Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode lantaarndrager in Engeland stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Laatste update:
/

Crystal Palace heeft Tony Pulis aangesteld als nieuwe trainer. De 55-jarige Welshman heeft een contract getekend voor tweeënhalf seizoen, laat de Londense club weten via de officiële kanalen. Pulis is de opvolger van Ian Holloway, die de club hielp promoveren. Hij werd een maand geleden echter op straat gezet vanwege de tegenvallende resultaten van the Eagles.

Sinds Holloway werd ontslagen ging het niet echt beter met de promovendus. Er werd verloren van Arsenal en West Bromwich en tegen Everton werd een punt gepakt. De club hoopt nu dat Pulis in staat is het tij te keren. Hij is al 21 jaar trainer in Engeland en werkte sinds 1992 voor Bournemouth, Gillingham, Bristol City, Portsmouth, Stoke City, Plymouth en wederom Stoke City.

Bij the Potters was hij het langs actief: twaalf jaar, verdeeld over twee periodes. De laatste zes maanden zat hij zonder werk. Interim-trainer Keith Millen zit zaterdag nog op de bank tijdens de wedstrijd tegen Hull City; vanaf zondag heeft Pulis het voor het zeggen bij de club uit de hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kick en rush is back!!! Kijk er nu al naar uit.

23 november 2013 om 13:53

Echt? Ik was juist zo blij verlost te zijn van Stoke 'benenbrekers' City en nu een Stoke 'wij Proberen Tenminste Een Beetje Te Voetballen' City rijker te zijn.

Palace laat zich hiermee in ieder geval duidelijk in de kaarten kijken. Ze geven geen bal om fatsoenlijk voetbal, maar gaan vol voor overleven.

23 november 2013 om 14:03

En geef ze eens ongelijk. Het belang van overleven is voor Crystal Palace nu eenmaal groter dan het belang van mooi voetbal.

23 november 2013 om 14:03

Als je laatste staat en je kan niet anders, dan moet je toch iets om te overleven? Palace heeft ook niet echt de spelers om prachtig voetbal te spelen, wellicht staan ze daarom ook onderaan.

Lange halen snel thuis

Zijn er serieus teams die hem nog steeds willen aannemen? Schande voor het Engelse voetbal die gast.

23 november 2013 om 17:32

Ideaal voor de overlevingsstrategie die ze nu moeten hanteren. Mooi voetbal maakt geen ene flikker uit als je laatste staat.

Nou, dat waren dan de kansen voor Crystal Palace. Heb medelijden met al die jonge talenten die daar zitten.

Waarom denkt het bestuur van Crystal Palace dat Pulis het beter zal gaan doen dan Holloway? Toch onbegrijpelijk dat zij denken dat als er een nieuwe trainer komt, dat het dan beter zal gaan. Korte termijnvisie is dat! Dus als Pulis 5x op rij verliest (wat niet ondenkbaar is met die zwakke elftal), dan vliegt hij eruit en komt er nieuwe hansworst hem opvolgen.

hahaha pulos heeft 1 fan ziet er best belachelijk uit. (op vz)

Palace heeft gewoon bij uitstek de zwakste selectie, ze waren helemaal niet klaar voor promotie en dat gaat ze dit jaar gewoon opbreken met direct weer degradatie.

Van dit team zijn in mijn ogen alleen Campana, Gayle en Hunt echt Premier League waardige spelers en de rest past goed in de Championship maar komt tekort voor de Premier League.

23 november 2013 om 14:48

Mariappa en Chamakh misschien ook nog, maar dat was het dan ook wel. Aan de andere kant, bij Hull heb je ook geen 11 spelers die PL waardig zijn, en bij Cardiff zijn het de nieuwe aankopen, Campbell en Odemwingie, de rest is ook niet echt alles, en dan is Cornelius ook nog twijfelachtig.

Man met de pet. Verwacht niet dat Pulis Crystal Palace opeens kan redden, als het Holloway al niet lukte. Ze hebben echt een kwaliteitsinjectie nodig. Desnoods halen ze vijf huurlingen. Sterling bij Liverpool, Ba bij Chelsea, Zaha bij Man U, Alcaraz bij Everton, Rodwell bij City. Om maar vlug wat spelers op te sommen. Zal iets geks in die aard moeten gebeuren willen ze degradatie vermijden.

Kunnen jullie allemaal wel gaan zeiken dat Pullis' voetbal niet om aan te zien is, maar hij haalt wel de puntjes binnen. Palace staat nu allerlaatst en ze doen wat ze moeten doen om niet te gaan degraderen. Ik weet niet of ze met Pullis boven de streep eindigen maar ik weet wel dat de resultaten alleen maar beter kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren