Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG wil Napoli-uitblinker van honderd miljoen via een interessante ruildeal’

Laatste update:

Paris Saint-Germain wil serieus werk gaan maken van de komst van Victor Osimhen komende zomer. Dat meldt het Franse RMC Sport, dat ook weet dat de 24-jarige spits van Napoli zo’n honderd miljoen euro moet kosten. Luis Campos, technisch directeur van PSG, hoopt Osimhen echter via een andere constructie naar Parijs te halen.

Het halen van Osimhen heeft prioriteit bij de club uit Parijs, volgens RMC Sport. Een voordeel daarbij kan zijn dat Campos en Osimhen elkaar goed kennen: in 2019 haalde de technisch directeur de Nigeriaan al naar Lille OSC. Campos zou hebben aangegeven te denken dat het ook deze keer voor hem mogelijk gaat zijn om Osimhen aan te trekken. De Portugees heeft ook al contact gehad met de entourage van de spits over een mogelijke transfer.

Napoli kocht Osimhen in 2020 voor 75 miljoen euro van Lille en wil per se winst maken, waardoor de verwachting is dat de Serie A-koploper minimaal honderd miljoen euro voor hem wil ontvangen. PSG kan dat komende zomer niet op tafel leggen, maar Campos denkt eraan om Mauro Icardi en Leandro Paredes in een mogelijke ruildeal te betrekken. Op die manier zal de transfersom lager uitvallen. Of beide Argentijnen – die op dit moment door PSG zijn verhuurd aan respectievelijk Galatasaray en Juventus – een overstap naar Napels zien zitten, is onduidelijk.

Osimhen is bezig aan een uitstekend seizoen bij Napoli. Met 21 goals in 23 duels is hij momenteel topscorer van de Serie A. Ook in de Champions League zijn de statistieken van de 23-voudig international indrukwekkend dit seizoen: vijf duels, vier goals. Voorlopig zal Napoli het overigens even zonder Osimhen moeten doen, zo meldde Sky Italia eerder op zaterdag: hij is met een stevige hamstringblessure teruggekomen van zijn interlandverplichtingen met Nigeria en is weken uit de roulatie.

Denk jij dat Victor Osimhen volgend seizoen bij Paris Saint-Germain speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Napoli nou met twee spelers die op de bank gaan zitten met een fors salaris? Als De Laurentiis hem al verkoopt aankomende zomer, zal het ook voor een stuk meer dan €100mln zijn.

1 april 2023 om 15:09

Inderdaad, De Laurentis is niet gek. Icardi is echt al jaren uitgespeeld en Paredes heeft ook nooit gepresteerd bij een topclub. Gefaald bij PSG en gefaald bij Juve, nooit een heel seizoen goed kunnen presteren.

Osihmen gaat naar de hoogste bieder en Napoli zal wel weer een leuk alternatief uit de hoge hoed toveren. De Laurentiss heeft namelijk een neusje voor goede spitsen.

1 april 2023 om 15:53

Raspadori zit er gelukkig al. Paredes zou leuk zijn als stand-in van Lobotka, maar zeker niet om de prijs van Osimhen te drukken en tegen dat salaris. Icardi is wel klaar, ja.

1 april 2023 om 15:41

Volgens mij wil Osimhen zelf ook helemaal niet naar PSG. De competitie is in iedergeval geen stap omhoog dus dan doe je het voor geld of de CL. Osimhen is wel iemand die het beste uit zijn carriere wil halen en het niet persè voor geld doet. Napoli doet het nu ook goed in de CL en PSG faalt tot nu toe altijd.

1 april 2023 om 15:56

Of hij er heen wilt weet ik niet, maar hij heeft wel vaker laten doorschemeren dat de PL zijn droomcompetitie is (wat volgensmij voor de meeste Nigerianen geldt).

Wat moet Napoli met die bagger haha. Allebei niet goed genoeg voor dit Napoli, lekker dokken haha.

1 april 2023 om 16:47

Osimhen wilt heel graag naar de PL!
Die heeft in zo’n nietsnuttende competitie waar PSG alleen heerser is toch niet zoveel te zoeken..

1 april 2023 om 17:16

Nou bagger? Ik zou die Paredes toch graag wel bij Ajax zien hoor. Vind dat echt een geweldige speler. Maar denk dat er niet veel geld van die twee afgaat omdat Napoli ze niet per se nodig heeft en Osimen vervangen voor Icardi is wel veel stappen terug.

1 april 2023 om 19:30

Zelfs in een topic over een Napoli-spits en twee PSG-spelers weet je het zo naar Ajax om te buigen...

Icardi? Dat moet je toch niet willen als Napoli... Maak je geen winst op je topscorer en krijg je er een hoofdpijndossier voor terug. En dat om het "arme" PSG tegemoet te komen. 150 miljoen minstens voor zo'n olieclub.

Denk ook nog eensdat clubs als United of Real die 100 miljoen prima willen aftikken.

Droom lekker verder... Beetje de restjes van het elftal in de deal betrekken om wat van de prijs af te krijgen. Napoli's onderhandelingsstrategie kennende zijn ze dan snel klaar met PSG

Dit kan bij wandelgangen. Napoli gaat nooit twee spelers als Icardi en Paredes willen. Ze hebben twee betere backups in Raspadori en Simeone en Paredes komt ook te kort voor het middenveld van Lobotka, sanguisa en zielinksi. Napoli zal wel meer dan 100 miljoen krijgen denk ik. Ze onderhandelen met De Laurentius, die gaat echt niet wereld spelers weg doen voor spek enBonen. Zou mij niet verbazen als Osimhen bij United of Chelsea speelt volgend jaar. Wat een spits is dat zeg!

Psg maakt dikke verliezen, moeten hun salarissen omlaag halen maar ze gaan wel even Osihmen halen? Ah jaja, en 100 mil? Maak er maar minimaal 150 mil van! En wat moet Napoli met die spelers!? Maar ja ze kunnen het vast wel waar maken, de Uefa kijkt wel even weg.

Ik denk dat dit voor Napoli juist geen interessante deal is. In tegenstelling tot vele andere clubs tegenwoordig, heeft Napoli geen rijke geldschieter. De Laurentiis is vermogend, maar bij lange na niet dat hij elk seizoen honderden miljoenen aan aankopen kan uitgeven. Osimhen heeft hij destijds veel geld voor betaald en dat is hij dubbel en dwars waard, maar in de toekomst (denk aankomende zomer of volgend jaar zomer) zal hij vertrekken verwacht ik en daar zal Napoli heel goed geld aan verdienen.

En de aan- en verkoopbeleid van Napoli is sowieso al top over het algemeen, dus juist daarom denk ik dat Napoli weinig zal hebben aan Icardi en Paredes. Het zijn goede spelers, maar denk dat Napoli liever andere spelers scout die goedkoper en jonger zijn.

1 april 2023 om 15:19

Weet niet wat dat is hier op VZ, maar klopt in ieder geval niet want ik kan mijn reactie niet aanpassen. Loopt heel de site vast als ik dat wil doen (via de laptop).

Maar als aanvulling op mijn reactie hierboven; zal mij oprecht niets verbazen als Napoli dit jaar of volgend jaar zomer bij bijvoorbeeld Giménez uitkomt als opvolger van Osimhen. En ja, Giménez is goed maar nog niet het niveau van Osimhen. Maar zo is Osimhen toentertijd ook begonnen bij Napoli en juist dit soort spelers als Osimhen en Giménez loert Napoli op.

Giménez zal ook fors geprijsd zijn en goedkoper dan Osimhen destijds had gekost toen hij van Lille kwam, maar denk dat hij sowieso zo'n 40 miljoen moet gaan kosten omdat Feyenoord nu (maar ook volgend jaar) geen noodzaak heeft om hem te verkopen. En Giménez is nog jong en heeft potentie om beter te worden, wat past in het profiel van Napoli zodat ze hem waarschijnlijk ook weer door kunnen verkopen in de toekomst.

1 april 2023 om 16:09

Gimenez 40 miljoen , wat een grap

1 april 2023 om 17:18

Haha Giminez nu al 40 miljoen waard? Gaat wel heel hard bij veel supporters…

1 april 2023 om 18:48

Ik ben Ajacied haha.

Kan psg hem niet betalen wegens ffp of wegens geld? Beiden lijken me onwaarschijnlijk als je ziet wie ze kopen en voor welke bedragen. Iemand die weet waarom niet (misschien kijk ik eroverheen). Als Oshimen komt zal het toch niet anders moeten dat 1 van de 3 voorin weggaat? Oshimen ga je ook niet voor de bank halen, helemaal niet voor dat bedrag

1 april 2023 om 15:46

De FFP vanuit Uefa is een grap voor PSG. Die doen niets anders dan boetes opleggen en die betaalt PSG met alle plezier. Dit jaar nog voor bijna 50 miljoen beboet door Uefa (waarvan het leeuwendeel voorwaardelijk). Geen van beide heeft interesse om dat systeem aan te passen, PSG calculeert het tegenwoordig gewoon in als extra belasting op hun transfers bij wijze van spreken en de directeuren van de Uefa krijgen een mooie jaarlijkse bonus in september dus van die kant moet je niet veel verwachten.

Het 'probleem' zit in Frankrijk. De Ligue 1, die lijken vanaf volgend seizoen wat nieuwe regels in te voeren en met oa salarislimieten te gaan werken zoals in Spanje.

1 april 2023 om 15:55

Excuseer, 65 miljoen zelfs was het, waarvan ze uiteindelijk maar 15% moeten betalen, zo'n 10 miljoen euro. Meer dan 100 miljoen verlies draaien, meer dan 110% van je omzet aan salarissen alleen uitbetalen en de straf die Uefa passend vind is 10 miljoen boete ertegenaan gooien die ze 'herinvesteren in het voetbal'.



Messi weg ..... scheelt 100 miljoen per jaar. Zullen dan wellicht ook met de ffp wegkomen. Zal helaas wel voor de arabieren gaan ballen waarschijnlijk. Kan ie ook op de bank als ie eventjes niet levert.

Nou dan rest nog 93,7 van de originele 100 miljoen euro. Gefeliciteerd. Misschien kunnen ze de kantinejuffrouw ook die kant op sturen en pitsen ze er nog een extra 2.500 euro af.

Icardi heeft meermaals aangegeven bij Galatasaray te willen blijven, hij heeft het bestuur gevraagd om hem definitief over te nemen en de fans zijn gek op hem, ik zie het niet gebeuren.

Ik kan me niet voorstellen dat Osimhen terug wil naar de Franse competitie. Sterker nog, ik denk dat hij juist zo snel mogelijk de stap naar een topcompetitie wil maken. Lijkt mij voor zijn ontwikkeling ook wel noodzakelijk eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren