Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid sluit zeldzame deal: geen som, immens doorverkooppercentage

Laatste update:

Luka Jovic maakt de overstap van Real Madrid naar Fiorentina, zo maken de clubs vrijdagavond bekend via de officiële kanalen. Lang zag het ernaar uit dat de 24-jarige spits op huurbasis naar Florence zou trekken, maar nu maken de betrokken partijen bekend dat het gaat om een permanente deal. De 26-voudig Servisch international zet zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2024. Volgens diverse Spaanse media vraagt Real Madrid geen transfersom, maar hebben de Madrilenen een doorverkooppercentage van liefst vijftig procent bedongen.

Bij Fiorentina moet Jovic zijn landgenoot Dusan Vlahovic doen vergeten. Laatstgenoemde spits maakte afgelopen seizoen 17 doelpunten in 21 wedstrijden voor de club uit Florence, maar vertrok in de winterstop voor 81,6 miljoen naar Juventus. Met Fiorentina gaat Jovic de Conference League in. De club wist op de laatste speeldag van afgelopen jaargang Atalanta nipt voor te blijven in de strijd om de zevende plaats. Deze plek geeft in Italië recht op een ticket voor het Europese toernooi.

Jovic begon zijn carrière in de jeugd van Rode Ster Belgrado, waarna hij in 2016 de overstap maakte naar Benfica. De Portugezen verhuurden hem in 2017 voor twee seizoenen aan Eintracht Frankfurt. De Duitsers waren na 36 goals in 75 duels overtuigd en gingen voor 22,3 miljoen euro over tot koop. Een dag nadat Jovic door Frankfurt officieel werd overgenomen van Benfica, vertrok hij voor 63 miljoen euro naar Real Madrid. Lang werd er tussen de Koninklijke en Fiorentina gesproken over een huurovereenkomst, maar uiteindelijk bleek een permanente deal de beste optie.

Bij Fiorentina wordt Jovic de ploeggenoot van onder meer Sofyan Amrabat. Verder gaat de spits naar alle waarschijnlijkheid samenspelen met doelman Pierluigi Gollini. Volgens Fabrizio Romano heeft Fiorentina reeds een akkoord bereikt met Atalanta over een transfer. De sluitpost werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Tottenham Hotspur en beschikt bij la Dea nog over een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een hele goede vervanger van Vlahovic voor Fiore en dan hebben ze ook nog Arthur Cantal.

8 juli 2022 om 23:21

Goede vervanger? Die jovic raakt geen pepernoot

9 juli 2022 om 10:07

Vertrouwen kan een speler wellicht goed doen. Jovic heeft kwaliteiten, helaas bij Real er niet uitgekomen.

9 juli 2022 om 12:02

Hij is mentaal niet sterk genoeg voor de top

9 juli 2022 om 13:35

Gelukkig is Fiorentina dan ook niet de top. Als hij er dik 20 inlegt is er echt wel een topclub die het wil proberen voor de nodige centen.

Volgens Romano gaat hij voor €0 naar Fiorentina met een doorverkooppercentage van 50%. Speciale deal en toch een vreemde, een miljoen of 15-20 moet toch mogelijk geweest zijn. Al zullen ze er wel vertrouwen in hebben dat Fiorentina die voor heel veel geld gaat verkopen.

8 juli 2022 om 20:58

Dan hopen ze zeker op een Vlahovic 2.0 bij Fiorentina. Dan pakt de deal nog aardig goed uit, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

8 juli 2022 om 21:14

Zeker niet gezien het een contract van maar 2 jaar betreft

8 juli 2022 om 21:09

Fiorentina wilde alleen maar huren, Madrid wilde hem graag definitief kwijt. Dit was voor Madrid dan ook de enige oplossing, stel hij doet het geweldige en hij vertrekt naar pak em beet Inter voor 50 miljoen, dan krijg je er toch een miljoen of 25 voor.

8 juli 2022 om 21:10

Stevige als wel bij een speler die een contract voor één jaar tekent.

8 juli 2022 om 21:41

Zeker vreemd. Ze geven bij wijze van 50% van hun eigendomsrecht op voor €0,-. Hiervoor hadden ze eigenlijk wel €15miljoen euro voor kunnen krijgen en dan hopen dat hij voor een hoog bedrag wordt verkocht door fiorentina.

8 juli 2022 om 23:07

Hij moet dan na 1 jaar weer verkocht worden.

Miskoop.. helaas. Was bij Frankfurt een type Haaland die alles erin schoot, dit kwam er nooit uit bij Real Madrid. Moet ook erbij zeggen dat hij nooit volste vertrouwen kreeg.

Ik geloof wel dat hij het nog in zich heeft.

8 juli 2022 om 20:54

Type Haaland je doet haaland echt te kort he Is nooit een typoe Haaland geweest daar spatten bij Salzburg al het talent vanaf en zag je gelijk dat dat een grote ging worden.

8 juli 2022 om 21:44

Een hype zeker maar van z'n leven lang niet van het niveau Haaland

Permanente deal, slechts tot 2024? Dat heb ik echt nog nooit gezien voor spelers waar ze (flinke) transfersommen voor betalen (en niet 30+ zijn).

8 juli 2022 om 20:56

Ja het is een hele rare deal. Had ergens anders gelezen. Dat het tot 2024 is maar ook nog met een optie om het met 2 jaar te verlengen. Hij zal ook ook gratis komen maar dan met een verkoop zal real Madrid 50% krijgen.

8 juli 2022 om 21:08

Oh voor Fiorentina echt een geweldige deal. Valt die tegen heb je maar twee jaar, is die goed houd je hem 4 jaar, is die goed en kan je verkopen lever je slechts de helft in ('slechts' in de zin dat je keuzes hebt en daardoor verschrikkelijk weinig risico loopt).

8 juli 2022 om 23:56

Dat is dus wat er gebeurd is, het risico delen onder de clubs. En nu is Madrid wel af van die 3 jaar resterende contract, bespaar je 30 mil mee. Wordt het daar niks, helaas dan zou hij ook zeker niet in Madrid slagen. Doet hij het daar goed, dan kun je nog 50% vangen op hem later. Al met al een begrijpelijke deal.

Blij dat Jovic weggaat wat is die toch slecht, hopelijk komt er een backup voor Benzema en wordt Asensio verkocht aub zodat er een rechtsbuiten komt...

8 juli 2022 om 23:01

Yep helemaal mee eens. Had even goede hoop, helaas is het er nooit uitgekomen en is die niet Real Madrid selectie waardig. Ben benieuwd wie erbij gaat komen.

8 juli 2022 om 23:23

Zo slecht dat zelfs Mariano nog beter dan hem is

8 juli 2022 om 23:58

Ja man, echt. Zo afhankelijk van een spelsysteem. Zuur maar helaas. Nou verder, beste voor iedereen. En idd ja, hopelijk zien we nog sommige vertrekken. En dan hopelijk Gnabry en een Gouiri oid halen of Mayoral behouden.

Ook op de andere internationale pagina’s en sportbladen staat er nog niks Vermeld over het bedrag .. dus toch verkoop wel vreemd want het zou om een huur overeenkomst gaan .. althans dat waren al weken de berichten. het gaat je goed Jovic. Helaas kwam je veel te kort voor Madrid en met een benzema voor je maak je bijna geen kans …fiorentina is een prima club en Florence een geweldige stad

8 juli 2022 om 20:56

Als Benzema blessure heeft of eruit ligt had je gelijk ene grote probleem, Jovic voldeed totaal nooit. er moet echt een bac up voor Benz komen in geval dat hij uitvalt of rust wilt.

8 juli 2022 om 21:01

De Spaanse bladen gaven gisteren aan dat Rodrigo zijn back up gaat worden als een soort valse spits. Mariano wil namelijk ook vertrekken en Madrid staat daar voor open …Zelf hoop ik dat er idd nog iemand bijkomt. Achterin en het middenveld staat prima maar voor heb je echt nog wel een back up nodig voor benzema. Precies wat je zegt .. als benzema een blessure oploopt dan heb je een serieus probleem .. desnoods een cavani of een L Suarez die beide zonder club zitten

8 juli 2022 om 22:39

Suarez is veel te langzaam voor het countervoetbal dat we zo goed beheersen. Die gaat dat niet kunnen bijbenen. En Cavani is ook niet de snelste.

8 juli 2022 om 21:12

Het is een permanente transfer, was al dagen geleden bekend in de Spaanse kranten. Wel gratis + 50% doorverkooppercentage.

8 juli 2022 om 21:57

Dit is toch allang bekend? De Spaanse sites hebben dit al een tijdje geleden gemeld.

Hele goede spits voor Fiorentina. Zal denk ik helemaal opbloeien in de Serie A. Fiorentina doet goede zaken. Dodo van Shkathar lijkt ook te komen en zoals aangegeven staat ook Gollini de doelman. Wel jammer dat zei Toreira niet overnemen van Arsenal. Deed het ook erg goed afgelopen seizoen.

9 juli 2022 om 10:47

Inderdaad jammer dat ze Torreira niet gaan overnemen. Goede speler die het goed deed. Ze hebben nu Mandragora gekocht, Dodo is inderdaad ook een goede aankoop!

Een mooie aankoop voor Fiorentina. Als die ook maar in de buurt komt van zijn niveau bij Frankfurt dan heeft Fiorentina hier een hele goede aan. Ook fijn dat ze eindelijk weer eens een speler kopen i.p.v. huren. In de afgelopen jaren kwamen er telkens alleen maar huurlingen waarbij de optie tot koop zelden werd gelicht. Het contract van Italiano is verlengd en Gollini en Dodo komen er ook aan. Ik heb vertrouwen in een mooi seizoen en een goede Europese campagne.

8 juli 2022 om 21:05

Dodo, de rechtsback van Shaktar? Zou een geweldige aankoop voor jullie zijn zeg! Zou hem zelfs graag bij Barça willen zien, prima backie.



Helaas is Jovic nooit echt optimaal gebruikt, al miste hij op meerdere momenten net die koelbloedigheid om te scoren ipv het aluminium te raken. Hoop voor hem dat hij in het spitsenparadijs van de Serie A weer tot bloei kan komen, en dat zijn vertrek het tweede begin is van een behoorlijke exodus bij Real.

Asensio, Ceballos, Mariano, Vallejo, Mayoral die een nieuwe club vinden bovenop ome Gareth, Isco en Marcelo die al vertrokken zijn. Jongens als Guti, Blanco, Marin en Arribas definitief doorschuiven naar het eerste om ze te belonen voor hun ontwikkeling, en een targetman als Joselu terughalen. Hij brengt iets anders dan Benz en is verreweg de beste aanvaller in de lucht van La Liga. Verder met de rest van het gegenereerde geld alles op Gnabry zetten, met zijn eenjarig contract en goede bestuurlijke relatie tussen beide clubs moet er iets te regelen zijn. Dan is het een zeer succesvolle transferperiode geweest waarin er mooi is doorgeselecteerd, geld is verdiend en jeugd de kans krijgt.

8 juli 2022 om 23:02

Nee Ceballos houden graag! Groeibriljant en rasvoetballer

Enorme miskoop helaas voor 60 miljoen. Kwam er nooit echt uit en als hij mocht invallen was hij nog slechter dan Mariano. Miste zoveel kansen, zelfs hele simpele. Maar goed hopelijk gaat hij het goed doen bij Fiorentina want dan krijgt de club nog wat geld terug van zijn transfer.

Real is toch een club die anders opereert in transfers. Toppers mogen vertrekken wanneer ze willen en ook nu je verlies nemen wanneer dat moet. Klasse die andere clubs weinig tonen.

8 juli 2022 om 22:14

Ben ik enorm blij om. Wat heb je aan een speler die er niet wil zijn? Dat is goed voor de sfeer binnen de club, toont respect naar de spelers toe en tegelijkertijd geeft het aan dat de club groter is dan welke speler dan ook en vertrouwen ze op hun grote aantrekking om altijd adequate vervangers te vinden.

8 juli 2022 om 22:38

Mee eens, ongeacht de transfersom

8 juli 2022 om 23:04

Zo simpel en zwart wit dat je de situatie Bale nu schetst is het niet. Daar speelden meerdere factoren een rol. B.v. kwaliteit en (verwachte) loyaliteit

8 juli 2022 om 23:19

Wat zeg jij nou? Onzin kerel. Bale mocht gewoon vertrekken. Ofwel wou hij zelf niet ofwel wou Tottenham het niet / kon hij hem niet betalen. Denk jij dat ze Bale er afgelopen seizoen voor hun plezier bij hielden?

9 juli 2022 om 00:06

Met Bale is het een paar keer op ongelukkige wijze verkeerd gegaan lijkt het. Dat klopt. Zal de uitzondering op de regel zijn.

Gekke deal. Een transfersom van 15 miljoen was imo toch mogelijk geweest. Doorverkooppercentage is leuk maar met een contract van slechts 2 jaar toch een immens risico. Iig van het grote salaris af dus dat is een win. Jammer dat Jovic zo'n enorme miskoop is gebleken.

Ja ze doen altijd eerst verhuren dan verkopen met james en odegaard en hakimi was dat ook zo. Ze moeten wel een goeie tweede soits halen voor als benzema geblesseerd is. Diaz is
magertjes

Helaas geen match tussen Real en Jovic. Hopelijk komt het bij fiorentina goed met hem. Hij is nog en dus nog een grote toekomst tegemoet. Real pakt zijn verlies en wie weet kunnen ze de schade beperken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren