten keren naar Boca? Pff, flauw. Snap wel dat Boca z'n favoriete club is maar dit is gewoon fout. Was toen samen met De La Red mijn favoriete Realspeler. De antigalacticos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren