Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid kan vanavond reeks uit april 2014 onder Ancelotti evenaren

Laatste update:

Real Madrid won op 22 december het WK voor clubteams en hervat LaLiga met een uitwedstrijd tegen Villarreal. Het team van trainer Santiago Solari verzamelde negen punten uit de laatste drie competitieduels en staat op de vierde plaats, terwijl Villarreal in de gevarenzone staat en dus tegen degradatie strijdt. Opta blikt vooruit op het duel in het Estádio de la Cerámica, donderdag vanaf 21.30 uur.

O Villarreal won twee van de laatste zes competitiewedstrijden tegen Real Madrid, evenveel overwinningen als de geelhemden op Real verzamelden in de dertig ontmoetingen ervoor.

O Geen ploeg in LaLiga heeft tegen Villarreal meer wedstrijden gewonnen (21) en meer doelpunten gemaakt (75) dan Real Madrid. Ook Barcelona won overigens 21 keer van el Submarino Amarillo en scoorde 75 keer.

O Real Madrid verloor slechts een van de laatste acht uitwedstrijden tegen Villarreal in competitieverband. Die nederlaag werd in december 2015 geleden: 1-0.

O Villarreal heeft al tien competitiewedstrijden geen clean sheet meer behaald. Dat is de slechtste serie van de club op het hoogste niveau sinds januari 2009, toen men elf duels achter elkaar een goal om de oren kreeg.

O Real Madrid won de laatste drie competitieduels zonder een treffer te hoeven incasseren. De laatste keer dat men vier optredens in LaLiga zonder tegendoelpunt wist te winnen, was in april 2014 onder Carlo Ancelotti.

O Villarreal staat na zestien speelronden op vijftien punten en beleeft daarmee de slechtste start in LaLiga sinds 2011/12, toen men uiteindelijk degradeerde naar het tweede niveau.

O Real Madrid scoorde dit seizoen pas 24 keer in LaLiga, het laagste aantal doelpunten van de club na 16 speelronden sinds 1993/94 (eveneens 24 doelpunten).

O Carlos Bacca maakte in LaLiga in vijf wedstrijden vier doelpunten tegen Real Madrid. Daarmee is de Koninklijke na Celta de Vigo (vijf treffers) de meest favoriete tegenstander voor de spits uit Colombia.

O Gareth Bale maakte in LaLiga vier doelpunten tegen Villarreal en drie van die treffers werden gemaakt in het Estádio de la Cerámica. De Welshman maakte in dat stadion overigens ook zijn debuut voor Real en wist toen na 38 minuten te scoren.

O Villarreal-trainer Luis Garcia Plaza won slechts één van zijn acht wedstrijden tegen Real Madrid in LaLiga. Dat was de zege van Getafe in augustus 2012: 2-1.

Villarreal - Real Madrid eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De eerste wedstrijd van 2019. Normaal zouden we sterker zijn na de winterstop, maar gezien het seizoen tot dusver zie ik het niet zo rooskleurig in. We zijn pas halverwege, maar dit is zo'n beetje het slechtste Real van de afgelopen tien jaar. Bijna iedereen wijst naar het vertrek van Zidane en Ronaldo. Maar we moeten niet vergeten: de laatste wedstrijden van het vorige seizoen was het ook niet top. Met name die 3-0 nederlaag bij Sevilla. Alleen die derde CL op rij maakte alles goed. Leuk dat je drie competitie wedstrijden op rij de nul houd. Maar dat lag denk ik meer door de tegenstanders.

31 december 2018 om 14:49

Die 3-0 was toch dit seizoen? Vorig seizoen werd het 2-1 voor Sevilla. Voor de rest ben ik het wel met jou eens. Het is tijd voor nieuw bloed. Hazard en Icardi zijn echt nodig. In de zomer nog een nieuwe middenvelder erbij (als James bij Bayern blijft, anders James behouden) en een nieuwe verdediger. Dan zie ik het goed komen met Real.

31 december 2018 om 18:31

Vreemd ik dacht toch echt dat het 3-0 werd. Maar misschien zit ik fout. Die versterkingen hadden van de zomer al moeten gebeuren. Daarvoor krijgen we nu de deksel op de neus. Die situatie met James is ook vreemd. Van wat ik begreep zou hij 1,5 jaar bij Bayern spelen, maar die periode is toch al voorbij? Kan zijn dat ik iets gemist heb. De verdediging is al jaren de zwakste schakel. Toen Pepe vertrok kon je het helemaal merken. We zullen zien wat Perez gaat doen.

31 december 2018 om 21:21

Ik heb even mijn research gedaan en we zaten er allebei naast haha. Het was 3-2 voor Sevilla (Ze stonden wel met 3-0 voor). Volgens mij nam Perez "Never change a winning team" iets te serieus. Over James wist ik dat hij verhuurd werd voor 2 jaar, maar met een optie tot koop. Bayern wilt daar gebruik van maken, maar het is aan James wat hij zelf wil.

1 januari 2019 om 23:20

De beste verdediging is een goede aanval! Maar die aanval van ons is zwakker geworden en dus scoren we minder en krijgen we er nog zelfs meer tegen. Real Madrid 2018/2019 heeft veel wel van een soort tussenjaar. Des te knapper dat we nog in drie competities meedoen, dat mag ook gezegd worden. Ik hoop dat we snel meer vorm gaan krijgen en makkelijk gaan scoren. En geef Vinicius meer kansen, die gozer speelt met zoveel samba! Erg exciting om hem aan het werk te zien

2 januari 2019 om 19:30

Benzema die het scoren verleert is, Bale die met zijn vorm blessures worstelt. En dan ook nog je doelpunten machine weg. Aanvallend is het heel matig en het feit dat je nog in 3 competities actief bent mag je een klein wonder noemen. Barcelona die veel punten verspeeld en een CL poule die vrij zwak is. Real is toch geen club die een tussenjaar mag hebben. Het klinkt misschien arrogant, maar een club zoals Real(dus ook andere topclubs) moeten er toch ieder jaar ervoor gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren