Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Regerend kampioen Brazilië niet van de partij op de Olympische Spelen in Parijs

Laatste update:

Brazilië, regerend winnaar van olympisch goud, heeft zich niet weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs. In Venezuela gingen de Braziliaanse beloften van trainer Ramon Menezes met 0-1 onderuit tegen de rivaal Argentinië. Twaalf minuten voor tijd kopte Luciano Gondou de dromen van de Brazilianen in duigen. Naast Argentinië verzekerde ook Paraguay zich al van een ticket voor de Olympische Spelen door met 2-0 van Venezuela te winnen.

Brazilië-Argentinië 0-1


Brazilië trad aan met het zeventienjarige wonderkind Endrick in de punt van de aanval. Bij de tegenstander stond ook het nodige talent binnen de lijnen, met de aan Ajax gelinkte Thiago Almada, Federico Redondo, de kroost van voormalig voetballer Fernando Redondo en nieuwbakken Brighton & Hove Albion-speler Valentín Barco. De grootste kans van de eerste helft was voor Almada.

Van circa 25 meter schoot de middenvelder de bal met veel gevoel op het aluminium. In de tweede helft was het Brazilië dat meer het overwicht naar zich toe trok. Via Gabriel Pec was de thuisploeg dicht bij de openingstreffer, maar de Argentijnse doelman Leandro Brey lag in de weg. Via Gondou kwam la Albiceleste diep in de tweede helft op voorsprong. Hij knikte een puntgave voorzet van Barco met gevoel achter de Braziliaanse doelman: 0-1.

Lionel Messi


Na de wedstrijd werd de coach van Argentinië, Javier Mascherano, gevraagd of hij Lionel Messi mee zou nemen naar Parijs. De oefenmeester en ex-teamgenoot van Messi vertelde dat hij de wereldster met open armen zou ontvangen, maar dat het aan de speler zelf is. Messi wist in 2008 al beslag te leggen op de gouden plak toen in Peking met 2-0 werd afgerekend met Nigeria.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zou toch wat zijn joh, messi mee naar olympische spelen, winnen ze goud en krijgt ie weer een ballon d'or haha. ik zie het al helemaal voor me.

verder natuurlijk heel erg jammer dat brazilie er niet bij is, zeker als titel verdediger.

12 februari 2024 om 18:11

Hahaha ja inderdaad, alhoewel als Messi het aardig doet dit seizoen in de MLS, dan zie ik Messi wel weer de volgende Ballon d'Or winnen.

Brazilië is natuurlijk wel een gemis op de Olympische Spelen. Weet niet hoe het zit met spelers meenemen, maar had graag een Vini en Rodrygo gezien op de Olympische Spelen.

12 februari 2024 om 18:49

Zou niet terecht zijn de Ballon d'Or moet altijd naar een speler gaan die op het hoogste niveau actief is.

12 februari 2024 om 19:09

Alle teams mogen 2 spelers boven de 23 oproepen, wss nemen wij Messi en Di Maria mee

12 februari 2024 om 20:22

En roept bij de prijsuitreiking “siiiiuuuuuu”

Verdiende overwinning van ons tegen de Brazilianen. Wij moesten winnen en Brazilie had aan gelijk genoeg en dat was te merken.@LaBombonera @Zeballos gefeliciteerd amigos met de jeugd van Boca. Brey, Barco en Equi Fernandez allemaal geweldig gespeeld

Het begon allemaal met die ene rare kippendans op het WK. Sinds dat moment zijn alle Braziliaanse nationale elftallen matig aan het presteren. Ik krijg er nog steeds vreemde gevoelens bij als ik eraan moet denken. Het moet wel aan die rare dans liggen.

13 februari 2024 om 02:54

Brazil is al mattig sinds 2010 of zelfs eerder. Na Ronaldo9 era was het klaar.
Zo is Brazil al eerder geweest. Na Pelé era stelden ze ook weinig tot niets voor. In 23 jaar hadden alleen een Copa gewonnen (1989).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren