Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slechtste man op het veld’ eist hoofdrol op en krijgt een 2 in VZ-rapport

Laatste update:

Nederland is er vrijdagavond niet in geslaagd de halve finale van het WK te bereiken. In het Lusail-stadion verloor Oranje na penalty's met 3-4 van Argentinië. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Nederland – Argentinië nemen Jos Hooiveld en Ruben Schaken plaats in de analistenstoel naast presentator Justus Dingemanse. Zij deelden hun rapportcijfers voor de individuele prestaties binnen het Nederlands elftal.

Lionel Messi leek een ruim kwartier voor tijd de genadeslag toe te dienen vanaf elf meter. Na een overtreding van Denzel Dumfries op Marcos Acuña schoot de Vlo de penalty in de linkerhoek van Andries Noppert binnen. Een kleine tien minuten later kopte invaller Wout Weghorst een voorzet van Steven Berghuis binnen. In de absolute slotseconde maakte Weghorst zelfs de gelijkmaker; Teun Koopmeiners kwam op de proppen met een geniale vrije trap, waar hij vanaf twintig meter de spits aanspeelde in het strafschopgebied. De gouden wissel draaide vervolgens open en frommelde de bal het doel in, waarna verlenging volgde. Uiteindelijk won Argentinië de penaltyserie met 3-4.

In de verdediging moest alleen Daley Blind het ontgelden met een 4,5 van Hooiveld. De linksback kon na zijn sterke optreden tegen de Verenigde Staten niet overtuigen. Daarbij leek hij debet aan de eerste tegengoal. Ook Dumfries kreeg een 5. “In deze wedstrijd had je Tyrell Malacia moeten hebben, achteraf”, zegt Schaken. Nathan Aké zag er bij het betreffende doelpunt ook niet goed uit. “Hij had het vandaag echt niet. Hij stond zo vaak op de verkeerde plek”, zag Hooiveld.

De rapportcijfers van Ruben Schaken na Nederland - Argentinië.

De analisten konden maar lastig een dissonant aanwijzen op het middenveld. Invaller Berghuis bracht als enige wat gogme in een matig spelende linie. Marten de Roon kreeg het laagste cijfer van Schaken: een 4. Hooiveld deelde beoordeelde Frenkie de Jong het negatiefst van de basisspelers met een 4,5. “Ik erger me eraan. Dat Barcelona-gedoe. Wachten, wachten, dan pas spelen.” Ook Schaken zag de gewoonlijk zo belangrijke pion te weinig verrichten. “Hij speelt één groot positiespel. Lijdt niet zo veel balverlies, maar laat eens wat drang naar voren zien man. Een steekpass ofzo.”

De rapportcijfers van Jos Hooiveld na Nederland - Argentinië.

Ook talisman Memphis Depay, om wie voor het toernooi veel te doen was, speelde veel te min. “Ik erger me echt aan hem. Hij doet de verkeerde dingen op de verkeerde momenten”, zegt Schaken. Hooiveld wilde nog een man in het bijzonder met een 2 beoordelen. “Wat een scheids is dit... hij is de slechtste man van het veld. Hij fluit echt voor alles.” Uiteindelijk kon Nederland in de strafschoppenserie niet overtuigen. “Het is echt weer Nederland”, concludeert Schaken. “We komen hier schijnbaar nooit van af.”

Ben je het (grotendeels) eens met de cijfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het ergens wel prima dat NL eruit is puur om het feit dat Louis ondanks de dramatische optredens van hun bleef hij depay, bergwijn en blind op stellen.

9 december 2022 om 23:43

Nee, omdat Louis het vertikte zich aan te passen aan de tegenstander. Argentinië heeft dat perfect gedaan door ons te verslaan met ons eigen systeem. Maar dan met meer felheid defensief en kwaliteit voorin in de vorm van Messi.

De enige reden dat je er nog in kwam was omdat Argentinië na de 2-0 de fout maakte terug te gaan hangen en ons liet komen. Terwijl als ze iets hoger hadden gespeeld we niks uit hadden kunnen richten met de statische Luuk en Wout.

Een man meer op het middenveld en daar de slag winnen, was het recept tegen dit Argentinië. In een vochtbestrijding als vandaag ging je het altijd afleggen. Het is nog een wonder dat de strafschoppen werden gehaald...

10 december 2022 om 07:09

Dit is het enige voordeel.
Het feit dat Noppert mag blijven schutteren. Blunder tegen Ecuador en nu bij de 1-0 van Argentinië ook.
Blind die maar aan mag blijven midderen.
de Jong die helemaal kut is in een 5-3-2
de Roon uberhaupt oproepen.
Klaassen 3 wedstrijden opstellen
Depay, Bergwijn, Berghuis constant helemaal kut
Janssen oproepen.

Dat die vent uberhaupt bondscoach weer werd, echt belachelijk.

10 december 2022 om 09:35

1-0 van argentinie op de conto van Noppert? 😆 Dacht dat ik alles al wel gelezen had

10 december 2022 om 15:18

Precies. Geen teamspeler Depay. Doorselecteren. Net als Bergwijn, Gino, De Roon, Klaassen en Blind. Maar bovenal Depay

Blind, Depay, Dumfries, Bergwijn en dus Louis. Die kosten je gewoon het WK. Bizar dat er nog 1 iemand slechter was en dat was Lahoz die in het achterste van Messi kroop bij elk zuchtje wind. Bizar die partijdigheid.

9 december 2022 om 23:12

Het was gewoon 2-2 hè. Het penalty syndroom kost je het wk. Was er al bang voor

9 december 2022 om 23:15

Volgens mij echt de 7de keer dat we uitgeschakeld worden op pingels terwijl we 1 keer gewonnen hebben van Costa Rica. Echt waardeloze penaltynemers zijn wij. Je mag dit het team zeker aanrekenen. Ze hadden na de 2-2 het momentum te pakken met die hoge ballen en dan ga je weer verdedigen voor penalties. Oerdom. Ga er dan liever 3-2 vanaf dan weer door die kutpingels.

9 december 2022 om 23:16

Het werd 2-2 door een domme domme overtreding van Dumfries en Blind die lucht dekt maar ondanks een klote wk krijgen ze beide nog steeds basisplaatsen.

9 december 2022 om 23:17

We hebben ook een keer gewonnen tegen Zweden (2004 volgens mij).

9 december 2022 om 23:24

Ik had sowieso geen vertrouwen. Nederland en strafschoppen. Ik ben 32 jaar en heb ze maar 1 x zien winnen. Nope het werkt niet

9 december 2022 om 23:43

Twee keer Lee, van Zweden en de Krul special haha

10 december 2022 om 00:04

True haha hoe vergeet ik die 🤣

10 december 2022 om 09:27

@JK-Ajax: noem dan ook even Depay en Bergwijn. Geen knikker geraakt, zoals verwacht. Maar toch blijven opstellen. Je speelt dus elke pot sowieso met 9 man.

9 december 2022 om 23:13

Ik vond blind wel meevallen. Ik vond vooral Koopmeiners drama

9 december 2022 om 23:15

Blind wel meevallen? Stond gewoon weer lekker de buitenkant te dekken waardoor zijn directe tegenstander de 1-0 erin kan leggen. Binnenkant dekken leer je al bij de Etjes

9 december 2022 om 23:16

Je ziet duidelijk dat van dijk daar niet moet uitstappen. Die zorgt voor dat gat. Als die blijft staan is er niks aan de hand.

9 december 2022 om 23:32

Eens, maar het duurt wel even voor die pass komt, Blind staat in de tussentijd dus lucht te dekken. Het was wel zijn man die Molina

9 december 2022 om 23:41

Blind moet de rechtsback (!!!) van Argentinie gewoon aan de binnenkant dekken. Ake dekt door op Messi en Van Dijk geeft rugdekking om de eventuele 1-2 eruit te halen. Een rechtsback mag nooit zo over links binnendoor komen

9 december 2022 om 23:14

Dat is makkelijk zeggen. Louis had een plan en ik denk dat we de meeste kans maakte zo. Niet de schoonheidsprijs maar de winst. Uiteindelijk hadden we te weinig kwaliteit spelers / spelers in vorm; want dat heb je uiteindelijk nodig!

9 december 2022 om 23:15

Dumfries? Wtf! De man die ons hoogstpersoonlijk langs de Amerikanen schoot?

9 december 2022 om 23:18

De man die met zijn scheenbeen een bal er gelukkig inschiet maar daarnaast een domme penalty veroorzaakt en alle wedstrijden dramatisch gespeeld heeft met absurd veel overtredingen. Ja die idd.

9 december 2022 om 23:33

Dit. Mensen zien alleen zijn wedstrijd tegen Amerika op de een of andere manier. Je hebt gewoon niks aan Dumfries als je bal bezit hebt.

10 december 2022 om 06:52

En als hoofdrolspeler de jong wat een waardeloze voetballer.

10 december 2022 om 07:10

Wat dacht je van Noppert? Bijlow had die 1-0 gewoon gehad en is overduidelijk beter in penalty situaties. Ik dacht dat Noppert zo'n killer was? Hij zat iedere x in de verkeerde hoek hahah. Wat een kut keeper is dat zeg.

Ik hoop niet dat mensen ooit nog gaan zeggen dat Depay zo belangrijk is voor dit team en alles van hem afhangt. Deze wedstrijd heeft hij weer laten zien niet 1 goede actie te kunnen maken en dat zodra er echte spitsen in komen zoals Weghorst/De Jong je gwn veel gevaarlijker bent.

9 december 2022 om 23:13

Jup. Die scoort alleen pingels of tegen Letland. In grote wedstrijden nooit wat gebracht voor Oranje.

9 december 2022 om 23:15

Ik hoop ook dat mensen nooit meer gaan zeggen dat Blind niet zo slecht is als dat ik zogenaamd wil laten doen voorkomen, want hij is gewoon zo slecht bleek ook vandaag weer. Memphis idd ook dramatisch vandaag

10 december 2022 om 07:11

Blind is echt de meest slechte voetballer die ik ooit in het Oranje shirt heb gezien. Wat een armzalig triest gedoe dat je die vent op linksback hebt staan zeg.

Als je Malacia vandaag erin had gezet met de opdracht Messi te neutraliseren. Had je Messi de hele wedstrijd niet gezien.

Maar nee hoor, Papa en zoon Blind moeten natuurlijk weer hun zin krijgen.

10 december 2022 om 09:35

@japie: Depay is altijd dramatisch als het om het echie gaat, niet alleen deze pot. Je hebt zelfs meer aan Blind dan aan Depay, want Blind doet tenminste af en toe nog iets goed en is geen choker in grote potjes, waar Depay het altijd laat afweten.
Mag hopen dat Koeman lekker fris gaat doorselecteren maar dat zal wel ijdele hoop zijn.

10 december 2022 om 15:07

Blind is geen choker in grote potjes? Blind is altijd de eerste die door het ijs zakt. Memphis en Frenkie waren ook weer armoedig, daar niet van

9 december 2022 om 23:21

Depay en Bergwijn zijn doorsnee voetballers. Ze hebben het alle 2 niet in Engeland gered.
Op het hoogste niveau kunnen deze jongen niet mee

Ik vond Frenkie zeker niet slecht. Hij wacht inderdaad vaak af, maar daar komt geregeld ook juist gevaar vandaan. Blind en Bergwijn m.i. slechtste spelers vandaag. Gakpo en Depay ook niet erg sterk.

Lahoz heb ik normaal niet zoveel moeite mee. Ja hij fluit zijn eigen wedstrijd maar dan wel voor 2 partijen. Nu leek hij wel gekocht te zijn. De handbal van Messi was er een goed voorbeeld van, evenals de harde trap op Frenkie in de 1e helft en de niet gegeven rode kaart voor de nummer 5.

Inkomende reacties over de scheids...3...2...1...

Misschien moet men eens in de spiegel kijken.

Totdat Weghorst erin kwam had je geen kans gecreëerd. De keeper had gewoon meer dan een uur niks te doen. Daarnaast zijn er teveel spelers door het ijs gezakt waaronder Blind, Depay, dumphries, de Roon en Bergwijn. Dat is gewoon de helft van je elftal.

Het was gewoon matig tot slecht.

9 december 2022 om 23:15

Natuurlijk is hij niet de reden dat Oranje er uit vliegt. Maar ik mag toch hopen dat de Fifa hem een tijdje uitsluit voor belangrijke wedstrijden, dat ben je toch met me eens denk ik?

10 december 2022 om 07:13

Nou... Het kan flink vervelend voetballen zijn, als Messi bij iedere grasspriet die die ziet gaat liggen en een vrije trap mee krijgt. Terwijl bij jou de achillespezen eraf worden geschopt en je niets mee krijgt?

Dus indirect is hij gewoon een factor. Tuurlijk was het spel weer niet om aan te zien. Maar een scheids als deze is daar 100% een factor in.

9 december 2022 om 23:19

Wat je zegt is helemaal waar. Het hele toernooi slecht voetbal gespeeld en deze pot ook. Dat is de reden dat je er uit gaat. Maar dit was toch een vrij bizar arbitraal optreden, beide kanten op? Ik heb zelden zoiets gezien.

9 december 2022 om 23:35

Lol… niemand zegt dat door de acheids we eruit liggen, maar iedereen die een beetje verstand van voetbal heeft vind de scheids wel super slecht fluiten… n dat is ook zo. Ik n ja arg was minder slecht dan nl. Maar toch vielen zij mij meer tegen dan nl, daar haf ik jiet zoveel verwachting van, maar arg heeft mn positieve verwachting niet waar kunnen maken. Matig team van zeikerds en rollers. Mietjes noemen we dat..

Slechtste man was Lahoz, slechtste speler zal tussen Blind en Memphis gaan, beide werkelijk niets goeds gedaan, Blind door fysieke tekortkomingen en Memphis doordat hij denkt te kunnen voetballen maar dat leverde alleen maar eindeloze counters van Argentinië op.

9 december 2022 om 23:14

Maar van Gaal zei het goed. Door de scheids verlies je de wedstrijd uiteindelijk niet. Maar slecht was ie wel

10 december 2022 om 07:16

Mwah Frenkie de Jong kan ook voor slechtste speler op het veld doorgaan hoor.
Deed werkelijk waar niets goed, tenzij het voor Argentinië is.

Depay heeft helemaal niets laten zien.. Bergwijn net zo lachwekkend. Van Gaal heeft veel uitvorm spelers opgesteld zeg…De verdediging en Gakpo hebben zich laten zien dit toernooi!

9 december 2022 om 23:16

En het lijkt net of die Bergwijn er geen klap om geeft. Zelfs toen hij die speler van Argentinië heel stoer een duw gaf, zou je willen dat hij hem vol vuur een poeier op z'n neus gaf, maar bleef het bij een nietszeggend duwtje.

9 december 2022 om 23:25

Sommige voetballers zijn helaas simpele broodvoetballers…

10 december 2022 om 00:13

En dan Noppert opstellen omdat hij in vorm was. Van Gaal heeft met twee maten gemeten en geen enkel duel de beste 11 opgesteld. Liever Bergwijn erin en Gakpo op een mindere positie dan Berghuis.

10 december 2022 om 11:04

Gakpo heeft er 3 gescoord. Dat was het wel. Wat een slappe voorzetten geeft die vent zeg en kan ook geen serieuze verdediger passeren.

Precies zoals ik al had voorspeld. Blind gaat je tegengoals kosten tegen een topland. Enorm zonde. Je zag ook toen de trage Blind eruit ging dat Oranje eindelijk vooruit durfde te voetballen, omdat ze geen rekening meer hoefde te houden met de gaten die Blind achterin laat vallen

9 december 2022 om 23:18

Zeker. Tegen de VS snapte ik de hosanna rondom Blind al niet. "Hij staat er niet om te verdedigen" werd er gezegd; maar hij was wel de directe schuldige van 2 tot 3 honderd procent kansen voor de VS. Verschil is dat dat tegen Argentinie gewoon keihard wordt afgestraft.

9 december 2022 om 23:24

@Saksenros65 Precies. Toen gaf hij ook twee levensgrote kansen weg aan de USA, maar omdat die niet capabel genoeg waren om het af te straffen had Blind zogenaamd een geweldige match gespeeld

9 december 2022 om 23:21

Jij bent er ook alleen maar als Blind het verpest vorige keer met een assist en goal was je nergens te bekennen

9 december 2022 om 23:54

Toen gaf ik hem een hele magere voldoende omdat hij toen ook twee levensgrote kansen cadeau deed aan de USA die te incapabel waren om dat af te straffen. Vandaag tegen een tegenstander van niveau werd zo een zelfde fout wel afgestraft

10 december 2022 om 00:14

@sander555

Toen was Blind defensief ook weer dramatisch. Het had zo 1-0 voor V.S. kunnen zijn omdat Blind sjokte maar Pulisic kwam niet voorbij Noppert. Daarom is iedereen kritisch op Blind.

10 december 2022 om 07:18

Ook toen was hij gewoon slecht ahha. Blind zit alleen bij het NL elftal vanwege papa en de club waar die voor speelt.
Geen enkele bondscoach die psychisch goed in orde is, zou Blind oproepen.

9 december 2022 om 23:21

Gelukkig kost Dumfries ons geen tegengoal….
Vrij onnodig om Blind af te zeiken in dit geval! Sneu eigenlijk gewoon.

9 december 2022 om 23:26

Omdat Blind totaal onnodig die 1-0 inleidt kon Oranje de hele tactiek uit het raam gooien. Toen Blind eruit ging begon het ook opeens te draaien. Dat zegt genoeg

9 december 2022 om 23:34

Beide toch gewoon zwaar onvoldoende?

9 december 2022 om 23:54

Blind ging er in de rust al uit Japie. En Oranje kreeg de eerste kans in de 83e minuut en dat was meteen een goal. Dus onzin dat het meteen begon te draaien. Het heeft geen enkel moment gedraaid, we zijn er helaas terecht uit. Er zat echt 0 voetbal in, geen enkele uitgespeelde kans gehad tot die bal op Weghorst.

9 december 2022 om 23:55

Ja, nadat hij al de nodige schade had aangericht inderdaad. In welke minuut het ook startte, met Blind had je nooit aanvallend kunnen spelen omdat de laatste linie altijd rekening moet houden met de gaten die Blind laat vallen

Tja, lekker vasthouden aan Blind, Dumfries, de Roon, Noppert, Koopmeiners, Klaassen. Dit team heeft meer potentie dan wat ze hebben laten zien. Van Gaal mag keihard aangepakt worden. Hij heeft er geen drol mee bereikt. Laat dit maar aan Italië en co. over.

Ik ben echt een van de grootste Messi fans die je kan vinden maar vandaag kreeg ik echt een afkeer tegen hem. En daar kon die zelf niet zoveel aan doen maar voor Lahoz die voor elk duel tegen Messi floot, met als hoogtepunt die handsbal wat voor iedere andere speler geel was geweest. Wat een matig optreden. Verder wel verdiend uitgeschakeld maar zo zonde

Als nederland zijnde hebben we gewoon lafbekken voetbal laten zien. We moeten dicht bij onszelf blijven en het spel maken. Nu zwakken we terug en dit past niet bij ons. Ik vind het mooi om de passie te zien bij een weghorst. En een keeper die een hoek kiest en niet kan wachten daar pak je geen penalty serie mee. Dit ligt niet aan noppert maar maakt gewoon het verschil.

Het plan van van Gaal was goed. Dit team heeft individueel zwakke spelers. Dus timmert hij de achterhoede dicht en stelt dan de Roon en de Jong daarvoor. Dat is 0,0 creativiteit. Alleen toen Luuk en Wout erin kwamen werd het gevaarlijk. Lange ballen en pompen maar. Slecht spel, maar wel goed gestreden.

Ach hoewel de scheids zeker niet voor Nederland floot en Messi veel eerder geel had moeten krijgen en een paar anderen heeft Nederland het aan zichzelf te danken dat we er niet bij zitten.

Beschamend voetbal gespeeld heel het toernooi! Enkel nadat er 4-3-3 gespeeld werd zag het er een beetje uit. Maar laten we eerlijk wezen als je met Weghorst(die wel mooi 2 goals maakte) en veel andere spelers voorin het spel moet maken win je de oorlog niet.

Het was gewoon erg laf het spel. En hoewel Argentinië wel redelijk vies speelde zijn ze wel terecht door.
Ik heb de penalty's niet gekeken wist toch wel dat het mis zou gaan en dat kwam dus uit.

Hopelijk spelen we nooit meer 5-3 2 en zijn we nu van Daley verlost in Oranje. De 1-0 was toch weer zijn fout zoals gewoonlijk.

We hadden niets verdiend dit toernooi omdat we niets hebben laten zien. En ja met aanvallend voetbal gaan we waarschijnlijk ook eerder eruit, maar dan meer met opgeheven hoofd.

We hebben niet 1 echte wereldtop ertussen zitten en dat is het probleem. Jammer. Maar vooraf had ik niet eens kwartfinale verwacht en je zit met wat geluk nog zelfs dichtbij de halve...

Ik vond Aké juist erg sterk spelen en de goal was niet zijn fout. Blind stapt verkeerd, niet Aké. Die schermde juist het schot af. Verder vond ik hem vrijwel foutloos en de beste man aan de kant van Nederland.

Even terugdenkend aan de afgelopen 8 jaar Oranje...hoeveel goeie wedstrijden hebben ze nou voor het ecchie gespeeld? Vooral in de Nations League onder Koeman. Die man had een klik met de spelers. Van Gaal laat het om hem draaien en dit WK hebben ze eigenlijk geen enkele goeie pot gespeeld. Jammer, balen dit resultaat. Maar ben wel blij dat Koeman weer komt en kan bouwen aan een team dat op EL 2o24 wellicht kan pieken

10 december 2022 om 00:30

Die eerste Nations League onder Koeman was prima inderdaad. Laten we vooral ook niet vergeten dat de laatste 1.5 jaar onder Koeman ook niet om aan te gluren was.

Heb er weinig soelaas in dat het nu wel iets gaat worden. Hopelijk gaan we in ieder geval weer 4-3-3- spelen maar Koeman zal helaas De Roon weer als 1e op het formulier zetten. Niet voor niets dat Van Gaal hem bijna nooit opstelde of nu 2x in de rust al wisselde.

Frenkie kan gerust door 2 man gedekt worden omdat De Roon niks kan met een bal.

Ik vond Dumfries persoonlijk toch echt de minste wedstrijd spelen vandaag. Hij heeft volgens mij echt heel veel ballen en duels verloren vandaag.

Ach. Een hoop spelers worden ietwat overschat van dit ned elftal. De beste 8 vh wk is nu dd max. Met een beetje mazzel de beste 4. Ik heb er vrede mee. Kom op man met alleen al de roon in de basis...

Dat roep ik al over de jong sinds ajax maar iedereen bleef er maar in geloven. Het is niks en word niks angst haas en quasi interessant doen met zijn gebaartjes. Hij weet het ook van zichzelf.

Met alle respect maar het Nederlands elftal heeft een goede defensie paar leuke middenvelders en dan houdt het toch eigenlijk wel op.. vergeleken met toplanden mis je gewoon topkwaliteit. Je speelt voorin met eredivisie spelers in de basis.. kon je net zo goed op zn minst Danjuma meenemen en je speelt met een keeper van Heerenveen terwijl je gewoon een betere keeper hebt staan voor nu (Bijlow) Kwartfinale prima prestatie als je het mij vraagt. En er mag van geluk worden gesproken aangezien je gewoon in de makkelijkste poule zat van het wk en ook nog eens 1 van de makkelijkste achtste finales. Dit was de eerste echte test tegen een Argentinië dat niet eens een goed wk speelt.

Als je depay zoveel macht geeft en dan ben je niet goed wijs, hele beperkte speler die rondloopt alsof hij Messi is. Dat is puur de schuld van Louis. Verder heeft die Bergwijn heel het toernooi geen pepernoot geraakt en kom je op de proppen met koopmeier.. nee met deze opstellingen ga je geen wereldkampioen worden!

Een echte vergeler, die zijn show was belangrijker vind dan het voetbal. Lullen als de beste maar goed fluiten ho maar.

Van Gaal heeft het weer eens top gedaan. We hadden net zo goed kunnen winnen en via Kroatië in de finale gestaan.
We hebben goede centrale verdedigers een goede middenvelder en Memphis die terugkwam van een blessure, en dat is te weinig. Maar nogmaals het scheelde een haar.

Penalty zogenaamd veroorzaakt door Dumfries. Als je de samenvatting kijkt, is dit een sterke twijfelgeval. Maar ineens hebben ze geen VAR meer nodig. En penalty van Messi, de 2e goal zeg maar. Daar rent een Argentijn veel te snel de 16 in. Moet overnieuw. Shit hoe vaker ik de beelden analyseer, hoe meer ik afvraag waarom Messi geen 4x geel kreeg. En eraf moest. Van Dijk had ook geel moeten krijgen, zo eerlijk ben ik dan weer. Maar bijvoorbeeld de gele kaart van Berghuis op Messi sloeg nergens op. Want dan zouden minstens 4 Argentijnen allang rood moeten hebben. Ook het provoceren na de wedstrijd moet bestraft worden. Ook dat gebeurt niet. Maar Dumfries krijgt dan wel weer geel. Haha lachwekkend man. Messi is klaar voor vele. Geen respect. Heel de wereld ziet hij smerig hij werkelijk is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren