Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah en Mac Allister plagen Virgil van Dijk met bijnaam: ‘We maken hem gek’

Laatste update:

Virgil van Dijk wordt bij Liverpool nog regelmatig herinnerd aan een incident na afloop van de WK-kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. Dat vertelt ploeggenoot Alexis Mac Allister aan DSports. Het gaat daarbij om de inmiddels bekende woorden die Lionel Messi tegen Wout Weghorst zei.

Na afloop van het duel gaf Messi een interview aan het Argentijnse TycSports. De Argentijn schreeuwde naar Weghorst, waarop verslaggever Gasón Edui eerstgenoemde tot kalmte moest manen. "Naar wie kijk je? Wat kijk je? Loop door, bobo!", zou Messi geroepen hebben.

Dat fragment ging de hele wereld over, en zijn ze bij Liverpool nog altijd niet vergeten. Mac Allister, die dat bewuste duel meespeelde namens Argentinië, herinnert Van Dijk er nog regelmatig aan.

“Samen met Salah zeg ik regelmatig tegen hem: 'Kom op, bobo!'”, vertelt Mac Allister. “We maken hem gek. Maar we doen dit ook richting Mo (Salah, red.), als er iets rondom hem gebeurt.”

"Of Van Dijk als een gentleman reageert? Natuurlijk, hij is echt een goed persoon. Net als Cody Gakpo. We hebben sowieso een geweldige groep.”

Met onder meer Van Dijk en Mac Allister doet Liverpool het uitstekend dit seizoen. The Reds zijn koploper in de Premier League en maken nog kans om de Europa League én de FA Cup te winnen.

Bovendien werd afgelopen weekend de EFL Cup gewonnen, door een 0-1 overwinning op Chelsea na verlenging. Het winnende doelpunt kwam op naam van Van Dijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetbal humor, moet kunnen. Bobo ligt ook lekker in de mond. Daarnaast heeft Van Dijk inmiddels wel de status als Liverpool Legend en is tevens aanvoerder dus het zal ongetwijfeld met respect zijn.

1 maart 2024 om 13:01

Het zou verboden moeten worden. Wat denken die Argetijnen wel niet..

1 maart 2024 om 13:17

Is dat voetbalhumor? Klinkt als een grapje dat op kantoor ook gewoon kan vallen.

Is van Dijk overigens echt een "Liverpool legend"? Hij is een topspeler voor ze geweest maar hij zal toch niet snel in één adem worden genoemd met spelers als Gerrard of Ryan Babel natuurlijk.

1 maart 2024 om 13:24

CL, PL, cups, aanvoerder geweest. Tuurlijk een Liverpool legende net als Salah en Henderson.

1 maart 2024 om 13:39

Virgil is natuurlijk inmiddels ook al gewoon weer bezig aan zijn 7e seizoen voor Liverpool. Carragher zal als 'legend' wel meer wedstrijden hebben, maar denk dat het voor alle supporters duidelijk is dat Van Dijk belangrijker voor ze is geweest. Vooral de impact die hij vrijwel direct had (samen met Alisson) betekende dat ze ineens gingen van top 4 kandidaat naar prijzen kandidaat.

1 maart 2024 om 14:10

Kromkramp niet te vergeten

1 maart 2024 om 14:34

Om dat alleen aan Van Dijken en Allison toe te schrijven is imo wat overdreven. Vooral het, destijds nog, supertrio voorin knalden Liverpool in het eerste seizoen direct naar de CL finale. En uiteraard wordt Fabinho weer vergeten, defensief zéér belangrijk en heeft meerdere seizoenen neergezet waarbij door menigeen bij de top 5 beste CDM werd geschaard. Allison en Van Dijk waren belangrijk, maar haal het supertrio voorin of onze beestachtige backs weg en Liverpool met Van Dijk - Allison zouden nul prijzen hebben gewonnen. Wel blij dat je Allison noemt, die werd jarenlang ondergewaardeerd, tot frustratie van veel fans. Die heeft ons zó vaak gered met zijn reddingen. Opvallend ook dat geen enkele speler sinds 2018 elk seizoen wereldklasse presteerde, zelfs Robbo en Trent, behalve Allison en uiteraard Salah. Wat mij betreft nog steeds een onbetwiste top 5 keeper.

2 maart 2024 om 00:03

Zeker is Van Dijk een legend. Bijna de ballon dor gewonnen, speler van het jaar in Engeland en Europa in één seizoen. En letterlijk alles gewonnen met ons. Zal samen naast Alan Hansen staan in de verdediging in het All-Time XL van Liverpool.

Die Mcallister had ik mijn twijfels over in begin van het seizoen, maar speelde laatste weken wel echt lekker. Lijkt me ook wel een goeie gast. Als je de beelden zo ziet van Liverpool, lijkt het met een uitermate fijne groep gasten. Zou mooi zijn als ze de titel weten binnen te slepen dit seizoen!

1 maart 2024 om 14:26

Van de jonge spelers ben erg gecharmeerd van McAllister, Elliott en uiteraard onze Griekse Scouser Tsimikas, die alleen de pech heeft dat klasbak Robbo daar speelt. In tegenstelling tot bv City aardig wat jonge talenten, waaronder eigen kweek. Sfeer in de groep is idd harstikke goed, training videos bevestigen dit want merendeel zijn gewoon sympathieke gasten, en dat is geen vanzelfsprekendheid in de absolute wereldtop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren