Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos blijft mogelijk slechts één seizoen verbonden aan Sevilla

Laatste update:

Sergio Ramos vertrekt na dit seizoen mogelijk naar Saudi-Arabië, zo meldt AS. Sevilla, waar de routinier tot aanstaande zomer vastligt, moet bezuinigen en zou daarom niet alles op alles kunnen en willen zetten om zijn jeugdproduct te behouden.

Afgelopen zomer keerde Ramos terug bij Sevilla, de club die hij in 2005 verliet voor Real Madrid. Supporters konden het vroegtijdige vertrek van Ramos niet waarderen en maakten hem dat ook in woord en gebaar duidelijk toen hij door de jaren heen op bezoek kwam in Ramón Sánchez Pizjuán. Desondanks keerde Ramos aan het begin van dit seizoen terug in Andalusië.

Ramos heeft dus een aflopend contract bij Sevilla, dat zijn contract graag wil verlengen. Echter moeten los Nervionenses vanwege financiële moeilijkheden volgend seizoen bezuinigen, waardoor de club niet tot het uiterste kan gaan om de centrale verdediger binnenboord te houden.

Afgelopen zomer had Ramos de stap naar het Midden-Oosten al kunnen maken. Toen opteerde de nu 37-jarige mandekker er echter voor om terug te keren bij Sevilla, waar hij veel minder verdient dan in Saudi-Arabië het geval zou zijn geweest.

Volgens AS had Ramos bij Ittihad Club, waar onder meer zijn ex-teamgenoot Karim Benzema onder contract staat, liefst vijftien keer meer kunnen verdienen dan hij nu bij Sevilla doet. Ittihad Club slaagde er vervolgens wel in om tweede keus Luiz Felipe los te weken bij Real Betis. De verwachting is dat Ittihad Club, net als enkele andere Saudische topclubs, komende zomer weer op de stoep staat.

Sevilla kent een teleurstellend seizoen in LaLiga. De club vocht vorig seizoen lange tijd tegen degradatie en ook deze jaargang staat de club met de huidige veertiende plaats slechts negen punten boven de streep. Volgend seizoen speelt de club haast zeker geen Europees voetbal, ook omdat de recordhouder van de Europa League dit seizoen al klaar is in Europa. Daardoor loopt de club de nodige inkomsten mis.

Door de financiële moeilijkheden nam Sevilla in een eerder stadium al eerder dan verwacht afscheid van gewaardeerde en dure spelers als Ivan Rakitic en Fernando. Sevilla moet bezuinigen en dat ontging ook Ramos niet. De viervoudig Champions League-winnaar verdient in Sevilla naar verluidt slechts één miljoen euro netto. Het is echter de vraag of Ramos ook volgend seizoen bereid is om vele miljoenen te laten liggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht dat ramos had gezegd dat die daar niet heen zou gaan en dat sevilla zijn droom was. Maarja paar euro's extra voor zo'n arm man kan geen kwaad uiteraard

6 maart 2024 om 19:40

Ramos was inderdaad met het statement naar buiten gekomen dat hij nooit in SA of de VS zou gaan voetballen omdat hij al geld genoeg heeft. Maarja, ronaldo zei ooit ook in een interview met piers morgan dat hij alleen voor het geld naar het midden oosten zou gaan. Nu is dat volgens hem al de 5e competitie van de wereld, dus geld doet gekke dingen met je

6 maart 2024 om 19:52

Denk ook niet dat Ronaldo eerlijk is. Maar zoals je zegt geld doet gekke dingen. Als je 200 miljoen krijgt bijgeschreven per jaar dan ga je wel gekke dingen roepen.

6 maart 2024 om 20:17



@klapstoel88, wanneer heeft hij dan gezegd dat hij daar nooit zou voetballen? Hij zei dat hij liever naar zijn roots terugkeerde dan naar de MLS of SA aanbiedingen omdat geld niet leidend voor hem is.

Het kan natuurlijk wel op een gegeven moment zijn dat hij niet goed of fit genoeg is meer voor Sevilla en nog steeds ergens wil voetballen. Dat zou in mijn ogen zeker geen afbreuk doen aan zijn eerdere woorden

6 maart 2024 om 22:02

Er staat nergens dat hij ook daadwerkelijk daarheen gaat he. Dus dat is niet een eerlijke reactie op dit moment. Echter sluit ik het zeker niet uit dat hij daar alsnog heen gaat. Dus als we dat lezen in een artikel in de zomer hebben we het er weer over 😉

Zonder Ramos zal Sevilla een stuk zwakker staan achterin. Hij is toch hun beste verdediger gebleken dit seizoen en zijn leiderschap heeft hen ook goed gedaan. Ze begonnen slecht maar lijken na de winterstop beter voor de dag te komen.

Ramos heeft aangegeven niet voor het geld naar een olieland te gaan. Die blijft dus echt wel in Spanje voetballen of hij gaat nog naar Amerika. Anders wellicht gewoon stoppen.

6 maart 2024 om 22:10

Amerika is ook een olieland (3e in de wereld).. Saudi is een groter voetballand dan Amerika.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren