Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Betis hijgt Real Madrid in de nek na prima zege op stug Levante

Laatste update:
/

Real Betis werp zich langzaam maar zeker op als de belangrijkste kandidaat om de derde plek in de Primera División te bevechten met Real Madrid. De club uit Sevilla won zondagmiddag in eigen huis met 2-0 van Levante en nadert de landskampioen daarmee tot op drie punten. Het gat met de achtste plaats is echter niet groot: slechts vier punten scheidt de ploegen in de subtop van de Spaanse eerste klasse.

De ploeg van coach Pepe Mel begon uitstekend aan het duel en het duurde slechts zeven minuten tot Joel Campbell de gastheren aan een voorsprong hielp. De Arsenal-huurling reageerde attent op een voorzet van Rubén Castro en schoot de bal vervolgens laag in de hoek, buiten bereik van Levante-goalie Gustavo Munua. In het restant van de eerste helft wist zowel Betis als de tegenstander weinig meer te creëren.

Een moment van brille bracht na een uur spelen de beslissing. Rubén zette zijn tegenstander te kijk en krulde de bal vervolgens fraai in de verre hoek: 2-0. De twee doelpuntenmakers kregen nadien beiden nog enkele goede mogelijkheden om hun persoonlijke productie verder uit te breiden, maar dat gebeurde niet meer. Los Verdiblancos stijgen evenwel naar de vierde plek en stevenen daarmee voorzichtig af op de (voorronde van de) Champions League. Wanneer Real Madrid blijft morsen, zit er mogelijk zelfs nog meer in het vat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zegt nog niet echt veel, net waar hier staat: 'het verschil met de 8e plaats bedraagt maar 4 punten.'dus er kan nog van alles gebeuren in ik schat Real Madrid toch nog wel wat horen in !

13 januari 2013 om 17:54

en het verschil tussen real en de 8ste plaats bedraagt maar 7 punten dan...

zoveel is dat niet eigenlijk.... en zeker niet als real zich niet kan herpakken...

Volgens mij heeft niemand hier de wedstrijd gezien, maar beoordelen doen we allemaal graag hé..

Goede zege van Betis, Levante is geen verkeerd team maar Betis is een revelatie in de PD tot dusver

Betis is echt goed bezig, als ze zo door gaan zie ik ze serieus 3de worden, wat een strijdlust hebben hun en een erg goed team, misschien gaan we Betis volgend seizoen in de CL zien, zou een mooie zijn

Betis doet het goed dit seizoen! Straks staan ze nog nummer 3 als Real zo slecht blijft doorgaan

Knap van Betis, ze zitten nog niet zo heel lang in de Primera Division, en staan toch netjes 4e.

Denk dat Real nog vol aan de bak moet wil het nog bij de eerste 3 eindigen. Veel misstappen kunnen ze zichzelf niet meer veroorloven met al die suptoppers zo dicht op mekaar. Verder leuk dat Betis zo hoog staat, hopen dat ze het volhouden.

Zou wat zijn zeg dat de Real supporters Barca straks gaan steunen, zodat hun directe concurrent Malaga niet dichterbij komt.

13 januari 2013 om 15:11

Ja neeuuuhh?heb je dat zelfs ondervonden of heb je daar voor moeten studeren.en de real supporters zullen wel voor Real juichen

13 januari 2013 om 15:39

Naja als straks de titel daadwerkelijk binnen is en Real (mocht het zo doorgaan) nog voor een CL plek vecht kan ik me voorstellen dat de supporters willen dat Barca Real's directe concurrenten verslaat.

Betis MOET winne van rayo volgende week om mourinho gewoon een lesje te leren! (Real moet dan wel verliezen van Valencia)

Haha ik zou het schitterend vinden mocht Betis nog over Madrid springen en Malaga ook. Ik zie het niet gebeuren, maar ik kan alleen maar hopen natuurlijk.
Puur om Mourinho te zien falen is dit echt heerlijk. Go Betis, Gooooooo! Malaga natuurlijk ook! Het is misschien nog grappiger als Barcelona vanavond verliest van Malaga, leuk voor die 3e plaats :D

Real madrid heeft zo veel goede spelers maar bakt er niets van dit seizoen, zeker als je weet dat Malaga en Betis je kunnen inhalen en al 18 punten achter staat op Barcelona.

13 januari 2013 om 15:39

Inderdaad Malaga is niet makkelijk, maar Barca heeft gewoon meer kwaliteit dan Malaga gok op 1-2. Vind het erg spijtig hoe Real dit seizoen preseert echt matig, jammer want Real is mijn favoriete club in Spanje

Wat een geweldenaar blijft die Ruben Castro toch, Betis doet het echt uitstekend onder Pepe Mel en zelfs zonder Beñat winnen ze redelijk makkelijk van een directe concurrent(al word Levante toch wat minder de laatste tijd en zijn ze uit toch al niet te best).

Betis speelde een redelijke wedstrijd. wat is dat een goed team! met Ruben Castro in de voorhoede.
Benat is ook een heel belangrijke speler voor Betis.
hopelijk houden ze dit vol. geen enkele ploeg heeft het makkelijk tegen hun.

ik ben dan ook een fan van Betis, prachtig stadion, goede supporters mooie shirts. goed voetbal.
echt geweldig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren