Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla kent geen genade en maakt Mason Greenwood belachelijk op X

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Sevilla, dat de draak steekt met Mason Greenwood.

Sevilla won dinsdagavond met 1-3 van Getafe in de achtste finale van de Copa del Rey. Greenwood deed de gehele wedstrijd mee bij de thuisploeg, maar kon geen potten breken. Reden genoeg voor het sociale media-team van Sevilla om de spot te drijven met de Engelse aanvaller.

De in een degradatiestrijd verwikkelde club plaatste een bericht op X met een tekst en vier foto's. "Wat Sergio Ramos (verdediger van Sevilla, red.) uit zijn broekzak haalt na de wedstrijd van vanavond", schrijft Sevilla. Op de vier bijgevoegde foto's zijn een sleutelbos, een portemonnee, een telefoon en Greenwood te zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan dan wel een grote mond opzetten omdat je Getafe uit de beker knikkert, maar Sevilla is gewoon serieus een degradatiekandidaat en ze vliegen er zelf in de volgende ronde van de Copa del Rey uit. Een tandje lager en wat nederigheid is gepast denk ik.

17 januari 2024 om 12:49

En als de degraderen komt die bal nog harder terug en zal getafe het zeker niet na laten sevilla belachelijk te maken.

17 januari 2024 om 16:16

Zat daar ook meteen aan te denken.
Ze staan er helemaal niet zo best voor en dan dit soort dingen posten.
Karma gaat ongetwijfeld plaats vinden gok ik zo.

Heel leuk een aardige dat ze een bekerpotje winnen, nog geen maand geleden verloor Sevilla thuis met 0-3 en Mason gaf een assist + doelpunt…

Leuk grapje, maar volgens mij moet Sevilla dit op het moment helemaal niet doen. Ze maken zichzelf alleen maar belachelijk zo.

Mja, ergens gezien op social media en willen imiteren. Je hebt daar waarschijnlijk een social media team van jonge twintigers dat zichzelf heel innovatief vindt en dit wilde toepassen. Een grote club als Sevilla met een mooie prijzenkast moet dit niet willen. Of je nu eerste staat of in een degradatiezone.

17 januari 2024 om 12:55

Tegenwoordig willen mensen zoveel mogelijk interacties zien bij het publiceren van een tweet, instagram foto of een facebook post. Hoe vaker het gedeeld of bekeken wordt is belangrijker dan de inhoud.

17 januari 2024 om 13:38

Dat klopt, dat is de essentie van social media.

Niet bepaald slim om dit soort dingen de wereld in te gooien, niet in de laatste plaats omdat Sevilla zelf zo’n fantastisch seizoen draait natuurlijk. Verder draag je met dit soort statements alleen maar meer bij aan die gigantisch toxische voetbal’cultuur’ op sociale media zoals X. Jonge jochies die de helft van hun tijd spenderen aan het belachelijk maken en haatzaaien van voetballers. Lekker man.

Is dit niet het Engelstalige twitter account van Sevilla en niet de officiële?
Eigenlijk best krom, want in de competitie moeten ze oppassen niet te degraderen.

Grappig, een maand geleden werd Sevilla nog in het eigen stadion 0-3 vernederd door Getafe via een goal en assists van Greenwood. Maar ze winnen voor de verandering eens een potje in de beker en denken dat ze heel wat zijn. Je staat 17de (!) in de competitie, één plekje boven de degradatiestreep. Zo met anderen bezig zijn is voor Sevilla op dit moment aardig ongepast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren