Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid stapje dichter bij titel na nederlaag Girona; Barça kan profiteren

Laatste update:

Girona heeft plek twee in LaLiga op het spel gezet. De Catalanen gingen onderuit op bezoek bij Getafe: 1-0. Yellu Santiago maakte in de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd. Girona staat op 62 punten en weet dat FC Barcelona (61) de tweede plaats overneemt als het zondag wint van Atlético Madrid. Real Madrid, dat 72 punten heeft, is weer een stap dichter bij de titel gekomen. Getafe klimt naar plek negen.

Bijzonderheden:


Girona, met Daley Blind als linksback in de basis, moest na ruim een half uur een treffer verwerken. Ilaix Moriba vond de ruimte bij Santiago, die overtuigend raak schoot. Het was voor de pas negentienjarige Santiago zijn eerste goal in dienst van Getafe.

Vlak voor rust kreeg Artem Dovbyk meerdere mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. De Oekraïner schoot echter tot tweemaal toe naast, waardoor Girona met een zuur gevoel de kleedkamers opzocht.

Na rust wist Girona maar weinig gevaar meer te stichten en kwam het nog goed weg toen Paulo Gazzaniga ternauwernood kon redden op een poging van Jaime Mata. Een gelijkmaker zat er niet meer in voor Girona, al ligt de club nog wel op koers om aan het einde van de rit met een spectaculair Champions League-ticket in handen te staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dat Girona af ging haken om de titel was altijd wel duidelijk. Dat hielden ze nooit vol. Ook nog is een mentale tik uitgedeeld met die 4-0 in Bernabeu eerder in februari. Maar ja ook al eindigen ze achter Atletico, is het alsnog een top seizoen als ze CL voetbal halen volgend seizoen. Als Atletico morgen ook nog is wint van Barcelona kan de titel niet meer mis gaan dit seizoen.

16 maart 2024 om 21:14

Ze zakken nu wel behoorlijk weg. Van de laatste 7 wedstrijden maar 2 gewonnen. Sinds de oorwassing tegen Real Madrid in Santiago Bernabau, zijn ze nooit meer hetzelfde geweest als daarvoor.

Op deze manier, moet Girona echt oppassen dat ze niet buiten de top 4 vallen. Athletic Club komt eraan en Atletico Madrid vind altijd wel een manier om iedere keer in de top 4 te eindigen.

Dit is natuurlijk geen slecht nieuws voor de city group, als Girona 2e zou eindigen en Man City 3e in de PL zou Man City volgend seizoen geen CL voetballen maar EL vanwege dat er niet 2 clubs met dezelfde eigenaar in dezelfde Europese competitie mee mogen doen. Hierin gaat het hoogst genoteerde team in hun competitie naar de CL bij gelijke stand wordt er naar de coëfficiëntiepunten van het land gekeken.
Het is niet dat ik verwacht dat City 3e wordt maar het is niet uitgesloten. Verder heeft Girona het echt heel goed gedaan dit seizoen en is deze terugval jammer.

16 maart 2024 om 22:07

Vraag me af of hier vanaf boven ook niet enigszins op wordt gestuurd. City kan het echt niet hebben dat ze derde worden (wat prima kan gezien de stand) en dat ze dan CL mislopen

18 maart 2024 om 11:10

Zou me ook zeker niks verbazen en er zal sowieso wel eens aan gedacht zijn, maar het probleem is dat het moeilijk te bewijzen is

Die reeks Sociedad, Madrid en daarna nog de alles bepalende nederlaag in Bilbao heeft ze echt de das om gedaan. Je ziet het wel vaker bij dit soort clubs. Draaien boven verwachting leuk mee. Maar dan na een paar tikken is de goede flow ook weg en blijft er weinig van over. Denk dat ze ook nog gewoon uit die top 4 gaan vallen hoor. Bilbao komt zo ook gewoon al op zes punten. En die ga je met je huidige vorm ook echt niet voor blijven. Laat staan Barca en Atletico..

Nu hopen dat Atleti en Athletic morgen winnen. Krijgen we nog een spannende strijd voor de top 4 met plek 2 tot 5 slechts 6 punten uit elkaar.

16 maart 2024 om 22:54

Athletic speelt vandaag al. Staan 2-0 voor.

17 maart 2024 om 01:01

Idd, hoewel ik eigenlijk verwacht dat aan het eind van het liedje de top 3 weer hetzelfde is als de afgelopen tien seizoenen…

titel is voor real madrid spelen echt heel
Goed ik zag zw gister spelen ze speelde met osasuna

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren