Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid plaatst zich dankzij goal Vinícius Júnior voor kwartfinale CL

Laatste update:

Real Madrid heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. In het Santiago Bernabéu was de ploeg van trainer Carlo Ancelotti over twee duels te sterk voor RB Leipzig. De 1-1 eindstand in Madrid volstond, daar het heenduel in Duitsland met 0-1 gewonnen werd door de Koninklijke.

Ancelotti wijzigde zijn ploeg op enkele posities ten opzichte van het LaLiga-duel met Valencia (2-2). Door de systeemwijziging - Real Madrid trad tegen Leipzig met liefst vijf middenvelders aan - moest Rodrygo plaatsmaken. Aurélien Tchouaméni schoof naar het middenveld en maakte achterin ruimte voor Nacho Fernández.

Real Madrid begon vrij machteloos aan de wedstrijd en het was Leipzig dat nadrukkelijk op zoek ging naar een treffer. Onder meer Loïs Openda produceerde twee gevaarlijke schoten, maar de voormalig aanvaller van Vitesse had het vizier niet op scherp staan.

Uiteindelijk verlieten de Madrilenen onder een fluitconcert het veld voor de rust, niet in de laatste plaats vanwege de grote kans die Openda op slag van het rustsignaal kreeg. In de eerste helft had Real Madrid geen enkele doelpoging genoteerd.

In de tweede helft brak het spektakel los. Na een uur spelen tekende Jude Bellingham de eerste kans van de wedstrijd aan, al werd zijn schot nog in de kiem gesmoord. Enkele minuten later wist Vinícius Júnior wél te scoren. Na een fraaie steekpass van Bellingham schoot de Braziliaan beheerst binnen: 1-0.

De voorsprong van Real Madrid bleef niet lang staan, want in de 68ste speelminuut maakte Leipzig gelijk. Een afgemeten voorzet van David Raum werd binnengekopt door Willi Orban: 1-1. Even daarvoor zag Xavi Simons hoe Antonio Rüdiger een schot net voor de lijn weghaalde.

In de slotfase ging Leipzig dorstig op zoek naar de winnende, maar die werd niet meer gevonden. Diep in de blessuretijd raakte Dani Olmo met een lobje nog de bovenkant van de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het tweeluik was echt beschamend slecht zeg. Je hebt hier geluk dat je hier door bent maar het spel is de afgelopen weken al dramatisch vergeleken met het hele seizoen. Het moet echt veel beter. Openda die zoveel kansen heeft gemist heeft en ook Orban die telkens gevaarlijk is. Je hebt geluk dat je individuele klasse hebt met Jude en Vini. Zo spelen terwijl je vandaag 122 jaar bent geworden. Om te schamen dit zeg. Snel maar vergeten en hopen op wat betere tijden dan afgelopen weken. Ancelotti moet echt beter want dit kan niet langer…

6 maart 2024 om 23:09

Je bent met geluk door inderdaad. Het is dat Olmo en Openda niet wilden scoren, maar beiden hadden echt wel kansen. Bij jullie gaf individuele kwaliteit (Bellingham en Vinicius met de 1-0) de doorslag.

Xavi Simons trouwens erg goed. Net als Raum. De twee besten van het veld mijn inziens. Die beweeglijkheid was erg leuk om te zien. Knap ook dat Simons op hoge snelheid vaak ook het overzicht bewaard. Dit is echt een hele bijzondere voetballer.

6 maart 2024 om 23:12

Geluk valt wel mee imo. Leipzig is gewoon niet zo sterk, ookal was Madrid heel slecht, die zijn meestal wel in staat een trapje hoger te gaan indien nodig. Als Leipzig voorkwam hadden ze vast wel uit een ander vaatje getapt.

6 maart 2024 om 23:17

Sinds die Girona wedstrijd is het al slappe hap de afgelopen weken. De ploeg lijkt geen schim meer op dat het was het hele seizoen. Als je de kwartfinale wil overleven moet het echt veel beter.

6 maart 2024 om 23:22

@real8 ik snap wel wat je bedoelt, want zo kennen we Real Madrid ook natuurlijk.
Maar toch vind ik het gedurfd om op de mentaliteit van Real te gokken, als je ziet hoe makkelijk ze Olmo lieten vrijlopen vlak voor tijd. Dan zit er wel iets mis hoor, en om dat dan even te herstellen als de 1-1 gevallen was, is niet zo makkelijk. Ook niet voor dit Real.

6 maart 2024 om 23:23

Hangt er een beetje vanaf. City moet Real sowieso ontlopen. Maar ook een eventuele PSG (Mbappe kan in zn eentje elke club eruit knikkeren), Arsenal of Inter zijn zware kluiven. Met het spel over deze tweeluik gezien, gaan ze het zeker niet redden.

Maar Real is Real: die gaan straks wanneer het moet de sterren van de hemel spelen.

6 maart 2024 om 23:27

@real8madrid: Je zou toch verwachten dat supporters een toontje lager zouden zingen na deze onterechte overwinning over twee wedstrijden. Leipzig is inderdaad niet zo sterk, maar blijkbaar dan wel sterker dan Real Madrid.

Deze verrassende en onterechte arrogantie verbaast mij zeer.

6 maart 2024 om 23:38

Sterren van de hemel nog wel.Spelen zakeijk voetbal niks spectaculairs.

6 maart 2024 om 23:40

@real8madrid

RedBull geeft je vleugels!

6 maart 2024 om 23:44

Wat is er verrassend en onterecht aan? Jij hebt de voorbije 5-10 jaar toch ook meegekeken? Bijna elk tweeluik is het weer prijs, ongeacht de tegenstander en hun niveau: Madrid vrij pover en met de hakken over de sloot door. Dan komen de mensen weer aanzetten met "tegen club x, y of z vliegen ze er zo uit hoor!". Komen club x, y en z aanzetten en is Madrid zwak maar net iets minder zwak en net genoeg om weer door te gaan. Madrid speelt gewoon liever lui wanneer het kan, zelden aan 100% als het niet moet en liefst maar net genoeg doen om door te gaan. Soms krijgen ze daardoor het deksel op de neus en soms is ook 100% gewoon niet genoeg zoals vorig seizoen. Maar tegen een tegenstander als Leipzig hebben ze echt nog wel een versnelling of 6 hoger te schakelen indien nodig hoor.

7 maart 2024 om 06:31

Het ligt dus altijd aan Real Madrid wanneer Real Madrid eruit vliegt. De complimenten kunnen zo te lezen nooit naar een ander. Het was nu ook geen geluk, maar gemakzucht. Ben jij Remco Evenepoel in een VZ-gebruikerslichaam? De arrogantie, een andere naam kan je het niet geven, is vrij schrijnend hier. Natuurlijk had Real Madrid het niveau niet kunnen verhogen als Leipzig de terechte 1-2 had gemaakt. Dan had je er gewoon uit kunnen liggen. Die kans was dan zelfs groter geweest. Je bent op meerdere vlakken overklast en mag enkel van geluk spreken over het feit dat je door bent. Thats it. En nee, een volgende partij kan het zo weer anders zijn. Wellicht win je terecht van Manchester City. Ga je er terecht af tegen Dortmund of heb je al het geluk van de wereld tegen PSG. De verschillen zijn namelijk klein en vorm van de dag is belangrijk. En die vorm missen jullie. Dan kan je verliezen van een team dat ietsjes minder is (Leipzig). Het is ook niet zo dat jullie een oppermachtig team hebben. En dan zeg ik nog niets over dat je over de arbitrage nietd had te klagen, want met een andere scheids had je met 10 man kunnen spelen. Al was dat 50/50 en viel dat net jullie kant op.

7 maart 2024 om 07:07

Die spelen nooit de sterren van de hemel, die zijn eigenlijk altijd de mindere in dit soort wedstrijden. Echter kunnen ze door de individuele klasse wel het verschil maken.

7 maart 2024 om 07:34

Leipzig is toch gewoon een sterke tegenstander geloof 7de op de Uefa ranking en doen het al jaren redelijk goed in Europa. Wonnen vorig jaar ook nog met 3-2 van Madrid, uit 2-0 verloren maar stond het ook tot minuut 80 0-0. Denk dat er buiten Real, Inter, PSG, City, Liverpool, Arsenal, Bayern en Leverkusen niet zoveel ploegen sterker zijn. Barca normaliter ook, maar dat moet ik ook nog maar zien in zon ko fase pot. Ze hebben wellicht niet de naam van een Dorrmund, United, Milan, Juve of Atletico maar kwalitatief gezien hebben ze gewoon een beter elftal. Al jarenlang gaan er spelers naar de absolute top van Europa. Vorig jaar Nkunku, Gvardiol, Laimer en Szoboszlai verkocht dan is het knap dat je elke keer weer met redelijke gelijkwaardige vervangers aan komt zetten. Verder is de kracht van Real ook als ze minder zijn gewoon door te gaan. Hoe vaak is dat de laatste 10 jaar alleen al niet tegen Bayeen gebeurd. Zal Real een rotzorg zijn, als het resultaat maar goed is.

7 maart 2024 om 08:02

@derkaiser: Leipzig is een prima ploeg, maar dat je onder de beste clubs terug wereld 3 van de Bundesliga (met Leipzig erbij) wil zetten, dat gaat wel erg ver. Zo goed is die competitie natuurlijk niet. Het is een leuke competitie, zeer zeker, maar kwalitatief stukken minder dan de Premier League en gelijkwaardig aan de Serie A en La Liga. En om dan vele clubs, die ik zelfs beter acht dan Leipzig, als kwalitatief minder te bestempelen, dat gaat wel heel ver.

7 maart 2024 om 08:07

Dat mag je vinden Leipzig staat boven al die clubs op de Uefa Ranking dus er zal wel een kern van waarheid inzitten. En van Dortmund winnen ze al jarenlang op rij vrij makkelijk waaronder een 3-0 en 1-4. 6 van de laatste 7 confrontaties met Dortmund gewonnen. Laatste x dat ze tegen Atletico moesten gingen ze door in de kwartfinale, laatste x dat ze met United in de poule zaten gingen ze ook door in de poule ten koste van United.

7 maart 2024 om 08:11

Dat ze van Dortmund winnen snap ik. Dat is ook al tijdenlang verre van wereldtop. Ik doel meer op Milan, Napoli, Juve, Barca of Atletico. Allemaal clubs die kwalitatief echt niet minder zijn dan Leipzig.

7 maart 2024 om 08:58

Ja maar ook niet echt beter, al hoort Barca wel daarboven te staan maar die presteren al jarenlang Europees zeer zwak.

7 maart 2024 om 09:13





Real,

Ga je nou echt doen alsof Real van te voren even incalculeert van ''vandaag hebben we zoveel van ons kunnen nodig''? Wat een grap ben je dan zeg. Madrid speelt liever lui wanneer het kan? Ik denk eerder onvermogen en meer geluk dan wijsheid. Die laatste campagne dat ze CL wonnen dat was pas echt geluk. Of ga je nu beweren dat ze dat zo hadden berekend dat het telkens net goed genoeg was om de CL te winnen? Dan hoeven we je vanaf vandaag echt nooit meer serieus te nemen als je dat oprecht denkt.

Soms is het 100 niet goed genoeg? Vriend, wat dacht je dat City gewoon veel beter was? City speelde echt voetbal: aanvallend, met een visie, puur spelend voor de winst. Had niks met Real te maken.

Real krijgt de erkenning die ze verdienen als ze prestaties leveren en bekers winnen. Maar het is inderdaad arrogant van die supporters als ze gelijk gaan schreeuwen dat ze het beste voetbal spelen, of dat Real zelf wel even beslist wat er precies nodig is en wat niet. We hebben het niet over een team dat d.m.v. aanvallend voetbal alle tegenstanders de wil op legt en scheel tikt. Want zo oppermachtig en goed is Real zeker niet. En zelfs in de campagne dat ze 3x op rij de CL wonnen, waren ze dat niet.

Maar ja dat is het makkelijke aan een Real supporter zijn: je kan altijd roepen dat je de meeste prijzen hebt en op basis daarvan heel wat dingen doen laten lijken. Maar laten we eerlijk wezen: over 2 wedstrijden gezien was Leipzig beter. Wil Real de CL winnen kunnen ze met dit niveau liever wedstrijden tegen een City, Bayern, Arsenal en Inter vermijden. Want die hebben wel de kwaliteiten om af te maken.





7 maart 2024 om 09:15

Precies jogabonito als Real weer tegen een City speelt of ook tegen een Arsenal gaan ze er kansloos af.

7 maart 2024 om 10:01

@DerKaiser: Ik heb Arsenal en City inderdaad hoger zitten dan Real Madrid, maar dat verschil is wel dusdanig verwaarloosbaar dat ik niet durf te zeggen dat ze wel even gaan winnen. Zoals je gisteren hebt gezien is geluk ook al een grote factor. Daarnaast hebben ze natuurlijk wel kwaliteiten. Weliswaar iets minder, maar Real Madrid is ook zeker niet zwak.

7 maart 2024 om 10:46

Tegen Arsenal gaat Real er niet kansloos af hoor, en dat zeg ik als Arsenal fan. Real heeft zoveel ervaring en Arsenal mist die nog.

Laat Arsenal zich trouwens eerst maar eens plaatsen voor de kwartfinale (en dus voorbij Porto geraken). Dan zien we wel weer verder.

7 maart 2024 om 13:55

City kan je benoemen maar kansloos af tegen Arsenal? Doe even normaal zeg haha. Real is in een mindere periode maar dat was Arsenal ook rond december-januari. Zegt helemaal niks dat Arsenal het nu aardig doet in de PL. Tegen Porto konden ze bijvoorbeeld geen potten breken.

7 maart 2024 om 00:11

Het tweeluik*

Het spel was inderdaad niet om over naar huis te schrijven, maar dat is óók Real: het controleren van wedstrijden als het even niet lukt. Het was eigenlijk alleen laat in de tweede helft echt spanennd want alle kansen bij Leipzig ervoor waren grote missers.

Slechtste wedstrijd van het seizoen kan je met zekerheid zeggen. Begon al met de opstelling, tegen Atletico Madrid werkte het al niet en was het waardeloos, maar Ancelotti dacht laat ik nog een keer de tacticus uithangen.

Gelukkig dat het maar Leipzig is, een andere club met de juiste killers voorin had 'gewoon' gewonnen.

Vond Leipzig 2 keer de betere, zowel uit als thuis. Die Duitsers zijn op 1 of andere manier altijd geweldig tegen Real Madrid.

Wij gaan door puur op ervaring en omdat de tegenstander zich eigen tekort heeft gedaan. Het moet beter, vind ons na de winterstop eigenlijk veel minder, heel jammer.

6 maart 2024 om 23:03

Inderdaad slechtste wedstrijd tot nu toe, zonde… Ongelofelijk dat die weer met 5 middenvelders begint zonder ook maar 1 iemand die de bal bij zich kan houden. Ik heb het gevoel dat verlengen van Ancelotti door Perez een faliekante vergissing dreigt te worden. Ze hadden na dit seizoen gewoon voor een fris iemand moeten gaan zoals Xabi Alonso.

6 maart 2024 om 23:32

Toen ik de opstelling zag wist ik al gelijk dat het een zaadpot gaat worden. Wat een ontzettend slechte tweeluik tegen de nr.5 van Duitsland. Enige die nog redelijk speelde was Kroos.

Vinicius die weer constant liep te pielen en irriteren, Jude bakte er weinig van vandaag, 0 schoten op goal tot de 70e minuut ofzo, trieste vertoning. Het is dat je doorgaat, maar ik hoef van niemand te horen dat dit Real de favoriet is voor de CL.

Nog nooit zo’n slecht real gezien. Wat iedereen al zei; hij had gewoon met in ieder geval 1 aanvallet meer moeten starten. Echt een vreselijke wedstrijd die je met hangen en wurgen wint. Snel vergeten, in de koker en focus op la liga

Slechte wedstrijd maar in ieder geval weer een ronde verder. Hopelijk de volgende ronde met Militao terug bij de selectie. Nacho kan echt niet meer. Hopelijk Ancelotti dan weer met een aanvallender real. Dit was niet om aan te gluren.

Kudos voor Leipzig, echt petje af! Speelden uitstekend! Wij zullen echt van betere huize moeten komen om een serieuze worp te doen naar de CL. Uitgerekend op de clubverjaardag zo belabberd spelen. Jammer. Maar we zijn gelukkig door en hopelijk herpakken we ons weer in de volgende ronde.

Jeetje wat slecht. Willen we echt nog 2 jaar door met Carlo jongens?

Mazzel dat het Leipzig was, die gewoon echt niet zo goed zijn. Maar als je in de volgende ronde zo aantreedt is het boeken sluiten.

6 maart 2024 om 23:01

De opstelling van vandaag viel niet uit te leggen. Voor Alonso zou ik de weg wel vrijgemaakt zien worden verder zijn er weinig kandidaten die het over kunnen nemen van Carlo. Misschien Zidane nog?

6 maart 2024 om 23:03

Exact de reden dat je Xabi gewoon moest halen deze zomer en mooi afscheid nemen van Ancelotti.

Dat het nu weer wonder boven wonder een succes is, gaat hij het gewoon blijven doen natuurlijk.

6 maart 2024 om 23:05

De vraag is, kan Alonso met super sterren werken? Ik bedoel, dit soort voetbal is puur te wijten aan Ancelotti, maar als er 1 iemand is, die respect kan afdwingen van Mbappé en die supersterren voorin tevreden gaat kunnen houden is dat Ancelotti wel.

6 maart 2024 om 23:08

Dan heb je denk ik nooit van Zidane gehoord…

6 maart 2024 om 23:11

Voor de integratie van Mbappé in de groep is Ancelotti wel de perfecte man. Maar ik denk dat een Xabi dat ook wel kan. Is nu ook geen pottenstamper geweest als speler natuurlijk en lijkt me toch een zeer charismatisch man te zijn.

6 maart 2024 om 23:09

@real8madrid

Waan van de dag heerst weer vind ik. Ancelotti doet het tot nu toe uitstekend , toegegeven het is de laatste weken stukken minder, maar dat heeft zo zijn redenen.

Real sukkelt al sinds augustus met een karrenvracht aan blessures, waardoor die de eerste seizoenshelft veelal dezelfde jongens heeft moeten gebruiken. Die jongens lijken nu op hun tandvlees te zitten.

Daarnaast chapeau dat hij een systeem heeft gevonden dat zowel Rodrygo, Vinicius maar vooral Bellingham doet floreren.

1st in La Liga met een comfortabele voorsprong
Supercup gewonnen door Barcelona te deklasseren
Kwartfinale CL en wie weet nog meer.

Het is wat streng moet ik zeggen.

Leipzig was vandaag idd veruit de betere, maar ik denk dat we ze ook onderschatten. Ontzettend dynamische ploeg en voetballend zeer sterk. Die hebben mij verrast.

6 maart 2024 om 23:13

Qua resultaten geef ik je volledig gelijk. En qua veldspel is het door het aantal blessures dit jaar en het gebrek aan een echte spits eigenlijk ook nog wel in orde.

Maar wat ancelotti de laatste 3 seizoenen van voetbal op de mat legt is gewoon een drama. Dat kan je als Real zijnde toch niet nog 2,5 jaar accepteren? Want de illusie dat het plots allemaal flitsend wordt, kan je echt ver achter je laten vind ik zelf.

6 maart 2024 om 23:14

FCInsider

Het gaat om hoe.
Ik denk dat hetzelfde heerst bij Barca niet ?
Xavi heeft vorige seizoen 2 prijzen gewonnen, maar dit seizoen wanneer het minder gaat (ook veelal blessures) willen vele fans hem weg hebben en heeft hij zelf de handdoek in de ring gegooid.
Het is dat Bellingham en Vini Ancelotti zn ass redden , want alleen Bellingham heeft alleen minimaal 9 punten gered voor Ancelotti anderd zou Barca en Girona met minimale punten achter Real staan of op hetzelfde.


Het voetbal onder Ancelotti is al seizoenen echt schijt en dat zijn fans gewoon zat

6 maart 2024 om 23:15

Qua resultaten ja. Het voetbal is wel gewoon heel pover. Heb 2 of 3 uitstekende wedstrijden gezien van Madrid, Girona thuis en Barca supercup finale.

Als je dan zo laf en ongeinspireerd aan de dag komt als vandaag op de koop toe dan houdt het niet over.

6 maart 2024 om 23:22

@Lierse1997

Ik vond ze anders de eerste seizoenshelft en de maand januari gewoon uitstekend voetballen. Ik had voor het seizoen een veel zwakker Real verwacht. Vind oprecht dat ze echt niet zo slecht spelen als het doet lijken.

Afgelopen wedstrijden wel, je ziet dat het niveau naar beneden gaat. Denk dat veel mensen deze wedstrijden in het achterhoofd houden.

De afgelopen 3 seizoenen in de CL was het inderdaad met hangen en wurgen soms, maar ze hebben hem toch gewonnen en zaten vorig jaar in de halve finale.

6 maart 2024 om 23:26

Als ik het me een beetje juist herinner waren er begin dit seizoen een paar leuke potjes maar zakte het daarna qua spel echt volledig in. Jude heeft real in die eerste seizoenshelft echt belachelijk veel door zwakke potten gesleurd.

Eerste seizoenshelft zou ik echt nooit als echt goed omschrijven. Zeker niet qua voetbal. Qua resultaten wel gewoon natuurlijk.

6 maart 2024 om 23:28

Ben het eens met jou. Ironisch ook dat een Barcelonafan Ancelotti verdedigt.

Real Madrid speelt dit seizoen helemaal geen verkeerd voetbal. Heb bij vlagen van Real Madrid kunnen genieten. Nu zijn ze uit vorm, wat normaal is voor elke topploeg, en ineens moet Ancelotti weer weg.

6 maart 2024 om 23:32

@Lierse1997Misschien dat mijn definitie van goed spelen is bijgesteld nadat ik Barcelona heb zien klooien tussen oktober en januari… :-) Mijn hand is in deze dagen snel gevuld!

6 maart 2024 om 23:22

De beste man loopt in een 8ste finale wedstrijd met een magere 0-1 voorsprong gewoon te experimenteren met een opstelling die hij zelden gebruikt. Wat had ie verwacht?

Ik hou van Ancelotti, maar hij maakt soms onnavolgbare beslissingen.

Het spel was iets beter in de 2e helft, maar niet geweldig. Dat heeft dan weer te maken met het feit dat deze ploeg uit vorm is.

Leuker voor het toernooi dat Real Madrid door is en wat een geweldige goal maken ze weer. Heb verder echt genoten van Simons, wat een klasse in zijn aannames en versnellingen!

6 maart 2024 om 23:00

Echt hé. Begin wat opvallend maar kwam er steeds beter in. En ik denk als hij betere voetballers achter zich heeft staan die hem sneller en vaker de bal kunnen geven, kan hij voor nog meer dreiging zorgen. Want met die 2 cv's en die schlager gaat het balletje niet heel snel rond achterin pff..

6 maart 2024 om 23:17

Had het qua voetbal een stuk leuker gevonden, wanneer Leipzig door was gegaan. Spelen veel leuker en attractiever voetbal.

7 maart 2024 om 07:08

Vaak hoop je toch dat het leukste en de best voetballende ploeg wint?

7 maart 2024 om 08:28

Zeker! Maar ik kijk toch meer uit naar Real Madrid - PSG dan naar Leipzig - PSG

7 maart 2024 om 11:19

Best voetballende ploeg? Real madrid speelt al weken als een zoutzak. Kan ook niet zeggen dat ik gisteren heb genoten van het voetbal van de Madrilenen.

Real bijna uitgeschakeld nu door maar de manier waarop zegt veel Het wordt tijd om afscheid te nemen van ancelotti goede coach we moeten hem bedanken ik zeg het niet alleen door deze wedstrijd maar heb dat eerder gezegd de meeste wedstrijden is het niet om aan te zien altijd afwachtend zelfs niet tegen een topploeg is real onwaardig wanneer hebben ze een match overtuigend gewonnen en met meer 2,3 goals verschil gewonnen buiten match tegen girona? hoop echt op xabi alonso speelt mooi voetbal aanvallend dat is wat real nodig heeft niet alleen mpabbe moet gedaan zijn met die 442 of 5 middenvelders

6 maart 2024 om 23:38

Na je eerste zin ben ik niet meer gaan verder lezen? Bijna uitgeschakeld? Ze hebben toch niet 1x achter gestaan? Of gelijk in 2 wedstrijden??

Absoluut schijtvoetbal van Real Madrid.
Met name de eerste helft dramatische wedstrijd.

Leipzig probeerde, maar het zat er niet in. Openda met name niet scherp vandaag helaas.

Leipzig zal zich nog voor haar kop slaan, als er een dag was dat real Madrid te pakken was, dan hadden ze dat vandaag moeten doen! Helaas

Leipzig heeft zichzelf tekort gedaan Openda en Sesko hebben alleen samen al 10 kansen gemist over 2 duels.

Ik heb bij vlagen echt genoten van Leipzig, alleen jammer dat Openda zijn benen niet meewerkte. Motm voor mij is Bellingham, wat een topper is dat.

6 maart 2024 om 23:30

Bellingham was verre van goed vandaag behalve die steekbal. Vinicius had veel meer inbreng

Je zou zeggen dat je blij moet zijn dat je door bent in de CL, maar het enige gevoel wat bij momenteel heerst is gewoon woede en onbegrip.

Hoe Ancelotti de wedstrijd begint is gewoon schandalig en hoe Real de wedstrijd eindigt is net zo erg, park the bus style 2.0.
Als Mourinho dit zou doen dan zou iedereen vloeken, maar Ancelotti is net zo erg of wel erger in dit soort opzichten.
Je speelt thuis tegen Leipzig en komt zo voor de dag, ik heb er geen woorden voor.

Er zit bij die man NOOIT een idee achter het spel, het is alleen good vibes en individuele klassen die het verschil moeten maken.

Omdat hij NOOIT gebruik maakt van zijn wisselspelers zie je dat ze zich nooit ontwikkelen, denk aan een Arda en Brahim die bij elk andere team in de basis zou staan, die heeft alleen mogen spelen omdat mensen geblesseerd waren, maar hij geeft speler nooit een fair kans.

Ook worden bijna nooit de juiste keuzes gemaakt door die man.
Kroos als vrije trappen nemer is al seizoenen shit, geen enkele corner en vrije trap van Real is gevaarlijk en we scoren zelden , andere teams waaronder Leipzig laten zien dat ze daar op trainen, maar bij meneer Ancelotti is dat niet nodig.

Ook zijn spelers als Tchoumeni en Nacho verschrikkelijk uit vorm en hij blijft vasthouden aan dat soort figuren zonder in te grijpen of logische keuzes te maken.

Wie de tegenstander ook word in kwart finale als ze zo voor de dag komen zie ik ze kansloos onder uit gaan, want het spel word met de week slechter, waarbij teams juist in dit gedeelte van het seizoen op stoom komen.

Al weken kijk ik met frustratie en afgunst naar elke wedstrijd en zijn er zelden wedstrijden zoals tegen Girona waar ik van heb genoten als fan.

Jammer dat die man nog zeker 1 jaar blijft, want ik had heel graag een nieuwe wind gezien, iemand die een tactiek hanteert, een plan b en c heeft , geen laf voetbal speelt, spelers eerlijke kansen geeft en de jeugd ook kansen geeft en alle wisselspelers betrekt ipv steevast met 11-12 spelers spelen en iedereen daarnaast gewoon waar hij gewoon de t*****g aan heeft.



Sorry voor mn negatieve post, maar je word er gewoon moe van, je hebt een talentvolle selectie maar ik zie geen enkele speler ontwikkelen, Valverde doet niks behalve verdedigen, Tchoumeni is momenteel niet eens de 1/20 van de Casemiro bij Real en die was qua passing niet echt denderend maar verdedigend geweldig, Camavinga speelt af en toe heerlijk en vaker laatste tijd heel slecht, Rodrygo is niks meer van over gebleven terwijl ik hem een geweldige talent vond, ik weet 100% dat pep, klopp, met dit spelers materiaal een dynasty zou beginnen.

6 maart 2024 om 23:03

Tchouameni speelde anders een fantastische wedstrijd hoor..

6 maart 2024 om 23:09

Sorry CMG, maar vind die man al weken echt shit. Verdedigend is hij echt nog niet eens 1/20 van wat Casemiro was bij Real, er vallen continue gigantische gaten en als een CDM is dat jouw voornaamste taak om die gaten dicht te lopen.
Daarnaast zou hij een "betere passer"/voetballer" in potentie moeten zijn dan Casemiro, maar daar zie je momenteel helemaal niks van terug, die man heeft balverlies, kan geen pass geven door het midden en speelt alleen met zekerheid meer niet.

Tchoumeni van het 1e jaar voor het WK en van de eerste maanden van dit seizoen voor zijn blessure heb ik echt niet meer gezien

6 maart 2024 om 23:16

@Toensie87

Vreemde reactie. Ten eerste speelde Tchouameni de afgelopen weken als CV en deed die dat uitstekend. Was wekelijks de uitblinker daar. Snap je reactie dus niet zo goed over dat hij al weken uit vorm is.

6 maart 2024 om 23:20

Geen idee wat jij ziet, maar Tchouameni is verdedigend een monster. Met Tchouameni in de verdediging hebben wij geen wedstrijd verloren, en op het middenveld is hij geweldig.

Jij verwacht passes door het midden van een verdedigende middenvelder? Waarom? Daar zijn Kroos, Valverde en Bellingham toch voor?

6 maart 2024 om 23:32

Ik snap wat hij bedoelt. Aan de bal had Casemiro echt soms prachtige openingen die niemand zag aankomen of een fluweel hakje om zich uit de druk te spelen. Tchouameni speelt veel soberder aan de bal en laat niet zien een betere pass te hebben.

6 maart 2024 om 23:36

Sorry FcBinsider,
Ik beoordeel hem niet als CV, omdat het niet zijn natuurlijke positie is, de enige puike wedstrijd daar was tegen Girona met Carvajal naast hem, de andere wedstrijden was hij oke, ja als je dat vergelijkt met Nacho is het een uitblinker, maar echt niet zo geweldig als wat jij hier zegt.
De andere wedstrijden waar hij als CDM speelt vind ik hem echt zwak, hij brengt niks extra, we zijn nog steeds kwetsbaar zowel in de omschakeling als door het midden. Nogmaals ik heb hem hoog zitten en hij liet mij de eerste halfjaar in zijn debut Casemiro doen vergeten, maar dat niveau tikt hij al een tijdje niet aan.

6 maart 2024 om 23:41

Tchoumeni is fysiek een monster, verdedigend momenteel is hij alles behalve dat, nogmaals als je dat vergelijkt met een Casemiro of een Busquets dan weet je precies wat ik bedoel, hij zit momenteel nog lang niet op dat niveau, hij tikte dat een paar maanden maar heeft telkens na zn blessures (1e jaar en nu ook ) een enorme vormdip.

Ja waarom zou dat niet kunnen, Casemiro ondanks dat mensen als een houthaker zagen, had sons briljante one-touch ballen, of van die opening zoals een bal achter zn standbeen, Rodri zie je bij City niks anders dan splijdende passen geven door het midden. Tchoumeni had dit in het begin ook een beetje waar hij zelfs in zijn debuutjaar een geweldige lob/steekpass had op Vini die hier door scoorde, dat zie je hem nu veels te weinig doen.

Sorry maar jij en ik kijken echt hele andere wedstrijden.
Valverde is een pure Madridista, maar naast dat hij het hele seizoen als een natte krant speelt, wanneer of waar zie jij Valverde passes geven door het midden? Valverde is een 2e rechtsback geworden die allern maar verdedigt, naar voren af en toe rusht met de bal en meer niet, die man geeft NOOIT een bal door het midden of een splijtende pass of een cross pass

6 maart 2024 om 23:44

Wk020,

DANKJEWEL!!! Precies dit wat je omschrijft is dus juist wat er totaal ontbreekt bij Tchoumeni en ik kon het niet beter omschrijven.
Heel raar dat sommige mensen totaal een andere beleving hebben m.b.t. een wedstrijd kijken en spelers objectief beoordelen.

6 maart 2024 om 23:48

@wk020

Casemiro is dan ook wel een van de betere CVM’s sinds begin deze eeuw. Tchouameni is meer een stabiele defensieve middenvelder die je niet zal betrappen op een technisch hoogstandje, maar eerder zijn werk gewoon doet en goed doet.

6 maart 2024 om 23:52

@Toensie87

Dan heb jij een andere kijk dan ik op Tchouameni. Niets mis mee hoor, respect voor je mening.

Ik denk alleen dat we beide een andere verwachtingspatroon hebben van Tchouameni. Als je denkt dat hij ooit dat geniale van een Busquets of Casemiro(en zelfs bij hem was het uitzonderlijk) ga hebben, dan moet ik je helaas teleurstellen.

Het zat er echt in, hoor ik de verslaggever afsluitend zeggen. Nou, wanneer je de hele wedstrijd achter hebt gestaan dan zat het er niet in. Vreselijk saaie wedstrijd die aantoont dat het format echt aan vernieuwing toe is. De CL is tot aan de kwartfinales echt geen reet aan.

6 maart 2024 om 23:10

Eens. Zeg maar tot aan de halve finales dan pas wordt het interessant. Ze moeten zoals in de bekercompetities doen alleen maar knock-out rondes. Maarja gaan ze nooit doen want dan is de kans groter dat er meteen een grote club sneuvelt.

Wat een nare gast is die Vinicius toch.

7 maart 2024 om 08:54

Sja, als jij je hele carrière geschopt, geduwd, geslagen, getrokken werd, er een zwarte pop met jouw shirtnummer aan een galg van de brug gehangen werd, je elke uitwedstrijd voor aap wordt uitgemaakt en de racistische leuzen je tijdens de busrit naar het stadion al verwelkomen, dan was jij natuurlijk de life of the party geweest, nietwaar? Die nare gast maakte wel een schitterende goal.

7 maart 2024 om 10:25

Al die dingen gebeuren waarschijnlijk vanwege de streken die hij uithaalt op het veld. Dat betekent absoluut niet dat ik het goed praat.

Maar als ik naar die jongen zit te kijken erger ik me helemaal scheel aan hem. Hoe hij Orban dan weer ook tegen de keel aan duwt… Als hij zich nou gewoon normaal opstelt zou het een mooie voetballer kunnen worden. Nu zie ik alleen nog maar zijn gedrag, en kan ik niet genieten van zijn spel.

7 maart 2024 om 10:52

@rm:

Is dat dan een excuus om Orban eerst een bewuste beuk in de rug te geven, terwijl de bal al lang weg was? En vervolgens, als Orban terecht verhaal komt halen, hem met twee handen terug op de grond te duwen?

Sorry, maar al die zaken die je opnoemt hebben niets te maken met hoe Vinicius zich vandaag gedragen heeft jegens Orban. Net Vinicius zou beter moeten weten, nee?

Rood had op zijn plaats geweest.

7 maart 2024 om 11:20

@thenry: Ja natuurlijk moest hij rood hebben. Alleen zo jammer dat ik je nooit zie wanneer al die aanslagen op hem worden gepleegd om te roepen om rood voor de plegers. Die zal je wel net gemist hebben elke wedstrijd die hij speelt meerdere keren, neem ik aan, anders zou je het toch ook zeker voor hem opnemen, nietwaar?

7 maart 2024 om 11:25

Mooie excuses allemaal. Dit is een nieuwe dag in je eigen thuis stadion. Vinicius was gewoon geïrriteerd dat hij en Real niet lekker draaide door de goede/stugge verdediging van leipzig gisteren. Zo schitterend was de goal ook weer niet trouwens 🥱

7 maart 2024 om 11:28

@voetbaltjer: je praat het absoluut niet goed (nee, dat is not done natuurlijk), maar je geeft een reden waarom hij, Vinicius, dit gedrag vertoond. En je ergert je scheel aan hem, Vinicius. Volgens mij moet je je ergernis bij de meute plaatsen en niet bij de enkeling, Vinicius.

Voor de goede orde was mijn reactie op Afcagunner alleen maar een stelling als dat hij waarschijnlijk wel een fijne gast zou zijn gebleven als alles wat Vinicius ten deel valt hem (afcagunner) ten deel zou vallen. Meer niet.

7 maart 2024 om 11:44

Typisch Real… met VAR is voor Real ook geen enkel probleem gepaste straf te ontlopen. Afgelopen weekend ernstig misdragen in LaLiga en nu vrolijk verder… en het zijn geen incidenten. Dat je daar fan van kunt zijn

Nu weet ik niet of die club überhaupt supporters heeft. Maar hier moet je toch ziek van zijn als Leipzig supporter. Als je nou 4-0 verliest van een goed Real, ach prima - kan gebeuren.Maar over twee wedstrijden ben je als Leipzig echt de betere. Je bent de eerste wedstrijd met name wat genaaid. Waar je vandaag jezelf meer tekort doet. Als je ooit een club als Real uit had kunnen schakelen was het vandaag..

Leipzig de betere.

Het is te hopen dat Real beter voor de dag komt volgende ronde.

Nou sorry, maar als je tegen zo een slechte tegenstander pas effectief wordt nadat je op 2-0 achter komt per saldo, en als je zo slordig met je kansen omgaat dan verdien je het ook om naar huis te gaan RB Leipzig.

7 maart 2024 om 11:29

Klopt helemaal, maar erg koninklijk was het niet om te zien allemaal he? 😉

Schaam je je echt niet? Ben je trots? Vinden jullie dit oprecht wel best op deze manier? 😅 je wordt gewoon als “koninklijke” door een energydrink organisatie afgebluft.. het is dat openda niet zo scherp was als in de groepsfase.

7 maart 2024 om 12:29

Lezen is kennelijk een grote uitdaging voor je. Je begrijpt mijn comment niet. Lastig.

Real was echt niet om aan te gluren. Wat een trieste opstelling ook. Vinicius en Jude staan hele tijd op een eiland te voetballen. Jammer dat Leipzig de eerste helft meeging in het gezapige voetbal van Real. Als ze de eerste helft waren gaan voetballen dan was er wel meer mogelijk.

Asi gana el Madrid?

Toch hetzelfde liedje de afgelopen jaren bij Real. Dat de fans verbaasd zijn, verbaast mij.

In de knockout fases hebben ze gewoon de ervaring om zulke wedstrijden over de streep te trekken. De heenwedstrijd vond ik nog 50/50, daar was een gelijkspel een juiste weergave. Vandaag verdiende er maar 1 ploeg te winnen, Leipzig.

Heerlijke coach overigens die Marco Rose, niets voor Barcelona? 😊

Proficiat Madridistas, de kwartfinale is een feit.

Absolute shitshow was dit. Hopelijk roept Perez Ancelotti zo snel mogelijk op zijn kantoor, en verkoopt die Ancelotti een slappe klap. Doodschamen joh. Als Leipizig een betere speler had dan Openda, dan was je uitgeschakeld.

Ancelotti. Ik ben deze man al tijden zat. Iedere keer wordt zijn reet gered door Vinicius en Lunin. Ongelofelijk. En dan nog doodleuk zijn contract verlengen met 2 jaar. Luister, ik heb alle respect voor Ancelotti, heeft de club 2 CL gegeven en meerdere prijzen. Allemaal fantastisch natuurlijk en daar zal ik Ancelotti ook voor altijd bedanken. Maar ik ben de trainer Ancelotti gewoon zo zat, en ik wil iets nieuws.

Dit Real Madrid hoort totaal niet bij de favorieten om de CL te winnen.

6 maart 2024 om 23:09

Ancelotti is tactisch niet zo best nee. Ik vind hem ook geen goede trainer. Maar zijn selectie is best slecht. Ik vind de backs niet goed. Er zijn geen buitenspelers en geen spits. Op middenveld is er genoeg keuze maar op de flanken niets bijzonders behalve Vini. Naast Mbappe hebben jullie naast Davies ook een goede rechtsachter nodig en een rechtsbuiten.

6 maart 2024 om 23:18

Ancelotti geen goede trainer… Gooi zijn Wikipedia even open zou ik zeggen.

Of bedoel je dat hij geen goede trainer meer is?

6 maart 2024 om 23:27

Dat laatste meer. Gaat niet echt met de tijd mee.
Maar vandaag kon hij vrij weinig doen behalve Rodrygo erin brengen. Met zijn huidige selectie is de basis uitvoeren best lastig. Als ik een voorbeeld moet geven, zijn rechterflank is helemaal dood.
Real fans verwachten iets te veel vind ik. Ze hebben een nieuwe trainer nodig maar veel eerder nieuwe spelers. En Mbappe is niet genoeg.

6 maart 2024 om 23:38

@somagunner

Kan je nog niet zeggen. Tot op heden zijn de resultaten best oke(goed zelfs) en daar is nog zelfs geen Mbappé bij.

Carvajal speelt dit seizoen uitstekend en als Davies erbij komt hebben ze nog meer aanvallend geweld op de linkerkant.

Als hij volgend jaar natuurlijk met die selectie ook met hetzelfde zaadvoetbal(als vandaag) komt kakken, dan houdt hij nog geen maand vol onder Perez.

6 maart 2024 om 23:47

De resultaten mogen goed zijn tot nu toe. Maar ik zie net als vorig seizoen een groot verschil tussen City en Real. Real heeft geen bank en Carvajal is op. Heb hem nu al paar keer zien spelen en is toe aan vervanging.
Ancelotti speelt trechtervoetbal door zijn selectie. Amper goede buitenspelers, zowel op backposifie als voorin behalve Vini.

7 maart 2024 om 00:00

De laatste jaren vooral in de CL laat Ancelotti zijn ploeg toch iets te defensief spelen, zou niet mogen als Real zijnde. Maar toch heb ik wel een zwak voor hem, het is een echte gentleman en ook nog een old-school trainer op vlak van dat hij zijn sterspelers heel wat vrijheid geeft, waardoor je soms echt geniale ingevingen ziet bij Real. Iets wat ik vaak mis tegenwoordig bij de modernere coaches vrijheid in hun systeem, het is allemaal zo voorgeprogrammeerd om ze als robots te laten spelen binnen een bepaald systeem.

7 maart 2024 om 00:04

@Somagunner

City is wat mij betreft ook buitencategorie hoor. Die staan boven iedereen wat spelkwaliteit betreft.

Daaronder heb je ploegen als Real Madrid, Inter en Arsenal en in mindere mate PSG & Bayern. Die gaan het iedereen moeilijk maken en kunnen in principe iedereen verslaan, ook City ( in één wedstrijd waar alles mogelijk is). Vanaf dat er een tweestrijd met City is, zijn al deze ploegen niet de favoriet tegen City.

En dan heb je de rest die bij voorbaat kansloos zijn op CL winst waaronder mijn geliefde Barcelona.

7 maart 2024 om 09:14

Ancelotti is geen goede trainer. De selectie is best slecht.
En ondanks dat staat Ancelotti met die slechte selectie bovenaan in La Liga met 1 verloren wedstrijd in het seizoen. Heeft 8 gespeeld waarvan 7 gewonnen en 1 gelijk in de Champions League. Ja dat is echt slecht hoor.

Wat vind je van al die andere clubs en trainers dan? Dat zijn dan echt allemaal, zonder uitzondering 5e-rangs amateurs dus.

7 maart 2024 om 12:15

Als je het zo stelt nee Real is niet slecht. Het is meer figuurlijk dat ze slecht zijn. Een club in de 3e divisie is eerder slecht dan alle La Liga ploegen.
Maar jij kan toch wel mee eens zijn dat het veel beter moet zijn qua tactieken en selectie?
En dat het niet echt past bij Real. De verwachtingen zijn vele malen hoger.

7 maart 2024 om 15:24

Ik ben het zeker met je eens dat het beter moet soma, ik vind het alleen grappig hoe iedereen maar roept dat Real dit moet of dat moet en het is allemaal zo slecht en niks klopt, terwijl de roepers vaak niet eens aanhanger zijn van de club. Maar mensen eisen van alles en Real moet van alles, lol. En dan bedoel ik niet jou per se mee hoor, maar over het algemeen is het gewoon een grote schande alshet niet als een trein loopt bij de club. Nu zelfs is er een idioot die roept dat het allemaal niet koninklijk genoeg is. Ik bedoel, waar praten we over? Ancelotti speelt niet het mooiste en beste voetbal, maar dit is geen Brazilië van 1970, die tijden komen nooit meer.

Vandaag werden mijn ogen echt geopend. Realmadrid heeft echt een creatieve middenvelder nodig. Ik reken jude niet mee, die zie ik meer als een nummer 10. Alles ging naar de zijkanten en het was hopen op creativiteit van vinicius. Dit moet echt beter!

6 maart 2024 om 23:20

Je bedoeld een nummer 8 tussen de linies zoals een Odegaard, Pedri etc? Nou dan moet je een coach hebben die zo aanvallend durft te spelen. Dat is Ancelotti bij voorbaat niet.

Misschien wel de slechtste wedstrijd van Real dit seizoen. Over de volle 180 minuten gezien was Leipzig gewoon de betere ploeg.

Dat Real uit vorm is, was wel duidelijk de afgelopen weken. Maar mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn voor Carlo, dan bij deze de ultieme bevestiging. Buiten dat om is Leipzig ook gewoon een stugge goeie ploeg. Die coach lijkt goed gekeken te hebben naar de 2 nederlagen van Real tegen Atleti. Tactisch gezien Real afgetroefd. Puur op individuele kwaliteiten doorgegaan.

Jammer, Leipzig verdiende meer. Simons speelde echt goed. Die scheids daarentegen... het leek de Kuip wel 😛

We zijn door! Daar is alles mee gezegd. Wat een schijtvoetbal! We zijn hier gewoon door door individuele kwaliteiten van Jude en vini. Vini die zich toch weer liet kennen man man man. Hij moet gewoon de hele wedstrijd gaan focussen op het voetballen. Dan is hij gewoon ongrijpbaar, maar dat geruzie steeds etc moet ophouden. Als ancelotti weer met deze formatie speelt tegen een andere ploeg dan moet hij gewoon direct ontslagen worden, want dit was onacceptabel de eerste helft.

Buiten het niet omschakelen bij die goal wat natuurlijk erg slecht is vond ik Xavi bij vlagen weer fantastisch. Kan op het EK Nederland al bij de hand nemen samen met hopelijk Frenkie en ongeacht of hij dat tot nu toe nog niet heeft gedaan. Is enorm gegroeid tov zijn PSV tijd

Real ligt er de volgende ronde uit met dit voetbal

Jammer dat Sesko en Openda gewoon niet goed in vorm zijn en scherpte missen vanavond. Xavi en Olmo zijn spelers waar je voor gaat zitten. Wel donders knappe goal van Real, dat heet wereld top. Vond dat de sxheids wat beter had kunnen optreden, geen gigantische dwalingen maar toch te mak naar real toe toen ze het echt moeilijke kregen in de 2de helft. Kroos had al geel moeten hebben voor die tackle op Xavi op snelheid en berghuis had wel gewoon een tweede gele prent gekregen voor die dubbele onnozele actie van Vini. Gefeliciteerd Madristas, mag hopen voor jullie dat het een stuk beter wordt want vanavond was echt slecht en zo voor de dag komen tegen City Inter of Arsenal gaat je de das om doen.

Btw, die Sesko zou ik toch een klap verkopen als trainer zijnde. Bij die kans waar ze met 3 op Lunin aflopen en uiteindelijk zelf op Lunin besluit, daar word je toch knettergek van?

Was het overigens buitenspel?

6 maart 2024 om 23:20

Maar echt he. Alle begrip voor dat je met zoveel tijd beslist zelf op doel te schieten maar dan moet ie er wel in. Was wel een half metertje buitenspel ja.

6 maart 2024 om 23:27

Ook zijn keuze gewoon he, de kortste hoek. Die was volledig dicht door Lunin, uitstekend gekeept ook wel hoor, maar een echte spits zeker als je zo’n beslissing neemt trapt die half hoog en gekruist binnen.

6 maart 2024 om 23:21

Was zeker buitenspel. Maar ongelooflijk. Als je die niet afgeeft dan MOET je zelf scoren. Openda en Sesko: het grote probleem aan Leipzig zijde. Brobbey had er wel raad mee geweten

6 maart 2024 om 23:28

Sterling deed het ook onlangs tegen Luton als ik me niet vergis. Is ze duur te komen te staan, want die hebben die wedstrijd verloren dacht ik.

7 maart 2024 om 07:27

Brobbey had er wel raad mee geweten, lol die man scoorde er welgeteld 0 bin Leipzig, intussen heeft Openda er 17 gemaakt in de Bundesliga en 4 in de CL, ondanks de kansen die hij mistte is Openda normaliter gewoon een uitstekende spits. Anders kijk zijn 2 goals tegen City even terug in het Etihad Stadium.

7 maart 2024 om 09:11

Aantal jaar geleden daarentegen. Brobbey is echt veel beter dan toentertijd. Niet zeggend dat hij beter is nu dan Openda, dat weet ik niet.

7 maart 2024 om 09:43

Openda heeft meer goals in de BL dan Brobbey in de Eredivisie daar doet een slechte pot niks aan af.

7 maart 2024 om 10:08



Zag je die knipoog niet derkaiser123?
Vanwaar die behoefte om telkens alles wat betreft de Bundesliga als aanval te zien en gelijk een heel betoog te houden? Begint extreme vormen aan te nemen Franz..

Leuke stats van Openda. Maar in het tweeluik tegen Real (moment waarop je er echt moet staan) leek hij op een amateurspits. Dus daar koop je dan gewoon niks voor. En die Sesko vind ik ook een ramp wauw.

6 maart 2024 om 23:35

Sesko echt een verschrikkelijk matige spits. Gierig ook en mistte de vorige wedstrijd ook al giga kansen. Als aanspeelpunt prima maar voor de top een leeghoofd

6 maart 2024 om 23:39

@wk020

Werd hij ook niet bestempeld als de nieuwe Haaland?(ja zo snel gaat het voetbal)

Dacht dat United ook 100 miljoen veil had voor hem.

7 maart 2024 om 00:16

Ik heb dat zelf niet gehoord, maar in de bundesliga schiet hij er wel wat in ja. Nu in de echte top en laatst ook al tegen Bayern zie je dat hij slechte keuzes voor de goal maakt of gewoon niet goed afwerkt. Heb Xavi de 2 wedstrijden nu tegen Real en Bayern al een paar keer kwaad zien worden omdat hij alles mistte. Vandaag vertikte hij gewoon iemand anders te gunnen waardoor daarna Olmo ook in kansrijke positie hetzelfde deed. Domino effect gecreeerd door hem

7 maart 2024 om 07:29

Grappig want tegen Bayern scoorde hij gewoon nog en die eerste tegen Real thuis had ook gewoon moeten tellen.

Dit was beneden alle peil. Angsthaas Ancelotti doet het dus weer een keer taktisch volledig verkeerd. We gaan nog eens experimenteren vandaag... Resultaat: een mal figuur geslagen voor de ogen van heel Europa. Moet die man echt nog 2 jaar blijven? Respect voor hetgeen hij hier gerealiseerd heeft, maar zoals vandaag, dat is de schaamte voorbij

Slechtste wedstrijd van het seizoen voor real Madrid. Hadden er totaal geen zin in. Ook dan nonchalant tikken achterin wat 2x bijna fout afliep. Echt 90 min verspeeld van mijn leven. Dit moet stukken beter in de volgende ronde anders lig je er zeker uit. Red bull de complimenten .

Is jullie Nacho ook opgevallen. Maakt al weken cruciale verdedigingsfouten. Laat vaak zijn mannetje voor hem komen om te kopen. Je hebt natuurlijk geen alternatief nu met all die geblesseerde, maar is geen stabiele factor centraal. Compenseert veel met zijn snelheid.

6 maart 2024 om 23:32

Nacho staat nou niet bekend om zijn snelheid tbh....

Real was erg slecht. Maar dit is ook een klasse ze waren nog zo slecht, maar toch trekken ze het over de streep. Een kwaliteit die maar weinig teams hebben. Ook al ben ik barca fan, moet ik het wel toegeven

Met het spelersmateriaal wat Real Madrid heeft ben je het toch aan je stand verplicht om beter te zijn dan Leipzig. Ja Real Madrid heeft blessures, maar dan nog moet je zeker thuis domineren.

Leipzig was 2 wedstrijden de betere ploeg. Het is dat ze moeite hebben met scoren anders is het toernooi voorbij voor Real. Olmo en Openda waren slordig. En Sesko in de eerste wedstrijd was helemaal een drama met de kansen.

Real in deze vorm is kansloos als ze de CL willen winnen. Zeker als je Man City met speels gemak en met de halve reserveploeg Kopenhagen van het veld ziet spelen 2 wedstrijden lang. Konden gisteren ook nog op halve kracht spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren