Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijke haarscheurtjes bij Bayern: Kimmich clasht met assistent van Tuchel

Laatste update:

Bij Bayern München is het zondagavond na de verloren uitwedstrijd tegen VfL Bochum (3-2) bijna tot een handgemeen gekomen tussen Joshua Kimmich en assistent-trainer Zsolt Löw. De frustraties bij de twee liepen zo hoog op dat ze clashten bij hun gang naar de kleedkamer.

Bayern wist door de eerdere zege van Bayer Leverkusen op FC Heidenheim wat het te doen stond met het oog op de landstitel. De ploeg van Thomas Tuchel keek bij rust echter al tegen een 2-1 achterstand aan en was niet in staat dit om te buigen.

Na ruim een uur spelen haalde Tuchel Kimmich naar de kant, wat tot woede leidde bij de controlerende middenvelder. Op beelden is te zien hoe de Duits international het aan de stok krijgt met Löw.

Na Kimmichs wissel vingen de camera's al een shot waarop te zien was hoe hij hoofdschuddend in de dug-out van Bayern had plaatsgenomen. Der Rekordmeister stond op dat moment met 2-1 achter en zou niet veel later op een 3-1 achterstand komen te staan.

Volgens BILD brak daarna een stevige woordenwisseling uit en moest Löw bij zijn gang naar de kleedkamer worden tegengehouden door andere leden van de staf toen hij probeerde Kimmich te achtervolgen.

Toen Löw Kimmich iets toeschreeuwde, draaide laatstgenoemde zich om en moest ook hij worden tegengehouden door mensen van de club. De verbale strijd zou tot in de kleedkamer zijn doorgegaan.

Door de nederlaag staat Bayern nu op acht punten achterstand van koploper Bayer Leverkusen, dat nog nooit kampioen wist te worden in Duitsland. Het is voor de ploeg van Tuchel de derde nederlaag op rij in alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onduidelijk filmpje, ik hoor alleen 2 mensen klagen over de herrie…

19 februari 2024 om 09:10

Hahaha mooie reactie

Tüchel is wel klaar hé. Hoe krijgen ze het voor elkaar om twee niet presterende trainers na elkaar aan te trekken. Daar moet in de top ook wel het een en ander veranderen, of was Tüchel aangesteld door Salihoviz en Kähn? Misschien Hansi Flick benaderen?

19 februari 2024 om 11:46

Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Misschien hebben ze dat wel bij Ajax afgekeken. Die kunnen er met Schreuder, Heitinga, Steijn en van ‘t Schip inmiddels ook wel wat van

20 februari 2024 om 05:26

Wel lekker... Bayern ontsloeg Nagelsmann toen hij bovenaan stond. Nu verliezen ze pot na pot. De problemen bij Ajax kan je niet aan beide Johns wijten.Ze stapten in tijdens een crisis, hebben de rust teruggebracht en nu moet de volgende stap gezet worden. Ik hoop dat John dat kan, maar zie het niet zo gebeuren. Ik hoop op Jans of een ander zwaargewicht voor de groep

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren